29 Beste WordPress-thema’s voor hotels en resorts (2020)

beste WordPress hotel- en resortthema's


Bent u op zoek naar de beste WordPress-thema’s voor hotels en resorts?

Een hotel- of resortthema moet alle functies hebben waarmee u uw eigendommen kunt laten zien en waarmee reizigers ook gemakkelijk een kamer kunnen boeken. Je moet op zoek naar een thema dat alle belangrijke functies omvat, zoals online boeken, kamerselectie, enz.

In dit artikel delen we enkele van de beste WordPress-thema’s voor hotels en resorts.

Een WordPress Hotel-thema kiezen voor uw site

Niet elk WordPress hotelthema is gelijk gemaakt.

Voordat je erin duikt en een thema kiest, moet je ervoor zorgen dat het thema bepaalde functies heeft:

 • Breng uw eigendommen en voorzieningen onder de aandacht van potentiële huurders
 • Een optimale locatie voor het plaatsen van een boekingsformulier
 • Compatibel met de plug-ins die u wilt gebruiken, vooral de plug-in voor het boekingsformulier.

We hebben ook een lijst gemaakt met de beste WordPress-thema’s die u kunt gebruiken. Bekijk ze eens.

Laten we eens kijken naar enkele van de beste WordPress-thema’s voor hotels en resorts.

1. Astra-thema

Astra-thema

Astra is een lichtgewicht en modern WordPress-thema. Het heeft meerdere startersites, waaronder een demowebsite voor hotels, resorts, B&Bs en hostels. Dit thema is compatibel met alle populaire paginabouwers met slepen en neerzetten die u helpen bij het ontwerpen van uw bestemmingspagina’s.

Het wordt geleverd met een fotogalerij om de foto’s van uw hotelkamers weer te geven. Astra is eenvoudig in te stellen en te optimaliseren om sneller te presteren dan reguliere WordPress-thema’s.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP is een gratis en universeel WordPress-thema dat is ontworpen om elk type website te maken. Het wordt geleverd met een demosite voor hotels en resorts die u snel met één klik op uw site kunt importeren. Ocean WP bevat meerdere secties op de startpagina, waaronder welkom, over ons, services en meer. Hiermee kunt u een aangepast logo, eenvoudig navigatiemenu en afbeelding op volledige breedte toevoegen met CTA in de koptekstsectie.

Dit thema reageert 100% en ondersteunt eCommerce volledig. OceanWP is klaar voor vertaling en kan worden gebruikt voor het maken van RTL-websites (van rechts naar links). Voor extra functies kunt u hun premium-extensies en add-ons gebruiken.

3. Sun Resort

Sun Resort

Sun Resort is een stijlvol WordPress-thema voor hotels en resorts-websites. Het heeft een ingebouwd boekingsaanvraagformulier waarmee gebruikers accommodatie in uw hotel of resort kunnen boeken. Het wordt geleverd met een drag-and-drop homepage-builder om uw inhoud direct toe te voegen.

Andere belangrijke functies zijn onder meer aangepaste widgets, kleurenschema’s, demo-import met één klik en SEO-optimalisatie. Het Sun Resort-thema is super flexibel en is eenvoudig in te stellen.

4. Essentie

Essence

Essence is een krachtig WordPress-thema dat kan worden gebruikt om een ​​hotel- of resortwebsite te maken. Het heeft een achtergrondafbeelding over de volledige breedte met het aangepaste logo, het navigatiemenu, de zoekbalk, het welkomstbericht en het abonnementsformulier. Het wordt geleverd met een eenvoudig ontwerp om uw aanbevolen inhoud prachtig te laten zien.

Dit thema is geoptimaliseerd voor Gutenberg, wat betekent dat je zonder problemen content kunt publiceren vanuit de nieuwste WordPress-editor, Gutenberg. Het is gebouwd bovenop het Genesis-framework, een van de meest populaire premium WordPress-themakaders die op de markt verkrijgbaar zijn. Het is gebundeld met een eenvoudig te gebruiken paneel met thema-opties voor eenvoudige thema-instelling. Essence biedt 6 widgetgebieden waarmee u snel functies op de startpagina en andere pagina’s kunt toevoegen.

5. Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een gewaagd WordPress-thema voor boetiekhotels en B&Bs. Hiermee kunt u een online boekingsfunctie op uw website toevoegen, zodat reizigers gemakkelijk hotelkamers kunnen boeken. Het wordt geleverd met een diavoorstelling op de startpagina om hotelafbeeldingen, kamerafbeeldingen en meer foto’s weer te geven.

