26 Beste WordPress multifunctionele thema’s (2020)

beste wordpress multifunctionele thema's


Bent u op zoek naar de beste multifunctionele WordPress-thema’s om een ​​website te maken? Met multifunctionele thema’s kunt u bijna elk type website maken dat u maar kunt bedenken, omdat ze een hogere mate van flexibiliteit en een uitgebreide reeks functies bieden.

In dit artikel delen we de beste multifunctionele thema’s voor uw WordPress-site.

We hebben ook een lijst gemaakt met de beste WordPress-thema’s die u kunt gebruiken. Bekijk ze eens.

Een site bouwen met een WordPress multifunctioneel thema

Om een ​​website in WordPress te maken, heb je een domeinnaam en website-hosting nodig. Een domeinnaam is het adres van uw website op internet, zoals Google.com en IsItWP.com, en webhosting is een virtuele locatie waar de inhoudsbestanden van uw website online worden opgeslagen.

Dus het eerste dat u moet doen, is een domeinnaam en een webhostingplan kopen. U kunt een domeinnaam kopen bij een domeinregistratiebedrijf zoals NameCheap of bij uw webhostingbedrijf, omdat de meeste hostingbedrijven tegenwoordig domeinnamen leveren.

We raden u echter aan om uw website te starten met Bluehost, een van de beste hostingproviders ter wereld. Ze zijn ook een officieel aanbevolen hostingprovider door WordPress zelf.

We hebben een deal gesloten met Bluehost om onze gebruikers een GRATIS domeinnaam en meer dan 60% korting op webhosting te bieden. Met Bluehost kunt u uw website starten vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Na aanschaf van een domeinnaam en webhosting kunt u beginnen met het bouwen van uw website. Als u gedetailleerde instructies nodig heeft, vindt u hier onze stapsgewijze handleiding voor het maken van een WordPress-site.

Laten we dus eens kijken naar de beste multifunctionele WordPress-thema’s die u kunt gebruiken.

1. Divi

Divi-thema

Divi is een krachtig multifunctioneel WordPress-thema gemaakt door Elegant Themes, een van de toonaangevende WordPress-themawinkels ter wereld. Het is een volledig responsief thema waardoor uw site er geweldig uitziet op alle soorten apparaten en schermen.

Divi komt in 2 smaken: Divi Theme en Divi Builder (plug-in).

De Divi-thema is het beste voor gebruikers die aanpassingen willen maken door een van de 100+ volledige sitepacks te gebruiken die bij het thema horen.

De Divi Builder-plug-in werkt met elk thema, is het beste voor gebruikers die het naast andere thema’s willen gebruiken.

Het Divi-thema wordt ook geleverd met een ingebouwde drag-and-drop-builder waarmee u eenvoudig elk type website-indeling kunt maken dat u maar wilt. U kunt 46 krachtige inhoudselementen gebruiken om uw ontwerp te bouwen. Al deze inhoudselementen zijn in hoge mate aanpasbaar, zodat u dit thema uw eigen ontwerp kunt geven.

Als u uw websiteproject snel wilt starten, kunt u een van de 20 vooraf gemaakte Divi-lay-outs gebruiken die door het thema worden aangeboden. Mis deze zeer aanpasbare Divi-kinderthema’s niet.

Lees onze volledige Divi-recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met Divi!

2. Ultra

ultra-thema-koop-knop

Ultra is een zeer flexibel en veelzijdig WordPress multifunctioneel thema gemaakt door Themify. Het heeft de kracht van een van de krachtigste paginabouwers, Themify Builder, waarmee u elk type website kunt maken met behulp van de eenvoudige interface voor slepen en neerzetten.

Ultra wordt geleverd met meer dan 10 demosites die u met 1 klik kunt installeren, de democontent kunt vervangen door uw eigen inhoud en kunt publiceren. Sommige van de beschikbare demosites zijn voor websites van bureaus, restaurants, bruiloften en verloving, fitness, e-commerce en fotografie.

