19 beste en goedkope premium WordPress-thema’s (2020)

Goedkope Premium WordPress-thema's


Bent u op zoek naar de beste goedkope premium WordPress-thema’s? We begrijpen het. Wanneer u net begint, heeft u waarschijnlijk geen enorm budget voor het bouwen van websites. U mag echter nooit inleveren op kwaliteit als het gaat om het thema van uw website.

Gelukkig zijn we dit probleem keer op keer tegengekomen bij onze gebruikers, dus we hebben onderzoek gedaan om de absoluut beste thema’s voor website-eigenaren met een beperkt budget te identificeren. Deze premium-thema’s beknibbelen niet op kwaliteit en zullen uw bankrekening niet kapot maken. Ze zijn echt het beste van twee werelden.

In dit artikel delen we de 17 beste goedkope premium WordPress-thema’s die u kunt gebruiken om uw droomwebsite met een beperkt budget te bouwen.

We hebben ook een lijst gemaakt met de beste WordPress-thema’s die u kunt gebruiken. Bekijk ze eens.

1. Divi

Divi

Divi is waarschijnlijk het populairste WordPress-thema dat er bestaat. Divi is verkrijgbaar in 2 smaken: Divi Theme en Divi Builder. Hoewel Divi Theme is gericht op gebruikers die een op thema’s gebaseerde oplossing nodig hebben om een ​​verbluffende website te bouwen, is Divi Builder voor diegenen die de builder met een ander WordPress-thema willen gebruiken.

Om Divi te downloaden, moet je lid worden van de Elegant Themes Club, die jaarlijks $ 89 kost. Met het lidmaatschap krijg je honderden websitepakketten, wat betekent dat je minder dan een dollar betaalt voor een thema. Het beste is dat u al deze producten zonder beperkingen op onbeperkte websites kunt gebruiken.

Dit zijn de volledige producten die u ontvangt door lid te worden van de Club.

 • Divi met meer dan 100 websitepakketten
 • Het Extra thema (een tijdschriftthema)
 • De Bloom (beste WordPress pop-up plug-in) en Monarch (voor sociaal delen) plug-ins

2. Beaver Builder

Beaver Builder

Beaver Builder is een populaire paginabuilder met slepen en neerzetten met tientallen WordPress-sjablonen. Met de paginabuilder kunt u de tekst en afbeeldingen op uw website plaatsen zoals u dat wilt. Het heeft premium modules en sjablonen die uitstekend werken met op kolommen gebaseerde lay-outs.

Beaver Builder heeft ook een gratis versie met basisfuncties.

Ook al is het een plug-in, het wordt geleverd met 30 verbluffende sjablonen, net als een thema, zodat u elk soort website kunt bouwen zonder het ontwerp helemaal opnieuw te hoeven bouwen. Het is eenvoudig in te stellen en volledig aanpasbaar.

Lees deze volledige Beaver Builder-recensie voor meer informatie.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP is een klassiek multifunctioneel WordPress-thema. Het biedt gratis en premium creatieve demo’s om in minder tijd een website voor uw zakelijke niche te maken. Het heeft een snelle laadtijd van de pagina, een responsieve lay-out en is geoptimaliseerd voor SEO. OceanWP werkt geweldig met alle toppagebuilders om pagina’s te maken met een eenvoudige slepen-en-neerzetten-functie.

Het ondersteunt WooCommerce volledig en is klaar voor vertaling, zodat u een website in uw voorkeurstaal kunt maken. Het bevat ook premium-extensies voor white labeling, het integreren van uw Instagram-feed, het toevoegen van een GDPR-cookiemelding en meer. Met deze extensies kunt u direct meer functies aan uw website toevoegen.

4. Astra

Astra

Astra is een stijlvol en betaalbaar premium WordPress-thema. Het is zeer aanpasbaar en biedt veel opties in de WordPress-aanpasser om wijzigingen aan te brengen in de koptekst, lay-out en voettekst van uw website. Dit thema kan worden geïntegreerd met de meest populaire paginabuilders om uw site snel op te zetten en opvallende pagina’s te maken. Het is een lichtgewicht thema en is volledig geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties.

