Kajian AdSanity 2020: Adakah Plugin Pengurusan Iklan Terbaik?

Mencari kaedah yang lebih mudah untuk menguruskan iklan di laman web anda? Plugin AdSanity WordPress membolehkan anda membuat dan memaparkan iklan sepanduk dari semua ukuran di laman web anda menggunakan widget dan kod pendek, dan mendapat statistik mengenai paparan dan klik. Baca semua tentang bagaimana ia dilakukan dalam tinjauan AdSanity kami.


adsanity-wordpress-plugin

Mengapa Anda Memerlukan Pemalam Pengurusan Iklan

Iklan adalah salah satu kaedah termudah dan paling popular untuk menjana wang dari laman web WordPress anda.

Tetapi, jika anda pernah mencuba untuk memaparkan iklan secara manual di laman WordPress anda, anda tahu apa masalahnya.

Menggunakan plugin pengurusan iklan dapat membantu anda untuk tetap teratur dan mempunyai lebih banyak kawalan terhadap bagaimana iklan anda dipaparkan – dan juga memberi anda statistik penting mengenai bagaimana prestasi iklan anda.

AdSanity berfungsi dengan membenarkan anda membuat iklan sebagai jenis pos tersuai, dan memaparkannya di laman web anda menggunakan widget atau kod pendek.

Iklan boleh dipaparkan sendiri (sama ada dengan iklan tertentu atau dipilih secara rawak), atau dalam kumpulan. Iklan lalai dengan gaya tema anda, jadi, jika tema anda responsif, iklan anda juga akan.

Apa itu AdSanity dan Bagaimana Ia Berfungsi?

AdSanity adalah plugin pengurusan iklan yang kuat untuk menerbitkan iklan sepanduk yang dihoskan sendiri dan juga iklan rangkaian di WordPress. Ini adalah salah satu plugin WordPress yang paling popular untuk menguruskan iklan dan memberi kuasa kepada berjuta-juta iklan dalam talian.

Plugin ini sangat mudah dan senang digunakan sehingga sesiapa sahaja, termasuk pemula yang lengkap, dapat membuat iklan profesional menggunakannya. Ia menyediakan antara muka yang bersih dan mesra pemula untuk membuat dan mengurus iklan. Plugin terasnya ringan dan pantas dengan sekumpulan ciri minimum; namun, ia menawarkan sejumlah tambahan untuk membolehkan anda memperluas fungsi pemalam.

Plugin AdSanity dibuat dan dikendalikan oleh Pixel Jar, sebuah syarikat pembangunan laman web. Syarikat ini memberi tumpuan untuk menjadikan platform WordPress mudah untuk pengguna.

Ulasan AdSanity: Ciri dan Tambahan

AdSanity adalah pemalam yang kaya dengan banyak ciri dan tambahan. Walaupun ciri standard plugin sangat bagus untuk membuat dan menguruskan iklan profesional di WordPress, anda boleh menggunakan addon untuk menambahkan beberapa keupayaan tambahan.

Terdapat dua jenis adSanity: Asas dan Pro. Tambahan asas disertakan dalam semua rancangan, sementara tambahan tambahan hanya disertakan dengan Pemaju lesen. Walau bagaimanapun, anda boleh membeli tambahan secara berasingan dan menggunakannya di laman web anda, sekiranya anda memerlukannya.

Beberapa tambahan AdSanity yang menarik adalah:

 • Penampilan Iklan Bersyarat: Ia menambahkan metabox baru di halaman layar Buat Iklan untuk membolehkan anda mengawal penampilan iklan anda.
 • Keterlihatan Iklan Peranan Pengguna: Ini membolehkan anda (pemilik laman web) menyembunyikan iklan berdasarkan peranan pelawat di laman web anda.
 • Penjejakan Analitis Google: Ini membantu anda untuk melacak iklan dari sumber yang dihoskan sendiri dan juga dari rangkaian iklan. Sekiranya anda menggunakan MonsterInsights di laman web anda, anda tidak perlu membeli tambahan ini kerana MonsteInsights membolehkan anda melacak iklan anda dengan mudah.
 • Pengesanan Blok Iklan: Addon ini memeriksa perisian Blok Iklan di penyemak imbas pengguna anda dan menunjukkan kepada mereka mesej yang mendorong mereka untuk menonaktifkannya.
 • Iklan Video: Ini membolehkan anda menambahkan iklan video ke laman WordPress anda dengan mudah.

Lebih-lebih lagi, plugin ini mempunyai banyak pilihan penerbitan sehingga anda dapat membuat iklan tanpa had atau tarikh dengan tarikh awal dan tarikh akhir. Untuk memaparkan iklan anda di laman web anda, anda dapat menambahkannya di area widget, halaman, posting dengan kod pendek, atau tag templat.

