7 Beste automatische telefoonsystemen voor kleine bedrijven (2020)

beste automatische telefoonsystemen voor kleine bedrijven


Op zoek naar het beste automatische telefoonsysteem voor uw bedrijf?

Met een automatisch telefoniesysteem kunnen bellers automatisch worden doorverbonden naar een extensie, telefoons of voicemailboxen zonder dat er een telefoniste nodig is. In dit artikel laten we u enkele van de beste automatische telefoniesystemen voor kleine bedrijven zien.

Een Auto-attendant-telefoonsysteem kiezen

Het hebben van een automatisch telefoniesysteem helpt u veel geld te besparen dat u anders zou besteden aan het in dienst nemen van iemand alleen om de telefoontjes bij te wonen. Het verbetert de productiviteit en efficiëntie van uw werknemers door afleidende oproepen te blokkeren.

Het toevoegen van een voicemail kan handig zijn om uw bellers te laten weten dat u momenteel niet beschikbaar bent en dat u op een bepaald moment kunt worden bereikt. Hier zijn een paar functies die een goed telefoonsysteem met automatische assistent biedt.

 • telefoongesprekken automatisch bijwonen
 • doorschakelen en doorverbinden naar verschillende toestellen
 • muziek op pauze
 • call opname faciliteit
 • wisselgesprek
 • nummerherkenning

1. Nextiva

Nextiva

Nextiva is een van de meest populaire VoIP-telefoonsystemen (Voice over Internet Protocol) die een perfecte optie kan zijn voor uw kleine bedrijf. Nextiva wordt geleverd met geweldige functies om u te helpen uw oproepsysteem te stroomlijnen. U kunt het niet alleen gebruiken om uw oproepen automatisch door te sturen naar een vooraf opgegeven nummer, maar ook om conferentiegesprekken te voeren.

Met Nextiva hoeft u zich geen zorgen te maken, zelfs niet als u uw nummer wilt wijzigen. Het biedt eenvoudige opties voor nummerportabiliteit voor zijn gebruikers. Je hebt ook de mogelijkheid om je oproepen in de wachtrij te plaatsen voor het geval het nummer al bezet is met een andere beller.

Nextiva is verkrijgbaar met verschillende tariefplannen. De essentiële begint bij $ 19,95 per maand per gebruiker, wat een goede optie is als uw bedrijf klein is. Voor grotere bedrijven hebben ze de professionele en de ondernemingsplannen voor respectievelijk $ 20,94 en $ 27,95 per maand per gebruiker.

Op zoek naar de beste deal voor Nextiva? Bekijk onze Nextiva-coupon voor de laatste korting.

2. RingCentral

RingCentral

RingCentral is een ander toonaangevend en krachtig telefoonsysteem met automatische telefoniste voor het organiseren van zakelijke gesprekken. Deze optie is gebruiksvriendelijk, betaalbaar en biedt verschillende manieren om verbinding te maken met uw klanten.

Hiermee kunt u één nummer op verschillende apparaten gebruiken, zodat u altijd en overal uw oproepen kunt bijwonen. U kunt er ook hoogwaardige web-, audio- en videovergaderingen mee houden met uw klanten. Als uw bedrijf bulk-sms-berichten naar uw klanten moet verzenden, kunt u dat met RingCentral ook doen.

Met zijn geavanceerde oproepbeheersysteem en analyses kunt u ook in realtime diepgaand inzicht krijgen. Als u een probleem ondervindt met de service, kunt u contact opnemen met hun vriendelijke klantenserviceteam.

U kunt de beste RingCentral-kortingen krijgen in ons gebied met deals.

3. Sprinkhaan

Sprinkhaan

Grasshopper is een ander automatisch telefoniesysteem waarmee u uw zakelijke communicatie met uw klanten kunt verbeteren. Met Grasshopper kunt u gemakkelijk verschillende soorten nummers gebruiken voor uw bedrijf. Dit kan een gratis nummer zijn of vanity-nummers, afhankelijk van uw voorkeur. Door te kiezen voor zo’n nummer, kunt u uw merk er professioneler uit laten zien.

