Kajian Revolusi Slider – Yang Baik, Buruk dan Jelek

Perlu membuat slaid lanjutan dengan gambar, video, catatan, media sosial, dan kandungan lain? Ingin mengkonfigurasi setiap perincian animasi dan penampilan slaid? Maka anda memerlukan pemalam seperti Slider Revolution. Ketahui bagaimana anda boleh mengawal setiap aspek slaid anda dalam ulasan Slider Revolution kami.


Kajian Revolusi Slider

Mengenai Slider Revolution

Slider Revolution pertama kali dilancarkan pada tahun 2012, dikembangkan oleh ThemePunch, pasukan peminat web yang berkelayakan. Sejak itu, ia sentiasa diperbaiki dan kini menggerakkan lebih dari 2.5 juta laman web di seluruh dunia.

Hari-hari ini, Slider Revolution dihantar dengan sebilangan templat slider, addon percuma, bersama dengan editor visual yang kuat untuk membantu anda membuat persembahan yang indah di laman WordPress anda.

Pada masa ini, Slider Revolution adalah salah satu plugin slaid yang paling popular di pasaran CodeCanyon dan telah menerima penilaian 5-bintang 5% yang mengagumkan.

Mengapa Revolusi Slider?

Sekiranya slaid gambar asas tidak berjaya dan anda memerlukan penyelesaian yang lebih maju, lihat plugin Slider Revolution.

Slider Revolution adalah salah satu plugin slaid yang paling popular untuk WordPress, dan digunakan di lebih dari satu juta laman web.

Dengan Slider Revolution, anda boleh membuat:

 • slaid gambar dan karusel
 • slaid siaran yang diketengahkan
 • suapan media sosial
 • galeri media
 • blok wira dan muka depan
 • … dan banyak lagi

Ini termasuk yang kuat penyunting visual dengan sejumlah besar ciri dan tetapan sehingga anda dapat mengawal setiap perincian slider anda.

Cara Menyiapkan Gelangsar Pertama Anda

Setelah memasang dan mengaktifkan pemalam, anda akan dibawa ke Slider Revolution »Slider Revolution skrin menu.

Untuk mula membina slaid pertama anda, klik pada Gelangsar Baru pautan.

Tinjauan Revolusi Slider - slaid baru

Sekarang, pilih jenis kandungan yang ingin anda paparkan di slaid anda. Anda boleh memilih dari catatan, gambar, media sosial, dll.

Untuk membuat slaid gambar, pilih Gelangsar Lalai.

Kajian Revolusi Slider - lalai

Pada langkah 2, masukkan tajuk slaid anda dan a kod pendek untuk menggunakan.

Anda mesti menyelesaikan Langkah 2 terlebih dahulu dan klik simpan sebelum menambah gambar anda atau melakukan perkara lain, atau tetapan anda akan hilang.

Sekiranya anda mengklik di tempat lain tanpa memasukkan tajuk dan menyimpan terlebih dahulu, semua tetapan yang anda pilih akan dipadamkan dan anda harus memasukkannya semula, jadi pastikan untuk melakukannya terlebih dahulu.

Tinjauan Revolusi Slider - tajuk

Setelah menyimpan, anda akan dibawa ke halaman lain. Jangan bimbang; anda boleh kembali dan mengedit tetapan lain kemudian jika anda mahu.

Di Slaid Editor, sudah ada slaid yang ditambahkan untuk anda, tetapi kosong.

Kajian Revolusi Slider - slaid kosong

Pilih Gambar Utama / Latar Belakang untuk menambah gambar ke slaid ini. Kemudian klik Tukar Imej untuk memuat naik atau memilih gambar dari pustaka media anda.

Di bawah ini, anda akan melihat gambar anda. Terdapat sejumlah besar pilihan untuk mengedit slaid anda, menambahkan animasi dan lapisan, dll.

Tinjauan Revolusi Slider - semua butang

Anda boleh menambah lebih banyak gambar dengan mengklik Tambah Slaid di bahagian atas halaman.

Untuk memaparkan slaid anda, cukup gunakan kod pendek yang ditunjukkan pada halaman tetapan.