Ciri yang paling menarik bagi pembangun adalah bahawa ia telah menyertakan tindakan dan penapis yang dapat digunakan oleh pembangun untuk menyesuaikan dan menambahkan kekuatan ke plugin AdSanity. Dan, sokongan mereka juga luar biasa.

Cara Menyiapkan Iklan Pertama Anda

Untuk memulakan, anda perlu memuat turun plugin AdSanity dari laman webnya dan kemudian memuat naiknya ke laman web anda untuk memasangnya. Setelah memasang dan mengaktifkan pemalam, anda boleh menavigasi ke AdSanity »Urus Iklan untuk memulakan.

Klik Buat Iklan butang di bahagian atas skrin.

Ulasan AdSanity - tambahkan iklan baru

Di sini anda akan memasukkan butiran iklan anda dan memuat naik gambar sepanduk.

Setelah memasukkan nama untuk iklan anda, pilih ukurannya.

Ulasan AdSanity - pilih ukuran

Kemudian muat naik gambar sepanduk anda.

Di bawah Perincian Iklan, pastikan anda menampal URL yang ingin anda arahkan kepada pengunjung anda semasa mereka mengklik iklan tersebut. Sekiranya anda mahu, anda boleh mencentang kotak untuk membuka pautan di tetingkap baru.

Di sebelah kanan halaman, anda boleh memilih untuk menambahkan iklan baru anda ke kumpulan iklan. Kumpulan berguna semasa memilih iklan yang ingin anda tampilkan bersama (lebih banyak lagi di bawah).

Ulasan AdSanity - kumpulan

Di dalam Menerbitkan kotak di sebelah kanan, anda boleh mengklik Edit pautan di sebelah Terbitkan selamanya untuk mengubah tempoh paparan iklan.

Ulasan AdSanity - tamat tempoh

Setelah selesai memilih pilihan anda, klik Menerbitkan butang.

Untuk memaparkan iklan baru anda, arahkan ke Rupa »Widget.

Anda akan melihat bahawa ada beberapa widget baru yang tersedia untuk digunakan.

Ulasan AdSanity - widget

Widget adalah:

 • AdSanity – Iklan Tunggal: Paparkan satu iklan khusus pilihan anda.
 • AdSanity – Kumpulan Iklan: Pilih kumpulan iklan untuk menunjukkan semua iklan sekaligus.
 • AdSanity – Iklan Rawak: Memaparkan iklan rawak setiap kali halaman dimuat.

Untuk memaparkan iklan yang baru anda buat, gunakan AdSanity – Iklan Tunggal widget dan pilih nama iklan yang anda masukkan. Kemudian klik Jimat.

Ulasan AdSanity - widget tunggal

Iklan anda sekarang akan dipaparkan di kawasan widget anda!

Pastikan untuk mengujinya untuk memastikan ia berfungsi dengan betul.

(Catatan: Jika mengklik iklan anda membawa anda ke halaman 404, pergi ke Tetapan »Pautan Permalink dan klik Jimat butang tanpa membuat perubahan. Ini akan menetapkan semula struktur permalink di laman web anda untuk memasukkan jenis catatan khusus AdSanity, tanpa menjejaskan seluruh laman web anda.)

Anda juga boleh memaparkan iklan di laman web anda menggunakan kod pendek, yang terdapat di dokumentasi rasmi.

Gunakan kod pendek ini untuk memaparkan satu iklan khusus:

[id adsanity ="meletakkan-the-ad-id-di sini" sejajar ="sejajar"]

Dan kod pendek ini akan memaparkan kumpulan iklan:

[adsanity_group num_ads = 2 num_columns = 3 group_ids = 1,2 /]

Anda boleh menyesuaikan atribut untuk mengubah paparan:

 • num_ads: Jumlah iklan yang akan dipaparkan bersama
 • num_columns: Jumlah lajur
 • Group_ids: ID kumpulan iklan yang anda mahu paparkan.

Untuk mencari ID kumpulan iklan anda, arahkan ke AdSanity »Kumpulan Iklan dan nombor ID akan disenaraikan di sebelah nama kumpulan.

Ulasan AdSanity - ID kumpulan

Setelah iklan anda dipaparkan, anda boleh menavigasi ke AdSanity »Statistik untuk melihat data mengenai paparan, klik dan CTR iklan anda.

Sekiranya Anda Membeli AdSanity untuk Pengurusan Iklan di WordPress?

Sekarang kami telah mengkaji secara terperinci ciri dan fungsi AdSanity, kini saatnya untuk memutuskan apakah ia layak dibeli. Sekiranya anda mempunyai rancangan untuk mengubah laman web anda menjadi mesin iklan dengan iklan profesional, plugin ini sangat sesuai.

