28 beste WordPress-thema’s voor affiliate marketing

Beste WordPress-thema's voor affiliate marketing


Als je op zoek bent naar de beste WordPress affiliate marketing thema’s, dan ben je hier aan het juiste adres. Met zoveel thema’s die affiliate marketing als een secundaire prioriteit plaatsen, kan het moeilijk zijn om uw verwijzingsproducten en links goed onder de aandacht te brengen. Wanneer affiliate marketing uw belangrijkste bron van inkomsten is, wilt u een thema dat is ontworpen om uw succes omhoog te schieten!

Daarom gaan we in dit artikel de 28 beste WordPress-thema’s voor affiliate marketing delen. Elk is mobielvriendelijk en kan worden gebruikt om uw verkopen naar een hoger niveau te tillen.

Hoe u een affiliate marketing website start

Voordat u een van de beste WordPress-thema’s voor affiliate marketing kiest, moet u een website bouwen met WordPress. Zorg ervoor dat je de zelf-gehoste versie van WordPress kiest voordat je aan de slag gaat. Lees voor meer informatie onze vergelijking tussen WordPress.org (zelf gehost) en WordPress.com (gehost).

Vervolgens heb je webhosting en een domeinnaam (URL) nodig. We raden aan Bluehost te gebruiken om beide te verkrijgen.

Bluehost is een van de beste, meest populaire hostingproviders ter wereld en wordt officieel aanbevolen door WordPress.

Voor IsItWP-lezers biedt Bluehost een gratis domeinnaam, een gratis SSL-certificaat en een enorme korting op webhosting. U kunt uw website al vanaf $ 2,75 / maand starten!

Klik hier om deze exclusieve Bluehost-aanbieding te claimen »

Zodra u uw hosting en domeinnaam heeft geregeld, installeert u WordPress en kiest u vervolgens een van de beste WordPress-affiliate marketingthema’s uit onze onderstaande lijst.

Hulp nodig bij het installeren van uw thema? Geen probleem. Lees onze eenvoudige stapsgewijze handleiding over het installeren van een WordPress-thema.

Laten we zonder verder oponthoud eens kijken naar de lijst met de beste WordPress-thema’s voor affiliate marketing!

1. Tokoo

tokoo

Met minder witruimte, eenvoudigere kopteksten en kleinere lettertypen zorgt het Tokoo-thema ervoor dat de ogen van uw bezoekers gericht zijn op wat het belangrijkst is: de producten waarnaar u verwijst.

Tokoo bevat 5 unieke homepages en 17 verschillende blokken om mee te werken. Met behulp van een plug-in voor paginabuilder kunt u de blokken die bij het thema worden gegeven, gemakkelijk combineren en uw eigen prachtige lay-outs vormen.

Zelfs als je heel veel afbeeldingen gebruikt om reclame te maken voor de producten die je op de markt brengt, zal Tokoo niet vertragen. Het is lichtgewicht en geoptimaliseerd voor snelheid.

Kleuren en kopteksten zijn volledig aanpasbaar, zodat u uw eigen affiliate marketing website kunt vormgeven die past bij uw persoonlijke merk. Menu’s kunnen horizontaal of verticaal worden geplaatst. En de krachtige zoekbalk is geïntegreerd met Algolia, zodat uw klanten altijd kunnen vinden wat ze zoeken.

Ga vandaag nog aan de slag met Tokoo!

2. Slim passief inkomen

smart-passief-inkomen-pro

Smart Passive Income wordt u aangeboden door StudioPress en maakt gebruik van het altijd populaire Genesis-framework om er een krachtig affiliate marketing WordPress-thema van te maken.
GRATIS TOEGANG: Smart Passive Income + 35 Andere StudioPress-thema’s!

Wilt u alle premium StudioPress-thema’s GRATIS proberen, inclusief Smart Passive Income?

Wanneer u zich aanmeldt voor WP Engine, de best beheerde WordPress-hostingservice, ontvangt u het Genesis-framework en ALLE StudioPress-thema’s gratis (dat is meer dan $ 2.000 waard!)

Krijg alle 35+ thema’s GRATIS met WP Engine »

Smart Passive Income is klaar voor WooCommerce en stelt u in staat de kleuren en het algehele uiterlijk van uw site te wijzigen via het paneel met thema-opties. Het beschikt zelfs over een live voorbeeld, zodat u uw wijzigingen kunt zien terwijl u ze aanbrengt.

Ga vandaag nog aan de slag met Smart Passive Income!

3. Techmarket

tech markt

Elektronica kan gelieerde marketeers een hoop geld opleveren, en het Techmarket-thema vormt de perfecte showcase om die producten met uw klanten te delen. En met een kleine aanpassing kan Techmarket worden gebruikt om schoenen, tuinartikelen, voedselrecepten en meer te verkopen!

