9 beste alternatieven voor constant contact om uw lijst te laten groeien

beste alternatieven voor constant contact


Bent u op zoek naar alternatieven voor Constant Contact? Constant Contact is een populaire e-mailmarketingservice voor websites voor kleine bedrijven. In dit artikel delen we de populairste Constant Contact-alternatieven die u kunt gebruiken.

Waarom zou u moeten zoeken naar alternatieven voor constant contact??

Constant Contact is een populaire e-mailmarketingservice voor kleine bedrijven. Het biedt een gratis proefperiode van 60 dagen, zodat u de functies ervan grondig kunt testen voordat u zich aanmeldt voor het premium serviceplan. Het is de perfecte keuze voor beginners en verwerkt gemakkelijk kleine abonneelijsten. Bekijk onze volledige Constant Contact-beoordeling voor meer informatie.

Naarmate de tijd verstrijkt, moet u mogelijk andere populaire e-maildiensten bekijken om meer functies en functionaliteiten te krijgen die ontbreken bij Constant Contact.

Er zijn veel e-mailmarketingservices die u kunt bekijken voor uw website. Deze diensten kunnen qua functionaliteit en prijsstelling concurreren met Constant Contact.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de populairste Constant Contact-alternatieven die u kunt gebruiken.

1. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue is een populair platform voor e-mailmarketing en sms. Het is beginnersvriendelijk om te installeren en supereenvoudig in gebruik. U kunt verschillende marketingcampagnes en promoties uitvoeren vanaf uw website met SendinBlue. Hiermee kunt u aangepaste berichten maken op basis van het gedrag van gebruikers en wordt de bezorging van berichten gegarandeerd.

Het brengt alleen kosten in rekening voor het aantal e-mails dat u verzendt. Hun gratis account biedt onbeperkte contacten met elke maand 9000 e-mails toegestaan. Bekijk deze complete SendinBlue-recensie voor meer informatie.

Prijs: $ 25 / maand voor maximaal 40.000 e-mails.

2. Druppelen

Druppelen

Drip is de meest populaire op e-commerce gebaseerde e-mailmarketingoplossing. Het wordt geleverd met een intelligente techniek voor marketingautomatisering om uw bezoekers aan te moedigen zich aan te melden voor uw e-maillijst. Met Drip kunt u gesprekken met uw gebruikers voeren en hen tijdig e-mails sturen op basis van hun gedrag, zoals een productpagina die ze hebben bekeken of een webpagina die ze hebben bezocht.

Hiermee kunt u aangepaste sms-berichten naar uw gebruikers verzenden. Drip controleert of de gebruiker uw website voor het eerst bezoekt of dat de bezoeker een regelmatige gebruiker is, zodat het bericht dienovereenkomstig kan worden verzonden. U moet deze volledige druppelrecensie lezen om meer te weten.

Drip is gratis voor de eerste 100 abonnees, wat betekent dat je de functies ervan kunt testen en e-mails / sms-berichten naar gebruikers kunt sturen.

Prijs: $ 49 / maand voor maximaal 2500 abonnees.

3. AWeber

AWeber

AWeber is een uitstekende e-mailmarketing- en leadgeneratieservice voor websites voor kleine bedrijven. Met AWeber kunt u eenvoudig mobielvriendelijke abonnementsformulieren bouwen om uw e-maillijst te vergroten. Het wordt geleverd met een drag-and-drop-builder om e-mails te maken en een geautomatiseerd systeem in te stellen voor het verzenden van nieuwsbrieven.

AWeber heeft meerdere kanalen voor klantenondersteuning, waaronder livechat, telefonische en e-mailondersteuning om u te helpen uw e-mailmarketingcampagnes soepel te laten verlopen. Met hun gratis proefperiode van 30 dagen kunt u vertrouwd raken met hun platform door een maand lang e-mails naar uw abonnees te sturen voordat u iets moet betalen.

Prijs: $ 19 / maand voor maximaal 500 abonnees.

4. MailChimp

MailChimp

MailChimp is een krachtige, betaalbare e-mailoplossing. Het is het beste voor allerlei soorten websites en wordt geleverd met functies om prachtige bestemmingspagina’s te maken. U kunt deze pagina’s gebruiken om van uw bezoekers klanten te maken.

