24 Beste WordPress-thema’s voor CrossFit Gym (2020)

Beste WordPress-thema's voor CrossFit en Gym


Bent u op zoek naar de beste WordPress-thema’s voor CrossFit-sportschool?

Er zijn 5000 CrossFit-sportscholen in de Verenigde Staten en ongeveer 10.000 sportscholen op wereldwijde schaal. De beste manier om je te onderscheiden van de massa is door een CrossFit-website te maken met een van de beste CrossFit-gymthema’s.

In dit artikel laten we je 24 beste WordPress-thema’s zien voor CrossFit-sportschool.

Het beste WordPress-thema kiezen voor Crossfit Gym

Omdat er talloze WordPress-thema’s op de markt zijn, is het moeilijk om het perfecte CrossFit-thema te vinden dat het beste bij je past. Je hebt een thema met de juiste functies en een lay-outontwerp nodig dat bij je fitness- en gymprogramma past.

De meeste populaire WordPress-thema’s hebben veel aanpassingsmogelijkheden en worden vaak geleverd met verschillende prachtige paginasjablonen. Bovendien kunt u ook een plug-in voor het maken van pagina’s met slepen en neerzetten gebruiken om het uiterlijk van uw website eenvoudig verder aan te passen.

Wanneer u een CrossFit-gymthema kiest, moet u er een zoeken die wordt geleverd met de juiste paginasjablonen en ook plug-ins voor paginabuilder ondersteunt.

Hier zijn enkele van de belangrijkste functies die een WordPress-thema voor CrossFit-sportschool zou moeten bieden:

 • Training en evenementenbeheer
 • Lidmaatschapsplannen en registratie
 • Gebruikersbeoordelings- en beoordelingssysteem
 • Portfolio van instructeurs
 • Fotogalerij en schuifregelaar

Laten we eens kijken naar de beste WordPress-thema’s voor CrossFit en gym.

1. Astra

Astra Fitness

Astra is een krachtig multifunctioneel WordPress-thema dat wordt geleverd met veel startersites, waaronder CrossFit-sportschool, fitness en gezondheid. U kunt Astra aanpassen met behulp van paginabuilders met slepen en neerzetten en WordPress live customizer.

U kunt het 1-klik demo-installatieprogramma gebruiken om de kant-en-klare CrossFit gym-website te importeren. Vervang vervolgens de inhoud en afbeeldingen door uw gegevens om meteen aan de slag te gaan.

2. Divi

Divi Fitness

Divi is een stijlvol thema voor WordPress. Het wordt geleverd met prachtige sjablonen en lay-outs voor allerlei soorten zakelijke niches, waaronder fitness, sportschool en CrossFit.

Divi komt in 2 smaken: Divi Theme en Divi Builder (plug-in).

De Divi-thema is het beste voor gebruikers die aanpassingen willen maken door een van de 100+ volledige sitepacks te gebruiken die bij het thema horen.

De Divi Builder-plug-in werkt met elk thema, is het beste voor gebruikers die het naast andere thema’s willen gebruiken.

Het biedt eenvoudige visuele bedieningselementen om uw websitepagina’s gemakkelijk aan te passen. Met behulp van de aanwijs- en kliktools kunt u overal tekst, afbeeldingen, video’s en andere elementen toevoegen met een realtime voorbeeld.

3. OceanWP

OceanWP Gym

OceanWP is een populair WordPress-thema om allerlei websites te maken. U kunt het gebruiken om snel uw CrossFit- en fitnesssite te bouwen. Het thema heeft een opvallende en gedurfde achtergrondafbeelding om de aandacht van gebruikers te trekken.

Hiermee kunt u aangepaste bestemmingspagina’s maken met paginabuilders. OceanWP heeft call-to-action-knoppen op de startpagina om prijzen, plannen en schema’s van uw trainingssessies weer te geven.

4. Ultra

Ultra Fitness

Ultra is een modern WordPress-thema ontworpen met geweldige functies en opties die u nodig hebt om een ​​professionele website te maken. Het wordt geleverd met een video-achtergrond om een ​​showreel toe te voegen van uw CrossFit-sessie of sportschoolactiviteiten. De homepage bevat meerdere secties voor leden, trainingssessies, enz.

