6 Beste e-commerceplatforms voor multivendor-marktplaatsen

beste e-commerceplatforms multivendor marktplaatsen


Bent u op zoek naar het beste e-commerceplatform om een ​​Amazon-achtige multivendor-marktplaats te creëren?

Het hebben van meerdere leveranciers op uw eCommerce-website is een fantastische manier om een ​​verscheidenheid aan producten aan uw gebruikers aan te bieden. De verkopers hebben elk verschillende kwaliteiten en velen zullen dezelfde producten aanbieden tegen concurrerende prijzen. Het opbouwen van concurrentie tussen leveranciers moedigt hen aan om de beste prijzen voor hun producten aan te bieden, wat uiteindelijk uw gebruikers ten goede zal komen. Met een marktplaats van meerdere leveranciers kunt u bij elke verkoop een goede commissie verdienen.

In dit artikel delen we de 6 beste e-commerceplatforms voor marktplaatsen van meerdere leveranciers.

1. WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce is het beste e-commerceplatform in de branche voor marktplaatsen van meerdere leveranciers. Het werkt zij aan zij met WordPress als plug-in, wat betekent dat het alle functies en flexibiliteit van WordPress gebruikt om de best mogelijke website te maken. Het kan ook worden geïntegreerd met andere nuttige WordPress-plug-ins, zoals WC-leveranciers, om uw marktplaats voor meerdere leveranciers op te bouwen. WC Vendors ondersteunt meerdere WooCommerce-extensies om meer functies toe te voegen aan uw eCommerce-winkel.

Nadat u een prachtig WooCommerce-thema hebt toegevoegd om uw online winkel te ontwerpen, kunt u WC-leveranciers gebruiken om nieuwe leveranciers te laten registreren op uw marktplaats door een eenvoudig formulier in te vullen. De leveranciers kunnen hun producten toevoegen aan uw website en deze beheren via het WordPress-dashboard.

Bovendien heeft WC Vendors een flexibele commissiestructuur waarmee u geld kunt verdienen met uw website. U kunt de commissiestructuur instellen om voor elke verkoop een vast percentage van leveranciers in rekening te brengen. Hiermee kunt u ook een extra vergoeding in rekening brengen, afhankelijk van de producten. Zowel WooCommerce als WC Vendors zijn eenvoudig in te stellen in WordPress.

Prijs: WordPress en WooCommerce zijn gratis. De plug-in van WC Vendors kost $ 199 / jaar. Of u kunt de levenslange licentie voor WC-leveranciers kopen voor $ 599 (eenmalige vergoeding).

2. BigCommerce

Bigcommerce

BigCommerce is een uitstekende eCommerce-builder voor het maken van een online winkel. Het wordt geleverd met een Marktplaats voor meerdere leveranciers applicatie om uw eCommerce-winkel om te zetten in een volledig functionele markt voor meerdere leveranciers. Net als elke andere marktplaats, kunt u de leveranciers toestaan ​​zich aan te melden via uw BigCommerce-winkel. U kunt de verkopers ook zelf handmatig toevoegen.

Nadat u de applicatie heeft geïnstalleerd, verandert uw account in een beheerdersdashboard met alle opties die nodig zijn om uw markt van meerdere leveranciers te beheren. U kunt de verkopers, producten, bestellingen en meer zien in uw dashboard. Hiermee kunt u de leveranciers en producten volledig beheren, wat betekent dat u een product kunt goedkeuren voordat het live gaat op uw website.

Het heeft een andere commissiestructuur dan andere populaire marktplaatsen. Deze applicatie biedt u om abonnementen / lidmaatschapsplannen voor leveranciers te maken. Een leverancier moet een plan kopen om hun producten in uw eCommerce-winkel te verkopen. U kunt ook een commissie over elke verkoop in rekening brengen op basis van het lidmaatschapsplan van de leverancier.

Mis onze vergelijking tussen BigCommerce en WooCommerce niet.

Prijs: De kosten van BigCommerce beginnen vanaf $ 29,95 / maand, terwijl de Multi Vendor Marketplace-app $ 10 / maand kost. De app heeft ook een gratis proefperiode van 10 dagen.

3. Shopify

Shopify

Shopify is een andere populaire eCommerce-software voor het bouwen van een online winkel. Het heeft hetzelfde Marktplaats voor meerdere leveranciers applicatie als BigCommerce om uw eCommerce-winkel om te vormen tot een marktplaats. Shopify heeft een drag-and-drop-builder om de frontend van uw website snel en gemakkelijk te ontwerpen. Het bevat ook meerdere kant-en-klare thema’s om een ​​opvallende eCommerce-winkel te ontwerpen.

Met de Multi Vendor Marketplace-applicatie kunt u een volledig functionele marktplaats bouwen om meerdere leveranciers aan uw website toe te voegen. Hiermee kunt u onbeperkte leveranciers en onbeperkte producten toevoegen en kunt u ook producten van andere e-commerce winkels synchroniseren. Als je dit combineert met de functies van Shopify, krijg je een robuust beheerdersdashboard met krachtige functies en opties.

