6 beste vanity-telefoonnummerproviders voor 2020 (vergeleken)

beste ijdelheid telefoonnummerproviders vergeleken


Wilt u een ijdeltelefoonnummer voor uw website krijgen?

Vanity-telefoonnummers zijn bedrijfsnummers die gemakkelijk te onthouden en te promoten zijn.

Over het algemeen is een ijdeltelefoonnummer een combinatie van letters en cijfers, die meestal de naam van uw bedrijf of een zin die u gebruikt voor advertenties of iets dat verband houdt met uw bedrijf, beschrijft.

Hoewel deze cijfers moeilijk te achterhalen lijken, is het niet zo moeilijk als het lijkt. In dit artikel laten we u enkele van de beste plaatsen zien om een ​​ijdel telefoonnummer voor uw website te kopen. Tegen het einde zullen we u vertellen hoe u een click-to-call-knop kunt toevoegen met uw vanity-nummer, zodat uw bezoekers u rechtstreeks vanaf uw website kunnen bellen.

Hoe ziet een ijdelheidsnummer eruit?

Zoals hierboven vermeld, is een typisch ijdelheidnummer een combinatie van numeriek en alfabetten. Een voorbeeld van zo’n nummer is 1-800-GoFedEx (1-800-463-3339). Het kan ook een unieke zijn, zoals 8000-111-222 of 1222-333-444 enz. Het beste deel is dat ijdelheidnummers gemakkelijk te onthouden zijn.

Veel vanity-nummers zijn gratis nummers. Maar dit hangt af van de beschikbaarheid. Ze worden meestal verkocht op basis van wie het eerst komt, het eerst komt.

Om een ​​ijdel telefoonnummer te kopen, moet u eerst een zakelijke telefoonservice hebben, die anders werkt dan uw lokale telefoons. Als je een zakelijke telefoonservice wilt gebruiken, heb je een internetverbinding nodig. Daarom wordt het ook de VOIP-service (Voice Over Internet Protocol) genoemd.

U hebt alleen een apparaat nodig dat is verbonden met internet om een ​​moderne zakelijke telefoondienst te gebruiken. Kortom, een computer, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Dat betekent dat u geen speciale apparatuur nodig heeft. Laten we nu eens kijken naar een aantal vanity-telefoonnummeraanbieders.

1. RingCentral

RingCentral

RingCentral is een van de beste vanity-telefoonnummeraanbieders voor kleine bedrijven. Het biedt geweldige functies zoals een telefoonsysteem met meerdere lijnen, doorschakelen, wisselgesprek, doorverbinden, videoconferenties, telefonische vergaderingen, enz. U kunt een ijdel telefoonnummer hebben van RingCentral door slechts $ 30 extra te betalen met uw abonnement. Dit is een eenmalige betaling.

Zodra u zich aanmeldt, kunt u zowel uw gratis nummer als uw lokale nummer rechtstreeks vanaf uw dashboard zelf hebben. Om uw vanity-nummer te krijgen, moet u dit apart aanvragen. Dit wordt binnen 10 dagen goedgekeurd, waarna u een ijdelheid-nummergenerator kunt gebruiken om een ​​unieke voor uw bedrijf te bedenken.

Met RingCentral kunt u ook diensten van derden gebruiken, zoals Gusto, Dropbox, Microsoft, enz.

2. Nextiva

Nextiva

Nextiva is een andere zakelijke telefoonprovider voor kleine bedrijven die u kunt uitproberen. Met het webgebaseerde paneel is het beheren van uw oproepen, voicemails en faxen supergemakkelijk. Met Nextiva kunt u ook gebruikmaken van diensten zoals gratis binnenlands bellen, gespreksroutering, voicemails doorverbinden naar e-mails en meer.

U kunt ook een gratis nummer krijgen, zodat uw gebruikers gratis contact met u kunnen opnemen. Nextiva wordt geleverd met enkele van de meest geavanceerde functies voor zakelijke telefoondiensten, maar het is zelfs voor beginners gemakkelijk te gebruiken. Standaard biedt het geen ijdelheidsnummers. Maar ze kopen het voor u bij hun koerierspartners.

Bekijk onze aanbiedingen voor de beste Nextiva-kortingen!

