17 Beste Genesis Child-thema’s voor WordPress (2020)

Beste Genesis-thema's


Bent u op zoek naar de beste Genesis-kinderthema’s?

Genesis-thema’s zijn gebouwd op Genesis Framework door StudioPress, het populairste themakader ter wereld. Genesis werkt prima op zichzelf, maar als je wonderen wilt doen met Genesis, moet je het gebruiken met een kinderthema op je website.

In dit artikel laten we u de keuze van onze experts zien van de beste Genesis-thema’s en hoe u alle Genesis-thema’s GRATIS kunt krijgen.

Het beste Genesis-thema kiezen

Zoals gezegd is Genesis een van de beste WordPress-themakaders.

Als je niet zeker weet wat een WordPress-themakader is, laten we er dan wat meer over vertellen.

Een WordPress-themakader is een gecentraliseerde locatie waar alle primaire themafuncties worden gehost. Bovenop het framework moet u een child-thema installeren om aangepaste styling aan uw website toe te voegen, terwijl alle kernfunctionaliteit van uw framework onaangeroerd blijft.

Hoewel een framework uit de doos op zichzelf prima werkt, werkt het het beste wanneer het naast een kinderthema wordt gebruikt.

Bekijk voor meer informatie onze volledige Genesis Theme Framework Review (voor- en nadelen).

Hier zijn de paar dingen waar u op moet letten in een Genesis-kindthema voor WordPress:

 • Gutenberg-ondersteuning: Selecteer een Genesis-kindthema dat wordt geleverd met volledige Gutenberg-blokeditorondersteuning. De klassieke editor gaat langzaam met pensioen, dus natuurlijk is Gutenberg de toekomst.
 • Ondersteuning voor widgetized inhoudsgebied: Een van de belangrijkste aspecten van Genesis is dat het WordPress-standaarden volgt voor de gebruikersinterface. De inhoud op de startpagina moet worden toegevoegd via widgets in plaats van met een plug-in van derden, dus het kindthema moet ook widgeted inhoudsgebieden hebben
 • eCommerce-integratie: Dit is handig als u een product op uw site wilt verkopen of als u een betalingsgateway eenvoudig wilt integreren.

Wilt u alle 35+ premium StudioPress Genesis-thema’s GRATIS proberen?

Wanneer u zich aanmeldt voor WP Engine, de best beheerde WordPress-hostingservice, ontvangt u het Genesis-framework en ALLE StudioPress-thema’s gratis (dat is meer dan $ 2.000 waard!)

Krijg GRATIS alle 35+ Genesis-thema’s »

Raadpleeg voor meer informatie ook ons ​​artikel over het gratis verkrijgen van premium StudioPress-thema’s.

1. Academy Pro

Academy Pro

Academy Pro is een WordPress Genesis-thema dat speciaal is ontwikkeld voor online cursusmakers, educatieve websites, professionele hogescholen, universiteiten en academische instellingen. Het wordt geleverd met krachtige ingebouwde functies, zoals e-mailoptins, video-header, aanbevolen secties en meer.

Het thema biedt 6 widgetgebieden om uw inhoud op de startpagina en bestemmingspagina’s weer te geven. Het is klaar voor vertaling en laat u een meertalige website maken.

2. Magazine Pro

Magazine Pro

Magazine Pro is een uitstekend Genesis WordPress-thema ontworpen voor online uitgevers, tijdschriften en kranten. Het is gebouwd om visueel aantrekkelijke inhoud, zoals afbeeldingen en video’s, prominent op uw site weer te geven.

Het thema heeft dubbele navigatiemenu’s, advertentieplaatsingen, abonnementsformulieren voor nieuwsbrieven, integratie van sociale media en meer. Hiermee kunt u uw inhoud ordenen in de juiste categorieën en tags.

3. Cafe Pro

Cafe Pro

Cafe Pro is een populair Genesis-thema voor WordPress. Het wordt geleverd met 2 Genesis-kinderthema’s en biedt een perfecte lay-out voor uw restaurant, café, bakkerij, chef-kok en culinaire zakelijke websites.

Met kant-en-klare widgets kunt u nuttige informatie zoals contactgegevens, openingstijden en meer weergeven. Het thema is eenvoudig aan te passen met WordPress live customizer en Gutenberg block editor.

4. Lifestyle Pro

Lifestyle Pro

Lifestyle Pro is een WordPress-thema in tijdschriftstijl dat is gebouwd bovenop Genesis Framework. Het is een multifunctioneel thema dat zeer flexibel en robuust is.

Het thema wordt geleverd met meerdere ontwerpopties, een lay-out voor het vertellen van verhalen en een witte achtergrond. Het integreert naadloos met WooCommerce, zodat u een online winkel kunt opzetten.

5. Nieuws Pro

Nieuws Pro

News Pro is een WordPress-publicatiethema voor kranten, tijdschriften, bloggers en inhoudrijke websites. Het is gebouwd bovenop het Genesis-themakader, waardoor het krachtig en onbreekbaar is.

Het thema wordt geleverd met 2 navigatiemenu’s, een indeling met 3 kolommen, een aanbevolen schuifregelaar en widgets op de startpagina. Het bevat ook aangepaste achtergrond, kleurenschema’s en meerdere lay-outopties.

6. Doorbraak Pro

Doorbraak Pro

Breakthrough Pro is een modern WordPress-thema dat geschikt is voor marketingbureaus, PR-bedrijven, digitale studio’s en adverteerders. Het heeft een witte achtergrond die uw inhoud leesbaar en aantrekkelijk maakt.

