64 Beste gratis WordPress-blogthema’s (2020)

beste gratis WordPress-blogthema's


Wilt u de beste gratis WordPress-blogthema’s voor uw site? In de WordPress-thema-opslagplaats zijn honderden gratis blogthema’s, waardoor het voor beginners moeilijk is om het beste thema voor hun blog te kiezen. Gelukkig zijn we hier om u te helpen uw keuzes te beperken.

In dit artikel delen we de beste gratis WordPress-blogthema’s voor uw persoonlijke of professionele blog.

Het kiezen van de beste gratis WordPress-blogthema’s

Het kiezen van het beste gratis WordPress-blogthema is belangrijk om met succes een blog te starten. Het is niet zo eenvoudig als een thema kiezen dat er cool uitziet en gratis is. Hoewel je misschien denkt dat een thema er geweldig uitziet, kan een WordPress blogthema, als het slecht is ontworpen, ervoor zorgen dat je website verkeer verliest en je lezers overstuur.

In plaats daarvan moet u naast het uiterlijk een aantal factoren in overweging nemen bij het kiezen van het perfecte thema voor uw blog, waaronder:

 • Snel reagerend: Uw blog moet mobielvriendelijk zijn. Kies een responsief WordPress-thema dat er geweldig uitziet op elk apparaat.
 • Simplistisch: Een thema met veel functies vertraagt ​​uw site en kan lezers in de war brengen. Kies een WordPress-blogthema dat is ontworpen met het oog op eenvoud.
 • Recensies: Als het thema veel lovende recensies heeft, is het waarschijnlijk een goede keuze. Aan de andere kant laten talloze slechte recensies u weten dat u duidelijk moet blijven.

Voordat u een thema kiest, moet u ervoor zorgen dat u zich op het juiste blogplatform bevindt om gemak en flexibiliteit te garanderen. Als u verder wilt gaan, als u geen gratis WordPress-blogthema wilt kiezen, mis dit artikel dan niet over de beste en populaire WordPress-themawinkels.

We hebben ook een lijst gemaakt met de beste WordPress-thema’s die u kunt gebruiken. Bekijk ze eens.

Klaar? Laten we dan eens kijken naar de beste gratis WordPress-blogthema’s die u op uw website kunt gebruiken.

1. OceanWP

OceanWP

OceanWP is een andere populaire WordPress-thema’s voor tijdschriften, zakelijke, persoonlijke en andere professionele blogs. Het ondersteunt eCommerce out of the box. OceanWP wordt geleverd met gratis bijbehorende plug-ins en aanbevelingen om meer premiumachtige functies aan uw blog toe te voegen.

Het biedt meerdere navigatiemenu’s, paginasjablonen, WordPress-themaontwerpen van één pagina, zijbalken, afbeeldingsgalerijen, bloglay-outs en meer. Het thema heeft veel aangepaste opties waarmee u uw WordPress-blog eenvoudig kunt personaliseren.

2. Astra

Astra

Astra is een zeer aanpasbaar WordPress-thema waarmee u eenvoudig een website kunt bouwen zoals u dat wilt. Het wordt geleverd met veel demo’s, waarmee u met slechts één klik snel een volwaardige, vooraf gebouwde site kunt starten. Na het importeren van de demo kunt u de look aanpassen aan uw voorkeuren.

Met Astra krijg je de mogelijkheid om de paginatitel uit te schakelen & zijbalk. Het integreert naadloos met de populaire paginabouwers, zoals Beaver Builder, Elementor, enz.

3. Hueman

Hueman

Hueman is een populair WordPress-thema. Het kan worden gebruikt om alle soorten WordPress-blogs en tijdschriftwebsites te maken. Het bevat een lay-out met meerdere kolommen, aanbevolen inhoudssecties, inhoudscategorieën en meer op de startpagina.

Hueman kan eenvoudig worden aangepast om de lay-outinstellingen te wijzigen. Het heeft een indeling over de volledige breedte, een indeling met twee kolommen en aangepaste kopteksten.

