50+ beste WooCommerce-thema’s voor uw online winkel (2020)

Beste WooCommerce-thema's voor uw online winkel


Wilt u het beste WooCommerce-thema om uw online winkel te maken? Voor WooCommerce-winkels heb je een responsief WordPress-thema nodig dat je producten prachtig kan weergeven. Je moet op zoek gaan naar een thema dat WooCommerce en zijn extensies volledig ondersteunt.

In dit artikel hebben we de beste WooCommerce-thema’s voor je online winkel uitgekozen.

1. Ultra

Ultra

Ultra is een krachtig en modern WordPress-thema dat geschikt is om alle soorten websites te maken. Het wordt geleverd met meerdere ingebouwde website-demo’s die kunnen worden gebruikt om uw online winkel met 1 klik te starten.

Ultra-thema ondersteunt WooCommerce out of the box. Het biedt premiumfuncties zoals prijstabellen, afbeeldingsgalerijen, koptekstlay-outs, contactformulierondersteuning en meer. Het heeft een ingebouwde paginabuilder met slepen en neerzetten om eenvoudig functies aan uw website toe te voegen.

2. Hestia Pro

Hestia

Hestia is een stijlvol WordPress-thema dat kan worden gebruikt om eenvoudig online winkels te maken. Het is een zeer aanpasbaar en flexibel WordPress-thema met alle functies die je nodig hebt om een ​​WooCommerce-winkel te starten.

Binnenin vind je aangepaste thema-opties, kleurenschema’s, ingebouwde lay-outs, meerdere koptekstsjablonen, knoppen voor sociaal delen en nog veel meer. U kunt de live thema-aanpassing gebruiken om thema-instellingen te bewerken en te beheren.

3. Divi

Divi

Divi is een geweldige keuze voor op WooCommerce gebaseerde online winkels. Met Divi kunt u eenvoudig productpagina’s bouwen en zelfs focussen op microdetails voor productpagina’s.

Met dit thema kunt u dynamische productvermeldingen maken die u moeiteloos overal in uw online winkel kunt weergeven.

Divi komt in 2 smaken: Divi Theme en Divi Builder (plug-in).

Divi-thema is het beste voor gebruikers die aanpassingen willen maken door een van de 100+ volledige sitepacks te gebruiken die bij het thema horen.

De Divi Builder-plug-in werkt met elk thema, is het beste voor gebruikers die het naast andere thema’s willen gebruiken.

4. Niche Pro

niche-pro-studio-pers

Niche Pro is een eCommerce-thema van StudioPress. Niche Pro is een open source-thema ontworpen door Bloom. Het thema wordt geleverd met thema-aanpassing, die gemakkelijk te gebruiken is en waarmee u uw thema-instellingen kunt aanpassen om het naar wens te bewerken.

Dit thema is SEO-geoptimaliseerd en mobiel responsief, waardoor het perfect past bij uw mobiele klanten.

GRATIS TOEGANG: Niche Pro + 35 Andere StudioPress-thema’s!

Wilt u GRATIS alle premium StudioPress-thema’s proberen, inclusief Niche Pro?

Wanneer u zich aanmeldt voor WP Engine, de best beheerde WordPress-hostingservice, ontvangt u het Genesis-framework en ALLE StudioPress-thema’s gratis (dat is meer dan $ 2.000 waard!)

Krijg alle 35+ thema’s GRATIS met WP Engine »

5. Shopstar

Shopstar

Shopstar is een gratis WordPress WooCommerce-thema dat speciaal is ontworpen om online winkels voor mode-, kleding- en lifestylemerken te creëren. Het heeft een eenvoudige en nette lay-out om uw producten prachtig weer te geven.

De meest opvallende kenmerken zijn blogpagina-indeling, productpaginasjablonen, meerdere navigatiemenu’s, aangepaste zijbalken en aanbevolen productsectie. Het ondersteunt volledig alle plug-ins voor contactformulieren van derden.

6. Spencer

Spencer

Als u op zoek bent naar een elegant en mooi WooCommerce-thema voor uw online bedrijf, dan is Spencer de perfecte keuze voor u. Het is een flexibel WordPress-thema met een widgetlay-out op de startpagina en bestemmingspagina’s.