Dit thema heeft kleuropties, aangepaste lettertypen, achtergrond en widgetgebieden. Het is sterk geoptimaliseerd voor prestaties en snelheid om de laadtijd van uw pagina te vergroten.

5. Wellness Pro

Wellness Pro

Als u op zoek bent naar een eenvoudig en mooi WordPress-thema voor uw CrossFit-, gezondheids-, fitness- en lifestylebedrijf, ga dan naar Wellness Pro. Het is gebouwd bovenop het Genesis-themakader, waardoor het stevig en robuust is.

Wellness Pro heeft een gecentreerde lay-out met een aangepast logo, een navigatiemenu, een welkomstbericht en een call-to-action-knop. Het wordt geleverd met een paneel met thema-opties voor eenvoudige aanpassing van kleuren, achtergrond en lettertypen.

GRATIS TOEGANG: Wellness Pro + 35 Andere StudioPress-thema’s!

Wilt u GRATIS alle premium StudioPress-thema’s proberen, inclusief Wellness Pro?

Wanneer u zich aanmeldt voor WP Engine, de best beheerde WordPress-hostingservice, ontvangt u het Genesis-framework en ALLE StudioPress-thema’s gratis (dat is meer dan $ 2.000 waard!)

Krijg alle 35+ thema’s GRATIS met WP Engine »

6. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro is een prachtig WordPress-thema gebouwd voor elke website. U kunt dit thema gebruiken om uw CrossFit- en sportschoolwebsite met geweldige functies te maken. Het thema heeft een achtergrondafbeelding over de volledige breedte met een aangepast logo, een navigatiemenu en een call-to-action-knop.

Het heeft aangepaste paginasjablonen voor leden, trainers, cursussen en inschrijvingen. Hestia Pro ondersteunt WPForms om een ​​contactformulier te maken en in contact te komen met uw gebruikers.

7. Energie

Energie

Energie is een uitstekend WordPress-thema voor fitness-, gezondheids-, gym-, CrossFit- en yogatrainers. Het wordt geleverd met een navigatiemenu en een schuifregelaar voor afbeeldingen in het gebied boven de vouw. U kunt ook kiezen tussen 2 kopontwerpen om de gewenste look te krijgen.

Het is gemakkelijk aan te passen met de WordPress-thema-aanpasser met live preview. Energiethema is sterk geoptimaliseerd voor SEO.

8. Sportify

Sportify

Sportify is een opvallend WordPress-thema dat speciaal is ontworpen voor sport, yoga, fitness, gezondheid en CrossFit. Het heeft een aanpasbare koptekst met logo, sociale pictogrammen en advertentieruimte. U kunt ook een navigatiemenu met meerdere vervolgkeuzes toevoegen met de zoekbalk.

Dit thema wordt geleverd met kleurenschema’s, aangepaste widgets, achtergronden en lettertypen. Het integreert met paginabuilders zoals Beaver Builder, om snel aangepaste bestemmingspagina’s te ontwerpen.

9. Extra

Extra trainer

Extra is een populair WordPress-thema dat Divi-paginabuilder ondersteunt voor eenvoudige aanpassing. Het wordt geleverd met honderden gratis sjablonen voor bestemmingspagina’s om een ​​website te maken voor CrossFit, sportschool, trainers en yoga.

Het thema is volledig aanpasbaar en ondersteunt WooCommerce, zodat u zelfs een online winkel kunt starten en fitnessgerelateerde producten kunt verkopen om uw inkomsten te verhogen.

10. Inspiro

Inspiro

Inspiro is een minimalistisch WordPress multifunctioneel thema waarmee u elk type website kunt maken. Het ondersteunt een video-achtergrond met autoplay-optie, waarmee u een aangepaste video kunt toevoegen om uw website een aparte uitstraling te geven. Met dit thema kunt u beeld- en videogalerijen op de startpagina presenteren met aanbevolen foto’s van uw CrossFit-sportschool.