Bordeaux kan volledig worden aangepast voor kleuren, branding en typografie. Dit thema is beginnersvriendelijk en kan worden aangepast met behulp van de live WordPress-aanpasser.

6. Santorini Resort

Santorini

Santorini Resort is een prachtig WordPress-thema dat speciaal is gebouwd voor het maken van een hotel- of resortwebsite. Het heeft een uniek ontwerp met een aangepaste achtergrondafbeelding over de volledige breedte. Het wordt geleverd met een online boekingsformulier waarmee gebruikers kamers kunnen boeken.

Dit thema heeft 7 inhoudstypen, flexibele startpagina-secties, aangepaste widgets en meer. Het is geoptimaliseerd voor SEO en prestaties.

7. Arcadia

Arcadia

Arcadia is een professioneel WordPress hotel- en resortthema. Het heeft geweldige aangepaste functies zoals achtergrondafbeelding, kopteksten, schuifregelaar voor volledig scherm en meer. Het bevat een boekingsformuliersjabloon, pictogrammen voor sociale media en sjablonen voor meerdere pagina’s.

Het kan worden aangepast met behulp van de WordPress-aanpasser met live preview. U kunt bijna alles in het thema wijzigen om uw gewenste hotelwebsite in de lucht te krijgen.

8. SixtyOne

Eenenzestig

SixtyOne is een modern WordPress-thema ontworpen voor hotels en accommodatiebedrijven. Net als andere populaire WordPress-hotelthema’s, bevat het een online boekingsformulier voor reizigers om kamers in uw hotel te boeken. Het wordt geleverd met fotogalerijen en hotelbeheersysteem.

Het beschikt over aangepaste widgets, paginasjablonen, locatiekaarten en bestemmingspagina’s. Dit thema is eenvoudig in te stellen en presteert goed op alle schermformaten.

9. Hotelia

Hotelia

Zoals de naam al doet vermoeden, is Hotelia speciaal gemaakt voor het bouwen van een hotelwebsite. Het heeft een elegant en robuust ontwerp met geavanceerde functies zoals online boeken, beeldschuifregelaar, paginabuilder, parallax-effecten en meer. Het wordt geleverd met een video-achtergrond, plakkerige navigatie, aangepast logo en premium plug-ins.

Het bevat ook aangepaste lettertypen, berichttypen, widgets, kleuren en meer. Hotelia is beginnersvriendelijk en biedt u uitgebreide documentatie die u begeleidt bij elk aspect van het opzetten van een site.

10. Palermo

Palermo

Palermo is een prachtig WordPress hotel- en resortthema. Het heeft een navigatiemenu in de zijbalk met een aangepast logo en een vetgedrukte achtergrond. Het toont een afbeelding op een volledig scherm aan de rechterkant van het scherm. U kunt een welkomstbericht en een call-to-action-knop toevoegen aan de startpagina.

Dit thema heeft meer dan 30 weergaveopties en combinaties. Het heeft ook een 1-klik demo-importtool en is sterk geoptimaliseerd voor sitesnelheid.

11. HotelEngine stijlvol

HotelEngine Stijlvol

HotelEngine Classy is een WordPress-thema gemaakt voor de hostels, resorts, boetiekhotels en accommodatiebedrijven. Het is gebundeld met een beeldschuifregelaar op volledig scherm op de startpagina met uw logo, navigatiemenu en online reserveringsformulier.

Op de homepage kunt u hotelkamers weergeven met voorzieningen, getuigenissen van klanten, locatie en fotogalerij. Hoewel het een op maat gemaakt paneel met thema-opties heeft, kunt u het ook aanpassen met de live WordPress-aanpasser.

12. Kea

Kea

Kea is een minimalistisch WordPress resortthema dat kan worden gebruikt om hotel- en resortwebsites te maken. Hiermee kunt u uw eigen boekingssysteem integreren met behulp van een WordPress boekingsplug-in. Het geeft een mooie eerste indruk met de video- en beeldschuif op de homepage.

Dit thema heeft flexibele lay-outs, meerdere kleurkeuzes en WPML-ondersteuning om een ​​meertalige website te maken. Het gebruikt ook aangepaste Elementor-widgets om uw eigen pagina’s te ontwerpen.

13. HotelEngine comfortabel

HotelEngine comfortabel

HotelEngine Comfy is een prachtig ontworpen WordPress-thema voor hotels en resorts. Het wordt geleverd met fotogalerijen en schuifregelaars om uw hotelkamers, lobby’s en paden te laten zien. Het thema heeft een professioneel hotelbeheersysteem en een online boekingsformulier.