3. Phone.com

Phone.com

Phone.com biedt vanity-nummers, gratis en lokale nummers voor bedrijven. Maar ze hebben een maandelijkse limiet voor belminuten. Overschrijding van de limiet kost u meer.

Om uw vanity-nummer in te stellen, brengen zij een eenmalige betaling in rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van het nummer en de code die u kiest. Afgezien van de ijdelheidsnummers, bieden ze ook verschillende communicatiefuncties voor eenvoudig beheer van uw bedrijf.

4. Sprinkhaan

Sprinkhaan

Grasshopper is nog een andere ijdelheid telefoonnummeraanbieders voor uw bedrijven. Ze bieden alle virtuele nummerdiensten die u voor uw bedrijf zou willen hebben. Van gratis nummers tot lokale nummers en zelfs vanity-nummers, het heeft alles voor u. Om ervoor te zorgen dat uw gewenste nummer beschikbaar is, kunt u het bekijken tijdens het aanmeldingsproces zelf.

Als je al een vanity-nummer hebt, kun je dit ook naar Grasshopper porteren. Anders dan dit heb je ook verschillende andere opties zoals zakelijk sms’en, doorschakelen en routeren van oproepen, extensies, aangepaste begroetingen, enz.

5. MyOperator

MyOperator, ijdelheidsnummers

My Operator is een andere goede bestemming voor iedereen die op zoek is naar een ijdel telefoonnummer voor zijn bedrijf. Afgezien van ijdele telefoonnummers, biedt het ook virtuele nummers en gratis nummers. Dus afhankelijk van uw behoefte kunt u voor elk van hen kiezen.

De geavanceerde functies kunnen voor u een extra voordeel zijn om uw bedrijf te laten groeien. Hiermee kunt u bijvoorbeeld gesprekken met uw klanten opnemen. Door deze opgenomen gesprekken te analyseren, kunt u de veelgevraagde vereisten van uw bellers achterhalen en eraan werken om eraan te voldoen.

Met de optie voor het volgen van oproepen kunt u al uw bellers volgen en ervoor zorgen dat u geen enkele potentiële lead mist. U kunt ook een gedetailleerd overzicht krijgen van de oproepen die momenteel zijn verbonden en de oproepen die door elke afdeling zijn gemist in hun live dashboard.

6. RingBoost

ringboost

RingBoost is nog een geweldig platform om ijdelheid telefoonnummers te kopen. Hier kunt u uw telefoonnummers voor ijdelheid selecteren op basis van uw bedrijfscategorie. RingBoost is het beste voor bedrijven die hun naamnummer willen selecteren op basis van hun bedrijfstype.

De bij RingBoost gekochte nummers kunnen eenvoudig worden doorgestuurd naar elk bestaand telefoonnummer. Het heeft een lijst met nummers die al voor u zijn gemaakt. Je kunt er gewoon doorheen bladeren en degene kiezen die je het leukst vindt.

Het promoten van het nummer van uw telefoon in WordPress

Mobiel browsen is altijd hoog en de verwachting is dat dit dit jaar alleen maar zal groeien.

Aangezien een groot deel van uw sitebezoeken afkomstig is van mobiele telefoons, is het in uw eigen belang om het uw gebruikers gemakkelijk te maken om u met één klik rechtstreeks vanaf uw website te bellen.

Dit kan door een click-to-call-knop op uw site toe te voegen. Laten we eens kijken hoe we dat moeten doen.

Hoe u een click-to-call-knop aan WordPress kunt toevoegen

Als je een WordPress-gebruiker bent, is het niet moeilijk om een ​​click-to-call-knop aan je website toe te voegen. U kunt dit doen door een plug-in te gebruiken of zonder een plug-in.

We laten je beide manieren zien om het te doen.

Methode 1: een click-to-call-knop toevoegen met een plug-in

De WordPress-repository staat vol met geweldige plug-ins waarmee u alle gewenste functies op uw site kunt toevoegen, inclusief een handige click-to-call-knop. De beste onder hen is de plug-in genaamd WP-belknop. Deze plug-in is bedoeld om het toevoegen van click-to-call-knoppen in WordPress eenvoudiger te maken.