Dit thema is schoon en biedt opties voor horizontale of verticale navigatiemenu’s. Het beschikt ook over een zware integratie met WooCommerce en zijn add-ons.

Ga vandaag nog aan de slag met Techmarket!

4. Divi

divi-thema-voor-affiliate-marketing

Divi is een krachtig WordPress-thema met een ingebouwd systeem om u te helpen een affiliate-marketingwebsite te starten. Door Divi te gebruiken, kunt u eenvoudig een inhoudsopgave, prijstabellen en getuigenissen van klanten toevoegen, wat helpt bij het creëren van een overtuigende ervaring voor uw lezers.

Divi komt in 2 smaken: Divi Theme en Divi Builder (plug-in).

Divi-thema is het beste voor gebruikers die aanpassingen willen maken door een van de 100+ volledige sitepacks te gebruiken die bij het thema horen.

De Divi Builder-plug-in werkt met elk thema, is het beste voor gebruikers die het naast andere thema’s willen gebruiken.

5. Yozi

yozi

Yozi is een ander helder, modern eCommerce-thema dat perfect is om meerdere producten te koop aan te bieden.

Met meerdere indelingen voor de startpagina, onbeperkte Google-lettertypen en eindeloze kleurkeuzes, is Yozi zeer aanpasbaar aan uw persoonlijke merk. Het wordt ook geleverd met verschillende premium plug-ins zonder extra kosten, zoals WPBakery en Slider Revolution.

Ga vandaag nog aan de slag met Yozi!

6. Ultra

Ultra

Ultra is een van onze beste WordPress-thema’s voor alle website-eigenaren, dus het is logisch dat het op onze lijst met de beste WordPress-thema’s voor affiliate marketing zou verschijnen.

Een van de meest populaire thema’s die door Themify zijn gemaakt, Ultra wordt geleverd met meer dan 60 vooraf ontworpen lay-outs en een intuïtieve maar krachtige drag-and-drop-builder. Ultra is het perfecte thema om te gebruiken als je een blog wilt maken om je partnerproducten te verkopen.

Wil je meer informatie? Lees onze volledige recensie van het Ultra-thema.

Ga vandaag nog aan de slag met Ultra!

7. Hugo

Hugo

Met een geavanceerde homepaginalay-out met een grote afbeeldingsschuif bovenaan, werd Hugo speciaal ontworpen om uw conversies en verkopen te verhogen.

De startpagina van Hugo is volledig widgeted, dus u kunt eenvoudig inhoudwidgets slepen en neerzetten om het er precies zo uit te laten zien als u wilt. Het wordt geleverd met meerdere widgets voor productcategorieën, waarmee items worden getoond, inhoud wordt geschreven en meer.

Het is ook volledig geïntegreerd met WooCommerce.

Ga vandaag nog aan de slag met Hugo!

8. Kompas

kompas

Het Compass-thema is perfect voor websites voor tijdschriften, nieuws of bloggen. Het is zeer aanpasbaar en beschikt over een dynamische homepaginabuilder, inhoudsschuifregelaars, aangepaste categorieën en een demo-installatieprogramma met één klik.

Compass bevat ook een ingebouwde ticker voor het laatste nieuws. De aanpassingsopties worden vergroot door onbeperkte kleuren en lettertypen, evenals widgets voor sociale media, aangepaste logo-opties en sjablonen voor meerdere pagina’s.

Ga vandaag nog aan de slag met Compass!

9. Drijven

vlotter

Dankzij prachtige parallax zwevende effecten en parallax scrollen, kunt u met Float de perfecte bestemmingspagina maken voor uw affiliate marketingproducten.

Dankzij de gebruiksvriendelijke geïntegreerde paginabuilder kunt u snel boeiende pagina’s maken waar uw klanten doorheen kunnen scrollen. Het is ook zeer aanpasbaar met onbeperkte kleuren, aangepaste widgets, aangepaste achtergronden en nog veel meer.

Ga vandaag nog aan de slag met Float!

10. Alpha

alpha

Als u op zoek bent naar een nieuws- of tijdschriftstijl voor uw affiliate-marketingblog, is Alpha het thema voor u.

Alpha bevat een breaking news-ticker, aangepaste afbeeldingsschuifregelaars en aangepaste paginasjablonen. Het bevat ook speciale widgets voor advertenties en sociale mediaplatforms.

Ga vandaag nog aan de slag met Alpha!

11. Hestia

hestia

Hestia is volledig geïntegreerd met WooCommerce en kan worden gebruikt met de meest populaire plug-ins voor paginabuilder. Bovendien kunt u dankzij de live thema-aanpasser eenvoudig uw perfecte affiliate marketing website bouwen.