Het wordt geleverd met prachtige kleur- en typografie-opties. Als je een schrijver bent, heeft Astra een aparte blogpagina en een archiefpagina om waarde toe te voegen aan je geschreven inhoud.

5. Vet

Stoutmoedig

Vet is een eenvoudig, overzichtelijk en betaalbaar premium WordPress-thema dat speciaal is ontworpen voor blogs, portfolio’s, fotografiewebsites en andere op creativiteit gerichte sites. Het ondersteunt meerdere soorten media, waaronder afbeeldingen, video’s, fotogalerijen, geanimeerde schuifregelaars en kaarten. Dit thema heeft een ontwerp over de volledige breedte met een perfecte uitlijning voor media en inhoud.

Hiermee kunt u een aangepaste achtergrondafbeelding toevoegen of een kleur selecteren voor de achtergrond van uw website. Vet heeft zowel lijst- als rasterweergaven voor uw portfolio, galerijen, blog, enz. U kunt gebruikers verwelkomen met een persoonlijk bericht naast de menu- of startpagina-schuifregelaar. Het is eenvoudig in te stellen en vereist geen codeerkennis.

6. Ultra

Ultra

Ultra is een zeer flexibel, goedkoop premium WordPress-thema voor crossfit gym- en fitnessgerelateerde websites. Het wordt geleverd met meer dan 60 vooraf gemaakte lay-outs voor alle soorten bedrijven en meerdere ontwerp-skins om het uiterlijk van uw website te verbeteren. Deze demo’s zijn kant-en-klaar en verminderen de tijd die u besteedt aan het maken van uw website. U kunt ook demo-inhoud importeren met 1 muisklik en deze vervangen door uw eigen.

Daarnaast bevat dit thema aangepaste widgets, navigatiemenu’s en bouwer-add-ons zoals een voortgangsbalk, WooCommerce, prijstabellen, tijdlijnen, een afteltimer, enz..

7. Kustlijn

Kustlijn

Coastline is een WordPress-portfoliothema met een unieke lay-out voor het weergeven van uw werk. Het is een goedkoop premium-thema met een indeling met twee kolommen; zodat u uw logo en navigatiemenu aan de linkerkant kunt hebben terwijl uw portfolio-afbeeldingen aan de rechterkant worden weergegeven. Je kunt je portfolio beheren met het berichtinhoudstype en het laten zien met een schuifregelaar, afbeeldingsarray, kolomvermelding of oneindig scrollen op de startpagina.

Dit thema heeft een aangepaste widget voor sociale netwerken, zodat je je Twitter-feed, Instagram-foto’s en meer kunt laten zien. U kunt het integreren met populaire paginabuilders met slepen en neerzetten om snel de pagina’s van uw website in te stellen.

8. Decorateur

Decorateur

Decorist is een minimaal goedkoop premium WordPress-thema. Het is speciaal ontworpen om uw decoratieproducten, producten voor thuisgebruik, modeproducten onder de aandacht te brengen of een online winkel van welke aard dan ook te creëren. Het werkt geweldig met de Elementor-builder en ondersteunt ook de aangepaste Elementor-modules om uw website-ontwikkelingsproject gemakkelijk te maken. Decorist heeft volledige WooCommerce-integratie om van uw website een eCommerce-winkel te maken.

Bovendien wordt het geleverd met flexibele lay-outopties, een aangepaste storefront en vele andere aanpassingsopties. U kunt de demo-importfunctie met 1 klik gebruiken om een ​​online winkel te starten die lijkt op de demo en de dummy-producten te vervangen door uw eigen.

9. Schoonheid

Beaute

Zoals de naam al doet vermoeden, is Beauté een salon- en spa-thema voor WordPress. Het heeft een schermvullende indeling met 4 inhoudstypen, waaronder een beeldschuifregelaar op volledig scherm, een dienstengedeelte, een personeelsgedeelte en afbeeldingengalerijen. U kunt een afspraakboekings- / reserveringsformulier voor uw klanten toevoegen om een ​​slot in uw schema te reserveren. Het beschikt over meerdere prachtige kleurenschema’s en u kunt voor elke pagina een andere kleur kiezen.

