21 Beste Beaver Builder-thema’s voor WordPress (vergeleken)

beste beverbouwer-thema's


Bent u op zoek naar de beste Beaver Builder-thema’s voor uw WordPress-website? Beaver Builder is een populaire paginabuilder die u helpt pagina’s te maken met een eenvoudige interface voor slepen en neerzetten. Niet alle WordPress-thema’s ondersteunen Beaver Builder. Als u van plan bent deze prachtige paginabuilder te gebruiken, moet u eerst uitzoeken welke thema’s ermee compatibel zijn.

In dit artikel delen we de beste Beaver Builder-thema’s voor WordPress die u kunt gebruiken om eenvoudig de website van uw dromen te bouwen.

1. Potenza

Potenza

Potenza is een populair WordPress-thema met één pagina. Het ondersteunt volledig paginabuilders, waaronder Beaver Builder. Hiermee kunt u uw inhoud, widgets en andere elementen op de startpagina slepen en neerzetten. Met Beaver Builder kunt u in een oogwenk ook andere bestemmingspagina’s bewerken. Potenza heeft een flexibele lay-out met meerdere kolommen en ontwerpkenmerken.

Het wordt geleverd met aangepaste widgets, parallax-achtergronden, afbeeldingen, animaties en meer. U kunt de WordPress-aanpasser gebruiken om de kleurbalans te regelen en de live preview van uw wijzigingen te bekijken.

2. Hestia Pro

Hestia

Hestia is een multifunctioneel Beaver Builder-thema. Het integreert met de paginabuilder zodat u uw website onderweg kunt ontwerpen. Het heeft een installatie van 1 minuut en demo-inhoud, zodat u hun demosite gemakkelijk kunt dupliceren. U kunt de inhoud en afbeeldingen eenvoudig vervangen door uw eigen gegevens.

Het is volledig geoptimaliseerd voor snelheid en compatibel met de beste cacheplug-ins. Hestia ondersteunt megamenu’s, aangepaste achtergrond en RTL-talen (van rechts naar links). Het is klaar voor vertaling en kan worden gebruikt om een ​​meertalige website te maken.

3. Sydney Pro

Sydney

Sydney is een krachtig zakelijk thema dat Beaver Builder ondersteunt. Het is zeer flexibel en biedt inhoudsblokken waarmee u uw startpagina snel kunt instellen. Het wordt geleverd met een schuifregelaar op volledig scherm, koptekstafbeelding, plakkerig navigatiemenu en aangepast logo. Sydney heeft een drag-and-drop-builder om moeiteloos landingspagina’s en andere webpagina’s te maken.

Het ondersteunt Google Fonts, volledige kleurcontrole voor lay-outs, aangepaste lay-outs, logo’s en vertalingen. In tegenstelling tot andere thema’s heeft Sydney een reeks sociale pictogrammen die u aan uw site kunt toevoegen om met uw bezoekers in contact te komen.

4. OceanWP

OceanWP

OceanWP is een gratis WordPress-thema dat compatibel is met Beaver Builder-paginabuilder. Het heeft een ongelooflijk snelle laadtijd van de pagina die u kunt controleren met elke snelheidstesttool voor WordPress-sites. OceanWP heeft ingebouwde functies voor het creëren van een e-commerce winkel met WooCommerce. Met dit thema kunt u een online winkel maken.

Het thema wordt geleverd met zijn eigen extensies voor scrollen op volledig scherm, login-pop-up, Instagram-feed, white labeling en meer. Het heeft sterke documentatie die kan helpen bij de eerste installatie.

5. Astra

Astra

Astra is een stijlvol WordPress-thema gemaakt voor Beaver Builder en andere bouwers van toppagina’s. Het biedt vooraf gebouwde websites om de tijd en moeite die u steekt in het maken van sites te verminderen. U kunt eenvoudig hun demosites starten en de inhoud vervangen door uw eigen. Alle ontwerpen van hun demosites zijn gemaakt om zich aan te passen aan elke gewenste website.

De live WordPress-thema-aanpasser heeft alle opties om uw site te bewerken. U kunt meteen een voorbeeld van uw wijzigingen zien. Astra heeft add-ons betaald om de functionaliteiten voor headers en lay-outs uit te breiden.

6. Benson

Benson

Benson is een WordPress-fotografiethema. Het kan Beaver Builder integreren om inhoud en afbeeldingen op uw website te slepen en neer te zetten. Het geeft fotografen een op verhalen gebaseerde lay-out. Benson is gebruiksvriendelijk en aanpasbaar, zodat u de exacte website kunt maken die u wilt.

Het werkt geweldig met de live-aanpasser van WordPress om wijzigingen aan te brengen op uw site en ze te zien in het voorbeeld. U kunt hun videozelfstudies gebruiken om te leren hoe u uw website kunt beheren zonder te worstelen met vallen en opstaan.