Hestia is eenvoudig in te stellen en te gebruiken en beschikt over bijbehorende plug-ins om getuigenissen en andere nuttige secties aan uw startpagina toe te voegen.

Ga vandaag nog aan de slag met Hestia!

12. Suarez

suarez

Suarez is perfect voor affiliate marketeers die liever verkopen met beeld-zware content. Het is een WordPress-fotoblogthema dat de focus voornamelijk op afbeeldingen legt, waardoor ze mooi afsteken tegen uw tekst.

Met zijn drag and drop builder en live customizer is Suarez waanzinnig eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Het heeft ook geweldige aanpassingsopties, waaronder onbeperkte Google-lettertypen, een afbeeldingsschuifregelaar en heel veel CSS-animaties.

Ga vandaag nog aan de slag met Suarez!

13. Indigo

indigo

Indigo heeft meerdere kant-en-klare websites en demo’s die u kunt installeren en gebruiken om aan de slag te gaan. Het wordt ook geleverd met meerdere sjablonen, koptekststijlen, zijbalkopties en meer om probleemloos aanpassingen aan te brengen.

Het presenteren van uw affiliate links en producten gaat moeiteloos dankzij Indigo’s drag-and-drop-modules. U kunt eenvoudig elke lay-out maken die u maar kunt bedenken.

Ga vandaag nog aan de slag met Indigo!

14. Basislijn

basislijn

Als u een inhoudrijke affiliate marketingcampagne voert, dan is het tijdschriftachtige thema van Baseline perfect voor u. Het richt zich op tekst met elegante typografie en subtiele beeldweergave, zodat uw inhoud echt koning kan worden.

Baseline bevat een uitgelichte content slider, prachtige headers, oneindige scroll-opties en meerdere lay-outs.

Ga vandaag nog aan de slag met Baseline!

15. Lensdop

lensdop

Het kroonjuweel van Lenscap is de aanpasbare contentcarrousel voor aanbevolen content. De andere functies, waaronder een verfijnde lay-out en prachtige typografie, maken het echter tot een opvallend thema voor affiliate marketeers.

Wilt u uw producten verwijzen met foto’s en video’s? Dan zul je dol zijn op Lenscap’s lightbox pop-up weergave-opties.

Het bevat ook meerdere kleurenschema’s en is ongelooflijk eenvoudig in te stellen en te gebruiken.

Ga vandaag nog aan de slag met Lenscap!

16. Neto

Neto

Als u op zoek bent naar een eersteklas filiaalmarketingwinkel, is Neto een uitstekende keuze. Het Neto-thema wordt geleverd met volledige WooCommerce-ondersteuning en werkt perfect met al uw favoriete plug-ins voor paginabuilder.

Neto biedt opties voor uitgebreide productbeschrijvingen, meerdere blogsjablonen, widgets voor sociale media en meer.

Ga vandaag nog aan de slag met Neto!

17. Atoom

atomair

Het Atomic-thema zal uw affiliate-verkopen doen exploderen met zijn fantastische typografie-opties, verbluffende beeldweergaven en aanpasbare headers.

Atomic is klaar voor WooCommerce en bevat gebieden voor getuigenissen van klanten en productgalerijen.

Ga vandaag nog aan de slag met Atomic!

18. Nayma

nayma

Nayma is eenvoudig in te stellen en te gebruiken dankzij het 1-klik demo-installatieprogramma en 8 kant-en-klare websites. Het bevat ook een intuïtieve drag-and-drop-builder die u kunt gebruiken om snel uw eigen lay-outs te maken.

Het bevat modules voor getuigenissen, prijstabellen, beeldschuifregelaars en meer. Nayma komt ook met volledige WooCommerce-ondersteuning.

Ga vandaag nog aan de slag met Nayma!

19. Dorsa

dorsa

Dorsa is geweldig voor diegenen die graag video’s gebruiken om hun gelieerde producten te verkopen. Het ondersteunt plug-ins voor videominiaturen, die goed werken met zijn unieke rasterlay-out.

Het wordt geleverd met WooCommerce-ondersteuning, een aanpasbare schuifregelaar en meerdere berichtstijlen.

Ga vandaag nog aan de slag met Dorsa!

20. aReview

een recensie

Als u een beoordelingswebsite heeft die dubbel dienst doet als affiliate-marketingsite, is aReview het thema dat u wilt gebruiken. Het wordt geleverd met een handige lijst met aanbevolen gratis plug-ins, speciaal voor professionele recensenten.

aReview is gratis van de repository van WordPress-thema’s en heeft een mooie contentcarrousel, aangepaste achtergronden en toegang tot een overvloed aan Google-lettertypen.