Het wordt geleverd met aangepaste inhoudwidgets, sociale pictogrammen en meer. Beauté is klaar voor vertaling en kan worden gebruikt om een ​​meertalige website te maken.

10. Eenvoudig

Gemakkelijk

Simple is een elegant, goedkoop premium WordPress-thema boordevol geweldige functies en flexibiliteit. Het heeft een lay-out van 1 pagina met meerdere ontwerpopties om uit te kiezen. Het wordt geleverd met parallax-achtergrondeffecten, soepel scrollen, eenvoudige navigatiemenu’s, een diavoorstelling en meer.

Het ondersteunt WooCommerce, aangepaste lay-outwidgets, prachtige kleurenschema’s, Google Fonts en zijbalklay-outs. Simple heeft startpagina-secties voor getuigenissen, services, recente berichten en aanbevolen inhoud.

11. Landinstellingen

Landinstellingen

Locales is een goedkoop premium WordPress-thema dat speciaal is ontworpen voor het maken van online mappen. Het geeft uw vermeldingen aantrekkelijk weer en stelt uw gebruikers ook in staat om hun eigen vermeldingen in te dienen. Het helpt bij het maken van inhoud en biedt grote flexibiliteit, zodat u een lokale directory kunt opzetten voor restaurants, bars, cafés, winkels of andere bedrijven in uw omgeving.

Het heeft een locatiekaart met filters, afzonderlijke pagina’s voor verschillende vermeldingen, scherpe kleuren en meer. Locales kan een handig thema zijn voor het maken van een stadsgids voor toeristen. Het integreert met Visual Composer om inhoudsmodules op uw website te slepen en neer te zetten.

12. Plat

Vlak

Flat is een modern en gewaagd goedkoop WordPress premium-thema. Het wordt geleverd met Themify-builder om direct de interface van uw keuze te maken. De drag-and-drop-builder helpt bij het toevoegen van modules zoals tekst, beeldschuifregelaars, video’s, galerijen, navigatiemenu’s, enz. Het heeft een functie voor het markeren van cirkelanimaties om gebruikers te betrekken bij uw aanbevolen services. Andere secties bevatten een portfolio, voortgangsbalk, geanimeerde tijdlijn en een schuifregelaar voor getuigenissen.

Hiermee kunt u uw teamleden professioneel presenteren. Flat is gebundeld met shortcodes en aangepaste berichttypen voor een snelle installatie van een website / blog.

13. Hoek

Hoek

Corner is een portfolio WordPress-thema voor creatieve professionals, fotografen en kunstenaars. Net als andere goedkope premium-thema’s die hier worden vermeld, heeft het een eenvoudige, mooie lay-out die niet vol zit met functies. De minimale lay-out helpt gebruikers zich te concentreren op uw inhoud en portfolio. Het biedt onbeperkte kleurvariaties om uw website te personaliseren. Corner biedt een welkomstbericht en aanbevolen werksecties op de startpagina.

Dit thema heeft volledige Jetpack-ondersteuning en WooCommerce-integratie. Met aangepaste widgets kunt u sociale feeds voor Twitter, Flickr, enz. Weergeven in de zijbalk en andere voor widgets geschikte gebieden. Het is geoptimaliseerd voor SEO en snelheidsprestaties.

14. Gehuurd

Gehuurd

Hired is een perfect voorbeeld van een geweldig goedkoop premium WordPress-thema. Het is gebouwd om uw cv’s en contactgegevens op een professionele manier onder de aandacht te brengen. Het wordt geleverd met meerdere vooraf gebouwde sjablonen om een ​​website te maken of een blog te starten. Hired is gemakkelijk te gebruiken en biedt voorbeeld- / demo-inhoud om snel aan de slag te gaan.

Het heeft onbeperkte kleuropties, Google Fonts-selector, een responsief raamwerk en SEO-optimalisatie om uw websiteverkeer te laten groeien.