Het heeft oneindig veel kleurkeuzes, aangepaste widgets, een paginabuilder met slepen en neerzetten, abonnementen op nieuwsbrieven en ondersteuning van sociale pictogrammen. Spencer werkt geweldig met alle WordPress-plug-ins van derden, waardoor het super flexibel is.

7. Zigcy

zigcy woocommerce thema

Zigcy is een premium WordPress-thema dat geschikt is voor WooCommerce-sites zoals kleding, schoenen, medicijnen, gadgets en nog veel meer. Met Zigcy krijg je zes unieke startersites die met één klik kunnen worden geïmporteerd.

Het is een veelzijdig en volledig aanpasbaar thema met functies zoals 7 koptekstlay-outs, live zoeken in Ajax, klaar voor vertaling en meer.

8. Astra

Astra

Astra is een ander gratis WordPress WooCommerce-thema dat het meest geschikt is om snel online winkels te maken. Het is zeer aanpasbaar en biedt meerdere ingebouwde paginalay-outs. Het grootste deel van het thema is widgeted, dus u kunt functies slepen en neerzetten om uw WooCommerce-winkel in te stellen.

Het bevat een paginabuilder met slepen en neerzetten om uw aangepaste sjablonen voor de startpagina te ontwerpen.

9. Shoppe

Shoppe

Zoals de naam al doet vermoeden, is Shoppe een WooCommerce-thema dat geschikt is voor uw zakelijke winkels, eCommerce-winkels, multivendor-marktplaatsen en online verkoopwebsites. Het bevat premiumfuncties die handig zijn voor uw online bedrijf, zoals aangepaste productzoekopdracht, snelle productweergave, beeldzoom, verlanglijst en op ajax gebaseerd winkelwagentje.

Het wordt geleverd met meerdere paginalay-outs, aangepaste stijlen, ondersteuning voor paginabuilder en nog veel meer. U kunt ook uw eigen lay-outs maken om het uiterlijk van uw online winkel te veranderen.

10. Overlay

Overlay

Overlay is een krachtig WooCommerce-thema om een ​​online winkel te maken. Het heeft ingebouwde ondersteuning voor paginabuilder om eenvoudig uw producten en inhoud toe te voegen. Het thema is lichtgewicht en schaalbaar om uw eCommerce-site te lanceren met onbeperkte producten.

Andere opvallende kenmerken zijn kleurinstellingen, lay-outcontrole, scherpe typografie, responsief ontwerp en ondersteuning voor RTL-talen. Het overlay-thema is gemaakt voor snelheid en helpt je website sneller dan normaal te laden.

11. Guten

guten thema

Je hebt de snelst ladende WooCommerce-winkel die er is als je het Guten-thema gebruikt! Dit thema is volledig geoptimaliseerd om de tijden van uw site laag te houden. Betekenis: u hoeft zich geen zorgen meer te maken over het verliezen van klanten door achterblijvende pagina’s.

Guten is klaar voor vertaling, dus u kunt uw producten aan klanten van over de hele wereld verkopen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over taalbarrières. Het is ook zeer aanpasbaar, zodat u uw site kunt afstemmen op de look en feel van uw merk.

De integratie van Guten met de meest populaire paginabouwers zorgt ervoor dat uw ontwerp opvalt zonder dat u een ontwikkelaar hoeft in te huren. Wilt u nog meer tijd besparen? Bekijk hun vooraf gemaakte lay-outs om de speciale look van uw site een vliegende start te geven.

12. Electro door MadrasThemes

electro van madrasthemes

Electro is weer een modern en zeer aanpasbaar thema voor WooCommerce, speciaal gebouwd voor online elektronicawinkels. Electro wordt geleverd met 7 geweldige homepages waaruit je gemakkelijk kunt kiezen. Elk is in hoge mate aanpasbaar, zodat u uw site gemakkelijk een eigen look kunt geven.

Dit thema wordt ook geleverd met 3 verschillende WooCommerce-lay-outs om uit te kiezen om uw product te laten zien.

