Divi vs. Avada: Welk thema is het beste voor jou? (Vergeleken)

divi vs avada


Bent u op zoek naar het beste WordPress-thema voor uw website? Als je dit leest, heb je waarschijnlijk al het grootste deel van het werk gedaan. Je hebt je zoekopdracht beperkt tot 2 keuzes: Divi of Avada. Maar welke is echt de beste?

Uiterlijk lijken deze 2 populaire thema’s qua functies en flexibiliteit vergelijkbaar. Daarom gaan we voor deze diepgaande vergelijking diep graven! We inspecteren het gebruiksgemak, de functies, de beschikbare documentatie en de prijzen van elk thema om te bepalen welk thema de strijd wint: Divi vs. Avada.

Laten we rocken!

Overzicht: Divi vs. Avada

Divi

Divi

Divi is een super flexibel, krachtig WordPress-thema. Het is gebouwd door Elegant Themes, een uiterst populaire markt voor WordPress-thema’s. Je kunt het gebruiken als een ouderthema voor tal van WordPress-thema’s, waaronder alle thema’s die zijn gebouwd door Elegant Themes. Divi wordt verkocht samen met het lidmaatschap van de club van Elegant Themes.

Dit thema staat bekend om de geavanceerde Divi Builder met slepen en neerzetten, die geweldig werkt met veel populaire WordPress-thema’s. Met de Divi Builder kunt u direct pagina’s maken, zonder een enkele regel code te schrijven. U kunt de elementen op de bouwer eenvoudig verplaatsen met uw muis om uw pagina’s te ontwerpen.

Divi is gemakkelijk te gebruiken en enorm populair bij beginners die een blog of website willen opzetten.

Avada

Avada

Avada is op dit moment al jaren een bestverkocht WordPress-thema. Het kan worden gebruikt om elk type website, blog, bestemmingspagina of online winkel te maken. Het wordt geleverd met tal van handige WordPress-plug-ins die u kunt gebruiken om uw website te laten opvallen.

Het is gemakkelijk in te stellen binnen WordPress. U kunt populaire plug-ins voor paginabuilder gebruiken om pagina’s met Avada te ontwerpen. Het wordt ook geleverd met meerdere vooraf gebouwde ontwerpen die u kunt aanpassen, zodat u de gewenste website kunt hebben zonder deze helemaal opnieuw te hoeven ontwerpen. Het zit vol met onbeperkte kleuren en stijlen.

Avada wordt vertrouwd door duizenden gebruikers en het is het meest verkochte thema op veel marktplaatsen.

Kenmerken: Divi vs. Avada

Divi

Als een van de meest populaire WordPress-thema’s die er zijn, is het geen verrassing dat Divi tonnen geweldige functies heeft. Het begint allemaal met hun exclusieve Divi Builder, een krachtige drag-and-drop-builder voor het verplaatsen van elementen op uw themapagina. Met de Divi Builder kunt u eenvoudig uw eigen pagina’s ontwerpen. U kunt kolommen en rijen tekenen om modules aan toe te voegen via slepen en neerzetten.

Divi builder

Andere opvallende kenmerken zijn de meerdere kant-en-klare Divi-lay-outs en ontwerpen die zijn gebundeld met het Divi-thema. Deze lay-outs geven uw website direct een professionele uitstraling. Divi-thema heeft een lay-out voor bijna elke denkbare website. U kunt eenvoudig een lay-out selecteren en een paar aanpassingen maken om deze voor uw merk te personaliseren. Deze vooraf gebouwde lay-outs besparen u enorm veel tijd omdat u het thema niet helemaal opnieuw hoeft te bewerken.

Bekijk ook deze zeer aanpasbare Divi-kinderthema’s.

Bovendien heeft het Divi-thema meerdere inhoudstypen en modules. Met deze inhoudsmodules kunt u verschillende soorten inhoud en media op uw website invoegen. U kunt de Divi Builder gebruiken om deze modules binnen elke sectie aan te passen. Met de live WordPress-aanpasser kunt u ook de uiteindelijke resultaten bekijken voordat u ze publiceert.

