31 beste Gutenberg-vriendelijke WordPress-thema’s voor 2020

Beste Gutenberg-vriendelijke WordPress-thema's


Bent u op zoek naar de beste Gutenberg-vriendelijke WordPress-thema’s?

Gutenberg is de nieuwe verbeterde editor voor WordPress, ook wel bekend als “block editor”. Het laat je zien hoe een voltooide pagina eruit ziet in de editor. Op die manier kunt u de grootte en afstand in realtime aanpassen zonder dat u naar het voorbeeldpaneel hoeft te schakelen. De hele bewerkingservaring is opnieuw opgebouwd voor media-rijke inhoud.

Met Gutenberg kun je op een stijlvolle manier aangepaste blokken, inhoudlay-outs, meerdere kolommen, aanbevolen tekst, afbeeldingen en meer toevoegen.

In dit artikel delen we onze zorgvuldig geselecteerde lijst met de beste Gutenberg-vriendelijke WordPress-thema’s.

Het beste Gutenberg-vriendelijke WordPress-thema kiezen

Een Gutenberg-vriendelijk thema werkt naadloos samen met de nieuwste WordPress-versie.

Enkele voordelen van Gutenberg-vriendelijke WordPress-thema’s zijn:

 • Responsief en netvlies klaar ontwerp
 • Sta toe dat aangepaste blokken worden toegevoegd
 • Integreer met andere paginabuilders
 • Geoptimaliseerd voor SEO en snelheidsprestaties

Nu u weet hoe u het beste Gutenberg-vriendelijke WordPress-thema kunt kiezen, laten we eens kijken naar de beste opties die we voor uw website hebben.

U kunt ook de selectie van onze experts van de beste WordPress Gutenberg-plug-ins bekijken om uw editor te verbeteren.

1. Doorbraak Pro

Doorbraak Pro

Breakthrough Pro is een populair WordPress-thema dat door StudioPress is gebouwd bovenop het Genesis Framework. Het wordt geleverd met meerdere lay-outs, een witgekleurde achtergrond, prachtige kleurkeuzes en scherpe typografie. Met dit thema kunt u uw werk, services en meer op de startpagina presenteren.

Het is een perfect Gutenberg-thema dat je kunt gebruiken om een ​​website, een online winkel of een blog te maken. Hiermee kunt u prachtige bestemmingspagina’s toevoegen die meer bezoekers in klanten kunnen veranderen.

Krijg GRATIS toegang tot Breakthrough Pro + 35 Andere StudioPress-thema’s!

Wilt u alle premium StudioPress-thema’s, inclusief Breakthrough Pro, GRATIS proberen?

Wanneer u zich aanmeldt voor WP Engine, de best beheerde WordPress-hostingservice, ontvangt u het Genesis-framework en ALLE StudioPress-thema’s gratis (dat is meer dan $ 2.000 waard!)

Krijg alle 35+ thema’s GRATIS met WP Engine »

2. Divi

Divi

Divi is een ultieme WordPress-thema- en paginabuilder, die Gutenberg ondersteunt. Het wordt geleverd met een krachtige visuele aanpassing die u kunt gebruiken om effecten, kleuren, lettertypen, animaties, enz. Toe te voegen. Met de Divi Builder kunt u snel de lay-out en het ontwerp van uw site aanpassen.

Andere opvallende kenmerken zijn onder meer globale elementen en stijlen die tijd besparen. U kunt uw aangepaste modules instellen om efficiënt op meerdere webpagina’s te gebruiken. Het Divi-thema is eenvoudig in te stellen voor elke zakelijke website.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP is een gratis multifunctioneel WordPress-thema dat Gutenberg ondersteunt. Het wordt geleverd met tientallen demo’s op de website voor elke zakelijke niche, inclusief eten, hotel, sportschool, mode, lifestyle, entertainment, bloggen en meer.

Het thema biedt snelle laadtijd van pagina’s, responsieve lay-out en Gutenberg-ondersteuning. Het integreert volledig met WooCommerce om een ​​online winkel te starten. OceanWP is klaar voor vertaling en u kunt het gebruiken om een ​​meertalige WordPress-website te maken.

4. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro is een krachtig Gutenberg-vriendelijk WordPress-thema dat zeer geschikt is voor elk soort website. Het heeft een modern, strak materiaalontwerp en compatibiliteit met paginabuilders. Hiermee kunt u de Gutenberg-blokeditor gebruiken om uw pagina’s en berichten aan te passen.

Met naadloze integraties is Hestia Pro een slimme keuze om uw functierijke website onmiddellijk te starten. Het biedt ook meerdere kant-en-klare demosites.