4. Schrijf

Writee

Writee is een WordPress-blogthema dat speciaal is ontworpen voor reisbloggers, avonturiers, crossfit-gym, persoonlijke websites en inhoudsblogs. Het wordt geleverd met een schuifregelaar over de volledige breedte op de startpagina waarmee u aanbevolen blogposts kunt weergeven.

Het heeft verschillende ingebouwde lay-outs, aangepaste widgets, kleuropties en meer.

5. Levensvatbare blog

Levensvatbare blog

Viable Blog is een perfect WordPress-blogthema dat speciaal is ontworpen voor tijdschriften en online uitgevers. Het wordt geleverd met veilige aanpassingsopties waarmee u kleuren, lettertypen en achtergrond kunt aanpassen. U kunt de vooraf gemaakte lay-outs voor header-, zijbalk- en startpagina-banners gebruiken om deze te matchen met uw blogniche.

Het thema biedt aangepaste widgets om toe te voegen aan het zijbalk- en voettekstwidgetgebied. Viable Blog is zonder twijfel een van de meest intuïtieve blogthema’s voor WordPress.

6. Barletta

Barletta

Barletta is een modern WordPress-thema dat geschikt is voor blogs over lifestyle, reizen, eten, mode, fotografie en kunstenaarschap. Het heeft een scherpe typografie en uitstekende weergaveopties voor afbeeldingen. Barletta wordt ook geleverd met meerdere lay-outkeuzes, zijbalken en meer.

Het bevat aangepaste widgets, aangepaste kopteksten, achtergrondafbeelding, schuifregelaars voor aanbevolen inhoud en onbeperkte kleurenschema’s.

7. Mantranews

mantranews-wordpress-thema

Mantranews is een WordPress-thema in tijdschriftstijl dat geweldig is voor nieuwsportalen, persoonlijke blogs, creatieve blogs, uitgeverijen en elke informatieve website. Het beschikt over categoriekleuropties, aangepaste widgets, sociale pictogrammen, opties voor sitelay-out en meer.

Dit gratis thema heeft ook een gerelateerde berichtenfunctie en een uitgelichte categorie-schuifregelaar.

8. Tracks

Sporen

Tracks is een stijlvol WordPress-blogthema voor tijdschriften, nieuws, persoonlijke, reis- en fotografieblogs. Het beschikt over een aangepast logogedeelte, sociaal delen, meerdere widgetgebieden en prachtige ondersteuning voor typografie.

Het heeft een gedeelte met aanbevolen inhoud op de startpagina met berichttitels met afbeeldingen.

9. Illdy

Illdy

Illdy is een WordPress-blogthema dat speciaal is ontworpen voor portfolio-, persoonlijke, zakelijke, tijdschrift- en andere inhoudsgerichte blogs. Het is gebaseerd op het Bootstrap-framework, waardoor het een oerdegelijke basis heeft.

Het thema bevat meerdere lay-outs, aangepaste achtergrond, koptekstafbeeldingen, onbeperkte kleuropties en meer.

10. Garfunkel

Garfunkel

Garfunkel is een elegant WordPress-thema voor persoonlijke en professionele bloggers. Het heeft een metselwerklay-out op de startpagina met blogposts in rasters. Het wordt geleverd met ondersteuning voor achtergrondafbeeldingen op volledige breedte.

Binnenin vind je aangepaste widgets, berichtindelingen, galerij-diavoorstellingen, kopteksten, achtergrondopties en paginasjablonen.

11. iFeature

iFeature

iFeature is een professioneel WordPress-blogthema dat gemakkelijk kan worden aangepast voor zakelijke, portfolio-, persoonlijke en tijdschriftblogs. Het wordt geleverd met een aangepaste afbeeldingsschuifregelaar met tekst- en linkopties.

Het bevat een achtergrondafbeelding, een plakkerige koptekst, paginasjablonen, bio-boxen van de auteur, widgetgebieden en meer. U kunt de thema-instellingen eenvoudig beheren vanuit de live-aanpasser in WordPress.