Divi-thema heeft krachtige, praktische integraties. Het werkt perfect samen met WooCommerce om een ​​online winkel te creëren. Net als andere modules over het thema, kunt u de Divi Builder gebruiken om uw e-commerce winkel te ontwerpen. Divi ondersteunt WPML en meerdere RTL-talen om een ​​meertalige website te creëren.

Avada

Avada heeft een breed scala aan handige functies. Het is echt een multifunctioneel WordPress-thema en kan worden gebruikt om elk soort website te maken. Ze bevatten onbeperkte ontwerpen en sjablonen waarmee u in een mum van tijd een website kunt bouwen die is afgestemd op uw specifieke zakelijke niche. Al deze ontwerpen zijn volledig aanpasbaar, zodat u snel kleuren en stijlen kunt wijzigen. U kunt de sjablonen bewerken met behulp van het eenvoudige paneel met thema-opties.

Avada ontwerpt en lay-outs

Het wordt geleverd met een Fusion Core-plug-in die speciaal is ontworpen voor het Avada-thema. De plug-in voegt de Fusion-paginabuilder toe voor eenvoudiger aanpassen. U kunt de paginabuilder gebruiken om uw bestemmingspagina’s te maken met alle andere functies van het Avada-thema. Naast de paginabuilder krijgt u ook een afbeeldingsschuifregelaar, een megamenu en een shortcode-generator.

Als het gaat om integraties, kan het Avada-thema perfect worden gecombineerd met de WooCommerce WordPress-plug-in om van uw website een e-commerce winkel te maken. U kunt andere functies van het Avada-thema afstemmen op uw online winkel om het opvallend en stijlvol te maken. Avada ondersteunt ook bbPress-forums om een ​​forum op uw website te lanceren. Andere integraties omvatten Font Awesome-pictogrammen om prachtige pictogrammen toe te voegen aan uw navigatiemenu’s, socialemediamenu’s, enz.

Avada zit boordevol verschillende WordPress-plug-ins, waaronder Revolution Slider, Layer Slider, Elastic Slider en meer. Het thema reageert zeer goed en het werkt geweldig op alle schermformaten en apparaten.

Gebruiksgemak: Divi vs. Avada

Divi

Divi is eenvoudig in te stellen en beginnersvriendelijk vanaf het installatieproces tot het uiteindelijk lanceren van uw site. Het heeft professionele ontwerpen en lay-outs om als startpunt te gebruiken. U hoeft alleen uw eigen inhoud toe te voegen en uw website is klaar voor gebruik.

De functies van het Divi-thema maken het zelfs voor absolute beginners heel gemakkelijk om een ​​professioneel ogende website te ontwerpen. Met eenvoudige aanpassingsopties kunt u elke module van uw site toevoegen of verwijderen. Het heeft een gemakkelijk te begrijpen configuratiescherm om de functies van uw website te beheren.

Avada

Avada heeft zoveel functies dat velen aannemen dat je professionele ontwikkelingsvaardigheden nodig hebt om het thema te gebruiken. Het is echter zo ontworpen dat zelfs een gebruiker met weinig tot geen codeerkennis Avada kan installeren en de voordelen ervan kan plukken.

Avada-functies

Om het eruit te laten zien als de demowebsites, moet u uw inhoud toevoegen aan het thema. Avada is flexibel voor het maken van bestemmingspagina’s, afbeeldingsschuifregelaars, portfolio’s, diavoorstellingen, enz. De Fusion-paginabuilder geeft u volledige controle over het ontwerp en de lay-out van uw site. Je kunt er ook je eigen website-ontwerp mee maken door middel van slepen en neerzetten.

Avada heeft een demo-installatieprogramma dat enorm helpt wanneer je aan de slag gaat. Er wordt een website weergegeven die lijkt op de gekozen demo en u kunt snel de dummy-inhoud vervangen om uw eigen inhoud toe te voegen.