5. Astra-thema

Astra-thema

Astra Theme is een van de beste gratis Gutenberg-vriendelijke WordPress-thema’s. Het wordt geleverd met honderden startersites die u met één klik kunt importeren. Het thema werkt perfect met populaire paginabouwers met slepen en neerzetten, zoals Beaver Builder, Elementor, enz.

Het wordt geleverd met verschillende handige elementen en modules die de installatie eenvoudig maken. Het Astra-thema is beginnersvriendelijk en ondersteunt WooCommerce.

6. Ultra

Ultra

Ultra is een modern WordPress Gutenberg-thema. Hiermee kunt u met 1 klik op de demo-inhoud importeur een website-indeling met inhoud en functies importeren. U kunt de tekst en afbeeldingen vervangen door uw originele inhoud en snel aan de slag gaan.

Met behulp van de bouwer-add-ons kunt u meer functies aan uw website toevoegen, zoals een afteltimer, een voortgangsbalk, een beeldschuifregelaar en meer. Het biedt ook uitstekende kleurkeuzes en lettertype-opties.

7. Neve

Neve

Neve is een stijlvol thema van één pagina dat de WordPress Gutenberg-editor volledig ondersteunt. Het is snel en lichtgewicht met een volledig responsieve lay-out.

Het geeft u volledige controle over de lay-outopties, kleuren, lettertype en achtergrond van de website.

8. Guten-thema

Guten-thema

Guten Theme is gebouwd voor de Gutenberg-editor door WordPress. Het heeft verschillende opties voor het aanpassen van lay-outs voor koptekst, voettekst, blogpagina en meer. Het thema wordt geleverd met site-brede kleurinstellingen en lettertype-opties.

Met het Guten-thema krijgt u vooraf gebouwde lay-outs waaruit u snel en gemakkelijk een website kunt bouwen. Het is eenvoudig in te stellen en SEO-vriendelijk.

9. Zelle Pro

Zelle Pro

Zelle Pro is een geavanceerd WordPress Gutenberg-thema. Het werkt ook naadloos samen met andere paginabouwers en editors. Dit thema is eenvoudig aan te passen en in te stellen voor elke website.

Het wordt geleverd met onbeperkte kleurkeuzes, aangepaste achtergrond, een navigatiemenu, call-to-action-knoppen en meer. Het Zelle Pro-thema ondersteunt WooCommerce out of the box.

10. Atomic Blocks

Atomic Blocks

Atomic Blocks is een WordPress-thema dat Gutenberg-blokken naadloos ondersteunt. Het wordt geleverd met een gratis plug-in die u kunt gebruiken om aangepaste blokken en paginabuilders aan uw website toe te voegen.

De plug-in kan ook met elk thema werken. Het heeft meerdere kant-en-klare blokken voor de nieuwsbrief, prijstabel, call-to-action, testimonial, pictogrammen voor delen en meer.

11. Magazine Pro

Magazine Pro

Magazine Pro is een door Genesis aangedreven WordPress-thema. Het is gebouwd om soepel samen te werken met de Gutenberg-editor. Het thema heeft een eenvoudige en minimale lay-out die geschikt is voor elk online tijdschrift.

Het is een ideaal thema voor reisbloggers, politieke organisaties, technologiesites en lifestyle-tijdschriften. Met meerdere lay-outopties is het eenvoudig om direct een volwaardige professionele website op te zetten.

Bekijk ook onze zorgvuldig geselecteerde lijst met de beste WordPress-thema’s voor reisblogs.

12. Bretagne

Bretagne

Bretagne is een stijlvol WordPress-thema dat perfect is voor lifestyle, mode en andere online tijdschriften. Je kunt dit thema ook gebruiken om een ​​fotografiewebsite te maken en je aanbevolen werk prachtig weer te geven. Het thema ondersteunt de Gutenberg-editor volledig voor snelle aanpassing.

Het heeft een schuifregelaar op het volledige scherm om uw inhoud te laten zien. Met kleurkeuzes en animatie-effecten geeft het uw website een aparte uitstraling.

13. Zakra

Zakra

Zakra is een gratis WordPress-thema dat speciaal is ontworpen om een ​​website te maken. Het ondersteunt de Gutenberg-blokeditor voor het aanpassen van uw pagina’s en berichten. Het wordt ook geleverd met gratis startersites die u kunt gebruiken om snel een website te starten.

Het Zakra-thema is ideaal voor persoonlijke blogs, portfolio’s, WooCommerce-winkels, zakelijke websites en niche-gebaseerde sites. Het werkt naadloos samen met Elementor en andere populaire paginabuilders.

14. Futurio

Futurio

Futurio is een ander gratis Gutenberg-vriendelijk WordPress-thema. Het is gebouwd voor paginabuilders zoals Beaver Builder, Visual Composer en Divi Builder. Het thema is perfect voor uw eenvoudige website of e-commerce winkels.

