5 beste massa-e-mailafzenders voor bulk-e-mailontploffingen (vergeleken)

beste massa-afzenders van e-mail


Bent u op zoek naar de beste massa-afzenders van e-mail voor bulk e-mailontploffingen?

Een e-mailontploffing lijkt misschien de beste manier om uw bericht aan veel mensen tegelijk te verspreiden. Maar er is een goede en een verkeerde manier om een ​​e-mail te maken.

Met massale e-mailafzenders kunt u duizenden e-mails tegelijk naar uw abonnees sturen en ze omzetten in klanten.

Laten we eens kijken naar enkele van de beste massa-afzenders van e-mail op de markt.

Een afzender voor massa-e-mail kiezen voor uw bulkmail

Een e-mailontploffing is gewoon één e-mailbericht dat tegelijkertijd naar een grote groep ontvangers wordt verzonden. Met een e-mail ontploffing worden ontvangers meestal niet op een strategische manier getarget, maar krijgen ze allemaal hetzelfde algemene bericht.

Met de juiste massa-afzender van e-mails kunt u uw abonnees echter segmenteren in een aparte groep, zodat u naar elke groep op maat gemaakte e-mails kunt sturen, waardoor uw abonnees klanten worden. Er zijn tientallen e-mailmarketingservices waarmee u massa-e-mails naar uw abonnees kunt sturen.

In dit artikel delen we onze zorgvuldig geselecteerde lijst met de beste afzenders van massa-e-mails voor bulk-e-mailontploffingen.

1. SendinBlue: GRATIS afzender van massa-e-mails

SendinBlue

SendinBlue is een massale afzender van e-mail waarmee u gemakkelijk bulk-e-mails kunt verzenden. Het is een ideale oplossing voor zowel kleine bedrijven als zakelijke gebruikers dankzij de betaalbare prijsopties.

Het beste is dat u gepersonaliseerde geautomatiseerde e-mails naar uw gebruikers kunt sturen op basis van hun gedrag.

U kunt ook volledig gesegmenteerde e-maillijsten samenstellen om het juiste bericht naar de juiste persoon te sturen. Met privacy en beveiliging van gegevens is SendinBlue perfect voor het verzenden van een bulk e-mail naar je abonnees.

Afgezien van bulk e-mailen, biedt SendinBlue u tools voor sms-marketing, bestemmingspagina’s en het instellen van advertenties, en meer.

Prijs: Het is GRATIS voor maximaal 300 e-mails per dag. De premium-abonnementen beginnen vanaf $ 25 per maand voor maximaal 40.000 e-mails.

2. Constant contact: meest betaalbare bulk e-mailsoftware

Constant contact

Constant Contact is weer een andere grote afzender van e-mail die wordt geleverd met een krachtige CRM om uw e-mailabonnees te beheren.

Met Constant Contact kunt u een reeks e-mails naar gebruikers sturen op basis van hun interesses, eerdere sitebezoeken, aankopen, enz. U kunt zelfs automatisch e-mails opnieuw verzenden naar ontvangers die ze niet binnen een bepaalde tijd hebben geopend.

Andere opvallende kenmerken zijn een drag-and-drop-builder, aangepaste e-mailsjablonen en marketingautomatisering.

Prijs: Het is een van de meest betaalbare bulk-e-mailsoftware in deze lijst. De prijzen beginnen bij $ 20 per maand met onbeperkte e-mails en een gratis proefperiode van 30 dagen.

3. Drip: Mass Email Sender voor e-commerce

Druppelen

Drip is een bulk e-mailsoftware voor e-commerce die wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken e-commerce CRM- en marketingautomatiseringssoftware voor zakelijke gebruikers en grote online winkels.

Hiermee kunt u diepere gesprekken met uw klanten voeren en op het juiste moment e-mails verzenden door hun koopintentie en -gedrag te begrijpen.

Prijs: De prijzen beginnen bij $ 49 per maand voor maximaal 2000 contacten. Ze bieden ook een gratis proefperiode van 14 dagen om de service te testen voordat deze wordt gekocht.

4. ConvertKit: Bulk-e-mailsoftware voor uitgevers

ConvertKit

ConvertKit is een massale afzender van e-mail voor online makers, uitgevers en zakelijke professionals. Het wordt geleverd met een e-mailontwerper en prachtige ingebouwde e-mailsjablonen waarmee u meteen grote e-mailontploffingen kunt maken en verzenden zonder dat u altijd opnieuw hoeft te beginnen.

Afgezien daarvan kunt u ook bestemmingspagina’s maken om meer bezoekers om te zetten in abonnees en klanten.

Met meerdere integraties kunt u uw favoriete marketing-apps van derden eenvoudig met ConvertKit verbinden. Het is ideaal voor zowel beginners als gevorderde gebruikers.

Prijs: Het is GRATIS voor maximaal 1000 abonnees om bulk e-mailontploffingen uit te zenden. Het premiumplan begint bij $ 29 per maand.

5. AWeber: populairste e-mailafzender

AWeber

AWeber is waarschijnlijk de populairste afzender van massale e-mail voor kleine bedrijven.

Hier zijn een paar functies die je leuk vindt aan AWeber:

 • Ontwerp prachtige e-mails met de e-mailbouwer
 • Talloze e-mailsjablonen, dus u hoeft niet altijd helemaal opnieuw te beginnen
 • U kunt uw blogberichten automatisch vanuit uw blogfeed verzenden dankzij de functie RSS naar nieuwsbrief
 • Test uw onderwerpregels, verzendtijd, e-mailinhoud en meer met de A / B-testfunctie en ontdek het beste dat het beste bij uw publiek past.

Prijs: Ze bieden een gratis proefperiode van 30 dagen. Daarna begint het premiumplan bij $ 19 per maand voor maximaal 500 abonnees en onbeperkte e-mails.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste massa-afzenders van e-mail voor bulk e-mailontploffingen. Misschien wilt u ook ons ​​artikel over de beste e-mailhostingproviders bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map