29 Beste WooCommerce-plug-ins om de verkoop snel te laten groeien (2020)

beste woocommerce-plug-ins


Bent u op zoek naar de beste WooCommerce-plug-ins om u te helpen de verkoop van uw online winkel snel te laten groeien? Gebruikt door meer dan 28% van alle online winkels, is WooCommerce het populairste eCommerce-platform dat vandaag beschikbaar is. Deze geweldige plug-in biedt grote flexibiliteit en krachtige functies om u te helpen snel een volwaardige e-commerce site te bouwen.

In dit artikel delen we 29 zorgvuldig geselecteerde WooCommerce-plug-ins die u zullen helpen uw verkoopsplitsing te vergroten! Omdat WooCommerce fantastisch is, maar WooCommerce met de juiste plug-ins zal je verbazen en je portemonnee tot barsten brengen. Maak je klaar!

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster is een krachtige conversie-, optimalisatie- en leadgeneratiesoftware waarmee u uw sitebezoekers kunt converteren naar abonnees en klanten. Het bevat werkelijk verbazingwekkende functies waarmee u uw siteconversies kunt verbeteren, uw e-maillijst kunt laten groeien en uw bedrijfsdoelen kunt bereiken.

Gebruik makend van OptinMonster eCommerce-oplossingen, u kunt uw verkoop aanzienlijk verhogen door het verlaten van het winkelwagentje te verminderen, met on-site retargeting, en het maken van gepersonaliseerde berichten. Met andere woorden, het stelt u in staat om mooie optin-formulieren te maken en deze strategisch te tonen aan uw sitebezoekers, zodat ze ofwel een product kopen of zich abonneren op uw lijst.

Bovendien kunt u met de A / B-testfunctie verschillende opties met variaties in koppen, inhoudslay-outs en stijlen vergelijken en vervolgens de beste bekijken. U kunt dus altijd de optins gebruiken die het meest succesvol zijn bij het converteren.

Lees onze volledige OptinMoster-recensie.

2. TrustPulse

TrustPulse

Het toevoegen van sociaal bewijs aan uw website bevordert het vertrouwen op uw site, wat u helpt meer verkopen te genereren. Met TrustPulse, u kunt conversies direct verhogen op uw WooCommerce-site door gebruik te maken van social proof.

70% van uw websitebezoekers verlaat uw site omdat ze denken dat u niet te vertrouwen bent. TrustPulse helpt u die 70% om te zetten in klanten door hen te laten zien wat anderen op uw site doen en zo het vertrouwen te bevorderen.

3. Geavanceerde coupons

Geavanceerde coupons

WooCommerce wordt geleverd met een basiscouponfunctie waarmee u niet het soort kortingsbonnen kunt maken dat uw moderne marketingcampagnes verbetert. Dat is wanneer geavanceerde coupons van pas komen.

Advanced Coupons is de beste WordPress-coupon-plug-in die wordt geleverd met alle geweldige functies:

 • Koop One Get One (BOGO) aanbiedingen
 • Gratis cadeau’s
 • Loyaliteitsprogramma
 • Gebruiksvoorwaarden voor coupons

4. Groothandel Suite

groothandel suite plugin

Wholesale Suite is de beste WooCommerce-plug-in voor groothandelaren. Wholesale Suite wordt geleverd met een verzameling wholesale-extensies die van uw site een volwaardige groothandel maken.

De extensies zijn:

 • Groothandelsprijzen: Stel groothandelsprijzen, minimale aankoopbedragen, gedifferentieerde kortingen, belasting afzonderlijk van particuliere klanten en meer in.
 • Groothandel bestelformulier: Maak een AJAX-bestelformulier dat doorzoekbaar en categoriseerbaar is.
 • Groothandel lead capture: Instellen van inlog- en aanmeldingspagina’s voor groothandel. Stel bovendien e-mailsequenties in voor groothandel.

5. MonsterInsights

MonsterInsights

Website-analyse is erg belangrijk voor het laten groeien van elk type bedrijf. Als u weet hoe bezoekers van uw site uw website vinden en gebruiken, kunt u weloverwogen zakelijke beslissingen nemen die echt werken.

Om je WooCommerce-winkel te optimaliseren en de verkoop te verhogen, heb je een eCommerce-analysetool nodig. Een perfecte oplossing voor uw behoeften, er is een krachtige Google Analytics-plug-in genaamd MonsterInsights. Met behulp van zijn eCommerce-add-on, u kunt alle nuttige eCommerce-statistieken voor uw site volgen, waaronder verkopen, inkomsten, conversieratio, enz.