Andere opvallende kenmerken zijn:

 • 3 premium plug-ins inbegrepen: Visual Composer, Slider Revolution en Yith Verlanglijst & vergelijken
 • Autocomplete-zoekopdracht: producten worden voorgesteld terwijl u in de zoekbalk typt
 • Demo-installatie met één klik: importeer snel demo-ontwerp met een klik

13. Winkelpui

Winkelpui

Storefront is een WooCommerce-thema met flexibele en aanpasbare opties voor uw online winkel. Het wordt mogelijk gemaakt door het kernteam van WooCommerce en ondersteunt de Storefront-uitbreidingsbundel volledig.

Het heeft onbeperkte kleuropties, aangepaste widgets, lay-outs met meerdere pagina’s, importeur van demo-inhoud en meer. Het werkt als een ouderthema voor meerdere op WooCommerce gebaseerde kindthema’s.

14. Shoptimizer

Shoptimizer

Shoptimizer is een prachtig ontworpen WooCommerce-thema dat is gebouwd voor snelheid en conversies. Het heeft een schoon, modern ontwerp om te concurreren in de e-commerce-industrie en een krachtige online winkel op te zetten.

Het is volledig aanpasbaar voor kleuren, lettertype en achtergronden. Met tientallen unieke functies die specifiek zijn voor eCommerce en snelle, vriendelijke ondersteuning, is het een uitstekende keuze voor uw volgende WooCommerce-winkel.

15. De styler

De styler

De Styler is een professioneel WordPress-thema voor uw WooCommerce-winkel. Het is geschikt voor mode-, lifestyle- en schoonheidssalons. De Styler kan ook worden gebruikt om schoonheidsproducten online te verkopen. Het wordt geleverd met een widgetgebaseerde startpagina die eenvoudig in te stellen is.

Binnenin vind je ook een paginabuilder met slepen en neerzetten, prijstabellen en meer. Het heeft ingebouwde secties voor getuigenissen van gebruikers, recensies, teamleden, services en afbeeldingengalerijen.

16. Arcade

Arcade

Arcade is een WordPress WooCommerce-thema dat u kunt gebruiken om online games, gamingaccessoires, elektronica en multimediaproducten te verkopen. Het heeft voldoende ruimte op de startpagina om uw aanbevolen producten professioneel weer te geven.

U kunt de Storefront-extensiesbundel gebruiken om meer functies in uw online winkel toe te voegen, zoals getuigenissen, recensies, plakkerige karren, megamenu’s en meer.

17. Multishop

MultiShop

Multishop is een stijlvol en flexibel WordPress eCommerce-thema voor uw online winkels. Het heeft ondersteuning voor WooCommerce en werkt geweldig met alle WordPress-plug-ins van derden.

Het wordt geleverd met prachtige kleurenschema’s, zijbalken, paginalay-outs, aangepast zoeken, op ajax gebaseerd productfilter en productsorteeroptie. Het bevat bijbehorende plug-ins voor afbeeldingsschuifregelaars.

18. eStore

eStore

eStore is een stijlvol en gratis eCommerce-thema voor uw online winkels. Het integreert met WooCommerce om uw producten online te verkopen. Het is een beginnersvriendelijk en eenvoudig in te stellen WordPress WooCommerce-thema.

Het beschikt over aangepaste widgets, kleurkeuzes, sorteren op categorie, productsectie en nog veel meer die u nodig heeft om een ​​online winkel te starten.

19. ProShop

Proshop

ProShop is een minimalistisch WordPress-thema. Het is ook een subthema van het Storefront-thema, mogelijk gemaakt door de WooCommerce-kern. Het past perfect in uw modeaccessoires, kleding en sportartikelenwinkels. Lees meer over het starten van een modewinkel.

Omdat het het kindthema is, bevat het ook alle functies van het Storefront-thema. Het kan worden aangepast met behulp van een live thema-aanpasser en u kunt een voorbeeld van de wijzigingen in het thema bekijken voordat u het zichtbaar maakt voor uw gebruikers.