12. Natuurlijke Lite

Natuurlijke Lite

Natural Lite is een gratis WordPress-blogthema met een eenvoudige en nette lay-out. Het heeft een gestructureerde achtergrond die eenvoudig kan worden aangepast via de thema-opties. Het wordt geleverd met startpagina-secties voor services, teamleden, casestudy’s, een portfolio en meer.

Het ondersteunt meerdere lay-outkeuzes, een aangepaste koptekst, aanbevolen afbeeldingen en kleuropties.

13. Hestia

Hestia

Hestia is een uitstekend WordPress-blogthema dat kan worden gebruikt om alle soorten blogs te maken. Het is een volledig aanpasbaar en flexibel thema met eenvoudig in te stellen opties. Het bevat bijbehorende plug-ins voor getuigenissen, services en andere benodigde functies.

Het werkt geweldig met alle populaire paginabouwers en ondersteunt WooCommerce volledig, zodat u een online winkel kunt starten. Hestia is een perfecte keuze voor bloggers en kan eenvoudig worden aangepast met behulp van de live-thema-aanpassing.

14. Ontbranden

Ontbranden

Als u een eenvoudige maar mooie lay-out voor uw blog wilt, moet u het Ignite-thema selecteren. Het heeft meerdere lay-outs, navigatiemenu’s, een aangepast logogedeelte en een titel met een beschrijvingsgebied.

Het toont aanbevolen afbeeldingen met posttitels op de startpagina. Ignite ondersteunt prachtige typografie en kleurselecties.

15. Avant

Avant

Avant is een gratis WordPress-blogthema dat geschikt is voor artistieke, fotografie- en muziekblogs. Het ondersteunt out-of-the-box eCommerce en kan worden gebruikt om een ​​meertalige blog te maken.

Het biedt meerdere bloglay-outs, aangepaste kopteksten, voettekstopties, kleurenschema’s en aangepaste widgets.

16. Vogue

Mode

Vogue is een modern WordPress-thema voor lifestyle-, mode-, fotografie- en tijdschriftblogs. Het bevat meerdere bloglay-outs, kleurkeuzes, widgetgebieden, een aangepast koptekstgebied en meer.

Het werkt geweldig met alle populaire paginabuilders met slepen en neerzetten. Vogue heeft ook een schuifregelaar op de startpagina met tekst- en linkopties.

17. Panoramisch

Panoramisch

Panoramic is een gratis WordPress-thema dat speciaal is ontworpen voor persoonlijke blogs die online worden verkocht. Het is een zeer aanpasbaar en flexibel thema met een schuifregelaar voor de startpagina, een aangepaste koptekst, een navigatiemenu en pictogrammen voor sociaal delen.

Het is een eenvoudig te gebruiken thema met ingebouwde startpagina-secties voor services, teamleden, portfolio’s, getuigenissen en meer.

18. Agama

Agama

Agama is een eenvoudig, opgeruimd WordPress-blogthema. Het heeft aangepaste thema-opties om uw blog snel met WordPress te ontwerpen en te starten. Het heeft een parallax-achtergrond, een minimalistische lay-out en is gebouwd bovenop het Bootstrap-framework.

Het ondersteunt WooCommerce volledig en is klaar voor vertaling om eenvoudig meertalige blogs te maken.

19. MT Blog

MT Blog

MT Blog is een lichtgewicht WordPress-thema voor bloggers, schrijvers, auteurs en uitgevers. Het biedt een metselwerklay-out om uw blogberichten op de startpagina weer te geven. U kunt uw aanbevolen artikel ook boven de vouw van uw site laten zien.

Het thema heeft een eenvoudig lay-outontwerp met een aangepaste achtergrondkleur. MT Blog is eenvoudig aan te passen met WordPress live customizer.

20. Juno

Juno

Juno is een modern WordPress-blogthema dat geschikt is voor inhoudrijke websites en blogs. Het heeft een afbeeldingsschuif, een aangepaste widget, meerdere bloglay-outs en meer.

Het ondersteunt eCommerce volledig met behulp van de WooCommerce-plug-in. Juno biedt ook tal van kleuren en lettertype-opties. U kunt de live-aanpasser gebruiken om thema-opties eenvoudig te beheren.