15. Igloo

Iglo

Igloo is een huiveringwekkend mooi WordPress-restaurantthema. Het kan worden gebruikt om een ​​voedsel / receptenwebsite, voedselblog of een andere voedselgerelateerde bedrijfssite te maken. Het heeft een unieke lay-out die uw restaurantbedrijf naar een hoger niveau tilt. Igloo biedt een menubeheersysteem voor uw restaurantbedrijf om de prijzen op een boeiende manier te presenteren.

Het wordt geleverd met 4 inhoudstypen, zodat u een afbeeldingsschuifregelaar, galerij, menu en getuigenissen op uw startpagina kunt toevoegen. Dit thema heeft aangepaste widgets, meerdere kleurenschema’s en ondersteuning voor Divi Builder om uw inhoud te slepen en neer te zetten.

16. SimpleShift

Eenvoudige shift

SimpleShift is een goedkoop premium WordPress-thema dat is gebouwd voor websites voor kleine bedrijven. Het heeft een volledige breedte-indeling met meerdere handige secties op de startpagina. Dit thema heeft moderne parallax-effecten om uw doelgroep aan te trekken. Met SimpleShift kunt u een aangepast logo, navigatiemenu en sociale pictogrammen in de koptekst toevoegen.

Het heeft WooCommerce-ondersteuning om uw winkel op te zetten. U kunt onbeperkte kleuren, aangepaste widgets en verbluffende lay-outontwerpen gebruiken om uw website aan te passen.

17. Zakelijk

Corporate

Zakelijk is een multifunctioneel, goedkoop premium WordPress-thema voor zakelijke en portfolio-websites. Het kan ook worden gebruikt om uw fotografiediensten te promoten. Met ondersteuning voor Themify Builder kunt u onbeperkte lay-outontwerpen gebruiken met modules voor afbeeldingen, video’s, inhoud, advertenties, navigatiemenu enz. Corporate geeft u volledige controle over het aanpassen van uw website.

Het heeft een video-achtergrondfunctie die het thema op veel manieren uniek maakt. U kunt een aangepaste achtergrondvideo op volledig scherm met geluid toevoegen om uw gebruikers te betrekken. Als je geen video wilt toevoegen, kun je geanimeerde achtergrondkleuren toevoegen. Dit thema heeft meerdere animatie-effecten voor pictogrammen, voortgangsbalken, modules en meer.

18. Ondernemen

Durf

Venture is een goedkoop premium-thema van 1 pagina voor creatieve bureaus, kleine bedrijven, freelancers, startups en andere WordPress-websites. Het heeft een responsief ontwerp met een intuïtief navigatiemenu, sociale pictogrammen, aangepast logo, slogan en een schuifregelaar over de volledige breedte. U kunt hun shortcodes gebruiken voor Font Awesome-pictogrammen, knoppen, kolommen, enz. Om uw website mooier te maken.

Het wordt geleverd met veelzijdige kleuropties die passen bij uw bedrijfsmerk. Venture heeft een hoge zichtbaarheid voor afbeeldingen, video’s, schuifregelaars, aanbevolen berichten en meer. Met ondersteuning voor Google Fonts kunt u verbluffende typografie toevoegen aan uw hele website.

19. Hotelia

Hotelia

Als je op zoek bent naar een goedkoop premium hotel WordPress-thema, dan is Hotelia de beste keuze. Dit thema is ontworpen voor hotels, reizigers, boekingssites, reisbloggers en andere hotelgerelateerde zaken. Het biedt gratis meerdere premiumbronnen, zoals een afbeeldingsschuifregelaar en de paginabuilder van Visual Composer. Hotelia heeft een video-achtergrond, een vast navigatiemenu, parallax-effecten en een boekingssysteem.

Het heeft flexibele aanpassingsopties, lettertypepictogrammen, aangepaste widgets, berichttypen en prachtige kleurenschema’s. Het is klaar voor WooCommerce en kan worden gebruikt om reisproducten online te verkopen.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste goedkope premium WordPress-thema’s. Misschien wilt u ook onze deskundige keuzes bekijken voor de beste eenvoudige WordPress-thema’s om een ​​website te starten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map