20. Hugo

Hugo

Hugo is een WooCommerce-thema om uw online winkel met WordPress te maken. Het is een flexibel thema met premiumachtige functies die uw online bedrijf volledig ondersteunen. Hiermee kunt u uw aanbevolen producten presenteren op de startpagina-schuifregelaar.

Het heeft widgets voor sociale media, opties voor het ontdekken van inhoud, blogpagina’s en ondersteuning voor contactformulieren. Het paneel met aangepaste thema-opties bevat onbeperkte opties voor het aanpassen van kleuren en thema’s.

21. Aanwezigheid

Aanwezigheid

Aanwezigheid is een multifunctioneel thema voor WordPress WooCommerce-winkels. Het wordt geleverd met meerdere ingebouwde websitesjablonen met een eCommerce-winkellay-out. U kunt de inhoud wijzigen en uw online winkel starten.

Het beschikt over meerdere kleuren skins, kant-en-klare paginalay-outs, afbeeldingsschuifregelaars, startpagina-secties en sjablonen over de volledige breedte. Het is gemakkelijk te installeren en in te stellen in WordPress.

22. Homestore

Huis winkel

Homestore is een subthema van het Storefront WooCommerce-thema. Het erft alle functies van het bovenliggende thema, waardoor het een krachtig thema is. Het is geschikt voor huishoudelijke producten, huisdecoratie en andere online winkels.

Het ondersteunt de Storefront-uitbreidingsbundel volledig, waardoor je direct toegang hebt tot alle WooCommerce-functies. Het is een beginnersvriendelijk thema voor online winkels.

23. Winkel Isle

Winkel Isle

Shop Isle is een WordPress WooCommerce-thema om uw online winkel te lanceren. Het toont grote afbeeldingen van uw aanbevolen producten op de startpagina en bevat ook een sectie met aanbevolen producten.

Het wordt geleverd met een volledige schuifregelaar op de startpagina, blogpagina, parallax-achtergrond, zoeken naar producten, productsortering en nog veel meer.

24. Hoek

Hoek

Corner is een modern WordPress-thema dat kan worden gebruikt om een ​​WooCommerce-winkel te maken. Het is een minimalistisch WordPress-thema met een zijbalk en ruime inhoudssecties op de startpagina.

Het heeft onbeperkte kleurkeuzes, widgets voor sociale media, secties met aanbevolen inhoud en opties voor het ontdekken van inhoud. Het is gemakkelijk te installeren en in te stellen in WordPress.

25. MaxStore

MaxStore

MaxStore is een gratis WordPress-thema voor uw online winkel. Het heeft volledige WooCommerce-ondersteuning en werkt ook geweldig met alle WooCommerce-extensies. Het wordt geleverd met premiumfuncties voor online winkels op de startpagina, waaronder krachtige productzoekfunctie, productcategorieën, smart cart, verlanglijst en meer.

Het toont uw producten professioneel op de homepage. Voor eenvoudige aanpassing heb je aangepaste widgets, kleurenschema’s en een live thema-aanpasser met voorbeeldweergave.

26. Balans

Balans

Balance is een modern WordPress WooCommerce-thema dat geschikt is voor uw online bedrijf. Het heeft premium-achtige eCommerce-functies, opties voor de lay-out van de startpagina, aangepaste sjablonen voor bestemmingspagina’s en meer.

Het biedt meerdere paginalay-outs voor uw winkel en producten. Het wordt geleverd met 6 kleuren skins, sociale widgets, Google Fonts-ondersteuning en een aangepast logo-gebied. Balans is volledig geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties.

27. Hotel

Hotel

Hotel is een ander kindthema van het Storefront WooCommerce-thema. Het is geschikt om WooCommerce-winkels te maken voor hotels, hostels, pensions en andere horecadiensten. Het toont een uitgelichte afbeelding op de startpagina, inclusief een welkomstbericht en een call-to-action-knop net onder het navigatiemenu.

Bekijk ook deze beste WordPress-hotelthema’s.

U kunt de WooMarketing-bundel gebruiken om de marketing voor uw online winkel te stimuleren. Het wordt geleverd met e-mailmarketingservices, slimme kortingsopties, afrekenen met sociale profielen en meer.

