9 beste mobiele telefoonabonnementen voor kleine bedrijven voor 2020 (vergeleken)

Beste mobiele telefoonabonnementen voor kleine bedrijven


Bent u op zoek naar de beste mobiele telefoonabonnementen voor kleine bedrijven?

Met zakelijke gsm-abonnementen kunt u de oproepen van zakelijke nummers naar uw mobiele telefoons of webapplicaties uitbreiden zonder dat u voor elk nummer een ander apparaat nodig heeft. Het is een geweldige manier om uw bedrijf op een mobiele telefoon te beheren.

In dit artikel delen we enkele van de beste mobiele telefoonabonnementen voor kleine bedrijven.

Het kiezen van het beste mobiele telefoonabonnement voor kleine bedrijven

Er zijn veel zakelijke mobiele telefoonabonnementen op de markt. Het kan bij de gebruikers tot verwarring leiden om de beste service voor hun kleine bedrijf te kiezen.

Dit is waar u op moet letten bij een mobiele telefoondienst voor kleine bedrijven:

 • Oproepduur en wachttijd
 • Call opname faciliteit
 • Automatische telefoniste en gespreksroutering
 • Online dashboard om nieuwe teamleden toe te voegen
 • Hiermee kunnen meerdere apparaten (mobiele telefoon, vaste lijn, tablet, computer) een oproep ontvangen vanaf één nummer
 • Doorschakelen, doorverbinden en nummerherkenning

De mobiele telefoonabonnementen voor kleine bedrijven kunnen meer opties en functies bieden. U moet uw vereisten bekijken om het perfecte gsm-abonnement voor uw bedrijf te kiezen.

Laten we eens kijken naar enkele van de beste mobiele telefoonabonnementen voor kleine bedrijven die u kunt gebruiken.

1. Nextiva

Nextiva

Nextiva is een populaire mobiele telefoondienst voor kleine bedrijven om uw communicatie te verbeteren. Het heeft tal van functies, zoals onbeperkt bellen, voicemail naar e-mail, automatische telefoniste, HD-spraakkwaliteit, instant conference calls en meer.

Het staat wachtrijen toe en een receptioniste kan de lange wachtende oproepen afhandelen. U kunt apps van derden integreren met Nextiva voor rapportage, facturering, software voor klantrelatiebeheer en andere doeleinden.

Nextiva biedt ook livechat, online enquêtes, oproeplogboeken en andere functies als zakelijke telefoondienst. Het is de perfecte Voice over Internet Protocol (VoIP) -telefoonservice voor individuele bedrijven en bedrijven met meerdere locaties.

Voor de laatste kortingen, zie onze Nextiva couponpagina.

2. RingCentral

RingCentral

RingCentral is een uitstekende telefoonservice voor kleine bedrijven. Het wordt geleverd met oproeplogboeken om de geschiedenis van al uw zakelijke oproepen te beheren. Het maakt integratie met nuttige applicaties mogelijk om de functionaliteit van uw zakelijke mobiele telefoondienst uit te breiden.

Andere opvallende kenmerken zijn onder meer het delen van schermen, videogesprekken, conferenties, instant messaging, gespreksopnames en faxen. U kunt ook beller-ID, wisselgesprek, doorverbinden en meer beheren vanaf uw dashboard. Het is eenvoudig te installeren en binnen een paar minuten te gebruiken.

3. Sprinkhaan

Sprinkhaan

Grasshopper is een perfecte virtuele telefoondienst voor kleine bedrijven. Het scheidt uw persoonlijke en professionele oproepen voor effectieve communicatie. U kunt in bepaalde landen een lokaal nummer selecteren om vertrouwen onder uw gemeenschap op te bouwen en de oproepen overal te beantwoorden met uw mobiele telefoon of desktop-applicaties.

Afgezien van het lokale nummer, biedt het meer opties om een ​​nummer voor uw kleine bedrijf te kiezen, inclusief een gratis nummer, vanity-nummers, 800-nummers en 833-nummers.