Het ondersteunt gratis en premium WordPress-plug-ins, waaronder Yoast SEO, WooCommerce, Jetpack, WPForms, etc. Futurio is eenvoudig aan te passen en te beheren in WordPress.

15. Nozama

Nozama

Nozama is een premium WordPress Gutenberg-thema. Het is ideaal voor WooCommerce-websites, wat betekent dat u snel een online winkel kunt maken. Het integreert met de meeste WooCommerce-extensies om meer functies toe te voegen aan uw eCommerce-site.

Het thema ondersteunt aangepaste Elementor-modules om eenvoudig geweldige lay-outs te bouwen. Het wordt ook geleverd met een aangepaste etalage om de ultieme winkelervaring voor uw klanten te creëren.

16. Olifant

Olifant

Olifant is een prachtig WordPress-thema dat de Gutenberg-blokeditor ondersteunt. Het thema is speciaal gemaakt voor non-profitorganisaties, liefdadigheidsinstellingen en kerkelijke websites. Het wordt geleverd met meerdere functies die helpen bij het inzamelen van online geld voor uw non-profitorganisatie.

Het is gemakkelijk in te stellen en aan te passen met paginabuilders en WordPress live customizer. Het Elephant-thema ondersteunt meerdere vertaalplug-ins, waaronder WPML, Polylang, enz.

17. Monochroom

Monochroom

Monochroom is een krachtig WordPress-thema gebouwd met het Genesis Framework van StudioPress. Het thema werkt geweldig met de nieuwste WordPress Gutenberg-editor om rijke inhoud aan uw website toe te voegen. U kunt ook aangepaste blokken gebruiken om uw inhoud eenvoudig stijlvol te maken.

Het heeft 4 widgetgebieden op de startpagina, meerdere lay-outopties, een aanpasbare koptekst en sjablonen voor bestemmingspagina’s.

18. Maranatha

Maranatha

Maranatha is een WordPress non-profitthema dat speciaal is ontworpen voor kerken, non-profitorganisaties en fondsenwervende sites. Het werkt naadloos samen met de Gutenberg-blokeditor om de WordPress-pagina’s en berichten aan te passen.

Het thema wordt geleverd met een video-achtergrond op volledig scherm die de beste eerste indruk geeft aan nieuwe bezoekers. Andere opvallende kenmerken zijn widgets voor kop- en voetteksten voor eenvoudige aanpassing.

19. Extra

Extra

Extra is een elegant WordPress-tijdschriftthema. Het integreert met de ultieme Divi Builder voor maatwerk. U kunt de functie slepen en neerzetten gebruiken om uw tekst, afbeeldingen en andere aanbevolen inhoud direct in te stellen.

Het wordt geleverd met krachtige functies zoals categoriebouwer, bericht- en paginabuilder, beoordelingen en beoordelingssysteem, en meer. Het Extra-thema ondersteunt eCommerce-functies om eenvoudig een online winkel te bouwen.

20. Foodica

Foodica

Foodica is een modern WordPress-thema voor websites over eten en recepten. Het wordt geleverd met een prachtige schuifregelaar voor aanbevolen inhoud om je blogs in stijl weer te geven. Het thema biedt 4 bannellocaties om uw advertenties te plaatsen en meer geld te verdienen.

Het heeft onbeperkte kleurenschema’s, aangepaste widgets, achtergrondkleur en scherpe typografie. Foodica ondersteunt de Gutenberg-blokeditor out of the box.

Bekijk deze beste WordPress-restaurantthema’s.

21. Ambachtelijk

Ambachtelijk

Artisan is een professioneel WordPress-thema. Het is volledig compatibel met de moderne Gutenberg-editor en wordt geleverd met een demo-indeling die speciaal is gebouwd voor WordPress- en WooCommerce-blokken. Hiermee kunt u de lay-out van de startpagina en andere pagina’s eenvoudig aanpassen.

Over eCommerce-integratie gesproken, het werkt geweldig met WooCommerce om uw producten online te verkopen. Je kunt dit thema ook gebruiken om een ​​online marktplaats zoals Amazon of Etsy te bouwen.

Bekijk ook onze gids over de beste e-commerceplatforms voor marktplaatsen van meerdere leveranciers.

22. Zijde

Zijde

Silk is een WordPress-thema dat speciaal is gebouwd voor mode- en lifestyleblogs. Het wordt geleverd met een witte achtergrond en een stijlvolle lay-out om uw aanbevolen inhoud prachtig weer te geven. Het thema ondersteunt de Gutenberg-blokeditor.

Het heeft krachtige functies zoals postslider, tools voor sociaal delen, Instagram-feed en een megamenu. Met meerdere ontwerpelementen kunt u eenvoudig wijzigingen aanbrengen in de lay-out van uw website.