28. Outlaw

De vogelvrije

Outlaw is een prachtig WordPress-thema voor alle soorten WooCommerce-winkels. Het heeft een eenvoudige en nette ontwerpsjabloon met scherpe typografische ondersteuning om uw inhoud prachtig toe te voegen.

Binnenin vindt u meerdere paginalay-outs, afbeeldingsschuifregelaar, paginabuilder met slepen en neerzetten, productfuncties, klaar voor vertaling met WPML en nog veel meer.

29. Digital Pro

Digital Pro

Digital Pro is een WordPress-thema dat is gebouwd op het Genesis-framework, waardoor het een krachtig thema is. Het kan worden gebruikt om eenvoudig uw WooCommerce-winkel te maken.

Het heeft meerdere lay-outs voor uw online winkel, aangepaste widgets, flexibele koptekstopties, paginabuilder en lay-outs. Het aangepaste paneel met thema-opties en de live-thema-aanpassing kunnen helpen bij eenvoudige aanpassing.

30. Laatste

Laatste

Het nieuwste is een modern WordPress WooCommerce-thema dat kan worden gebruikt om eenvoudig professionele online winkels te maken. Het wordt geleverd met meerdere paginalay-outs, blogsjablonen en het gedeelte met aanbevolen producten op de startpagina.

Het ondersteunt geweldige functies voor uw online winkel, zoals een verkoopbanner, aanbevolen categorieën, een sectie met populaire producten en meer. Het is een eenvoudig in te stellen thema met standaard WooCommerce-ondersteuning.

31. Løge

Loge

Løge is een professioneel WordPress-thema voor WooCommerce-winkels. Het ondersteunt productkolommen, productzoekopdrachten, filters, winkelfrontlay-outs en meer.

Het bevat onbeperkte kleurkeuzes, een aangepast logo, meerdere widgetgebieden, scherpe typografie en een live thema-aanpassing om uw website-instellingen eenvoudig te beheren.

32. Esthetisch

Esthetisch

Aesthetic is een minimalistisch WordPress WooCommerce-thema voor uw online winkel. Het is geschikt om uw foto’s, lifestyleproducten en modeaccessoires te verkopen. Het beschikt over een ingebouwde paginabuilder om uw online bedrijf snel op te zetten.

Controleer ook: Beste WordPress-paginabuilders.

Het wordt geleverd met aangepaste widgets, kleurenschema’s, zijbalken, panelen met thema-opties en een live thema-aanpasser met voorbeeldweergave.

33. Neto

Neto

Neto is een krachtig WordPress WooCommerce-thema om een ​​online winkel te starten. Het wordt geleverd met een uitgelichte productslider op de startpagina en meerdere op widgets gebaseerde secties om uw inhoud eenvoudig toe te voegen.

Het wordt geleverd met aangepaste widgets, shortcodes, kleurenschema’s, integratie van sociale media en een aangepast logo-gebied. Het paneel met thema-opties en de live-thema-aanpassing kunnen worden gebruikt om thema-instellingen eenvoudig te beheren.

34. Lensdop

Lensdop

Lenscap is een WordPress WooCommerce-thema om online tijdschriften, boeken en literair materiaal te verkopen. Het heeft ingebouwde secties om uw inhoud prachtig toe te voegen aan de startpagina van uw website.

Het heeft elegante sjablonen voor productpagina’s, afbeeldingsgalerijen, een aangepaste koptekst, een zoekgebied voor producten, productcategorieën en filters. Het is een zeer aanpasbaar thema met flexibele opties voor uw online winkel.

35. Highend

Highend thema

Highend is een modern WordPress-thema voor uw WooCommerce-winkel. Het wordt geleverd met meerdere paginalay-outs, een paginabuilder met slepen en neerzetten, meerdere zijbalken en meer.

Het ondersteunt aangepaste lettertypen, sociale integraties, kleuren skins, widgetgebieden en aanbevolen productsecties. Highend is een beginnersvriendelijk thema met meertalige ondersteuning uit de doos.

