22 beste WordPress-kerkthema’s voor het uitbreiden van de kudde

Beste WordPress-thema's voor kerken


Ben je op zoek naar de beste WordPress-thema’s voor kerken? Het perfecte thema kan van de website van uw kerk een volger makende machine maken.

In dit artikel delen we de 22 beste kerkthema’s voor WordPress. Ze reageren allemaal, dus ze zien er op elk apparaat perfect uit.

1. Maranatha

Maranatha

Als je een website wilt starten met innovatieve functies, zoals door parallax geïnspireerd scrollen op de startpagina, dan is Maranatha een geweldig thema om te gebruiken.

U kunt een stilstaand beeld of een video gebruiken als achtergrond voor uw startpagina om nieuwe volgers naar uw kudde te lokken. En uw belangrijkste pagina’s zijn altijd slechts een muisklik verwijderd dankzij het plakmenu dat boven aan het scherm blijft ‘plakken’, zelfs als de bezoekers van uw site naar beneden scrollen.

Met Maranatha kun je je preken uploaden als audio- of videobestanden, of zelfs de transcripties typen als tekstberichten voor je blog. Dit thema biedt ook prachtige lay-outopties voor uw About-pagina en evenementenkalender.

Ga vandaag nog aan de slag met Maranatha!

2. Outreach Pro

outreach pro

Outreach Pro, aangeboden door de fijne mensen van StudioPress, maakt gebruik van hun krachtige Genesis-framework. Als u veel informatie op uw website moet overbrengen, is dit een geweldig thema om uit te kiezen.

Er zijn verschillende vooraf gemaakte sjablonen om uw site snel aan de praat te krijgen. En met de customizer van het thema kun je het kleurenschema aanpassen aan het merk van je kerk.

GRATIS TOEGANG: Outreach Pro + 35 Andere StudioPress-thema’s!

Wilt u GRATIS alle premium StudioPress-thema’s proberen, inclusief Outreach Pro?

Wanneer u zich aanmeldt voor WP Engine, de best beheerde WordPress-hostingservice, ontvangt u het Genesis-framework en ALLE StudioPress-thema’s gratis (dat is meer dan $ 2.000 waard!)

Krijg alle 35+ thema’s GRATIS met WP Engine »

Met 12 widgetgebieden en een aanpasbare koptekst, heb je geen moeite om Outreach Pro aan te passen om er precies uit te zien hoe je het nodig hebt.

Ga vandaag nog aan de slag met Outreach Pro!

3. Divi

Divi

Divi is een aanzienlijke keuze voor kerkelijke websites. Met Divi op zijn plaats kunt u belangrijke informatie zoals media, de voorgangers, servicetijd en nog veel meer tentoonstellen.

Divi komt in 2 smaken: Divi Theme en Divi Builder (plug-in).

Divi-thema is het beste voor gebruikers die aanpassingen willen maken door een van de 100+ volledige sitepacks te gebruiken die bij het thema horen.

De Divi Builder-plug-in werkt met elk thema, is het beste voor gebruikers die het naast andere thema’s willen gebruiken.

Met zoveel Divi-kindthema’s voor kerkelijke websites kunt u afteltimers, CTA, schuifregelaars voor preken en meer weergeven. Het thema is eenvoudig en duidelijk met geweldige typografie-opties om aan uw behoeften te voldoen.

Ga vandaag nog aan de slag met Divi!

4. Redding

Redding

Schoon, elegant en zachtroze als een hemelse zonsopgang. Het thema Redding is perfect voor een aantal denominaties om hun op geloof gebaseerde berichten op een prachtige manier over te brengen.

Dit thema wordt geleverd met een evenementbeheersysteem en een smaakvol donatieformulier dat integreert met PayPal. Bovendien zijn er verschillende aangepaste widgets die u kunt gebruiken om het meeste uit uw website te halen.

Ga vandaag nog aan de slag met Salvation!

5. Exodus

Exodus

Laat u niet misleiden door de naam! Hoewel ‘exodus’ doorgaans een massaal vertrek van mensen betekent, blijft het laatste wat uw sitebezoekers willen doen wanneer ze op uw webpagina terechtkomen, over. Het Exodus-thema zorgt ervoor dat gelovigen naar je kudde rennen.

Exodus is gemakkelijk aanpasbaar en gebruikt een live preview-functie, zodat u uw wijzigingen in de kleuren en lettertypen in realtime kunt bekijken.

Dit thema bevat pagina’s die al zijn ingebouwd voor preken, evenementen, locaties en personeelsprofielen. We waren vooral onder de indruk van de prekenpagina, omdat je hiermee je berichten als tekst-, audio- of videobestanden kunt uploaden.

Ga vandaag nog aan de slag met Exodus!

6. Herrijzen

Herrijzen

Breng nieuw leven op de website van uw kerk met het Resurrect-thema! Kies uit een licht of donker kleurenschema en pas het vervolgens naar hartenlust aan.