Ondersteuning en documentatie: Divi vs. Avada

Divi

Divi-thema wordt geleverd met het Club-lidmaatschap van Elegant Themes, dat u op zijn beurt volledige toegang geeft tot hun uitgebreide documentatie, ondersteuningsforums en hun klantenserviceteam.

Elegant Themes heeft een goed opgeleide staf van professionals die beschikbaar zijn om u te helpen met uw themavragen. Uw lidmaatschap geeft u een jaar lang toegang tot ondersteuning, waarna u uw abonnement kunt verlengen als u aanvullende ondersteuning nodig heeft.

Met deze ondersteuningslicentie kunt u Divi ook op zoveel sites installeren als u wilt. Je kunt het zelfs gebruiken om klantensites te bouwen. Uw licentie geeft u ook recht op gratis thema-updates.

Avada

Avada-thema pronkt met het ondersteuningsteam op hun website, en terecht. Hun team biedt echte ondersteuning van de mensen die het thema hebben gemaakt.

Avada is erg goed gedocumenteerd. Elke functie van het thema wordt in detail uitgelegd en bevat stapsgewijze instructies in de documentatie van het thema. Documentatie is ook beschikbaar voor de extra plug-ins die bij Avada worden geleverd.

Prijzen: Divi vs. Avada

Divi

Om het Divi-thema te krijgen, moet je je aanmelden voor een Elegant Themes-lidmaatschap. Het heeft 2 plannen: jaarlijkse toegang en levenslange toegang.

Divi-prijzen

Het jaarlijkse toegangsplan bevat alle thema’s en plug-ins die beschikbaar zijn bij Elegant Themes, inclusief Divi. Het heeft onbeperkt websitegebruik en een jaarlijkse verlenging voor $ 89 / jaar. Dit plan omvat thema-updates en premium klantenondersteuning van het professionele team achter Elegante thema’s.

Het levenslange toegangsplan kost echter $ 249. Het biedt alles wat is inbegrepen in het jaarlijkse toegangsplan voor een eenmalige vergoeding. Na betaling heeft u gedurende de hele levensduur van het bedrijf toegang tot de thema’s en plug-ins van Elegant Themes. Dit plan omvat ook levenslange thema-updates en professionele klantenondersteuning.

Je hebt de flexibiliteit om je lidmaatschap op elk moment op te zeggen of te upgraden / downgraden naar een plan.

Avada

Avada-thema heeft een reguliere licentie die $ 60 / jaar kost. Het omvat 6 maanden klantenondersteuning, thema-updates en alle functies van Avada. U kunt de klantenondersteuning tot 1 jaar verlengen door $ 18 extra te betalen met de reguliere licentie.

De prijzen zijn zeer redelijk in vergelijking met andere WordPress-thema’s met functies die vergelijkbaar zijn met die van Avada.

Ons oordeel: Divi vs. Avada – welk thema moet je kiezen?

Divi is zonder twijfel een van de meest populaire WordPress-thema’s op de markt. Met de drag-and-drop-builder kunt u een website bouwen zoals u dat wilt. Of je nu een absolute beginner bent of een doorgewinterde ontwikkelaar, Divi is de beste keuze voor jouw behoeften.

Een beginner kan gemakkelijk een website maken zonder een professional in te huren. Dankzij volledige websitepakketten kan een ontwikkelaar gemakkelijk honderden websites voor hun klanten bouwen. Bekijk deze Divi-themareview.

Als je op zoek bent naar een alles-in-één thema dat wordt geleverd met tonnen nuttige plug-ins en ingebouwde functies, dan kun je overwegen om Avada te kopen. Het belangrijkste voordeel is dat u niet beperkt bent tot één site; u kunt Avada gebruiken om zoveel websites te maken als u wilt. Avada heeft alle functies die u mag verwachten van wat wordt beschouwd als het krachtigste en meest vertrouwde WordPress-thema ter wereld.

We hopen dat je dit artikel leuk vond om Divi vs. Avada te vergelijken en dat je nu een beter idee hebt van wat het beste thema is voor je website. Als je dit artikel leuk vond, vind je ons bericht over de beste GRATIS WordPress-blogthema’s misschien ook leuk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map