36. Indigo

Indigo

Indigo is een WordPress-thema met volledige WooCommerce-ondersteuning en ontworpen om een ​​online winkel te maken die je nodig hebt. Het wordt geleverd met een paginabuilder die kan worden gebruikt om snel uw aangepaste paginalay-outs te ontwerpen.

U kunt ook hun ingebouwde paginasjablonen gebruiken om uw online winkel snel te starten. Het bevat aangepaste widgets, pictogrammen voor sociaal delen, prijstabellen, ondersteuning voor contactformulieren en lay-outs van meerdere pagina’s.

37. Speelgoedwinkel

Speelgoedwinkel

Toyshop is een stijlvol WooCommerce-thema dat geschikt is voor uw speelgoedwinkel, kinderkleding en andere familieproducten. Het heeft gedurfde en heldere kleuren voor zowel sjabloonontwerp als lettertypen. Het biedt ook een ongelooflijke visuele ervaring voor uw gebruikers.

Het is een subthema van het Storefront WooCommerce-thema. Het bevat een aangepaste koptekstlay-out, achtergrondafbeelding, onbeperkte kleuren, kolommen en sjablonen op volledige breedte. Toyshop ondersteunt alle WooCommerce-extensies volledig.

38. Creativo

Creativo

Creativo is een uitstekend WordPress WooCommerce-thema met multifunctionele functies. Het wordt geleverd met een 1-klik demo-inhoudimporteur die kan worden gebruikt om uw online winkel te maken en de inhoud snel te wijzigen.

Het bevat aangepaste paginasjablonen, productpaginalay-outs, slepen en neerzetten van paginabuilder, afbeeldingsschuifregelaar en bijbehorende plug-ins om meer functionaliteit aan uw online winkel toe te voegen. Creativo heeft een aangepast paneel met thema-opties voor eenvoudige aanpassing.

39. Idyllisch

Idyllisch

Als je op zoek bent naar een mooi en gratis WordPress-thema voor je online winkel, dan is Idyllic de juiste keuze. Het ondersteunt WooCommerce en al zijn extensies volledig. Idyllic wordt geleverd met sjablonen voor meerdere pagina’s, een aangepaste homepaginalay-out, een ingebouwd bedrijfsgedeelte en ontwerpen voor bestemmingspagina’s.

Het heeft kleurkeuzes, aangepaste widgets, aanbevolen inhoudsvakken en een afbeelding op volledige breedte op de startpagina met tekst en knoppen. Het is klaar voor vertaling en kan worden gebruikt om een ​​meertalige website te maken.

40. Amaryllis

Amaryllis

Amaryllis is een WordPress WooCommerce-thema voor uw online winkel. Het wordt geleverd met een afbeelding op volledige breedte op de startpagina en een aangepaste koptekstlay-out. Het heeft ingebouwde secties voor populaire producten, categorieën, aanbevolen berichten en andere nuttige inhoud.

Het heeft een op widgets gebaseerde lay-out om uw online winkel snel op te zetten. U kunt de live-thema-aanpassing en het paneel met thema-opties gebruiken om thema-instellingen te bewerken.

41. PISCO

PISCO

PISCO is een prachtig WordPress WooCommerce-thema met een startpagina-schuifregelaar voor uw aanbevolen producten. Het heeft opties om een ​​korte productbeschrijving toe te voegen en de knop Nu kopen.

Het bevat een aangepaste koptekstlay-out, pictogrammen voor sociaal delen, een prachtig navigatiemenu en meer. Het ondersteunt eCommerce-functies zoals verlanglijst, geavanceerde winkelwagen, gebruikersaanmeldingsoptie en modieuze productsecties.

42. Altitude Pro

Altitude Pro

Altitude Pro is een modern WordPress-thema dat kan worden gebruikt om eenvoudig uw WooCommerce-winkel te maken. Het wordt geleverd met prachtige ondersteuning voor typografie en een brede lay-out. Het is gebouwd bovenop het Genesis-framework, wat het thema een solide basis geeft.

Het heeft meerdere startpagina-indelingen, navigatiemenu’s, aangepaste kopteksten en zijbalken. Het heeft een paneel met Genesis thema-opties met veel aanpassingsmogelijkheden.