Resurrect wordt geleverd met verschillende lettertypen om uit te kiezen en de mogelijkheid om een ​​aangepaste logo-afbeelding te uploaden. Het is ook geoptimaliseerd voor schermen met een hoge resolutie, zodat je afbeeldingen er op elk apparaat scherp uitzien.

Ga vandaag nog aan de slag met Resurrect!

7. Eén kerk

één kerk

One Church heeft 12 verschillende kleurenschema’s om uit te kiezen. Houdt u niet van de geleverde kleuren? Geen probleem. Ze bevatten ook een aangepaste kleurkiezer, zodat u er zelf een kunt kiezen!

U kunt uw preken publiceren in de video-, audio- of tekstindelingen. En met de paginacategorieën kunt u ze weergeven op spreker, onderwerp of serie.

One Church is ook geïntegreerd met Adobe Typekit, dus je hebt tal van lettertype-opties om uit te kiezen om je site te laten opvallen.

Ga vandaag nog aan de slag met One Church!

8. Gebed

Gebed

Met zijn flexibele homepaginalay-out kunt u met Prayer meerdere widgets aan uw voorpagina toevoegen om een ​​werkelijk unieke lay-out te creëren. De aanbevolen galerij-schuifregelaar is ook een leuke touch.

Als je kerk actief is op sociale media, zul je erg blij zijn met de widget voor sociale netwerken. U kunt uw site verbinden met Instagram, Twitter en meer!

Net zoals gebeden in veel verschillende vormen voorkomen, komt het gebedsthema in veel verschillende kleuren. Beste van alles? U kunt voor elke pagina die u maakt een ander kleurenschema gebruiken!

Ga vandaag nog aan de slag met gebed!

9. Kerygma

Kerygma

Als je kerk een podcast heeft, dan is Kerygma het thema voor jou. Het is speciaal gemaakt om podcasts in audio- of videovorm weer te geven.

Het wordt geleverd met SiteOrigin, een van de beste plug-ins voor het bouwen van websitepagina’s op de markt. U kunt de functionaliteit voor slepen en neerzetten gebruiken om uw site snel en eenvoudig aan te passen zoals u dat wilt.

Met de mogelijkheid om uw eigen logo te uploaden, het kleurenschema van het thema te wijzigen en meer dan 600 Google-lettertypen te gebruiken, kunt u uw website gemakkelijk aan uw merk aanpassen.

Ga vandaag nog aan de slag met Kerygma!

10. Episch

Episch

Dit thema maakt je website net zo episch als je kerk zelf! Kies uit een licht of donker kleurenschema en maak je klaar om indruk te maken.

Een ander podcast-gericht thema, Epic stelt je in staat om audio- en videofeeds te uploaden voor iTunes- en RSS-abonnementen. En met de functie Categorieën kunt u al uw luidsprekers afzonderlijk archiveren.

We vonden het leuk dat de navigatiebalk in uw logo of direct erboven kon worden geplaatst.

Ga vandaag nog aan de slag met Epic!

11. Aanbid kerk

aanbidden kerk

Adore Church is een volledig functioneel kerkthema gebouwd door een ThemeForest-machtselite-auteur. Dit thema is het meest geschikt voor het ontwikkelen van kerkelijke, liefdadigheids-, non-profit- en religieuze websites.

Hieronder staan ​​enkele kernkenmerken van het Adore Church-thema.

 • Ingebouwde plug-in Events Manager: Bouw snel evenementen zonder een plug-in voor evenementen te hoeven kopen.
 • Preken Manager: Maak preken met een ingebouwde optie.
 • Mega Menu Module: Maak menu’s naar keuze met meerdere kolommen.
 • Demo-installatie met één klik: Importeer eenvoudig de demosite met een enkele klik.

Ga vandaag nog aan de slag met Adore Church!

12. God Grace

God genade

Volledig geïntegreerd met WPBakery, God Grace is snel en eenvoudig in te stellen via een intuïtieve drag-and-drop-builder. Maar dit is slechts een van de vele redenen waarom het op onze lijst met de beste WordPress Church-thema’s is terechtgekomen.

God Grace garandeert volledige ondersteuning van hun team als je ooit vastloopt tijdens het bouwen van je website. Ze zijn er trots op dat ze snel en betrouwbaar zijn.

Deel preken, promoot evenementen en accepteer donaties via dit ongelooflijke thema voor evenementen en conferenties. Je kunt zelfs producten verkopen, zoals kerkliteratuur of merkkleding, dankzij de WooCommerce-integratie.

Ga vandaag nog aan de slag met God Grace!

13. Zegen

Zegen

Uitgerust met WPBakery en Revolution Slider, doet Blessing zijn naam eer aan. Je zult je zeker gezegend voelen door dit gebruiksvriendelijke kerkthema.

De aanraak- en veegbeeldcarrousel is perfect als u verwacht veel mobiele of touchscreen-bezoekers te hebben.