Het heeft meerdere demo’s en 1-klik demo-installatieprogramma om u snel op weg te helpen. Inspiro ondersteunt out-of-the-box WooCommerce.

11. Raadpleging

Overleg plegen

Overleg plegen is een gratis WordPress-thema gemaakt met intelligentie voor professionele trainers, experts, consultants en instructeurs. Het is een perfecte keuze om een ​​website te bouwen voor CrossFit-sportscholen.

Het wordt geleverd met een afbeeldingsschuif waarmee u uw services en training in stijl kunt weergeven. U kunt de WordPress live-aanpasser gebruiken om kleuren, achtergrond en lettertypen aan te passen zonder code te schrijven.

12. Landinstellingen

Landinstellingen

Locales is een professionele WordPress-bedrijfsvermelding en een directorythema. Hiermee kunt u een lijst maken met sportscholen, fitnesscentra en trainers van uw stad of gemeente. U kunt de leden ook hun lijsten laten indienen om uw netwerk uit te breiden.

Het thema bevat een 1-klik demo-installatieprogramma voor een gemakkelijke start. Het is compatibel met Visual Composer om de lay-out en inhoud van uw website aan te passen.

13. Aspire Pro

Aspire Pro

Aspire Pro is een gedurfd en felgekleurd WordPress-thema met een achtergrondafbeelding over de volledige breedte om je CrossFit-gymfoto weer te geven. Het heeft meerdere widgetgebieden op de startpagina om inhoud, afbeeldingen, contactformulier enz. Toe te voegen. In de koptekst kunt u een aangepast logo en navigatiemenu toevoegen.

Het is gebundeld met verschillende vooraf gebouwde aangepaste paginasjablonen waarmee u unieke websitepagina’s voor uw site kunt maken. Het thema is ook compatibel met populaire plug-in-plug-ins voor het maken van pagina’s, zodat u de functies van uw site gemakkelijk kunt uitbreiden.

14. VW Fitness

VW Fitness

VW Fitness is een modern WordPress-thema dat is ontwikkeld om uw yoga-, fitness- en CrossFit-sportschoolbusiness te promoten. Het heeft startpagina-secties om getuigenissen te tonen, boekingsformulier voor afspraken, trainingssessies, portfolio, afbeeldingengalerij en CTA-knoppen.

Het ondersteunt aangepaste shortcodes om functies aan uw pagina’s toe te voegen. Het is een perfect thema om uw beste presteerders en artiesten in een professionele stijl weer te geven.

15. Spencer

Spencer

Spencer is een elegant WordPress-thema voor fitness- en lifestyle-bloggers. Het is de perfecte keuze om een ​​blog te starten voor je CrossFit-sportschool. Met het thema kunt u ook eenvoudig een aanmeldingsformulier voor een nieuwsbrief integreren om een ​​e-maillijst samen te stellen.

Het thema heeft een vast navigatiemenu, aangepaste kleuropties, call-to-action-knoppen en meer. Het ondersteunt paginabouwers om uw aangepaste bloglay-out te maken.

16. Pranayama Yoga

Pranayama Yoga

Pranayama Yoga is een gratis WordPress-thema dat speciaal is ontworpen voor yoga-, fitness-, gym-, CrossFit- en wellness-programma’s. Het heeft een zeer aanpasbare koptekst met de juiste ruimte om uw bedrijfsadres, telefoonnummer, sociale netwerken, aangepast logo en navigatiemenu toe te voegen.

De startpagina wordt geleverd met meerdere ingebouwde secties voor cursussen, trainers, banner, getuigenissen en call-to-action-knoppen. Het is geoptimaliseerd voor prestaties en heeft de snelste laadtijd van de pagina.

17. Eclection

Eclection

Eclection is een WordPress-portfoliothema dat is gebouwd voor fitness- en CrossFit-sportscholen. Hiermee kunt u uw aanbevolen afbeeldingen op de startpagina laten zien. Daarnaast kunt u een prominente contactknop weergeven.

Met Eclection kun je kleuren, lettertypen, achtergrond en widgets bewerken in de WordPress live customizer. Eclection is compatibel met WPML, een van de beste vertaalplug-ins op de markt.