21. Nisarg

Nisarg

Nisarg is een stijlvol en gratis WordPress-thema voor alle soorten blogs. Het heeft meerdere navigatiemenu’s, een koptekst over de volledige breedte, aangepaste achtergrondkleuren, aangepast logo / tekst en meer.

Het wordt geleverd met ingebouwde berichtformaten om uw bloginhoud moeiteloos te beheren. Nisarg is eenvoudig in te stellen in WordPress met eenvoudige thema-opties.

22. Vredig

Vredig

Peaceful is een eenvoudig en gratis WordPress-thema voor persoonlijke blogs. Het heeft een mooie, minimalistische lay-out voor de startpagina, inclusief een afbeelding voor de koptekst, een navigatiemenu, een sectie met aanbevolen afbeeldingen en meer.

Het thema is eenvoudig te installeren en in te stellen in WordPress. Alle thema-opties zijn beschikbaar in de live customizer met een live preview.

23. Blauweregen

Blauweregen

Blauweregen is een prachtig WordPress-thema voor tijdschrift- en nieuwsblogs. Het toont verbluffende typografie en afbeeldingen. Het biedt ook onbeperkte kleuropties, een aangepaste koptekst, zijbalken, achtergrondkleuren en meer.

Het wordt geleverd met een navigatiemenu, aanbevolen berichten met afbeeldingen en een aangepast logo-gebied.

24. Poseidon

Poseidon

Poseidon is een eenvoudig thema dat geschikt is voor alle soorten WordPress-blogs. Het wordt geleverd met een afbeeldingsschuifregelaar en een prachtig navigatiemenu op de startpagina. Het bevat ook widgetgebieden om uw blog eenvoudig te ontwerpen.

Binnenin vind je ook opties voor sociaal delen, lay-outs met meerdere pagina’s, zijbalken, paginasjablonen en meer.

25. Ribosoom

Ribosoom

Ribosome is een gratis WordPress-thema dat speciaal is ontworpen voor online tijdschriften, persbureaus en andere inhoudrijke blogs. Het heeft premium-achtige functies, waaronder een aangepaste koptekst, achtergrondafbeelding, kleurselectie, sociaal delen en meer.

Het biedt lay-outs met meerdere kolommen, zijbalken, ondersteuning voor Google Fonts, aangepaste widgetgebieden en advertentiegedeelten. Het bevat ook een sectie met gerelateerde berichten die kan worden beheerd vanuit de instellingen voor WordPress-widgets.

Controleer ook: Beste WordPress-typografie-plug-ins.

26. Hemingway

Hemingway

Hemingway is een eenvoudig, netjes WordPress-thema dat geschikt is voor persoonlijke blogs. Het wordt geleverd met meerdere bloglay-outs, een koptekstafbeelding, parallax-effecten, aangepaste achtergrondkleuren en een aangepaste logo-optie.

Het bevat aangepaste widgets voor video, Flickr en Dribble. Het heeft meerdere paginalay-outs, ondersteuning voor aanbevolen inhoud en meer.

27. SiteOrigin Ontspan

Ontspan

SiteOrigin Unwind is een gratis WordPress-blogthema. Het heeft een minimalistische en mooie lay-out met de standaardondersteuning voor SiteOrigin-paginabuilder.

Het wordt geleverd met WooCommerce-ondersteuning uit de doos. Het bevat aangepaste widgets, koptekstafbeelding, achtergrond, onbeperkte kleurenschema’s, paginalay-outs en meer.

28. Maxwell

Maxwell

Maxwell is een eenvoudig en gratis WordPress-blogthema. Het bevat een minimale bloglay-out, scherpe typografie, ondersteuning voor aanbevolen inhoud en een elegant navigatiemenu.

Het heeft meerdere paginasjablonen, diavoorstellingen, enz. Alle thema-opties kunnen eenvoudig worden beheerd met de live customizer.