Ga vandaag nog aan de slag met Blessing!

14. Heilige kerk

Heilige kerk

Perfect voor kerken en gebedsgroepen, de Heilige Kerk zit boordevol met alles wat u nodig heeft om uw website tot een succes te maken. Dit thema heeft een krachtige blog die geweldig is om nieuwsupdates te delen met je volgers.

Het wordt geleverd met evenementenkalender voor het presenteren van aankomende evenementen binnen uw organisatie. Het is ook compatibel met WPBakery voor gebruiksgemak en WooCommerce, zodat je dingen online vanuit je cadeauwinkel kunt verkopen.

Ga vandaag nog aan de slag met de Heilige Kerk!

15. Credo

Credo

Credo is perfect voor kerken van alle denominaties. Het werkt ook buitengewoon goed voor goede doelen en non-profitorganisaties.

Archiveer uw preken, deel foto’s en video’s, bekijk uw aankomende evenementen en vertel de wereld over uw kerk!

Ga vandaag nog aan de slag met Credo!

16. Charitize

Charitize

Klaar voor vertaling met veel aanpassingsmogelijkheden, Charitize is perfect voor uw kerk of liefdadigheidsorganisatie.

Ze raden aan om de Jetpack-plug-in te gebruiken met dit thema. Als je toevallig al van Jetpack houdt, dan is dit een goede keuze!

Ga vandaag nog aan de slag met Charitize!

17. TheMoments

De momenten

Dit gratis WordPress-thema is zeer lichtgewicht, waardoor laadsnelheid een prioriteit is. Het is ook geoptimaliseerd voor SEO, zodat je door de rangen van Google stijgt.

Het ondersteunt WooCommerce, dus als je een online winkel hebt, ben je klaar om te gaan. We hebben ook genoten van de Instagram-widget, wat perfect is als je al een aanwezigheid op sociale media hebt.

Ga vandaag nog aan de slag met TheMoments!

18. Kerk en evenementen

kerk en evenementen

Heeft u een kerk? Organiseert uw kerk evenementen? Dan is Church and Events het thema voor jou.

Dit thema ondersteunt de plug-in The Event Calendar Pro, Filter Bar, WooTickets en Community Events, waardoor het absoluut perfect is voor kerken die het hele jaar door verschillende evenementen organiseren.

Het heeft ook 10 koptekstopties en 20 voettekstopties, waardoor je veel aanpassingsmogelijkheden hebt.

Ga vandaag nog aan de slag met kerk en evenementen!

19. WP-Church

WP Church

Met zijn nieuwsbriefabonnement-widget is WP-Church ontworpen om u te helpen uw e-mailabonnees omhoog te schieten. En met zijn op maat gemaakte preekgalerij en opvallende diavoorstelling, krijg je veel betrokkenheid op je webpagina.

Met 6 aangepaste kleuren om uit te kiezen en 8 aangepaste widgetgebieden, kunt u WP-Church er precies zo laten uitzien als u wilt.

Ga vandaag nog aan de slag met WP-Church!

20. Dunamis

Dunamis

Geef je religieuze beweging een moderne uitstraling met het Dunamis thema.

Dunamis wordt geleverd met een demosite die eenvoudig te installeren is voor een snelle website-instelling. Of, als u wilt, kunt u de ingebouwde paginabuilder met slepen en neerzetten gebruiken om uw website helemaal opnieuw te ontwerpen.

We waren vooral onder de indruk van het donatiebeheersysteem. Accepteer donaties op uw website en houd ze vervolgens gemakkelijk bij vanaf uw beheerdersdashboard!

Ga vandaag nog aan de slag met Dunamis!

21. Benedicto

Benedicto

Benedicto heeft 9 aangepaste paginalay-outs, 35 aangepaste widgets en is volledig vertaalklaar. Als u een divers publiek wilt aantrekken, is dit een fantastische keuze.

Met onbeperkte kleurkeuzes en lettertypes kan Benedicto zich moeiteloos aanpassen aan uw merk. Bovendien kun je alle preken insluiten die je op Soundcloud.com hebt geüpload!

Ga vandaag nog aan de slag met Benedicto!

22. Verrezen

Opgestaan

Stijg op naar nieuwe hoogten met het Risen-thema! Het heeft alles wat je ooit zou willen in een WordPress kerkthema: een preekarchief, een evenementenpagina, een fotogalerij, een nieuwspagina en meer.

Dit thema is ongelooflijk veelzijdig en werkt goed voor kerken van alle denominaties, liefdadigheidsgroepen en non-profitorganisaties.

Ga vandaag nog aan de slag met Risen!

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen de beste WordPress-thema’s voor kerken te ontdekken.

Als je dit bericht leuk vond, kun je ook genieten van onze eenvoudige stapsgewijze zelfstudie over het bouwen van een donatieformulier in WordPress en de beste goedkope premium WordPress-thema’s.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map