Daarnaast heeft het meer dan 60 vooraf ontworpen lay-outs om u te helpen uw webpagina’s snel te bouwen. Bovendien beschikt het over verschillende koptekststijlen, berichtlay-outs, koptekstachtergrondopties, typografie en kleuropties om u een volledig unieke website te laten maken.

Lees onze volledige Ultra-recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met Ultra!

3. Avada

Avada

Avada is het bestverkochte WordPress-thema aller tijden op de themamarktplaats van Themeforest. Het biedt u onbeperkte functies en aanpassingsopties die u kunt gebruiken om krachtige sites voor meerdere niches te maken.

Avada wordt geleverd met meer dan 40 vooraf gemaakte, volledig uitgeruste website-demo’s die u met één klik in WordPress kunt importeren en uw website snel kunt starten. Daarnaast zijn er meer dan 255 vooraf gemaakte webpagina-ontwerpen en meer dan 1000 opties voor eenvoudige aanpassing.

Bekijk deze vergelijking tussen Divi en Avada.

Om nog maar te zwijgen, het wordt geleverd met 6 premium plug-ins, ter waarde van $ 200. Je kunt deze plug-ins gratis gebruiken met Avada.

Lees onze volledige Avada-recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met Avada!

4. Astra

Astra

Astra is een zeer aanpasbaar WordPress-thema waarmee u eenvoudig een website kunt bouwen zoals u dat wilt. Het wordt geleverd met een set demo’s, waarmee u snel met één klik een volwaardige vooraf gebouwde site kunt starten. Na het importeren van de demo kunt u de look aanpassen aan uw voorkeuren.

Met Astra krijg je de mogelijkheid om de paginatitel uit te schakelen & zijbalk. Je kunt het ook gebruiken om WordPress-websites van één pagina te maken. Het integreert naadloos met de populaire paginabouwers, zoals Beaver Builder, Elementor, enz.

Ga vandaag nog aan de slag met Astra!

5. X Het thema

X Thema

X Het thema is een van de bestverkopende thema’s op de Themeforest-markt. Aangedreven door Cornerstone Page Builder-plug-in, biedt X The Theme een volledig front-end website-ervaring. Het is gemakkelijk te gebruiken en supersnel.

X The Theme biedt u gratis toegang tot tientallen premium plug-ins, zodat u websites kunt maken met volledige vrijheid en ook veel geld kunt besparen.

De meest fantastische functie die je zult hebben met X Het thema zijn de 4 ontwerpstapels of de volledig ontworpen thema’s binnen het thema. U kunt meerdere demo’s laten bouwen op deze ontwerpstapels, ze importeren met 1 klik en uw site maken.

Lees onze volledige X The Theme-recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met X The Theme!

6. Wbcom-ontwerpen

Wbcom Designs

Wbcom Designs bieden premium WordPress-thema’s voor verschillende niches, waaronder sociale netwerken, online community, lidmaatschapssites, leerbeheersystemen, multivendor-marktplaatsen en meer. Hun thema’s werken naadloos samen met populaire WordPress-plug-ins, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over compatibiliteitsproblemen met uw favoriete plug-ins.

Elk thema biedt u kleurkeuzes, aangepaste koptekst, achtergrondkleuren en prachtige typografie. De Wbcom Designs ondersteunen BuddyPress, LearnDash LMS, LifterLMS en meer plug-ins.

Ga vandaag nog aan de slag met Wbcom Designs!

7. Opstarten

opstarten wordpress thema

StartUp is een van de beste multifunctionele thema’s op de markt waarmee u een site kunt bouwen zoals u dat wilt door gebruik te maken van het potentieel van WordPress Customizer. Met behulp van aangepaste widgets transformeert StartUp uw aanpasser in een paginabuilder.

Op die manier kunt u bewerkingen op uw website aanbrengen zonder heen en weer te hoeven schakelen tussen editor en voorbeeld.

Het wordt geleverd met tal van aanpasbare widgets, zoals held, blog, diavoorstelling van inhoud en meer.