43. SolidBox

SolidBox

SolidBox is een stijlvol WordPress WooCommerce-thema om uw online winkel te starten. Het is een zeer aanpasbaar en flexibel thema met premium-achtige functies voor online zakelijke websites.

Het wordt geleverd met aangepaste paginasjablonen, koptekstlay-outs, ondersteuning voor shortcodes, bestemmingspagina-ontwerpen en meer. Het bevat bijbehorende plug-ins voor paginabuilder en meertalige ondersteuning. SolidBox is eenvoudig in te stellen met de live-thema-aanpasser en aangepaste thema-opties.

44. Betoverend

Betoverend

Mesmerize is een gratis WordPress-thema voor uw WooCommerce-winkel. Het wordt geleverd met een ingebouwde op widgets gebaseerde startpagina-indeling en aangepaste koptekstopties.

Het heeft meerdere sjablonen voor de startpagina om het uiterlijk van uw winkel aan te passen. Het bevat kant-en-klare secties voor aanbevolen producten, inhoud, productcategorieën en meer.

45. Peper+

Pepper Plus

Pepper + is een multifunctioneel WordPress-thema dat kan worden aangepast voor uw WooCommerce-winkel. Het heeft meerdere ingebouwde websitesjablonen die u kunt gebruiken om uw online winkel snel te starten. Het heeft flexibele opties om de thema-instellingen aan te passen.

Het ondersteunt prijstabellen, populaire producten, Google Maps, afbeeldingsschuifregelaars, galerijen, contactformulieren en een nieuwsbriefabonnement.

46. ​​Modules

Modules

Modules is een elegant WordPress-thema voor uw online winkel. Het ondersteunt WooCommerce en al zijn extensies volledig. Het is gebaseerd op modules en componenten die nuttig kunnen zijn bij het snel toevoegen van inhoud aan uw website.

Het wordt geleverd met scherpe ondersteuning voor typografie, pictogrammen, parallax-effecten, video-achtergrond en een demo-importprogramma met één klik. Modules zijn eenvoudig in te stellen en uw online bedrijf te starten.

47. Flevr

Flevr

Flevr is een professioneel WordPress-thema voor WooCommerce-winkels en online winkels. Het heeft een op widgets gebaseerde lay-out voor de startpagina en bestemmingspagina’s. De startpagina bevat een schuifregelaar voor de volledige breedte en aanbevolen productsecties.

Het bevat kant-en-klare startpagina-secties voor services, afbeeldingengalerijen, getuigenissen, portfolio, teamleden en meer. Het is een beginnersvriendelijk thema met een live aanpasser om instellingen te beheren.

48. OceanWP

OceanWP

OceanWP is een WordPress WooCommerce-thema dat speciaal is ontworpen voor online winkels die mode- en lifestyleproducten aanbieden. Het werkt geweldig met alle WordPress-plug-ins van derden om krachtige functies aan uw website toe te voegen.

OceanWP is een gratis thema met aangepaste koptekstlay-outs, onbeperkte kleuropties, aangepaste widgets, afbeeldingsschuifregelaars en een gedeelte met aanbevolen producten. Het is gemakkelijk te installeren en in te stellen in WordPress.

49. Zolder

Zolder

Loft is een stijlvol WordPress-thema voor allerlei soorten websites. Het heeft meerdere kant-en-klare websitesjablonen, waaronder een eCommerce-layout. Loft is een volledig flexibel en gemakkelijk aan te passen thema.

Het wordt geleverd met een schuifregelaar op de startpagina, populaire producten, inhoudsvakken en andere storefrontfuncties. Het beschikt over prachtige navigatiemenu’s en pictogrammen voor sociaal delen.

50. Piek

Piek

Peak is een prachtig WordPress-thema voor uw WooCommerce-winkel. Het bevat metselwerkachtige afbeeldingen met grote miniaturen op de startpagina. Het bevat ook populaire producten en blogberichten onder de afbeeldingen.