Het is eenvoudig om MailChimp te integreren met WordPress. MailChimp voor WooCommerce is een andere geweldige service voor uw eCommerce-winkel. Het werkt ook geweldig met veel andere apps op de markt. U wilt ook de concurrenten van MailChimp bekijken in een vergelijking van onze experts.

Het beste van MailChimp is hun gratis abonnement, waarmee u tot 12.000 e-mails per maand kunt verzenden.

Prijs: $ 10 / maand.

5. CovertKit

ConvertKit

ConvertKit is e-mailmarketingsoftware voor schrijvers, uitgevers en bloggers. Het wordt geleverd met een visuele automatiseringsbouwer waarmee u geautomatiseerde e-mailtrechters kunt maken om uw bezoekers te begeleiden bij uw call-to-actions. CovertKit is ook geliefd bij YouTubers en podcasters.

Hiermee kunt u prachtige abonnementsformulieren maken, aangepaste e-mails verzenden, gebruikersgedrag begrijpen en meer. De gratis proefperiode van 14 dagen geeft u toegang om hun premium service te testen.

Prijs: $ 29 / maand voor maximaal 1000 abonnees.

6. GetResponse

Reactie terug krijgen

GetResponse is een robuuste e-mailmarketingservice voor zakelijke websites. Het wordt geleverd met e-mailsjablonen, gebruikersinterface, aanmeldingsformulieren en meer. Het biedt ook marketingtools om uw websiteverkeer te laten groeien en uw bezoekers om te zetten in abonnees.

Naast e-mailmarketing kunt u GetResponse gebruiken om online webinars te hosten en bestemmingspagina’s met interactieve inhoud te maken. Het heeft live chat, e-mail en telefonische ondersteuning om u te helpen meer te leren over de software. GetResponse geeft u een gratis proefperiode van 30 dagen om hun service te testen.

Bekijk ook deze beste Intercom-alternatieven om de populaire livechatdiensten te vinden.

Prijs: $ 15 / maand.

7. ActiveCampaign

ActiveCampaign

ActiveCampaign is een CRM-gebaseerde (Customer Relationship Management) e-mailmarketingoplossing die kan worden gebruikt om aanpasbare e-mails te maken. U kunt e-mailcampagnes ontwerpen op basis van het gedrag en de intentie van uw gebruikers. De functies omvatten onsite event tracking, WordPress-integratie, deskundige migratieservice en factureringsapps.

Het heeft een drag-and-drop-builder om direct e-mails te maken en deze naar uw abonnees te sturen. ActiveCampaign kan ook sms-berichten naar uw gebruikers verzenden. Je kunt hun premium service de eerste 14 dagen gratis gebruiken.

Prijs: $ 9 / maand voor maximaal 500 contacten.

8. Campagnemonitor

CampaignMonitor

Campaign Monitor biedt e-mailmarketing- en automatiseringsdiensten voor zakelijke websites. Het wordt geleverd met een drag-and-drop-builder om professionele e-mails te maken. Campaign Monitor helpt u bij het creëren van een visuele klantreis om uw bezoekers te betrekken en uw inkomsten te verhogen.

Hiermee kunt u segmentgebaseerde e-mails maken en het kan eenvoudig worden geïntegreerd met honderden online apps, waaronder Shopify, WordPress, Facebook, Magento en meer. U kunt een gratis account maken met beperkte e-mails en toegang tot hun bibliotheek met gratis e-mailsjablonen.

Prijs: $ 9 / maand voor maximaal 500 e-mails.

9. Delivra

Delivra

Delivra is een premium, professionele e-mailmarketingsoftware. Het heeft een slimme e-mailautomatiseringstool die klantgegevens uit meerdere bronnen gebruikt om te gebruiken in uw marketingcampagnes. Hiermee kunt u de klantgegevens volgen en statistieken over uw campagnes weergeven.

U kunt een demo aanvragen om meer te weten te komen over het platform. Delivra heeft telefonische ondersteuning om snel antwoord op uw vragen te krijgen.

Prijs: $ 119 / maand voor 10.000 contacten.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen de meest populaire Constant Contact-alternatieven te ontdekken. Bekijk ook onze gids over de beste contentmarketingtools en plug-ins voor WordPress en de lijst met CRM-software voor kleine bedrijven.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map