29. Libretto

Libretto

Libretto is een gratis blogthema voor WordPress met prachtige, heldere ondersteuning voor typografie. Het wordt geleverd met premium-achtige functies voor bloggers om hun verhalen en artikelen professioneel weer te geven.

Het bevat ondersteuning voor aangepaste lettertypen, kleurkeuzes, lay-out met één kolom en een aangepast logo.

30. Raak

Raken

Hit is een eenvoudig WordPress-thema dat geschikt is voor kunstenaarschap, ambachtslieden en andere persoonlijke nicheblogs. Het ondersteunt een sectie met aanbevolen inhoud, een headerafbeelding over de volledige breedte, een zijbalklay-out en meer.

Het heeft een strak design met strakke typografie. Deze functies kunnen eenvoudig worden beheerd met de live customizer.

31. Verbosa

Verbosa

Verbosa is een stijlvol en modern WordPress-thema dat speciaal is ontworpen voor schrijvers, fotografen, recensiebloggers en artiesten. Het is gratis te downloaden en eenvoudig in te stellen in WordPress.

Het heeft een lay-out met meerdere kolommen, ondersteuning voor zijbalken, aanbevolen inhoudsgebieden, koptekstafbeelding en meer.

32. Lovecraft

Lovecraft

Lovecraft is een minimalistisch WordPress-blogthema. Het is geschikt voor alle soorten persoonlijke en professionele blogs. Het wordt ook geleverd met een koptekstafbeelding, navigatiemenu, aangepast logo en slogan.

Het ondersteunt vetgedrukte koppen voor titels, titels, enz. Het heeft een zijbalk, aangepaste widgets, meerdere kleurkeuzes en meer.

33. Sanse

Sanse

Sanse is een gratis WordPress-blogthema met een eenvoudige, minimale lay-out. Het wordt geleverd met een voettekst met meerdere kolommen op basis van widgets. Het bevat een op een raster gebaseerde startpagina-indeling om uw blogs weer te geven.

34. Admiraal

Admiraal

Admiral is een gratis WordPress-blogthema dat speciaal is ontworpen voor tijdschriften, sport en persbureaus. Het wordt geleverd met meerdere zijbalken, paginalay-outs en inhoudssecties.

Het bevat een tijdschriftsjabloon voor de startpagina, berichtlay-outs, aangepaste widgets, aanbevolen diavoorstelling en meer.

35. Herleven

Doe herleven

Op zoek naar een eenvoudig, leuk tijdschriftblogthema voor WordPress? Probeer Revive. Het wordt geleverd met een koptekstafbeelding, aanbevolen inhoud, lay-out van postrasters en meer.

Het ondersteunt Font Awesome-pictogrammen en bloglay-outs. Revive is eenvoudig in te stellen en kan worden beheerd met de live thema-aanpassing in WordPress.

36. Koraal

Coral Dark

Coral Dark is een gratis WordPress-blogthema. Het heeft een donkere achtergrond, meerdere bloglay-outs, diavoorstellingen en meer. Het wordt geleverd met onbeperkte lettertype-opties, kleurkeuzes, aangepaste widgets en pictogrammen voor sociaal delen.

37. Hiero

Hiero

Hiero is een WordPress-blogthema dat geschikt is voor tijdschriften, nieuws en mediabureaus. Het wordt geleverd met lay-outs met meerdere kolommen, navigatiemenu’s, felle kleuren, een aangepaste koptekst en meer.

Het bevat het gedeelte met de laatste berichten met uittreksels, aanbevolen afbeeldingen en ondersteuning voor sociale media.

Controleer ook: Hoe het aanbevolen fragment automatisch in te stellen.

38. Responsive mobiel

Responsieve mobiel

Responsive Mobile is een WordPress-blogthema met een responsieve lay-out die er geweldig uitziet op alle schermformaten en apparaten. Het kan worden gebruikt om een ​​website te maken voor mobiele apps en software. Het heeft meerdere paginalay-outs, widgetgebieden, blogsjablonen en meer.

Het wordt geleverd met ondersteuning voor aangepaste lettertypen, call-to-action-knoppen, achtergrondafbeeldingen, menuposities en een zoekbalk.