Ga vandaag nog aan de slag met aReview!

21. Bretagne

Bretagne

Bretagne is een leuk klein blogthema dat goed werkt voor affiliate marketeers die op zoek zijn naar een meer persoonlijke smaak.

Het heeft verschillende paginasjablonen en lay-outopties om het opzetten een fluitje van een cent te maken. Je hebt ook meerdere widgetgebieden om mee te werken om functies, zoals integratie van sociale media, aan je site toe te voegen.

Ga vandaag nog aan de slag met Bretagne!

22. Everly

eeuwig

Everly is een geweldig minimalistisch blogthema dat geweldig werkt voor inhoud-zware affiliate websites. Het bevat 4 homepaginalay-outs, 4 bloglay-outs, aanpasbare kleuren, meerdere postsjablonen en verschillende fotogalerie-opties.

Dit thema bevat ook speciale advertentieblokken, integratie van sociale media en een volledig functionele slider-plug-in.

Ga vandaag nog aan de slag met Everly!

23. Binder Pro

bindmiddel pro

Als u op zoek bent naar een stijlvolle tijdschriftlay-out voor uw site, is Binder Pro een goede keuze. Het is perfect voor inhoudrijke websites en blogs en maakt gebruik van een eenvoudige drag-and-drop-builder, zodat u uw eigen unieke lay-outs kunt maken.

Binder Pro wordt geleverd met 7 kant-en-klare websites die u als uitgangspunt kunt gebruiken. Het werkt heel goed voor meertalige websites en biedt ondersteuning voor WooCommerce.

Ga vandaag nog aan de slag met Binder Pro!

24. Clipper

klipper

Als uw focus voornamelijk op kortingsbonnen ligt, dan is Clipper het thema voor u. Het bevat een onbeperkte couponwinkel, een formulier voor het indienen van coupons en opties om uw gelieerde links te camoufleren en te volgen.

Clipper heeft 5 creatieve kleurenschema’s, is klaar voor vertaling en is ongelooflijk eenvoudig in te stellen en te gebruiken.

Ga vandaag nog aan de slag met Clipper!

25. Landinstellingen

landinstellingen

Locales is perfect als u een lokale bedrijfsdirectory wilt maken. Het wordt geleverd met een gebruikersinzendingsformulier waarmee u door gebruikers ingezonden inhoud voor uw site kunt accepteren, evenals een compleet directorybeheersysteem.

Locales heeft een 1-klik demo-installatieprogramma waarmee u snel aan de slag kunt. Voor nog meer gebruiksgemak heeft het zijn eigen paginabuilder met slepen en neerzetten, zodat u uw eigen prachtige lay-outs kunt maken.

Ga vandaag nog aan de slag met Locales!

26. Gekozen

gekozen

Minimaal maar toch vet; kies Gekozen als uw thema als u echt de aandacht van uw bezoekers wilt trekken. Het is perfect voor het presenteren van mode, kantoorartikelen, videogames of voedselproducten via de eenvoudige lay-out met één kolom.

Het wordt ook geleverd met WooCommerce-ondersteuning.

Ga aan de slag met Chosen Today!

27. PageBuilderly

PageBuilderly

PageBuilderly wordt geleverd met de Beaver Builder-plug-in voor paginabuilder en kan snel en eenvoudig worden aangepast om er precies zo uit te zien als u wilt. Het wordt ook geleverd met verschillende advertentieblokken, zodat u affiliate-programma’s zoals Google Adsense optimaal kunt gebruiken.

Bekijk deze beste Beaver Builder-thema’s.

Ga vandaag nog aan de slag met PageBuilderly!

28. PhotoBlogster

PhotoBlogster

PhotoBlogster is ontworpen voor fotografieblogs; dat is echter precies wat het zo’n effectief affiliate marketingthema maakt. Als u campagnes met veel afbeeldingen voor uw gelieerde producten uitvoert, is PhotoBlogster een uitstekende keuze om ze op een moderne, effectieve manier te presenteren.

Zoekmachine geoptimaliseerd, dit thema werkt ook goed met Google AdSense. Het wordt geleverd met een keuze uit lichte of donkere lay-outs, zodat uw thema past bij de algehele sfeer van uw site.

Ga vandaag nog aan de slag met PhotoBlogster!

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen de beste WordPress affiliate marketingthema’s te ontdekken! En om uw onderzoek te verbreden, gaat u naar onze lijst met top WordPress-thema’s, zorgvuldig geselecteerd door experts.

Als je dit bericht nuttig vond, vind je onze lijsten met de beste WordPress-plug-ins voor affiliate marketeers en goedkope premium WordPress-thema’s misschien ook leuk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map