Het wordt geleverd met aangepaste berichttypen, paginasjablonen, megamenu-ondersteuning, aangepaste widgets en onbeperkte kleurenschema’s. Het ondersteunt een paginabuilder met slepen en neerzetten om snel uw online winkel op te zetten.

51. Bento

Bento

Bento is een krachtig WordPress-thema voor uw WooCommerce-winkel. Het is gratis beschikbaar in de repository van WordPress-thema’s. Het ondersteunt volledig alle plug-ins voor plug-ins van derden om functies in uw online winkel te slepen en neer te zetten.

Het wordt geleverd met aangepaste widgets, kleurenschema’s, paginasjablonen, koptekstlay-outs en meer. Het kan eenvoudig worden aangepast met behulp van de live-thema-aanpasser met voorbeeld.

52. MixShop

MixShop

MixShop is een stijlvol WordPress WooCommerce-thema. Het biedt premiumfuncties voor uw online winkel, zoals het gedeelte met populaire producten, zoeken naar producten, productcategorieën, ajax-winkelwagentje, prijstabellen en meer.

Binnenin vind je ook aangepaste lay-outs voor de startpagina, megamenu-ondersteuning, kleurvoorinstellingen en meer. MixShop is een beginnersvriendelijk thema en eenvoudig in te stellen met de functie voor slepen en neerzetten.

53. Flits

Flash

Flash is een eenvoudig en netjes WordPress-thema voor uw WooCommerce-winkel. Het heeft meerdere paginaontwerpen om het uiterlijk van uw website te veranderen. Flash is een gratis thema, maar biedt premiumfuncties voor uw online winkel.

Het zit boordevol koptekstlay-outs, aangepaste paginasjablonen, afzonderlijke blogpagina’s en meer.

54. Bellini

Bellini

Bellini is een krachtig WordPress eCommerce-thema dat kan worden gebruikt om een ​​online winkel te maken. Het ondersteunt WooCommerce en al zijn extensies volledig. Het heeft een prachtige afbeeldingsschuifregelaar, startpagina-secties, zijbalken en meer.

Het heeft meerdere widgetgebieden, aangepaste sjablonen voor productpagina’s, kleurkeuzes, aangepaste widgets en een live thema-aanpassing om thema-opties te beheren.

55. Modieuze winkel

modieuze winkel

Modieuze winkel is een van de beste door WooCommerce geoptimaliseerde thema’s van Akisthemes. Dit thema is het meest geschikt voor het bouwen van online kledingwinkels, schoenenwinkels, een modewebsite of andere online winkels die u maar kunt bedenken.

Modieuze winkel is volledig compatibel met WooCommerce en Max Mega Menu-plug-ins. U kunt kiezen uit 2 verschillende demosites om uw online winkel gemakkelijk aan de gang te krijgen. U kunt ook uw startpagina bouwen met de native Customizer en agnostische paginasecties.

56. Landing

Landen

Landing is een uitstekend WordPress-thema met een paginabuilder met slepen en neerzetten om uw WooCommerce-winkel snel te starten. Het is een zeer aanpasbaar en flexibel thema om een ​​online bedrijf te starten.

Het bevat ook aangepaste berichttypen, een paneel met thema-opties, integratie met MailChimp en zijn alternatieven, pictogrammen voor sociaal delen en meer. Het thema heeft een flexibele koptekstlay-out die de volledige breedte van de afbeelding, schuifregelaars, tekst en call-to-action-knoppen ondersteunt.

57. Beatrix

Beatrix

Beatrix is ​​een modern WordPress-thema dat speciaal is ontworpen voor online dierenwinkels. Het ondersteunt WooCommerce en al zijn extensies volledig. De startpagina heeft ingebouwde secties om uw huisdieren prachtig aan gebruikers weer te geven.

Het wordt geleverd met een paginabuilder met slepen en neerzetten om uw online winkel snel te starten. Het is volledig geoptimaliseerd voor SEO en wordt geleverd met een 1-klik demo-inhoud importeur.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen de beste WooCommerce-thema’s voor je online winkel te vinden. Bekijk ook onze lijst met de beste WooCommerce-plug-ins om uw verkoop snel te laten groeien.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map