9 beste externe werktools om thuis te werken (vergeleken)

hulpmiddelen voor werken op afstand


Op zoek naar de beste tools voor werken op afstand voor uw bedrijf?

De optie voor werken op afstand is recentelijk in een stroomversnelling gekomen en verschillende kleine en grote ondernemingen volgen de trend.

Overschakelen naar werken op afstand betekent heroverwegen hoe uw team online communiceert en verbinding maakt. Daarom is het kiezen van de beste werktools op afstand belangrijk voor uw team.

In dit artikel laten we u enkele van de beste hulpmiddelen voor extern werken zien waarmee u contact kunt houden met uw team.

Dit artikel is onderverdeeld in een paar verschillende secties:

 1. Communicatie middelen
 2. Samenwerkingsinstrumenten
 3. Marketinghulpmiddelen

Communicatie middelen

Als er meerdere teamleden op afstand voor hetzelfde project werken, zorgt contact met elkaar via telefoon, chat en online conferenties ervoor dat iedereen op dezelfde pagina staat.

1. Nextiva

Nextiva, bel de conferentie

Nextiva is een van de beste opties voor iedereen die op zoek is naar een zakelijk telefoonsysteem en een online conferentietool. Het biedt zowel video- als telefoonconferenties en kan zowel op desktops als op mobiele telefoons worden gebruikt.

Nextiva biedt u ook een chatoptie terwijl u op een conferentie bent met uw teamgenoten of klanten. Het beste is dat u ook uw schermen kunt delen. Het heeft zelfs VoIP-opties met onbeperkt bellen, landelijk onbeperkt sms’en, gratis gratis nummer, automatische telefoniste en meer.

Kortom, het is een complete oplossing om contact te houden met je teamgenoten en klanten.

Uw werknemers kunnen de gratis nummers overal gebruiken om uw klanten te helpen en ze hoeven niet noodzakelijkerwijs vanuit hetzelfde kantoor te werken. Ze kunnen ook documenten delen, vergaderingen houden en belangrijke updates bijhouden zonder gedoe met persoonlijke vergaderingen.

2. RingCentral

RingCentral, werktuigen op afstand

RingCentral is nog een ander hulpmiddel voor bedrijven op afstand. Met RingCentral kunt u eenvoudig virtuele vergaderingen houden, een uitgaand callcenter voor klanten opzetten, een HD-videoconferentie organiseren met schermdeling en nog veel meer.

U kunt ook belangrijke documenten naar uw teamgenoten of klanten faxen vanaf de telefoon, desktop of tablet die is verbonden met internet. Dus nu, zelfs als je een team hebt dat over de hele wereld is verspreid, kun je gemakkelijk contact met elkaar maken met RingCentral.

3. Zoom

Zoom video's

Zoom is een uitstekende videoconferentieservice waarmee u een conferentie, webinar kunt houden, een virtueel evenement kunt organiseren of uw studenten online les kunt geven. Zoom biedt de beste video- en audiokwaliteit en beschermt de privacy van zijn gebruikers.

U kunt kiezen voor het gratis abonnement als u uw conferenties of evenementen korter dan 40 minuten wilt houden. Maar voor iets anders moet u uw plan upgraden. Met Zoom is hosting en deelnemen aan een vergadering eenvoudig. De host kan een link genereren en deze delen met iedereen die het evenement moet bijwonen. Iedereen die de link heeft, kan deelnemen aan de vergadering of het evenement door er eenvoudig op te klikken.

4. Speling

Slappe, op afstand werkende gereedschappen

Slack is een geweldige tool voor bedrijven die op afstand werken om in contact te blijven met hun teamgenoten. Met dit platform kunt u in realtime communiceren met uw collega’s.

Met Slack kan iedereen gemakkelijk op de hoogte blijven van wat er in het bedrijf gebeurt. U kunt ook kanalen hebben op basis van uw projecten waar u gemeenschappelijke doelen, doelen en voortgang van uw werk kunt bespreken.

Samenwerkingsinstrumenten

Uw werk georganiseerd houden en samenwerken met teamleden kan een van de grootste hindernissen zijn voor teams op afstand. Gelukkig hebben we een lijst met hulpprogramma’s voor samenwerking op afstand waarmee u dit probleem kunt oplossen.