39. Magbook

Magbook

Magbook is een modern WordPress-blogthema dat geschikt is voor tijdschriften, mediabureaus, kranten en andere blogs. Het wordt geleverd met ingebouwde bloglay-outs, een demo-installatieprogramma met één klik, paginasjablonen, een afbeeldingengalerij en kant-en-klare pagina’s.

Het ondersteunt eCommerce volledig en is klaar voor vertaling om eenvoudig een meertalige blog te maken.

40. Conica

Conica

Conica is een gratis WordPress-blogthema dat kan worden gebruikt om eenvoudig allerlei soorten blogs te maken. Het is zeer aanpasbaar en flexibel met standaard WooCommerce-ondersteuning.

Het wordt geleverd met meerdere bloglay-outs, kleurselecties, koptekstsjablonen, voettekstopties, ingebouwde paginalay-outs en meer.

41. Woede

Woede

Fury is een minimalistisch WordPress-blogthema met krachtige functies en een prachtig ontwerp. Het bevat een afbeeldingsschuifbalk, zoekbalk, meerdere navigatiemenu’s, aangepaste koptekst en browse-optie.

Het is gebaseerd op het Bootstrap-framework, waardoor het thema ongelooflijk snel is. Het biedt kleuropties, bloglay-outs, parallax-scrollen en paginabuilder om uw blog snel te starten.

42. Stijgen

Ascend

Ascend is een multifunctioneel en gratis WordPress-blogthema. Het bevat ondersteuning voor alle populaire plug-ins voor paginabuilder om snel functies toe te voegen en uw blog in WordPress te starten.

Het bevat navigatiemenu’s, zijbalken, kleurenschema’s, aangepaste koptekst en vele andere handige opties om uw WordPress-blog aan te passen.

43. Bento

Bento

Bento is een modern WordPress-thema dat geschikt is voor professionele en zakelijke blogs. Het wordt geleverd met aangepaste startpagina-instellingen en bevat een headerafbeelding over de volledige breedte, logo-ondersteuning, navigatiemenu en call-to-action-knoppen.

Het heeft ondersteuning voor plug-ins voor paginabuilder waarmee u snel uw WordPress-blog kunt starten.

44. Bestaand

Bestaande

Extant is een eenvoudig WordPress-thema dat gemakkelijk kan worden aangepast voor fotografie- en kunstenaarsblogs. Het toont grote uitgelichte foto’s op de startpagina, gekoppeld aan posttitels.

Het beschikt over een inklapbaar navigatiemenu, meerdere bloglay-outs, paginasjablonen en meer.

45. Kladblok

Kladblok

Scratchpad is een prachtig WordPress-thema voor artiesten, schilders en andere creatieve bloggers. Het wordt geleverd met een kleurrijke lay-out en prachtige typografie. Het heeft aangepaste startpagina-instellingen voor het logo, de slogan, het navigatiemenu en meer.

Het bevat zijbalken, berichtformaten, aanbevolen berichten met grote afbeeldingen en een zoekwidget.

46. ​​Satori

Satori

Satori is een superflexibel WordPress-blogthema dat geschikt is voor persoonlijke en professionele blogs. Het wordt geleverd met een koptekstafbeelding over de volledige breedte op de startpagina en eronder verschijnt een logo.

Het bevat widgetgebieden, aangepaste widgets, kleuropties, berichtindelingen en meer. Satori ondersteunt WooCommerce volledig.

47. WriterBlog

WriterBlog

Als je op zoek bent naar een klassieke bloglay-out, probeer dan het WriterBlog-thema. Het is een gratis WordPress-thema met minimalistische functies. Het bevat meerdere paginalay-outs, een koptekst over de volledige breedte, opties voor achtergrondkleur en meer.

48. Nitro

Nitro

Nitro is een uitstekend WordPress-blogthema dat geschikt is voor fotografie, bedrijven, e-commerce en andere professionele blogs. Het beschikt over een afbeeldingsschuifregelaar op de startpagina, het gedeelte met aanbevolen berichten en een aangepaste koplay-out.