Ga vandaag nog aan de slag met StartUp!

8. Hestia

Hestia

Als u op zoek bent naar een multifunctioneel WordPress-thema voor materiaalontwerp, dan is Hestia het thema voor u. Het is een uitstekende gratis en premium WordPress-sjabloon die geschikt is voor meerdere soorten websites, waaronder startups voor bedrijven, e-commerce, portfolio, enz.

Het Hestia-thema is volledig compatibel met de WooCommerce-plug-in, zodat u uw website gemakkelijk in een online winkel kunt veranderen. Bovendien ondersteunt het alle andere grote WordPress-plug-ins.

Het is een thema dat volledig is gebaseerd op WordPress Live Customizer, dus u kunt live een voorbeeld bekijken van alle wijzigingen die u aanbrengt. Om u te helpen gemakkelijk webpagina’s te bouwen, biedt het een heel eenvoudige en overzichtelijke interface.

Ga vandaag nog aan de slag met Hestia!

9. Fenix

Fenix

Fenix ​​is ​​een stijlvol multifunctioneel WordPress-thema dat u kunt gebruiken om elk type website te maken. Het wordt geleverd met 6 volledig functionele website-demo’s voor verschillende zakelijke niches, zodat u snel aan de slag kunt.

Het wordt geleverd met meerdere premium plug-ins, waaronder Layer Slider, Slider Revolution, Brix Page Builder en meer. U kunt ook uw favoriete plug-in voor WordPress-paginabuilder gebruiken om pagina’s aan te passen en uw aangepaste bestemmingspagina’s eenvoudig te ontwerpen.

Andere opmerkelijke functies zijn onder meer rasterbloglay-out, kleverige koptekst, berichtindelingen, 1-klik demo-inhoudimporteur en een thema-installatiewizard. Het ondersteunt ook WooCommerce en is klaar voor vertaling om een ​​meertalige website te maken.

Ga vandaag nog aan de slag met Fenix!

10. Themify Flat

themify-flat-thema

Als je een fan bent van het platte ontwerp, is Themify Flat het juiste thema voor jou. Het heeft een uniek plat ontwerp om u te helpen de inhoud van uw website op een prachtige manier te presenteren.

Het is een multifunctioneel thema dat u kunt gebruiken voor blogs, bedrijven en portfoliowebsites. Het wordt mogelijk gemaakt door de Themify Builder, waarmee u eenvoudig het hele thema kunt aanpassen. Bovendien bevat het cirkelanimatie met hoogtepunten, portfolio, voortgangsbalk, een geanimeerde tijdlijn, testimonial-schuifregelaar, enz.

Als je de demo leuk vindt, kun je deze eenvoudig met 1 klik importeren, aanpassen en gebruiken voor je site.

Lees onze volledige Themify Flat-recensie.

Ga aan de slag met Themify Flat!

11. Nimva

nimva-thema

Nimva is een schoon en mooi multifunctioneel thema voor WordPress. Het wordt geleverd met een eenvoudige en gebruiksvriendelijke front-end paginabuilder waarmee u uw webpagina’s eenvoudig kunt ontwerpen met live previews.

Het is een volledig responsief thema dat er geweldig uitziet op elk apparaat, inclusief desktops, laptops en mobiele apparaten. Het is ook klaar voor retina-displays.

Bovendien beschikt het over geavanceerde thema-opties, megamenu’s, aangepaste koptekstontwerpen, Font Awesome-pictogrammen, geavanceerde typografie-opties, enz.

Lees onze volledige Nimva-recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met Nimva!

12. Creativo

creativo-wordpress-thema

Bent u op zoek naar een creatief WordPress-thema? Dan is Creativo een geweldig thema voor jou. Het is een volledig responsief modern thema voor het maken van websites voor meerdere doeleinden.

Het Creativo-thema wordt geleverd met tientallen prachtig ontworpen demosites. U kunt er 1 kiezen en uw website direct starten. Het ondersteunt de WooCommerce-plug-in, zodat u uw site op elk moment in een eCommerce-site kunt veranderen.