5. GSuite

G Suite-e-mails, e-mailhosting

GSuite is een product van Google dat een groot aantal functies en opties biedt om werken op afstand gemakkelijk te maken. Hiermee kunt u contact leggen met uw team en uw klanten met professionele e-mailadressen, hangout-chats en hangout-vergaderingen.

Je kunt ook gemakkelijk samenwerken met je teamgenoten door gemeenschappelijke bladen, documenten, dia’s enz. Te maken. Om ervoor te zorgen dat je belangrijke evenementen niet mist, kun je de Google-agenda gebruiken die is uitgerust met automatische herinneringen. Je krijgt ook onbeperkte cloudopslag met Google Drive, afhankelijk van je plannen.

6. Asana

hulpmiddelen voor werken op afstand

Asana is een projectmanagementtool waarmee teams op afstand gemakkelijk taken kunnen toewijzen aan teamgenoten en hun voortgang kunnen volgen. U kunt teams maken op basis van verschillende projecten en uw teamleden eraan toevoegen. De leden kunnen vervolgens taken aan elkaar toewijzen en beschrijvingen aan deze taken toevoegen.

Hierdoor kunnen anderen gemakkelijk begrijpen waar de taak over gaat. Je kunt ook notities toevoegen, subtaken toevoegen en een deadline toevoegen aan de taken. Zodra een taak is voltooid, kunt u deze gemakkelijk als voltooid markeren.

7. Tijddokter

Time Doctor, tools voor werken op afstand, productiviteitstools

Time Doctor is de beste tijdregistratietool voor teams op afstand om te weten hoe productief uw werknemers zijn. Het biedt een gedetailleerd inzicht in het werk van uw werknemers door hun taken te volgen met behulp van screenshots.

Time Doctor herinnert gebruikers eraan om weer aan het werk te gaan als het het gebruik van sociale sites zoals Facebook, Twitter of een andere persoonlijke website detecteert. Het volgt en registreert ook stil het internet en het gebruik van een ander programma, zodat u weet hoe productief ze zijn geweest. Dus zelfs als u vanaf verschillende locaties werkt, kunt u gemakkelijk in de gaten houden wat uw werknemers precies doen.

Marketinghulpmiddelen

Als u online een bedrijf runt, moet u ook contact opnemen met uw klanten via e-mail, livechat en sms. Laten we eens kijken naar een aantal tools waarmee u contact kunt leggen met uw klanten.

8. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue is een veelzijdige e-mailmarketingoplossing die perfect is voor kleine bedrijven, bloggers, etc. Naast e-mailmarketing kunt u er een live chatbox aan uw website aan toevoegen, sms-marketing doen en meer.

Enkele van de coole functies van Sendinblue zijn:

 • Bouwer van bestemmingspagina
 • Maker van Facebook-advertenties
 • Pixel voor retargeting

9. Constant contact

Constant contact, e-mailmarketing

Constant Contact is een ander e-mailmarketingplatform dat uw e-mailmarketingcampagnes vereenvoudigt. Wanneer u aan de slag gaat, wordt u gevraagd uw branche en uw eerdere ervaring met e-mailmarketing te kiezen. Op basis van uw selecties krijgt u aangepaste inhoud en promotie-ideeën waarmee u uw e-mailmarketing kunt verbeteren.

Met dit platform kunt u gemakkelijk tijdige welkomst-e-mails verzenden, uw e-mails segmenteren om ze naar de juiste klant te sturen, uw e-mails automatisch naar niet-openers sturen en nog veel meer. Elk van deze functies zorgt ervoor dat u verbonden blijft met uw klanten en beter met hen kunt communiceren.

Lees hier meer over Constant Contact.

Dit zijn enkele van de hulpmiddelen voor werken op afstand die u kunnen helpen uw productiviteit te verbeteren en in contact te blijven met uw teamleden. We hopen dat deze gids je heeft geholpen om enkele van de beste werktools op afstand te leren.

Als je dit artikel leuk vond, wil je misschien ook ons ​​artikel lezen over hoe je online geld kunt verdienen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map