Het bevat aangepaste widgets, paginasjablonen, ondersteuning voor achtergrondkleuren, sociale pictogrammen en meer.

49. Tecblogger

Tecblogger

Tecblogger is een minimalistisch WordPress-blogthema dat speciaal is ontworpen voor reizen, fotografie, persoonlijk, lifestyle, sport, mode en andere populaire blogniches.

Het wordt geleverd met een eenvoudige bloglay-out met instellingen voor meerdere kolommen en een zijbalk. Het bevat een navigatiemenu, achtergrondafbeelding, kleurselectie en koptekstlay-out. Al deze instellingen kunnen eenvoudig worden gewijzigd vanuit live customizer.

50. MadHat

MadHat

MadHat is een multifunctioneel WordPress-blogthema. Het heeft standaard een zwart-witlay-out. Het bevat ook meerdere andere bloglay-outs. Het thema biedt ondersteuning voor Font Awesome, zijbalken en meer.

MadHat is gebaseerd op het Bootstrap-framework, waardoor het krachtig is in prestaties. Het is gemakkelijk aan te passen met de live-aanpasser in WordPress.

51. Auteur

Auteur

Auteur is een eenvoudig WordPress-thema voor bloggers, schrijvers en auteurs. Het ondersteunt een lay-out met meerdere kolommen, een aangepaste zijbalk, een navigatiemenu en secties met aanbevolen inhoud.

Het bevat aangepaste widgets, onbeperkte kleurenschema’s, berichtindelingen en meer.

52. Responsief

Snel reagerend

Zoals de naam al doet vermoeden, is Responsive een gratis WordPress-blogthema met een responsieve lay-out die werkt met alle apparaten en schermformaten. Het wordt geleverd met sjablonen voor meerdere pagina’s, widgetgebieden, bloglay-outs, menuposities, een aangepast logo en meer.

Het ondersteunt out-of-the-box WooCommerce en RTL-talen. Het kan ook worden gebruikt om een ​​meertalige blog te maken.

53. Tempo

Tempo

Tempo is een eenvoudig WordPress-blogthema dat geschikt is voor persoonlijke en professionele niches. Het wordt geleverd met een koptekstafbeelding over de volledige breedte met tekst, een aangepast logo, een inklapbaar menu en prachtige ondersteuning voor typografie.

Het bevat verder knoppen voor sociaal delen, zijbalken, aangepaste widgets, onbeperkte kleuren en meer.

54. iRibbon

iRibbon

iRibbon is een mooi, modern WordPress-blogthema dat geschikt is voor tijdschrift-, mode-, lifestyle- en fotografieblogs. Het heeft retro-kleuren en krokante typografische ondersteuning. iRibbon heeft ook een achtergrondafbeelding, lay-outs met meerdere pagina’s, startpagina-secties voor aanbevolen inhoud en meer.

Het thema is eenvoudig in te stellen. Alle thema-opties zijn beschikbaar in de live customizer om je blog moeiteloos aan te passen.

55. CityLogic

CityLogic

CityLogic is een gratis WordPress-thema met premiumachtige functies die expliciet zijn ontworpen voor blogs voor kleine bedrijven. Het wordt geleverd met een navigatiemenu, een welkomstbericht, een achtergrondafbeelding met volledige breedte met tekst en een actieknop.

Het werkt geweldig met de meest populaire WordPress-plug-ins om meer functies aan uw blog toe te voegen. CityLogic ondersteunt WooCommerce volledig en alle thema-opties zijn eenvoudig te starten.

56. Pruim

Pruim

Plum is een gratis WordPress-thema voor bloggers met WooCommerce en meertalige ondersteuning uit de verpakking. Het bevat een afbeeldingsschuifregelaar, sectie met aanbevolen berichten, navigatiemenu, sociale pictogrammen en een aangepast logo.

Het heeft aangepaste widgets, kleuropties, ondersteuning voor plug-ins voor paginabuilder en eenvoudige aanpassingsinstellingen.