Hiermee kunt u ook uw belangrijkste verwijzingsbronnen en de exacte conversies en inkomsten bijhouden die ze uw kant op sturen. Vervolgens kunt u beslissen op welke verwijzingsbronnen u uw aandacht wilt vestigen.

Lees onze volledige MonsterInsights-recensie.

6. Woo Badge Designer

accesspress-thema's

Woo Badge Designer is een krachtige plug-in waarmee u een badge aan uw site kunt toevoegen. Deze plug-in helpt u bij het toevoegen van tekst, pictogramlabels en afbeeldingen aan uw product.

Deze plug-in is perfect voor het toevoegen van labels wanneer er een uitverkoop, korting, speciale functies en unieke productinformatie is. U kunt onbeperkt badges toevoegen, lintposities plaatsen en afteltimerlabels toevoegen zoals u dat wilt. Dit helpt u om onbeperkt unieke badges in elk product te hebben.

De plug-in wordt ook geleverd met 30 vooraf gedefinieerde tekstachtergrondsjablonen, 30+ vooraf gedefinieerde afbeeldingsachtergrondsjablonen en automatische berekening van het percentage, evenals bedragen op basis van de verkoopprijs voor alle producten.

Met deze plug-in kun je meerdere badges instellen voor elk product en het werkt perfect met bijna alle WordPress-thema’s.

7. WooCommerce-abonnementen

woocommerce-abonnementen

Een op abonnementen gebaseerde winkel kan een ideale keuze zijn als u meer resterende inkomsten wilt genereren.

Met WooCommerce-abonnementen kunt u uw klanten abonneren op uw producten of diensten en wekelijks, maandelijks of jaarlijks betalen en een consistent terugkerend inkomen verdienen dat u kunt volgen en waarop u kunt rekenen.

Met WooCommerce-abonnementen kunt u verschillende abonnementen introduceren voor fysieke en virtuele producten of services met verschillende facturatieschema’s. U kunt ook aanmeldingskosten toevoegen, gratis proefversies aanbieden en vervalperioden instellen.

8. WooCommerce-lidmaatschappen

woocommerce-lidmaatschappen-plug-in

Als u uw WooCommerce-winkel in een lidmaatschapssite wilt veranderen, is WooCommerce-lidmaatschap de juiste tool voor u.

Met WooCommerce-lidmaatschappen kunt u WooCommerce-producten beperken, zodat alleen geregistreerde leden deze kunnen kopen.

Het biedt ondersteuning voor meerdere betalingsgateways, druipende inhoud, kortingsbonnen, enz. Om van uw winkel een volwaardige lidmaatschapssite te maken.

9. Constant contact

Constant Contact is een van de beste e-mailmarketingservices voor uw WooCommerce-winkel. De e-mailautomatiseringstool houdt uw klanten betrokken bij trigger-e-mailseries en maakt het gemakkelijk om gebruikers in afzonderlijke groepen te segmenteren.

Kortom, het biedt alles wat u nodig heeft om van uw leads loyale klanten te maken.

10. WPForms

WPForms

Een plug-in voor contactformulieren is essentieel voor alle websites, inclusief een WooCommerce-winkel. U heeft een contactpagina nodig om in contact te blijven met uw gebruikers en klanten, hun vragen te beantwoorden en hun problemen op te lossen.

WPForms is de meest beginnersvriendelijke plug-in voor WordPress-contactformulieren op de markt. Hiermee kunt u eenvoudige tot geavanceerde WordPress-formulieren maken als een expert zonder een ontwikkelaar in te huren of te leren coderen. Naast normale contactformulieren, kunt u ook binnen enkele minuten online enquêtes, donatieformulieren, bestelformulieren, enz. Maken en deze eenvoudig in uw site integreren..

Lees onze volledige WPForms-recensie.

11. WooCommerce-boekingen

woocommerce-boekingen

WooCommerce Bookings is een krachtige WooCommerce-plug-in voor het toevoegen van boekingsopties aan uw online winkel.

WooCommerce Bookings is een van de beste WooCommerce-plug-ins voor het opzetten van een boekingssysteem op uw site.

Als u diensten aanbiedt zoals spabehandelingen, hotelboekingen, restaurantreserveringen, enz., Kunt u boekingsopties instellen zodat uw bezoekers nu kunnen boeken en later kunnen kopen. Met deze functie kunt u uw winkel handiger maken voor uw klanten met een drukke agenda. U kunt ook onze lijst met de beste WordPress-boekingsplug-ins bekijken.

Door deze functie toe te voegen aan uw WooCommerce-winkel, kunt u ervoor zorgen dat u geen bezoekers mist die geïnteresseerd zijn in het kopen van uw producten of services.