Het thema ondersteunt Gutenberg out of the box. Het heeft 9 widgetgebieden, aangepaste paginasjablonen, portfoliopagina’s en meer.

7. Digital Pro

Digital Pro

Digital Pro is een elegant WordPress Genesis-thema dat is ontwikkeld voor marketeers, bureaus en digitale verkopers. Het thema biedt een perfecte lay-out om uw digitale goederen online te verkopen.

Het is flexibel voor e-commercebedrijven, wat betekent dat u volledige ondersteuning krijgt om uw online winkel te starten. Andere opvallende opties zijn call-to-action-knoppen, aangepaste kleurkeuzes en kant-en-klare contactformulieren.

8. Wellness Pro

Wellness Pro

Wellness Pro is een perfect WordPress-thema voor gezondheidsgerelateerde bedrijven, yoga-instructeurs, fitnessgidsen en sportscholen. Het is gebouwd bovenop het WordPress Genesis Framework.

Het thema wordt geleverd met 12 kant-en-klare widgetgebieden die u kunt gebruiken om meerdere secties van uw site aan te passen. Het heeft een volledig aanpasbare koptekst om een ​​navigatiemenu, logo en een aangepaste afbeelding op volledige breedte toe te voegen.

9. Daily Dish Pro

The Daily Dish Pro

Daily Dish Pro is een WordPress Genesis-thema voor restaurants, foodbloggers, fijnproevers en voedselfotografen. Het heeft een prachtige lay-out voor het vertellen van verhalen om uw website voor eten en recepten met afbeeldingen te maken.

De startpagina heeft gebieden met widgets om uw inhoud, aanbevolen recepten, een sectie en het restaurantmenu toe te voegen.

10. Mooie Pro

Mooie Pro

Beautiful Pro is een WordPress multifunctioneel Genesis-thema.

De themafuncties omvatten aangepaste paginasjablonen, 10 widgetgebieden, welkomstnotitie, achtergrondafbeeldingen, onbeperkte kleurkeuzes en meer. Het is ook ideaal voor bloggers om een ​​WordPress-blog te starten.

11. Auteur Pro

Auteur Pro

Author Pro is een eenvoudig WordPress Genesis-thema voor auteurs, uitgevers en online boekverkopers. Het ondersteunt out-of-the-box WooCommerce, dus u kunt een online bibliotheek opzetten en boeken verkopen.

Hiermee kunt u uw aanbevolen boek boven de vouw weergeven. U kunt ook andere belangrijke boeken op de startpagina presenteren en ze ordenen op basis van categorieën en interesses van lezers.

12. Agentschap Pro

Agency Pro

Agency Pro is een verbluffend WordPress Genesis-thema voor online bureaus, marketeers, zakelijke professionals en serviceproviders. Het wordt geleverd met een aangepaste achtergrondafbeelding op volledig scherm die snel de aandacht van uw gebruikers trekt.

Het thema heeft aangepaste paginasjablonen voor blogs, archieven en meer.

13. Outreach Pro

Outreach Pro

Outreach Pro is een WordPress kerkthema dat is gebouwd bovenop het Genesis Framework door StudioPress. Het wordt geleverd met een indrukwekkende lay-out om uw bericht luid en duidelijk weer te geven.

Met dit thema kunt u online donaties verzamelen, uw filantropische werk onder de aandacht brengen, aankomende evenementen weergeven en meer. Het heeft 12 widgetgebieden, 6 lay-outopties en een eenvoudig paneel met thema-opties waarmee u uw kerksite kunt opzetten.

14. Modern Studio Pro

Modern Studio Pro

Modern Studio Pro is een klassiek WordPress Genesis-thema voor ontwerpers, fotografen, artiesten en bloggers. Het geeft uw gebruikers een prachtige leeservaring met scherpe typografie en parallax-effecten.

Met een widget-startpagina is het eenvoudig om uw aanbevolen werk toe te voegen en uw gebruikers te betrekken. Hiermee kunt u overal op uw website kleuren, achtergrond en lettertype aanpassen.

15. Executive Pro

Executive Pro

Executive Pro is een WordPress-bedrijfsthema dat bovenop het Genesis Framework is gebouwd. Hiermee kunt u uw aanbevolen werk in een professionele stijl weergeven op de startpagina van uw site.

Het heeft een inhoudschuifregelaar, een call-to-action-banner, prachtige kleuren, een eenvoudig navigatiemenu en een aangepaste achtergrond. Het biedt ook widgets voor voetteksten en sjablonen voor bestemmingspagina’s.

16. Education Pro

Education Pro

Education Pro is een geweldig WordPress Genesis-thema voor universiteiten, hogescholen, scholen en onderwijsinstellingen. Het heeft mooie en aantrekkelijke kleuren die u aan de startpagina kunt toevoegen om indruk te maken op uw gebruikers.

Het thema heeft een uitgelichte inhoudsschuif, een welkomstberichtgebied, vooraf gemaakte paginasjablonen en dubbele navigatiemenu’s. U kunt de WordPress-aanpasser gebruiken om wijzigingen op uw site aan te brengen met een direct voorbeeld.

17. Metro Pro

Metro Pro

Metro Pro is een fantastisch WordPress Genesis-thema voor inhoudelijke websites zoals online tijdschriften, kranten, blogs, enz. Het heeft een zwart-witlay-out die uw inhoud leesbaar en aantrekkelijk maakt.

U kunt het uitgelichte verhaal bovenaan de homepage weergeven en andere uitgelichte verhalen hieronder laten zien.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen de beste Genesis-thema’s te vinden. Misschien wilt u ook ons ​​artikel lezen over het gratis verkrijgen van premium StudioPress-thema’s

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map