57. Advocaat Zone

Advocaat Zone

Zoals de naam al doet vermoeden, is Lawyer Zone een gratis WordPress-blogthema voor advocaten, advocatenkantoren en advocaten. Het wordt geleverd met startpagina-secties voor portfolio, services, aanbevolen inhoud en beeldschuifregelaar.

Binnenin vind je ook onbeperkte kleurenschema’s, aangepaste zijbalkgebieden, integratie van sociale media, aangepaste widgets en meer. Het is compatibel met alle populaire plug-ins voor paginabuilder en vertaling, klaar om een ​​meertalige blog te maken.

58. Boerenkool

Boerenkool

Als je een foodblogger bent die op zoek is naar een elegant blogthema, probeer dan Kale. Het is een gratis WordPress-blogthema met alle premiumachtige functies die je nodig hebt voor een foodblog. Het ondersteunt ook volledig WooCommerce, zodat u online kunt verkopen.

Het wordt geleverd met meerdere bloglay-outs, zijbalken, pictogrammen voor sociale media, menu’s op meerdere niveaus, kleuropties en meer.

59. Juliet

Juliet

Juliet is een prachtig WordPress-blogthema voor persoonlijke, lifestyle-, food- en modeblogs. Het heeft 2 bloglay-outs, waaronder een vrouwelijke look en een minimalistische look. Het wordt geleverd met meerdere widget-ready gebieden om eenvoudig je blog in te stellen.

Het bevat aangepaste widgets, kleuropties, lay-outs met meerdere pagina’s, blogsjablonen en volledige WooCommerce-ondersteuning.

60. Cressida

Cressida

Cressida is een gratis WordPress-thema dat geschikt is voor mode, lifestyle, fotografie en persoonlijke bloggers. Het wordt geleverd met een sectie met aanbevolen berichten, een afbeeldingsschuifregelaar, prachtige ondersteuning voor typografie, een navigatiemenu bovenaan en aangepaste logo-opties.

Binnenin vind je ook kleuropties en het is allemaal eenvoudig in te stellen met de live thema-aanpassing in WordPress.

61. Perfecte blog

Perfecte blog

Perfect Blog is een professioneel WordPress-thema voor mode, eten, sport en persoonlijke bloggers. Het wordt geleverd met een headerafbeelding over de volledige breedte, een welkomstbericht en een call-to-action-knop.

Het bevat een sectie over mij, integraties voor sociaal delen, secties op de startpagina voor aanbevolen inhoud en scherpe typografie.

62. Gema Lite

Gema Lite

Gema Lite is een modern WordPress-thema dat speciaal is ontworpen voor de stijl van de krant en geschikt is voor lifestyle, fotografie en andere bloggers. Het heeft een uitstekende metselwerkweergave voor uw inhoud en afbeeldingen. Het thema is eenvoudig te installeren en in WordPress in te stellen met de live customizer.

Controleer ook: Hoe een WordPress-thema te installeren.

63. Bijenkorf

Bijenkorf

Hive is een prachtig WordPress-blogthema dat geschikt is voor nieuws, mediabureaus en persoonlijke bloggers. Het wordt geleverd met nieuwe, stijlvolle typografie-ondersteuning. Het thema heeft een metselwerklay-out en toont uw berichten met aanbevolen afbeeldingen op de startpagina.

Het is een beginnersvriendelijk thema en kan worden aangepast met de WordPress live customizer. En u kunt zelfs onze gids raadplegen over het aanpassen van een WordPress-website.

64. Plat

Vlak

Flat is een professioneel WordPress-thema voor bloggers. Het wordt geleverd met meerdere lay-outopties, aanbevolen afbeeldingen, een aangepaste koptekst, een parallax-achtergrond en meer.

Het heeft het navigatiemenu in de zijbalk. Het is een beginnersvriendelijk en gebruiksvriendelijk thema met veel aangepaste opties.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om de beste gratis WordPress-blogthema’s te vinden. Misschien wilt u ook onze gidsen over de beste bloghostingbedrijven en 30 manieren om geld te verdienen met online bloggen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map