12. YITH WooCommerce Vraag een offerte aan

yith-woocommerce-request-a-quote

YITH WooCommerce Request a Quote is een van de beste WooCommerce-plug-ins voor het aanvragen van een offerte.

Bij de aankoop van een grote hoeveelheid producten geven mensen er de voorkeur aan om over de prijs te onderhandelen en kortingen te krijgen. Maar met de introductie van online winkels lijkt afdingen voor klanten bijna onmogelijk.

YITH WooCommerce Request a Quote plug-in lost dit probleem op voor uw WooCommerce-winkel. Met deze plug-in kunt u een offerte aanvraag optie op de pagina met productdetails, zodat uw gebruikers een verzoek kunnen indienen.

Deze functie maakt een deal tussen u en uw klant mogelijk en helpt u uw verkoop grotendeels te verhogen.

13. WooCommerce Product Add-Ons

woocommerce-product-addons

Het succes van elk bedrijf hangt af van de toewijding die het doet aan het geluk van zijn gebruikers. Voor een e-commerce winkel zijn personalisatie-opties gekoppeld aan klanttevredenheid en -tevredenheid. Klanten geven de voorkeur aan een winkel die aanpassingsmogelijkheden biedt.

Dus, zodat u een personalisatieoptie voor uw gebruikers kunt toevoegen, kunt u de WooCommerce-extensie genaamd Product Add-Ons gebruiken. Hiermee kunt u een speciaal invoervak ​​toevoegen aan de pagina met productdetails (net hierboven) Voeg toe aan winkelkar formulier) waar gebruikers hun specificaties voor een product kunnen indienen. Met deze functie kunt u uw gebruikers precies bieden wat ze willen, en ze een vergoeding vragen voor het aanpassen.

Op die manier kunt u uw gebruikers gelukkig maken en hen aanmoedigen om vaste klanten te worden.

14. YITH WooCommerce Verlanglijst

yith-woo-wishlist

YITH WooCommerce Verlanglijst is een zeer nuttige plug-in voor uw online winkel. Hiermee kunnen uw gebruikers producten op hun verlanglijst opslaan, zodat ze die producten later kunnen kopen of hun verlanglijst met vrienden en familie kunnen delen.

Met de YITH WooCommerce Verlanglijst-plug-in kunt u een link toevoegen op elke productdetailpagina in uw winkel, zodat uw gebruikers de producten kunnen toevoegen aan hun verlanglijstpagina. De plug-in is gratis en gemakkelijk te gebruiken.

15. WooCommerce slimme coupons

woocommerce-smart-coupons

Iedereen vindt het heerlijk om een ​​goede deal te krijgen, dus kortingsbonnen zijn altijd erg aantrekkelijk voor gebruikers. Als u uw verkoop aanzienlijk wilt verhogen, moet u kortingsbonnen aanbieden.

Om coupons te maken voor uw WooCommerce-winkel, kunt u de WooCommerce Smart Coupons-plug-in gebruiken die speciaal voor dit doel is gemaakt. Met behulp van de plug-in kunt u duizenden kortingsbonnen tegelijk genereren, deze naar klanten e-mailen (leren hoe u een e-maillijst samenstelt) en ze toevoegen aan WooCommerce. U kunt ook korting geven op andere producten bij aankoop van een specifiek product, of cadeaubonnen verkopen.

Het is een zeer interessante toevoeging aan je WooCommerce-winkel voor het verhogen van de verkoop. Het kan worden gebruikt bij speciale gelegenheden, zoals vakantieweekends, of consistent als onderdeel van een levenslange promotie-aanbieding.

16. YITH WooCommerce Ajax Zoeken

yith-ajax-product-zoeken

Zoekbalken zijn enorm belangrijk voor elk type website, inclusief een WooCommerce-winkel. Maar het creëren van een snelle en efficiënte zoekbalk is een beetje moeilijk als je een beginner bent.

Dus, om u te helpen een volledig functionele en krachtige zoekbalk te maken in uw WooCommerce-winkel, is er een plug-in genaamd YITH WooCommerce Ajax Search. Met deze plug-in kunt u uw gebruikers laten zoeken naar specifieke producten in uw online winkel. Het toont alle relevante productresultaten in realtime.

De plug-in helpt u de gebruikerservaring te verbeteren en uw winkel succesvoller te maken. Immers, als een klant daadwerkelijk naar iets zoekt, is dat een goede indicatie dat hij klaar is om een ​​aankoop te doen. Verlies die verkopen nooit meer!