Om u meer ontwerpvrijheid te geven, biedt het 3 premium plug-ins (Visual Composer, Slider Revolution en LayerSlider) binnen het thema dat u gratis kunt gebruiken.

Lees onze volledige creatieve recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met Creativo!

13. StudioPress Parallax Pro

studiopress-parallax-pro-th

Als je van parallax scrollende ontwerpen houdt, is StudioPress Parallax Pro een geweldig thema voor jou. Het is een verbluffend en mooi multifunctioneel thema voor WordPress. Het is een thema gebaseerd op het krachtige Genesis Framework.

Met dit thema kunt u zakelijke bedrijfssites bouwen, evenals e-commerce- en portfoliosites. Het beschikt over een krachtige Theme Customizer, widget-startpagina’s, aanpasbare koptekst en meer opties.

Het is een volledig mobiel-responsief thema dat goed past op mobiele schermen en alle andere soorten schermen.

Lees onze volledige StudioPress Parallax Pro-recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met StudioPress Parallax Pro!

14. Oshine

oshine-wordpress-thema

Oshine is een echt multifunctioneel thema voor WordPress dat je kunt kopen bij Themeforest. Het is geweldig voor allerlei soorten websites, waaronder portfolio, bureau, blog, architectuur, bedrijf of winkel.

Het heeft een intuïtieve visuele paginabuilder voor het bouwen van webpagina’s. U kunt 43 demo’s en meer dan 100 vooraf gebouwde paginalay-outs krijgen om snel een website te bouwen. Met 1 klik installeer je de voorgemaakte sjablonen of lay-outs.

Bovendien bevat het thema unieke kopteksten en menustijlen voor coole ontwerpopties.

Lees onze volledige Oshine-recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met Oshine!

15. Enfold

Enfold Theme Review

Enfold is nog een ander bestverkocht premium WordPress-thema op de Themeforest-markt. Het is een volledig voor snelheid geoptimaliseerd thema dat uitstekend presteert op zowel Google Page Speed ​​Insights als GTMetrix snelheidstesttools.

Enfold-thema wordt geleverd met geweldige thema-opties en functies waarmee u een ontwerp kunt maken zoals u dat wilt. Het heeft een groot aantal vooraf ontworpen demo’s voor verschillende soorten websites die u als uitgangspunt kunt gebruiken.

Meer functies van het thema zijn volledig responsief ontwerp, ondersteuning voor slepen en neerzetten, retina-klaar, SEO-geoptimaliseerd, klaar voor vertaling, enz..

Lees onze volledige Enfold-recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met Enfold!

16. Uncode

uncode-wordpress-thema

Uncode is een creatief multifunctioneel WordPress-thema dat is gebouwd om indruk te maken op gebruikers met schoonheid en kracht. Het wordt geleverd met geweldige functies en functionaliteiten, zodat u in een mum van tijd opvallende websites kunt bouwen. Met dit thema kan iedereen eenvoudig een website maken zonder code aan te raken.

Het thema wordt geleverd met een aantal unieke demo’s, elk gemaakt met een uniek concept. U kunt deze demosites gebruiken om uw website snel te starten. Het biedt u ook gratis toegang tot verschillende premium WordPress-plug-ins.

Bovendien beschikt het over een geavanceerd rastersysteem, pixel-perfect ontwerp, 6+ menustijlen, WPML-ondersteuning, enz.

Lees onze volledige Uncode-beoordeling.

Ga vandaag nog aan de slag met Uncode!

17. BeTheme

BeTheme recensie

BeTheme is een van de meest populaire en best verkochte thema’s op de Themeforest-markt. Het biedt een breed scala aan functies en aanpassingsopties, zodat u elk type ontwerp kunt bouwen dat u maar wilt.

BeTheme heeft meer dan 360 vooraf gebouwde websites die u met 1 klik kunt importeren en uw website een kickstart kunt geven. Al deze websites zijn prachtig gemaakt door professionals en bieden echt indrukwekkende looks.