7. Lens

Lens

Lense is een WordPress-thema dat speciaal is ontworpen voor fotografen en cameraverkopers. Het biedt meerdere galerijlay-outs, weergave van afbeeldingen op volledig scherm, kleurcontrole en meer. Lense is een responsief thema en ziet er geweldig uit op elk schermformaat.

Het heeft een ingebouwde galerij-uploader, instellingen voor uiterlijkbeheer, moderne lay-outs en WPML-ondersteuning. Lense kan worden geïntegreerd met Beaver Builder om uw inhoud voor pagina’s te slepen en neer te zetten.

8. GeneratePress

GeneratePress

GeneratePress is een eenvoudig WordPress-thema met Beaver Builder-compatibiliteit. Het is een lichtgewicht thema en zeer stabiel met de hoogste coderingsnormen. Het heeft premium modules en toegang tot hun sitebibliotheek.

Als je het over maatwerk wilt hebben, dan zul je blij zijn te horen dat GeneratePress wordt geleverd met typografie, kleuren, lay-outs en compatibiliteit met WordPress-plug-ins. Het is ook geoptimaliseerd voor zoekmachines om meer bezoekers op uw site te krijgen.

9. TrueNorth

Ware noorden

TrueNorth is een WordPress-portfoliothema. Het heeft een unieke lay-out dankzij de welkomstboodschap en portfolio-inhoudsblokken. U kunt verschillende soorten portfolio’s weergeven in de diavoorstelling, afbeeldingen, kolommen en meer. TrueNorth is compatibel met Beaver Builder voor het maken van pagina’s.

Het thema bevat aangepaste widgets, kleuren, optiepaneel en een import van demo-inhoud met 1 klik om uw website klaar te maken. Het is eenvoudig in te stellen en is een echt gebruiksvriendelijk WordPress-thema.

10. Ava

Ava

Ava is een eCommerce WordPress-thema met WooCommerce-integratie. Het wordt geleverd met meer dan 50 gratis extensies en is compatibel met alle andere WooCommerce premium-extensies. Het werkt geweldig met Beaver Builder om uw producten te slepen en neer te zetten en uw pagina’s aan te passen. Ava is de perfecte keuze om online te verkopen.

Het heeft aangepaste lay-outs, kleuren, lettertypen, sociale pictogrammen en meer bewerkingsopties. Ava bevat 6 sjablonen, lightbox-galerijen, galerij-indelingen en ontwerpen op volledige breedte.

11. Milos

Milos

Milos is een WordPress-thema voor hotels, hostels, appartementen en accommodatiebedrijven. Het beschikt over externe boekingssystemen, menu-beheer van restaurants en andere opties voor de website van uw hotel. Milos is eenvoudig te installeren en te gebruiken met de Beaver Builder-editor.

Bekijk deze beste WordPress-thema’s voor hotels en resorts.

Omdat het klaar is voor vertaling, kunt u de hotelwebsite in uw lokale taal maken en ook andere internationale talen toevoegen. Het thema is geoptimaliseerd voor snelheid en SEO.

12. Pas aan

Aanpassen

Zoals de naam al doet vermoeden, is Customify een zeer aanpasbaar WordPress-thema. Het is gebouwd voor paginabouwers en ondersteunt Beaver Builder volledig. Met de realtime editor kunt u pagina’s, kopteksten, voetteksten en zijbalken maken en uw ontwerpen direct bekijken. Ze beweren dat elk afzonderlijk element in het Customify-thema kan worden aangepast.

Customify heeft veel kant-en-klare websites die u kunt gebruiken om uw site snel te starten. Verander eenvoudig de inhoud en afbeeldingen om het uw eigen te maken. Het thema is lichtgewicht en geoptimaliseerd voor prestaties.

13. Neve

Neve

Neve is een paginabuildervriendelijk WordPress-thema en werkt geweldig met Beaver Builder. Het is gebouwd met moderne standaarden en aanpasbare lay-outs. Neve is volledig responsief, klaar voor vertaling en biedt een installatie van 1 minuut met een inbegrepen demo-import. Het heeft prachtige navigatiemenu’s, typografie, kleuren en aangepaste achtergronden.

Het is compatibel met alle WordPress-plug-ins van derden. Met de WordPress-aanpasser kunt u elke pagina van uw site bewerken en een live voorbeeld van de wijzigingen bekijken.

14. Flevr

Flevr

Flevr is een WordPress zakelijk thema voor eCommerce-sites. Het ondersteunt WooCommerce om een ​​online winkel te maken en uw producten te verkopen. Het heeft een op widgets gebaseerde startpagina om functies, inhoud en aangepaste widgets toe te voegen. Flevr bevat 7 inhoudstypen voor homepages, waaronder portfolio’s, sliders, services, teams, partners, testimonials en producten.

Met flexibele lay-outopties kunt u kolommen, vermeldingen, filters en zijbalken op uw site instellen. Dit thema is compatibel met paginabuilders zoals Beaver Builder om uw pagina’s te ontwerpen door middel van slepen en neerzetten.