Het wordt geleverd met een krachtige zoekmachine, kleuren, lettertypen en meer aangepaste opties. Dit thema is eenvoudig in te stellen en stelt u in staat om direct een hotelwebsite te starten.

14. Milos

Milos

Milos is een premium WordPress-thema gebouwd voor hotels, hostels, appartementen, B.&Bs en horecabedrijven. Het wordt geleverd met een achtergrondafbeelding op volledig scherm onder de koptekst. De koptekst bevat een aangepast logo en navigatiemenu. U kunt ook een boekingsknop in de koptekst toevoegen.

Hiermee kunt u een boekings- en reserveringssysteem van derden integreren. Het thema geeft je volledige controle over de kleuren. Het is eenvoudig en beginnersvriendelijk om in te stellen.

15. Landinstellingen

Landinstellingen

Locales is een modern WordPress-directorythema waarmee u een directory met lokale hotels kunt maken. Het zit boordevol ondersteunende functies zoals locatiekaarten, adressen en meer. U kunt ook een filterbare zoekopdracht op de startpagina toevoegen om de gebruikers het beste hotel in de stad te laten vinden.

Hiermee kunt u hotels en appartementen weergeven in een carrouselschuif. Het heeft een homepage-sectie om aanbevolen hotels weer te geven. Het thema is perfect om de hotels van uw stad onder de aandacht te brengen en commissie te verdienen op boekingen.

16. Prestige

Prestige

Prestige is een prachtig vormgegeven WordPress hotelthema. Het heeft meerdere paginasjablonen om uw kamers, kamertypes en meer weer te geven. Hiermee kunt u attracties in de buurt laten zien die interesse kunnen wekken bij de gebruiker om een ​​kamer in uw hotel te boeken.

Dit thema is eenvoudig in te stellen en kan worden aangepast met de WordPress-thema-aanpasser met live preview.

17. Moliere

Moliere

Moliere is een uitstekend WordPress-thema voor hotels, resorts, huurappartementen en B&Bs. Het wordt geleverd met een flexibele kop- en voettekst waarmee u elk element op de website kunt aanpassen. Het geeft u de controle over kleurenschema’s om uw eigen kleuren te definiëren.

Andere belangrijke functies zijn onder meer de integratie van Google-lettertypen en ondersteuning voor paginabuilders, WooCommerce en RTL-talen.

18. HotelBooking

HotelBooking

HotelBooking is een volledig functioneel WordPress hotelthema. Het heeft een responsief ontwerp en hotelreserveringssysteem. Dit thema wordt geleverd met een boekingsmodule waarmee uw gebruikers snel kamers in uw hotel kunnen boeken. U kunt een aanpasbaar boekingsformulier, beschikbaarheidskalender voor kamers, kortingsbonnen en meer toevoegen.

Met dit thema kunt u seizoensgebonden tarieven voor kamers toevoegen. Het heeft een aparte blogpagina om inhoud over uw hotel te plaatsen.

19. Hotelone

Hotelone

Hotelone is een gratis WordPress-thema voor hotels en resorts. Het wordt geleverd met een geavanceerd beheerderspaneel om alle elementen van het thema aan te passen. Het wordt geleverd met een vooraf gebouwde lay-out voor uw hotelwebsite, waardoor u gemakkelijker aan de slag kunt. Het heeft een widgeted-voettekst om pictogrammen, services en meer voor sociale media onderaan uw site toe te voegen. U kunt ook een reiskaart, locatie en adres toevoegen in de voettekst. Dit thema ondersteunt de Elementor-bouwer om uw pagina’s te ontwerpen.

20. Philoxenia

Philoxenia

Philoxenia is een mooi en modern WordPress hotelthema. Het heeft alle functies die u nodig heeft op uw hotelwebsite, waaronder een boekingsformulier, meerdere inhoudstypen, een afbeeldingengalerij om hotelkamers te presenteren en een kamerbeheersysteem.

Dit thema biedt een widget-startpagina, aangepaste widgets en kleurenschema’s om uw website in te stellen. Het is sterk geoptimaliseerd voor SEO.

21. Luxe hotel

Hotel luxe

Hotel Luxury is een ander gratis WordPress hotelthema. Hiermee kunt u uw online boekingen en reserveringen op een professionele manier beheren. Het heeft een prachtig ontwerp om uw hotelaccommodaties in stijl weer te geven. Dit thema is eenvoudig in te stellen en kan worden aangepast met de live WordPress-aanpasser.