17. YITH WooCommerce Ajax Productfilter

yith-ajax-product-filter

YITH WooCommerce Ajax Productfilter is een plug-in die u helpt de ervaring van uw klanten te verbeteren met behulp van de zoekbalk van uw online winkel. Hiermee kunnen uw gebruikers producten filteren op basis van hun behoeften, zodat ze binnen enkele seconden precies kunnen vinden wat ze willen kopen.

Dit helpt duidelijk om aankoopprocessen te versnellen en de conversieratio’s van uw online winkel te verbeteren. Met andere woorden, u kunt uw gebruikers helpen om snel de producten te vinden die ze willen en ze om te zetten in tevreden klanten.

18. WooCommerce dynamische prijzen

woocommerce-dynamische prijzen

Nog een andere aantrekkelijke functie voor uw WooCommerce-site is geavanceerde productprijzen. Met de WooCommerce-extensie Dynamic Pricing kunt u uw klanten bulkkortingen aanbieden nadat ze een bepaalde hoeveelheid producten hebben gekocht. U kunt bijvoorbeeld 10% korting geven op een product wanneer kopers 5 of meer artikelen van hetzelfde product kopen.

Evenzo kunt u kortingen bieden op de aankoop van producten in dezelfde categorie of op alles in de winkel. U kunt ook op rollen gebaseerde prijzen instellen en uw geregistreerde leden een vooraf bepaalde korting op bepaalde producten aanbieden.

Deze functie is een beloning voor uw klanten en moedigt hen aan om regelmatig in uw winkel te kopen.

19. Booster voor WooCommerce

booster-for-woocommerce

Booster voor WooCommerce, zoals de naam al aangeeft, helpt het u om uw WooCommerce-winkel een boost te geven met een aantal krachtige functies. Het is een gratis plug-in die u gratis kunt downloaden en gebruiken.

Met deze plug-in kunt u prijzen en valuta’s voor uw WooCommerce-producten beheren, zoals het toevoegen van alle wereldvaluta’s en het toevoegen van een wereldwijde korting op alle producten. U kunt ook knop- en prijsetiketten, producten, winkelwagen en kassa, betalingsgateways, verzending en bestellingen, enz. Beheren.

Als u een gratis oplossing voor uw verschillende WooCommerce-winkelbehoeften wilt, kunt u het proberen.

20. WooCommerce Pack en Ship Bundle

woo-pack-and-ship-bundel

WooCommerce Pack en Ship Bundle is een complete oplossing voor een winkel die producten wereldwijd verzendt. Het heeft alles wat u nodig heeft om producten te verkopen, verpakken en verzenden.

De bundel wordt geleverd met meerdere WooCommerce-extensies, inclusief facturen, pakbonnen, aangepaste verzendopties, productsets, verzending naar meerdere adressen, verzending volgen en meer.

Om u te helpen uw winkelverkopen te verbeteren, beschikt het over een responsieve 360 ​​° -beeldrotatieoptie om producten weer te geven.

21. YITH WooCommerce Catalog Mode

yith-woo-catalog-mode

Als je een droom hebt om een ​​WooCommerce-winkel te maken en producten online te verkopen, maar nog niet klaar bent, kan de YITH WooCommerce Catalog Mode-plug-in erg handig voor je zijn. Met deze plug-in kunt u van uw e-shop een e-catalogus maken en uw producten presenteren voor uw toekomstige winkel.

Door een e-catalogus te maken voordat u uw volledig functionele winkel lanceert, kunt u uw winkel brandmerken en uw potentiële klanten vooraf informeren over uw producten.

22. YITH WooCommerce Pas mijn accountpagina aan

yith-woo-my-account-landing-image

Voor elk succesvol online bedrijf, Mijn accountpagina is belangrijk. Hiermee kunnen uw gebruikers gemakkelijk navigeren en communiceren op uw website.

YITH WooCommerce Pas mijn accountpagina aan is een WooCommerce-add-on van YITH Themes die deze taak voor u vereenvoudigt. Met deze plug-in kunnen uw gebruikers hun eigen maken en organiseren Mijn accountpagina in uw winkel. Hierdoor kunnen uw gebruikers belangrijke informatie zoals hun verlanglijstjes, belangrijke handleidingen, facturen, downloadbare bestanden, enz. Op één plek vinden, wat hun site-ervaring veel aangenamer maakt.

23. MailChimp voor WooCommerce

mailchimp-for-woocommerce

MailChimp is een van de meest populaire e-mailmarketingservices die momenteel beschikbaar is. U kunt het gebruiken voor het starten van uw e-mailmarketingcampagnes en het schalen van de groei van uw winkel.