Met deze plug-in kunt u een verbluffende klik toevoegen om te bellen zonder professionele hulp. Het kost je maar een paar klikken en je bent klaar om te gaan. Met de plug-in kunt u ook uw belknoppen aanpassen aan uw website en merkuitstraling. WP Call Button is 100% mobiel responsief, dus het ziet er ook geweldig uit op kleinere schermen. Hier ziet u hoe u een belknop kunt toevoegen met deze plug-in.

Methode 2: een click-to-call-knop toevoegen zonder plug-in

Deze methode is voor diegenen die niet echt een plug-in willen toevoegen om een ​​click-to-call-knop toe te voegen. U moet uw nummers toevoegen in de vorm van een link met een specifiek formaat. U voegt nu uw telefoonnummer toe met tel als voorvoegsel in het nummer.

U kunt deze link toevoegen aan uw webpagina of zijbalk of een willekeurig inhoudsgebied met widgets:

Kopieer deze aanklikbare link eenvoudig overal waar u wilt insluiten.

Klik hier om ons te bellen

Vergeet niet het telefoonnummer dat we hier hebben getoond te vervangen door uw eigen telefoonnummer. Uw gebruikers kunnen nu gewoon op de link klikken om contact met u op te nemen zonder uw site te verlaten.

Veelgestelde vragen over het kiezen van een vanity-nummer

Laten we nu eens kijken naar enkele van de meest gestelde vragen over het kiezen van een vanity-nummer.

Q1. Hoe verschilt een vanity-nummer van een gratis nummer?
Een ijdelheidnummer is een reeks cijfers of alfabetten of kan een combinatie van beide zijn. De alfabetten in deze nummers zijn over het algemeen de naam van uw bedrijf, product of dienst. Het kan ook gewoon een gedenkwaardige reeks cijfers zijn. Deze nummers kunnen gratis zijn of een lokaal nummer zijn. Een voorbeeld van een vanity-nummer kan 1-800-GO-FED-EX zijn.

Een gratis nummer zijn daarentegen nummers met een specifieke kiescode waarmee uw gebruikers gratis kunnen bellen. Gratis nummers in de Verenigde Staten zijn 800, 888, 877, 866, 855, 844 en 833.

Q2. Is de pre-fix van mijn ijdelheidsnummer belangrijk?
Bij het kiezen van een vanity-nummer kunt u verschillende prefix-opties hebben, zoals 800, 888, 877, 866, 855, 844, enz. Veel mensen geven echter de voorkeur aan de optie 1-800 omdat veel gebruikers er al bekend mee zijn, waardoor het herkenbaar is. Maar u kunt ook voor de andere opties kiezen.

Q3. Welke woorden moet ik gebruiken in mijn nummer?
Idealiter zouden de woorden in uw ijdelheid-telefoonnummer de naam van uw product of bedrijf moeten zijn. De beste manier om een ​​woord voor uw nummer te kiezen, is door te kiezen tussen 7-10 letters. Door dat te doen, kunt u ervoor zorgen dat het woord aan het begin of aan het einde geen extra nummer heeft.

Q4. Kan ik mijn ijdelheid-telefoonnummer verkopen?
Zodra u een vanity-nummer heeft gekocht, kunt u het niet meer verkopen. FCC heeft strikte regels die het verhandelen en doorverkopen van gratis nummers verbieden. Iedereen die dit probeert, kan uiteindelijk juridische problemen krijgen.

V5. Kan ik mijn vanity-nummer gebruiken met mijn lokale nummer?
Ja, als u een lokaal nummer heeft, kunt u dit gebruiken met uw ijdelheid-telefoonnummer. U kunt de oproepen die u in uw vanity-nummer ontvangt eenvoudig doorsturen naar uw lokale nummer en zelfs een IVR instellen om uw bellers door te verbinden met het juiste teamlid.

V6. Is een repeaternummer een betere optie voor mijn bedrijf?
Veel gebruikers willen niet voor woorden kiezen vanwege de hoge prijs in vergelijking met cijfers. Repeaternummer is in dergelijke gevallen een goede optie. Deze nummers hebben een herhalend patroon en kunnen gemakkelijk worden onthouden.

Dat is het. We hopen dat dit artikel u helpt bij het toevoegen van een ijdelheid nummer aan uw website. U kunt ook kijken hoe u een gratis zakelijke e-mail maakt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map