Bovendien kunt u met dit thema 20 aanpasbare koptekststijlen, onbeperkte menu’s, parallax- en video-achtergrond, onbeperkte zijbalken, onbeperkte kleuren, ondersteuning voor kinderthema’s, enz..

Lees onze volledige BeTheme-recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met BeTheme!

18. Totaal

totaal-wordpress-thema

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt Total u de totale set functies en functionaliteiten die u nodig heeft om multifunctionele sites te bouwen. Het is weer een van de meest populaire WordPress-thema’s op de Themeforest-markt.

Total wordt geleverd met een volledig front-end visuele paginabuilder met meer dan 50 aangepaste modules. Met behulp van de visuele paginabuilder kunt u eenvoudig en direct prachtige webpagina’s maken. Er zijn meer dan 40 kant-en-klare voorbeelddemo’s met de mogelijkheid om met 1 klik te installeren.

Een van de geweldige functies van dit thema is de mogelijkheid om kop- en voetteksten aan te passen. Bovendien kunt u met het thema gratis meerdere premium plug-ins gebruiken.

Lees onze volledige Total-recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met Total!

19. Kallyas

kallyas-wordpress-thema

Kallyas is een premium multifunctioneel thema dat u voor elk type website kunt gebruiken. Het is een snel ladend thema dat uw site-inhoud met hoge snelheden levert.

U kunt een uitgebreide lijst met demo’s van websites krijgen met dit thema dat u met 1 klik kunt installeren. Met deze demosites kunt u uw site in slechts enkele minuten opzetten. Het aanpassen van thema’s is eenvoudig en probleemloos met hun superieure visuele paginabuilder.

Als u problemen ondervindt bij het gebruik van het thema, kunt u volledig toegewijde ondersteuning krijgen van het team van themamakers. Je kunt ook hun gedetailleerde documentatie en video-tutorials raadplegen.

Lees onze volledige Kallyas-recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met Kallyas!

20. Brooklyn

Brooklyn-thema

Brooklyn is een zeer flexibel WordPress-thema met een breed scala aan functies. U kunt deze functies gebruiken om elk type website te maken dat u wilt. Het is een op een paginabuilder gebaseerd thema, dus het maken van websites is leuk met dit thema.

Het thema bevat meer dan 40 vooraf gebouwde websites die u met één klik kunt importeren. Vervolgens kunt u de demo-inhoud aanpassen en uw eigen site bouwen. Het thema besteedt extra aandacht aan portefeuillebeheer, prijstabelbeheer en andere aangepaste elementen die nuttig zijn voor elk type site.

Met het Brooklyn-thema krijg je gratis toegang tot de Slider Revolution en Visual Composer-plug-ins. Met deze krachtige tools kunt u in een mum van tijd prachtige sites bouwen.

Lees onze volledige Brooklyn-recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met Brooklyn!

21. Opvallend

saillant-wordpress-thema

Salient is nog een ander krachtig multifunctioneel WordPress-thema dat u kunt gebruiken om websites te maken voor mobiele apps en software. Het wordt geleverd met een krachtige ingebouwde paginabuilder, Salient Visual Composer. Daarom kunt u prachtige websites bouwen met behulp van de interface voor slepen en neerzetten.

Om nog maar te zwijgen, de meer dan 200 nuttige vooraf ontworpen sjablonen zijn erg handig voor het maken van verbluffende sites. U kunt meer dan 500 shortcodes en configuratieopties krijgen, veel headerlay-outs en tal van geweldige functies.

Het thema ondersteunt de WooCommerce-plug-in volledig, zodat u uw site op elk moment in een eCommerce-winkel kunt veranderen.

Lees onze volledige Salient-recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met Salient!

22. Jupiter

jupitor-wordpress-thema

Jupitor is een multifunctioneel WordPress-thema dat geschikt is voor het maken van alle soorten websites. Het is een geavanceerd maar toch gemakkelijk te gebruiken thema met een echte WYSIWYG-editor erin. U kunt uw pagina’s, berichten en al uw website-elementen maken en bewerken met realtime voorbeelden.