Verwant: Diepgaande Shopify Review.

U kunt meerdere provisiestructuren voor leveranciers instellen. Het omvat een globaal commissieplan, individuele leverancierscommissie en op categorie gebaseerde commissie. Het is super flexibel en gemakkelijk in te stellen.

Bekijk ook onze Shopify versus WooCommerce-vergelijking.

Prijs: Shopify kost $ 29 / maand en de Multi Vendor Marketplace-app kost $ 10 / maand. Beide bevatten een gratis proefperiode van 14 dagen.

4. Magento

Magento

Magento is een populair e-commerceplatform met geweldige functies en add-ons. Het heeft een extensie genaamd Marktplaats waarmee u een krachtige e-commerce winkel met meerdere leveranciers kunt maken. Marketplace integreert met Magento zodat leveranciers zich op uw website kunnen registreren. Nadat u het verzoek van de leverancier heeft goedgekeurd, kunnen zij doorgaan en hun producten toevoegen.

Marketplace biedt een compleet eigen dashboard aan uw leveranciers. Dit dashboard biedt alle opties die een leverancier nodig heeft om zijn producten te beheren, klantrecensies te bekijken, verlanglijstjes te bekijken, nieuwsbriefabonnementen en meer. Het bevat ook een profielpagina voor elke leverancier om hun informatie weer te geven. Deze profielpagina toont ook publiekelijk de beoordelingen en beoordelingen van klanten.

Magento Marketplace biedt een flexibel commissie systeem. Hiermee kunt u voor elke leverancier een andere commissie in rekening brengen, afhankelijk van hun producten. Of u kunt ervoor zorgen dat de commissiestructuur voor alle leveranciers hetzelfde is.

Prijs: Magento is gratis. De verlenging van Marketplace kost echter $ 349 (eenmalige vergoeding).

5. CS-Cart multi-leverancier

CS Cart Multi-vendor

CS-Cart Multi-Vendor is een volwaardig multivendor marktplaatsplatform dat speciaal is gebouwd om uw eigen marktplaats te creëren. Het heeft geen andere applicaties of extensies nodig om de markt te runnen, wat betekent dat u alle functies van een multivendor-platform direct uit de gate haalt. Hiermee kunnen leveranciers zich registreren op uw eCommerce-site en toegang krijgen tot een dashboard.

Het dashboard toont statistieken, inkomensstatus, aantal bestellingen, verkopen, belastinggegevens en meer. Leveranciers kunnen hun producten toevoegen met alle vereiste details, inclusief hoeveelheid en prijs. CS-Cart heeft een beoordelingssysteem waarmee gebruikers feedback kunnen geven op de producten die ze kopen. Een leverancier kan het beoordelingssysteem voor hun producten in- of uitschakelen. Het heeft een krachtige leverancierspecifieke zoekfunctie waarmee gebruikers hun favoriete producten kunnen vinden.

Het provisiesysteem is eenvoudig. U kunt voor elke verkoop een vast bedrag in rekening brengen of een percentage instellen voor leveranciers. Al het geld van een verkoop komt eerst naar u toe en u kunt het aan de verkoper verdelen na aftrek van uw commissie.

Prijs: De kosten beginnen vanaf $ 1450 / levensduur.

6. Sharetribe

Sharetribe

Sharetribe is een peer-to-peer marktplaatsplatform. Hiermee kunnen uw leveranciers niet alleen de producten verkopen, maar ook diensten en verhuur verkopen. Deze aanpak maakt Sharetribe enigszins anders dan elk ander eCommerce-platform in het artikel. Het is meer gericht op de individuele leveranciers dan op het zijn van een volwaardige online winkel.

Het heeft een eenvoudig registratieproces voor leveranciers. Eenmaal geregistreerd, kunnen ze hun producten toevoegen en productvermeldingen maken. De klanten kunnen de zoekbalk gebruiken om producten te vinden. Ze kunnen de producten ook filteren op basis van prijs, tags en categorieën. Het bevat ook een kaartweergave om lokale leveranciers te vinden. Aan de andere kant kunt u ook gebruik maken van de beste Google Maps-plug-ins op uw website om uw bedrijfslocatie weer te geven.

Hoewel al hun andere functies kunnen verschillen, lijkt de commissiestructuur vrij veel op elk ander eCommerce-marktplaatsplatform. U kunt een vast bedrag, een percentage op elke verkoop of beide in rekening brengen. De commissie wordt direct naar uw PayPal-rekening overgemaakt en u hoeft niet betrokken te raken bij betalingsprocessen.

Prijs: Het kost $ 149 / maand voor maximaal 1000 leveranciers. U kunt ook 6 maanden per keer betalen en $ 30 / maand besparen.

Dat is alles.

We hopen dat deze gids je heeft geholpen bij het vinden van het beste e-commerceplatform voor een markt van meerdere leveranciers. Misschien wilt u ook onze lijst met de beste eCommerce-hostingbedrijven bekijken en een handleiding voor het bouwen van een online marktplaats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map