MailChimp voor WooCommerce is de officiële extensie van het MailChimp-team voor WooCommerce-sites. Met deze plug-in kunt u uw WooCommerce-klanten en hun aankoopgegevens synchroniseren met uw MailChimp-account en deze gebruiken voor het verzenden van gerichte campagnes.

Daarnaast kunt u follow-up e-mails na aankoop sturen, producten aanbevelen en ook verlaten winkelwagentjes herstellen. U wilt deze alternatieven voor MailChimp ook bekijken voor meer opties.

24. YITH WooCommerce vergelijken

yith-woocommerce-vergelijk-afbeelding

Als u meerdere vergelijkbare producten heeft, kunnen uw gebruikers in de war raken omdat ze zich afvragen welk product beter is. Met de YITH WooCommerce Compare-plug-in kunnen uw gebruikers dit uitzoeken.

Met deze plug-in kunnen uw gebruikers eenvoudig twee of meer WooCommerce-producten naast elkaar vergelijken en snel beslissen welk product ze willen kopen.

25. YITH WooCommerce Quick View

yith-woocommerce-quick-view

Met de YITH WooCommerce Quick View-plug-in kunt u een toevoegen Snelle kijk optie in uw winkel waar uw klanten direct de productdetails kunnen bekijken. Door op de knop te klikken, zien gebruikers een grotere afbeelding van het product, de productbeschrijving en een knop voor toevoegen aan winkelwagen in een lightbox-pop-up.

Dit geeft potentiële klanten een snelle blik op het product en vergroot hun kansen om het product te kopen.

26. Facebook voor WooCommerce

facebook-voor-woocommerce

Facebook is een van de meest voorkomende vormen van sociale media waar mensen tegenwoordig veel tijd doorbrengen. Om ervoor te zorgen dat mensen uw bedrijf opmerken, kunt u uw online winkel verbinden met uw Facebook-account.

Facebook voor WooCommerce is de officiële add-on voor WooCommerce-sites van het Facebook-team. Het helpt u om uw WooCommerce-producten op een aantrekkelijke manier op uw Facebook-pagina te presenteren.

Zo helpt het u om meer klanten te vinden en meer omzet te genereren.

27. WooCommerce Shortcodes

woocommerce-shortcodes

WooCommerce Shortcodes is een gratis plug-in die een aantal WooCommerce-shortcodes biedt die u op uw website kunt gebruiken om producten, knoppen en meer toe te voegen. De plug-in voegt eenvoudig een vervolgkeuzelijst toe in uw WordPress-berichteditor, zodat u eenvoudig shortcodes kunt selecteren en invoegen in de inhoudsgebieden zoals bericht, pagina of producten.

Met deze plug-in kunt u eenvoudig uw normale inhoud in een e-commercepagina veranderen en producten verkopen.

28. WooCommerce PDF-facturen & Pakbonnen

woocommerce-pdf-facturen

WooCommerce PDF-facturen & Pakbonnen is een zeer nuttige gratis WooCommerce-plug-in. Hiermee kunt u eenvoudig via e-mail pdf-facturen en pakbonnen naar uw klanten sturen. Gebruikers kunnen hun facturen ook downloaden vanuit hun accountgebied op uw website.

Als winkeleigenaar kunt u PDF-facturen en pakbonnen in bulk genereren en downloaden.

Als u het ontwerp van uw factuursjablonen wilt wijzigen, kunt u deze eenvoudig aanpassen en op uw site gebruiken.

29. Aangepaste producttabbladen voor WooCommerce

custom-product-tabs-woocommerce

Aangepaste producttabbladen voor WooCommerce is weer een gratis WooCommerce-plug-in die u helpt om uw WooCommerce-productdetails in tabbladen te ordenen. Met deze plug-in kunt u aangepaste tabbladen aan producten toevoegen en productbeschrijvingen onderverdelen in verschillende tabbladen. Vervolgens kunnen uw sitebezoekers eenvoudig tussen tabbladen schakelen om de productdetails te bekijken.

Door tabbladen toe te voegen, kunt u uw productpagina netjes en overzichtelijk maken. Dit verbetert ook de gebruikerservaring van uw site omdat gebruikers niet naar beneden hoeven te scrollen op een lange beschrijvingspagina.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om enkele van de beste WooCommerce-plug-ins te vinden om je verkoop snel te laten groeien. Misschien wilt u ook onze onderlinge vergelijkingen zien van WooCommerce vs Shopify en WooCommerce vs BigCommerce.

Je kunt ook onze stapsgewijze zelfstudie bekijken over het maken van een online winkel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map