22. Hotelica

Hotelica

Hotelica is een gratis WordPress-thema dat speciaal is ontworpen voor hotels, resorts en horecabedrijven. Het heeft een achtergrondafbeelding over de volledige breedte van de koptekst met een aangepast logo, een welkomsttagline en een navigatiemenu. U kunt dit thema gebruiken om een ​​lokale hoteldirectory te maken. Dit thema kan worden aangepast met behulp van de WordPress-aanpasser met live preview.

23. Zermatt

Zermatt

Zermatt is een zeer geavanceerd en flexibel WordPress-thema voor hotels, resorts, huurappartementen, B&Bs, hostels en accommodatiebedrijven. Het beschikt over aantrekkelijke achtergronden op volledig scherm om een ​​krachtige eerste indruk op de gebruikers te creëren. De themafuncties omvatten een online boekingsformulier, weermodule en CTA’s.

Het wordt geleverd met eindeloze kleurmogelijkheden, volledig aanpasbare lay-outs, paginabuilders en WooCommerce-ondersteuning. Zermatt is eenvoudig in te stellen en geoptimaliseerd voor snelheid.

24. Aanwezigheid

Aanwezigheid

Prestige is een modern WordPress multifunctioneel thema. Het kan worden gebruikt om eenvoudig een hotel- of resortwebsite te maken. Het gebruikt de paginabuilders met slepen en neerzetten om bestemmingspagina’s te ontwerpen. Dit thema bevat 2 lay-outs om een ​​website in dozen of op volledige breedte te maken.

Met ingebouwde websitedemo’s kunt u heel snel aan de slag en uw hotelwebsite starten. De thema-instelling is eenvoudig en kan worden aangepast met live WordPress-aanpasser.

25. Olympus Inn

Olympus Inn

Olympus Inn is een stijlvol WordPress-thema voor hotels, horecabedrijven, accommodaties en resorts. Zoals alle populaire thema’s in deze lijst, heeft het een online reserveringsformulier. Dit thema werkt geweldig met alle onmisbare WordPress-plug-ins om functies en functionaliteiten aan uw hotelwebsite toe te voegen.

Het ondersteunt paginabuilders, WooCommerce, RTL-talen en is volledig geoptimaliseerd voor SEO. Olympus Inn presteert sneller dan andere reguliere WordPress-thema’s.

26. Aegean Resort

Aegean Resort

Als je op zoek bent naar een mooi en modern WordPress resort-thema, ga dan naar Aegean Resort. Het wordt geleverd met alle geweldige functies die u nodig heeft om een ​​hotel- of resortwebsite te bouwen. De meest opvallende kenmerken zijn weermodule, online boekingsformulier, fotogalerijen, schuifregelaars en achtergrondvideo’s.

Dit thema is WPML-compatibel, wat betekent dat u eenvoudig een meertalige website kunt maken. Het heeft flexibele lay-outopties om uw startpagina en bestemmingspagina’s te ontwerpen.

27. Plat

Vlak

Flat is een professioneel multifunctioneel WordPress-thema dat kan worden gebruikt om een ​​hotel- of resortwebsite te maken. Het heeft een unieke platte lay-out met gedurfde kleuren en is volledig aanpasbaar om effecten, animaties en meer toe te voegen. Het wordt geleverd met Themify-builder om uw eigen pagina’s te ontwerpen.

Het thema heeft startpagina-secties om uw hotelkamers, getuigenissen van klanten, personeelsleden en voorzieningen weer te geven. Het is eenvoudig in te stellen en kan worden aangepast met de live WordPress-aanpasser.

28. Hotel Melbourne

Hotel Melbourne

Hotel Melbourne is een gratis en responsief WordPress-thema voor hotels, resorts en luxe huurappartementen. Het heeft meerdere navigatiemenu-locaties, beeldschuifregelaar, integratie van sociale media en meer. Het wordt geleverd met hotelboekingsfaciliteiten, kamerbeheer en meer premiumfuncties in hun betaalde versie.

29. HotelMotel

HotelMotel

HotelMotel is een premium WordPress hotelthema. Het heeft een reserveringssysteem, kamerbeheer, blog en Instagram-widget. Het wordt geleverd met een afbeeldingsschuif om uw hotelfaciliteiten en nabijgelegen attracties te laten zien. Dit thema is volledig aanpasbaar en eenvoudig in te stellen.

Het wordt geleverd met aangepaste kleuren, widgets, lettertypen en meer. Het thema heeft ondersteuning voor WooCommerce en vertaling, zodat u een website in uw eigen taal kunt maken.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste WordPress-thema’s voor hotels en resorts. Bekijk ook onze gids over de beste WordPress-thema’s voor reisblogs.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map