Berikut adalah beberapa sebab mengapa anda harus membeli AdSanity untuk pengurusan iklan WordPress:

1) Plugin Mesra Pemula yang Tidak Berkompromi dengan Ciri

Oleh kerana alat pengurusan iklan AdSanity berfungsi sama seperti Penyunting Pos di WordPress, pengguna mana pun, tanpa mengira set kemahiran mereka, yang terbiasa dengan antara muka WordPress akan senang bekerja dengannya. Tambahan, ia dilengkapi dengan semua ciri penting yang anda perlukan untuk berjaya.

Anda boleh membuat iklan yang dihoskan sendiri dari mana-mana dimensi dan memaparkannya di pelbagai bahagian laman web anda. Sekiranya anda ingin menambahkan iklan rangkaian, anda boleh menambahkan potongan iklan ke halaman pembuatan iklan anda. Anda juga boleh membuat iklan HTML5.

2) Ringan dan Boleh Diperluas

AdSanity dilengkapi dengan antara muka yang sederhana dan bersih yang tidak kembung dengan ciri yang tidak diingini – plugin teras dihantar hanya dengan ciri yang paling penting.

Sekiranya anda memerlukan lebih daripada yang disediakan oleh ciri standard, anda boleh mengembangkan ciri AdSanity dengan memasang tambahan asas dan pro. Terdapat 4 tambahan asas dan 6 pro untuk pemalam AdSanity. Tambahan asas tersedia secara percuma dengan semua rancangan harga mereka, sedangkan tambahan tambahan hanya disertakan dalam Pemaju merancang. Tetapi, anda boleh membeli produk tambahan secara individu dan menggunakannya di laman web anda, dengan sebarang rancangan, jika diperlukan.

3) Sesuai untuk Sebarang Belanjawan

Perkara terbaik mengenai pemalam AdSanity adalah yang paling sesuai untuk laman web dari semua saiz dan belanjawan. Harga cukup berpatutan.

Sama ada anda seorang blogger, penerbit, pembangun, atau agensi berskala besar, anda boleh mendapatkan rancangan untuk anda.

Mari lihat rancangan harga di bahagian seterusnya.

Harga dan Sokongan untuk AdSanity Plugin

AdSanity adalah pemalam premium dengan 3 jenis rancangan harga: Asas, Semua dalam satu, dan Semua dalam satu seumur hidup. Anda boleh memilih 1 dari rancangan yang ada dan mula membuat dan menguruskan iklan sepanduk dan rangkaian dengan segera.

harga adsanity

Pelan paling asas adalah Asas, dan berharga $ 49 setahun. Pelan ini dilengkapi dengan pemalam inti AdSanity dan tambahan asas dan boleh digunakan dalam 1 domain awam dan 1 domain tempatan.

The Semua dalam satu rancangan adalah rancangan jarak menengah dan juga rancangan paling popular. Lesen berharga $ 149 setahun dan boleh digunakan untuk domain awam dan tempatan tanpa had.

The Semua dalam satu seumur hidup pelan adalah rancangan harga tertinggi untuk AdSanity. Harganya $ 489 setiap tahun dan disertakan dengan semua ciri dan tambahan yang ditawarkan oleh plugin. Dan, ia menyediakan pelesenan tanpa had dan kemas kini tanpa had.

Dokumentasi untuk plugin AdSanity jarang, dengan hanya beberapa artikel pendek yang tersedia dalam talian untuk penyelesaian masalah dan ciri asas. Sekiranya anda menghadapi masalah untuk menyiapkan plugin, anda boleh menghantar tiket sokongan melalui laman sokongan.

Keputusan kami mengenai AdSanity sebagai Plugin Pengurusan Iklan WordPress Terbaik

AdSanity memudahkan anda menguruskan iklan dan melihat statistik asas dari dalam papan pemuka WordPress anda.

Sekiranya anda mencari ciri yang lebih maju, seperti kemampuan untuk menjual ruang iklan secara langsung, atau mendapatkan analisis yang lebih terperinci, maka pemalam ini akan terlalu asas untuk anda.

Walaupun dokumentasi kurang, pemalamnya mudah digunakan dan pembangunnya responsif terhadap permintaan sokongan.

Kami memberikan AdSanity 4 daripada 5 bintang. Berikut adalah pecahan skor ulasan kami:

Secara keseluruhan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang Kosong 4.0 / 5.0

ciri-ciri
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang KosongNilai Bintang Kosong 3.0 / 5.0

Persembahan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Sokongan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Kemudahan penggunaan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang Kosong 4.0 / 5.0

Harga
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Dapatkan AdSanity Sekarang »
Lihat Kupon AdSanity »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map