4. Phone.com

Phonecom

Phone.com is een professionele mobiele telefoondienst voor kleine bedrijven. Het geeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een lokaal nummer of een gratis nummer voor uw zakelijke gesprekken. U kunt elke telefoon gebruiken om de oproepen te beantwoorden, ook vast of mobiel. Het wordt geleverd met basisfuncties zoals doorschakelen, doorschakelen, conferentiegesprekken, enz.

Met Phone.com krijg je ook onbeperkte extensies, voicemail naar e-mail, gespreksopname, live receptioniste, wereldwijde nummers en meer. Het heeft flexibele tariefplannen en stelt u in staat om onbeperkte gebruikers aan de service toe te voegen.

5. BIJ&T

ATT

BIJ&T is een andere populaire zakelijke telefoon-, tv- en internetservice. Hiermee kunt u de hele tijd in contact blijven met uw gebruikers. Het heeft premium onbeperkte abonnementen voor bellen en instant messaging naar gebruikers. Je krijgt maximaal 4 regels met elk van hun plannen.

De kenmerken van de premium-abonnementen omvatten onbeperkte gesprekstijd, sms-berichten en datadiensten voor specifieke landen zoals Mexico en Canada. Het biedt ook HD-streamingdiensten en mobiele hotspot.

6. Verizon

Verizon

Verizon is een premium mobiele telefoonservice voor kleine bedrijven. Het biedt onbeperkte gesprekstijd, sms’en en datadiensten voor maximaal 5 gebruikers. Het heeft enigszins dure plannen dan andere zakelijke mobiele telefoondiensten op deze lijst.

Hiermee kunt u overal verbonden blijven door gegevens te delen tussen een of meer mobiele tablets, hotspots en andere apparaten. U kunt ook afzonderlijke abonnementen kopen voor een standaardtelefoon, tablet of elk hotspot-apparaat.

7. Google Voice

Google Voice

Google Voice is een slimme spraakoproep- en gsm-service voor kleine bedrijven. Hiermee kunt u een spraaknummer gebruiken om overal oproepen te ontvangen met smartphone en webapplicaties. Net als andere mobiele telefoondiensten biedt het doorschakel-, doorschakel- en voicemaildiensten.

Het biedt u de mogelijkheid om spam-oproepen te blokkeren en de tijd voor het ontvangen van oproepen op uw apparaten in te stellen. Met Google Voice krijg je een gratis nummer in de VS om te bellen, sms’en en voicemails te maken.

8. Vonage

Vonage

Vonage is een andere professionele gsm-service voor kleine bedrijven. Het is compatibel met Amazon Chime om videogesprekken en online conferenties mogelijk te maken voor effectieve communicatie. Het biedt cloud zakelijke VOIP-diensten en mobiele toegangsfunctie om overal oproepen te ontvangen met een internetverbinding.

Andere functies zijn onder meer een online dashboard voor het beheren van wisselgesprekken, doorschakelen, doorverbinden en meer. U kunt ook gemakkelijk nieuwe gebruikers toevoegen vanuit het beheerportaal.

9. T-Mobile

T-Mobile

T-Mobile is een dure zakelijke gsm-service voor kleine en grote bedrijven. Het wordt geleverd met onbeperkt bellen, data en sms-abonnementen die u overal ter wereld kunt gebruiken. Met T-Mobile kunt u meerdere nummers vanaf één apparaat of één nummer vanaf meerdere apparaten beheren.

De functies omvatten voicemails, doorschakelen, nummerherkenning en landspecifieke dekking. Het biedt maximaal 12 lijnen en brengt u per lijn in rekening.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het vinden van de beste mobiele telefoonabonnementen voor kleine bedrijven. Misschien wilt u ook onze deskundige selectie van de beste goedkope domeinnaamregistreerders bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map