15. Igloo

Iglo

Igloo is een Beaver Builder WordPress-thema voor restaurants en bars. Het biedt een unieke lay-out voor uw voedingsbedrijf om uw restaurant online te promoten. Net als andere dergelijke thema’s heeft het een menubeheersysteem om gerechten en prijzen prachtig weer te geven.

Het wordt geleverd met 4 inhoudstypen voor de startpagina, inclusief schuifregelaars en afbeeldingsgalerijen om te pronken met uw voedselfoto’s. Igloo heeft meerdere kleurenschema’s, aangepaste widgets, kleuren en typografie voor lay-outs.

16. Rocked Pro

Rocked Pro

Rocked Pro is een premium zakelijk thema voor WordPress-sites. Het bevat een crelly-schuifregelaar, paginasjablonen, extra widgets en meer. Het thema is compatibel met Beaver Builder en andere paginabuilders, wat maatwerk supergemakkelijk maakt. U kunt uw inhoud en widgets slepen en neerzetten om uw site in te stellen.

Het ondersteunt WooCommerce om een ​​eCommerce-winkel te maken. Het thema is klaar voor vertaling en werkt uitstekend voor RTL-talen. Ze hebben sterke documentatie en handleidingen om de functies van het thema volledig uit te leggen.

17. Struct

Struct

Struct is een eenvoudig Beaver Builder WordPress-thema voor mobiele apps en software, softwaregerelateerde sites en SaaS-projecten (service as a service). De startpagina is gebaseerd op widgets die u kunt slepen en neerzetten om inhoud en afbeeldingen toe te voegen. Beaver Builder helpt ook bij het instellen van uw startpagina met inhoudwidgets, afbeeldingssecties en meer.

Het wordt geleverd met 13 aangepaste widgets zoals sociale pictogrammen, contactkaarten, taakschema’s, enz. Struct verdeelt uw inhoud in 5 soorten, waaronder portfolio, team, services, veelgestelde vragen en handleidingen. U kunt het thema aanpassen met onbeperkte kleurenschema’s, lettertypen en achtergrondstijlen.

18. Ryan

Ryan

Ryan is een gratis, multifunctioneel WordPress-thema met Beaver Builder-ondersteuning waarmee u snel uw website kunt maken. Het paneel met thema-opties heeft talloze aangepaste instellingen om het ontwerp en het uiterlijk van uw site te wijzigen. Het heeft een schuifregelaar over de volledige breedte op de startpagina.

Hiermee kunt u een aangepast logo toevoegen, inhoudwidgets slepen en neerzetten en een achtergrondafbeelding toevoegen. Ryan reageert volledig en is geoptimaliseerd voor SEO.

19. Radcliffe

Radcliffe

Radcliffe is een ander gratis WordPress-thema. Het heeft een sjabloon met volledige breedte voor de startpagina. Dit thema is compatibel met Beaver Builder, waardoor u gemakkelijk inhoud, afbeeldingen, formulieren en meer aan uw startpagina kunt toevoegen. Met de Beaver Builder-paginabuilder kunt u ook snel uw bestemmingspagina’s maken.

Daarnaast heeft het prachtige sjablonen, koptekstafbeeldingen, typografie, een aangepast logo, aangepaste kleuren en widgetgebieden. Radcliffe is een vertaalklaar thema, dus u kunt het gebruiken om een ​​website in elke taal te maken.

20. GBeaver

GBeaver

GBeaver is een Beaver Builder-compatibel thema voor WordPress-sites. Het is een Genesis-kindthema dat het een solide basis geeft. Het heeft meerdere lay-outs en ingebouwde sites om uw website snel op te zetten. Het ondersteunt ook WooCommerce om eCommerce-winkels te maken.

Het wordt geleverd met ingebouwde widgets, modules, aangepaste logo’s, plakkerige menu’s, off-canvas menu’s, flexibele voettekstkolommen met widgetgebieden en thema-opties om uw site te ontwerpen. Het is een compleet pakket om een ​​website te maken met Beaver Builder.

21. Page Builder Framework

Page Builder Framework

Net als de naam is Page Builder Framework een perfect WordPress-thema dat alle paginabuilders ondersteunt, inclusief Beaver Builder. Het is een superlichtgewicht thema met flexibele opties om uw site te ontwerpen en aan te passen. Page Builder Framework wordt geleverd met betaalde add-ons voor plakkerige navigatie, Typekit-integratie en transparante kopteksten.

Dit thema is volledig responsief en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het is gebouwd met de nieuwste technologie om het te beschermen tegen kwetsbaarheden.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen de beste Beaver Builder-thema’s voor WordPress te vinden. Misschien wilt u ook onze deskundige keuzes bekijken voor de beste WordPress-thema’s voor lidmaatschapssites.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map