23. Academy Pro

Academy Pro

Academy Pro is een prachtig WordPress-thema dat zeer geschikt is voor online academies, onderwijsinstellingen, hogescholen en universiteiten. Het werkt perfect met de nieuwste Gutenberg-blokeditor voor het aanpassen van uw pagina’s en berichten.

Andere themafuncties zijn onder meer 6 aangepaste widgetgebieden, 3 verschillende lay-outs, video-ondersteuning, call-to-action-knoppen en meer. Het is beginnersvriendelijk en eenvoudig in te stellen.

24. Benson

Benson

Benson is een WordPress-fotografiethema met een afbeelding op volledig scherm om uw meest aantrekkelijke foto in stijl weer te geven. Het wordt geleverd met meerdere afbeeldingslay-outs om foto’s in lijsten, rasters en afbeeldingsgalerijen prachtig weer te geven.

Het geeft u volledige controle over de kleuren, lettertypen en stijlinstellingen van uw website. Het thema kan worden geïntegreerd met paginabuilders met slepen en neerzetten en Gutenberg-blokeditor.

25. Braam

Bramble

Bramble is een multifunctioneel WordPress-thema dat u kunt gebruiken om eenvoudig elke website te maken. Het wordt geleverd met een ingebouwde paginabuilder om uw pagina’s en berichten aan te passen. Het thema ondersteunt ook de Gutenberg-editor om een ​​mooie website te ontwerpen.

Het heeft een indeling met 2 kolommen met een navigatiemenu in de zijbalk en inhoud aan de rechterkant van het scherm. De prominente functies zijn onder meer video-achtergronden, Google-lettertypen, portfolio-indelingen en meer.

26. Opgeslagen

Opgeslagen

Opgeslagen is een premium WordPress kerkthema. Het wordt geleverd met een real-time homepage-builder die u kunt gebruiken om de startpagina van de website onmiddellijk in te stellen. Het thema is ook compatibel met de nieuwe blokgebaseerde Gutenberg-editor.

Andere opmerkelijke functies zijn onder meer aangepaste kerkwidgets, voettekstkaart, demo-inhoud, inhoudimporteur met 1 klik en automatische zoekmachineoptimalisatie.

27. Infinity Pro

Infinity Pro

Infinity Pro is een modern en stijlvol Gutenberg-vriendelijk thema boordevol krachtige functies. Het is gebouwd op het Genesis Theme Framework door StudioPress.

Met 13 verschillende widgetgebieden is het zo eenvoudig om de startpagina en andere pagina’s op uw website in te stellen. Hiermee kunt u ook gemakkelijk bestemmingspagina’s maken.

28. Reisweg

Reisweg

Travel Way is een prachtig WordPress-thema voor reis- en toerismebedrijven. Het is ook ideaal voor reisbloggers, avonturiers en trekkers. Het biedt flexibele opties om uw bestemmingen en rondreizen in stijl toe te voegen.

Het thema is klaar voor Gutenberg en werkt geweldig met alle populaire paginabouwers.

29. Inspiro

Inspiro

Inspiro is een visueel aantrekkelijk WordPress-thema dat Gutenberg ondersteunt. Het ondersteunt afbeeldings- en videogalerijen om uw visuele inhoud prachtig weer te geven. Het thema wordt geleverd met een video-diavoorstelling op volledig scherm die er even goed uitziet op alle apparaten en schermformaten.

Het ondersteunt volledig de WooCommerce-plug-in die u kunt gebruiken om een ​​online winkel te maken en uw producten te verkopen.

30. Voelde

Feltmag

Felt is een WordPress-tijdschriftthema dat prachtig is gemaakt voor online tijdschriften, nieuws en persoonlijke blogs. Hiermee kunt u uw inhoud professioneel presenteren en krijgt u de beste eerste indruk bij nieuwe gebruikers.

Het wordt geleverd met een carrousel en een diavoorstelling op volledig scherm om aanbevolen inhoud toe te voegen. Het thema heeft een responsieve en modulaire lay-out die u kunt aanpassen met de moderne Gutenberg-blokeditor.

31. Kea

Kea

Kea is een flexibel WordPress hotel- en resortthema. Hiermee kunt u uw eigen online boekingssysteem integreren om automatisch kamers voor klanten te boeken. Het thema wordt geleverd met een achtergrond op volledig scherm, een videoslider en onbeperkte kleurenschema’s.

Met aangepaste Elementor-widgets kunt u eenvoudig wijzigingen aanbrengen in uw thema. Je kunt ook de Gutenberg-editor gebruiken om je WordPress-pagina’s en berichten aan te passen.

Bekijk ook eens de selectie van onze experts van de beste WordPress-thema’s voor hotels en resorts.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen de beste Gutenberg-vriendelijke WordPress-thema’s te vinden. Misschien wil je ook onze gids over de beste gratis WordPress-blogthema’s bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map