Het is gemakkelijk om uw instellingen te configureren en aan de slag te gaan. Kies gewoon een plan en selecteer uw nummer. Vervolgens kunt u de app downloaden en de instellingen configureren. U kunt ook een aangepast bericht toevoegen om uw bellers te begroeten wanneer u hun oproepen ontvangt. Het heeft ook de mogelijkheid om telefoongesprekken op te nemen voor het geval u ze later moet gebruiken. Met deze app hoef je niet één gesprek tegelijk af te handelen. Je kunt er ook meerdere tegelijk beheren. Met veel meer functies kan deze app een perfecte keuze zijn voor uw bedrijf.

4. Phone.com

Phone.com

Phone.com is een efficiënt en betrouwbaar automatisch telefoonsysteem voor kleine bedrijven. Ze hebben een betaalbaar plan voor bedrijven van elke omvang. Deze applicatie biedt alle functies die u en uw klant nodig hebben om uw oproepsysteem soepel en probleemloos te maken. Met dit systeem kunt u een aangepast telefoonnummer kiezen, videoconferenties houden en uw systeem in de auto-receptionistmodus zetten.

Het biedt ook de mogelijkheid om een ​​nummer te blokkeren of deblokkeren en een niet-storen-modus aan uw systeem toe te voegen. U kunt ook voicemails inschakelen en leuke muziek gebruiken voor uw klanten die in de wacht worden gezet. De wachtdienst laat uw bellers weten dat uw nummer in gesprek is met een andere klant, zodat ze kunnen wachten of later terug kunnen bellen.

5. Vonage

Vonage is alweer een briljant automatisch telefoniesysteem voor uw bedrijf waarmee u de belervaringen van uw klanten opnieuw kunt definiëren. Het zit boordevol geweldige functies en je zult het geweldig vinden hoe zakvriendelijk de prijzen zijn. Hiermee kunt u met uw klanten communiceren via een mobiele telefoon of een desktop, afhankelijk van wat voor u het handigst is. Dit maakt het voor externe bedrijven gemakkelijker om hun oproepsysteem te systematiseren, zelfs zonder het gebruik van een bureautelefoon.

Er is geen limiet aan het aantal oproepen en sms-berichten dat u kunt beheren. Het maakt niet uit voor welke plannen u kiest, u krijgt toegang tot onbeperkt bellen en sms’en voor uw bedrijf. Afgezien daarvan kunt u ook andere functies gebruiken, zoals automatische assistent op meerdere niveaus, videoconferenties, bestandsdeling, CMR-integratie, oproepopname en nog veel meer.

6. 8 × 8

8 × 8 is een complete communicatieoplossing voor uw bedrijf. Met 8 × 8 beschikt u over alle tools die nodig zijn voor een snellere en vlottere communicatie met uw klanten. Hiermee kunt u dit doen via verschillende modi, zoals livechat-opties, spraak, video, enz. Dit systeem heeft drie verschillende tariefplannen. Het Express-abonnement, dat ook wordt geleverd met een proefperiode van 14 dagen, Series-plan en Contactcenterplan.

Met dit telefoongesprek kunt u zelfs internationaal bellen naar meer dan 14 verschillende landen. Bovendien kunt u ook uw oproepen opnemen, de berichtberichten van het team toevoegen, persoonlijke oproepen analyseren en uw oproepen integreren met SFDC, Zendesk, NetSuite, Dynamics ook.

7. Ooma

voip telefoondienst,

Ooma is een andere krachtige communicatiedienstverlener die uw zakelijke communicatie gemakkelijk en betrouwbaar kan maken. Voor slechts $ 19,95 per maand per gebruiker biedt deze serviceprovider een aantal echt coole functies aan zijn gebruikers. Van het gebruik van de meest efficiënte virtuele receptioniste tot extensiekiezen, conferenties en wachtmuziek, het biedt alles voor u.

Met de Ooma-app kunt u oproepen van uw mobiele telefoon accepteren voor het geval u niet op kantoor beschikbaar bent. Dus waar u ook bent, communicatie met uw klanten kan altijd een soepel proces zijn. Hiermee kunt u ook een gratis nummer kiezen of uw huidige nummer gratis overzetten.

Dit zijn enkele van de automatische telefoniesystemen die u kunt uitchecken voor uw bedrijf. Misschien wil je ook eens kijken hoe je een website maakt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map