18. Flevr

Flevr

Flevr is een WordPress eCommerce-thema waarmee je apparatuur voor CrossFit-sportscholen kunt verkopen. Het ondersteunt volledig drag-and-drop paginabuilders zoals Beaver Builder, Elementor, enz. Om aangepaste paginalay-outs te maken.

Met dit thema kunt u meerdere inhoudstypen op de startpagina opnemen om leden, trainers, getuigenissen en fitnessproducten toe te voegen. Het wordt geleverd met aangepaste widgets om sociale netwerken correct weer te geven in de zijbalk of voettekst.

19. Doorbraak Pro

Doorbraak Pro

Breakthrough Pro is een door Genesis aangedreven WordPress-thema met een eenvoudige en strakke lay-out, dat perfect geschikt is voor het maken van CrossFit-gymwebsites. Dit thema heeft een widget-startpagina en wordt geleverd met veel aangepaste widgets om eenvoudig een verbluffende website te bouwen.

Het wordt ook geleverd met een geavanceerde thema-aanpassing waarmee u kleuren, lettertypen en achtergrond van uw website in realtime kunt bewerken.

20. Poseidon

Poseidon

Poseidon is een ander gratis WordPress-thema dat speciaal is ontwikkeld voor avontuurlijke sporten, fitness, yoga, gym en CrossFit-programma’s. Het bevat een diavoorstelling op volledig scherm in de koptekst om de aandacht van gebruikers te trekken.

Het thema heeft een witte lay-out met meerdere kolommen om uw aanbevolen artikelen, socialemediapictogrammen en afbeeldingen weer te geven. U kunt WordPress live customizer gebruiken om gemakkelijk kleuren en lettertypen te wijzigen.

21. Hoek

Hoek

Corner is een professioneel WordPress-thema met een minimale lay-out. Het is een perfect thema om je website te starten voor CrossFit-sportscholen. Het thema heeft onbeperkte kleurvariaties en ondersteuning voor paginabuilder om uw lay-out aan te passen.

Het is compatibel met populaire WordPress-plug-ins om de functies en functionaliteiten uit te breiden. Corner is compatibel met WPML, dus u kunt eenvoudig een meertalige website maken.

22. Wonderwall

Wonderwall

Wonderwall is een flexibel WordPress-thema dat prachtig is ontworpen voor lifestyle- en fitnessbloggers. Het heeft een lay-out in tijdschriftstijl en meerdere kant-en-klare homepagesjablonen, waardoor uw WordPress-blog een uniek uiterlijk krijgt.

Het bevat een aangepaste koptekst met uw logo, banneradvertentieruimte, sociale knoppen, navigatiemenu en meer. Alles is toegankelijk vanuit de WordPress-aanpasser met realtime preview.

23. Indigo

Indigo

Indigo is een premium WordPress-thema met een module-gebaseerde lay-out om elke website te maken, inclusief CrossFit-sportschool. Het wordt geleverd met een video-achtergrond van een volledige pagina om uw website een aparte uitstraling te geven.

Het is beginnersvriendelijk en eenvoudig in te stellen. Het thema bevat onbeperkte aangepaste zijbalken, Google-lettertypen, inpaklay-outs en contactformulieren.

24. Fitness

Fitness

Zoals de naam al doet vermoeden, is Fitness een WordPress-thema dat is gebouwd voor personal trainers, sportscholen, atleten, yoga en CrossFit-websites. Het wordt geleverd met meerdere demosites en 1-klik importeur van demo-inhoud om u te helpen meteen aan de slag te gaan met een nieuwe site. Het heeft verschillende secties op de startpagina met lesroosters, trainers, getuigenissen en meer.

Het thema heeft een achtergrondafbeelding op volledig scherm die u kunt aanpassen vanuit het paneel met thema-opties of WordPress live customizer.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste WordPress-thema’s voor CrossFit en gym. Misschien wilt u ook onze zorgvuldig geselecteerde lijst met de beste WordPress-thema’s bekijken voor evenementen en conferenties.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map