Daarnaast bevat het Jupitor-thema Shop Customizer voor het bouwen van krachtige winkels, Header Builder voor het ontwerpen van uw websitekop en meer dan 100 elementen voor het maken van aangepaste pagina’s.

Het thema biedt u meer dan 160 in hoge mate aanpasbare, vooraf gemaakte websitesjablonen waarmee u uw site in slechts enkele minuten kunt starten.

Lees onze volledige Jupitor-recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met Jupiter!

23. Zeko

zeko thema

Zeko is een krachtig WordPress-thema zonder winstoogmerk dat is ontworpen om het bewustzijn te vergroten en fondsenwerving te versnellen. Zeko is diep geïntegreerd met de Give-plug-in, zodat u snel en gemakkelijk uw non-profit fondsenwerving kunt starten.

Zeko is compatibel met veel populaire WordPress-plug-ins, waaronder WooCommerce, BuddyPress en Peepso. Het thema wordt ook geleverd met een krachtige abonnementsoptie om uw e-maillijst exponentieel te laten groeien.

Het Zeko-thema is gebundeld met 6 vooraf gebouwde paginasjablonen en biedt u meerdere opties in Customizer om uw startpagina in te stellen zoals u dat wilt.

Ga vandaag nog aan de slag met Zeko!

24. Nulpunt

nullpoint-thema

Nullpoint is een multifunctioneel thema van Webzakt. Het Nullpoint-thema wordt geleverd met een zeer aanpasbare drag-and-drop-builder waarmee u uw pagina’s eenvoudig zelf kunt aanpassen zonder een ontwikkelaar in te huren.

Nullpoint is 100% responsief en mobielvriendelijk, wat betekent dat uw website er geweldig uitziet, ongeacht het apparaat van uw gebruikers. Je kunt de gratis versie downloaden van de WordPress.org-repository. De premium-versie van het thema kan worden gekocht voor $ 49,99. Wanneer je Nullpoint koopt, krijg je een goedkoop premium-thema, Lakshmi gratis.

Ga vandaag nog aan de slag met Nullpoint!

25. Blog Elite

blog elite

Blog Elite is een perfect multifunctioneel WordPress-thema voor gebruikers die een schone site willen bouwen die meer focus op de inhoud biedt. Blog Elite is het meest geschikt voor nieuws, reizen, entertainmentblogs, voedsel- en receptenwebsites, enz.

Blog Elite ondersteunt demo-import met één klik, zodat u snel een WordPress-site kunt bouwen zonder deze helemaal opnieuw te hoeven bouwen. Hun uitgebreide documentatie begeleidt u bij elk aspect van het bouwen van een WordPress-site met het Blog Elite-thema.

Ga vandaag nog aan de slag met Blog Elite!

26. Sydney

Thema van Sydney

Sydney is nog een ander krachtig multifunctioneel thema voor WordPress. Je kunt het thema zowel in een gratis versie als in een premium-versie krijgen. De gratis versie van het thema is een van de meest gedownloade thema’s in de themarepository van WordPress.org.

Sydney biedt verbluffende achtergronden op volledig scherm, parallax-achtergronden, meer dan 600 Google-lettertypen, een video-header en meerdere geweldige functies. Het is volledig gebouwd op Live Customizer, zodat u uw hele site kunt aanpassen met realtime live previews.

Het thema werkt naadloos samen met WooCommerce en alle andere grote WordPress-plug-ins.

Lees onze volledige recensie in Sydney.

Ga vandaag nog aan de slag met Sydney!

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen de beste multifunctionele WordPress-thema’s voor uw sites te vinden. Misschien wilt u ook onze zorgvuldig geselecteerde lijst met de beste eCommerce-platforms voor multivendor-marktplaatsen en 27 populaire WordPress-plug-ins bekijken die u moet hebben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map