Membuat Slider Dengan Templat

Daripada meluangkan masa untuk mengetahui semua pilihan yang rumit, anda boleh menggunakan templat.

Apabila anda mengklik Tambah Gelangsar Dengan Templat, anda akan ditunjukkan pelbagai templat untuk dipilih, percuma dan premium.

Klik templat yang anda mahukan, dan kemudian klik Pasang Gelangsar butang.

Tinjauan Revolusi Slider - pasang templat slaid

Ia akan menanyakan kepada anda jika anda ingin “Import Slider dari tempatan atau dari pelayan ThemePunch.” Anda harus mengaktifkan lesen anda untuk memilih pilihan dalam talian, atau anda boleh memuat turun fail zip dari Pertukaran Slider Percuma dan klik pada Tempatan untuk memuat naiknya.

Kajian Revolusi Slider - idk

Kemudian anda boleh mengedit slaid seperti di atas.

Dokumentasi dan Sokongan

Slider Revolution mempunyai banyak tutorial dengan tangkapan skrin di laman web mereka, memandu anda melalui setiap ciri pemalam. Mereka juga mempunyai sejumlah tutorial video.

Sokongan produk merangkumi cadangan ciri, perbaikan bug, dan penyelesaian masalah apabila plugin tidak berfungsi sebagaimana mestinya. Namun, itu tidak termasuk pemasangan, kerja penyesuaian, atau bantuan dengan masalah yang disebabkan oleh tema atau pemalam pihak ketiga. Setelah mengaktifkan pemalam anda, anda akan mendapat akses ke sistem tiket sokongan mereka, dengan tiket yang biasanya dibalas dalam satu atau dua hari.

Slider Revolution vs Soliloquy

Plugin slaid kami yang paling disyorkan untuk WordPress adalah Bersendirian.

Tetapi Slider Revolution adalah salah satu pemalam slaid yang paling popular dan paling laris. Adakah sesuai untuk anda?

Slider Revolution adalah pemalam yang sangat kuat yang penuh dengan sejumlah besar ciri. Sekiranya anda perlu membuat slider yang sangat maju, anda mungkin memerlukan Slider Revolution.

Tetapi kebanyakan pengguna tidak memerlukan semua ciri yang ditawarkannya, dan sebilangan besar mereka boleh menjadi sangat membingungkan dan membingungkan. Anda boleh mengambil masa agak lama untuk mengetahui cara membuat slider mengikut kehendak anda.

Sekiranya anda tidak mempunyai masa berjam-jam untuk belajar menggunakan plugin, dan hanya mahukan alat yang mudah dan mesra pemula untuk membuat slaid responsif yang indah, kami mengesyorkan Soliloquy.

Soliloquy adalah yang paling mudah digunakan, dan yang terpantas dari semua slaid yang kami uji:

Plugin Gelangsar
Masa Pemuatan Halaman
Permintaan
Ukuran halaman
Bersendirian1.34 saat26945 KB
Gelangsar Nivo2.12 saat291 MB
Meteor2.32 saat271.2 MB
Slaid Revolusi2.25 saat291 MB
LayerSlider2.12 saat30975 KB

Baca ulasan penuh kami mengenai Soliloquy untuk maklumat lebih lanjut.

Tinjauan Revolusi Slider: Kebaikan dan Keburukan

Mari kita lihat kebaikan dan keburukan plugin Slider Revolution.

Kelebihan:

1. Penyelesaian All-in-one:

Sekiranya anda mencari penyelesaian lengkap-dalam-satu untuk membuat slaid, karusel, gambar wira atau adegan video, Slider Revolution adalah pertaruhan terbaik.

Ia disertakan dengan 140+ contoh siap digunakan untuk membantu anda membuat persembahan dengan mudah untuk laman web anda. Tidak seperti plugin slaid WordPress yang popular, semua ciri dipakaikan dengan plugin teras.

Sekiranya anda mahukan pemalam yang memberi anda banyak ciri di luar kotak, tanpa perlu memasang tambahan, Slider Revolution boleh menjadi pilihan terbaik.

2. Berpatutan:

Anda boleh membeli lesen biasa plugin dengan harga serendah $ 26. Addons tidak dijual secara berasingan, jadi anda mendapatkan semua ciri di luar kotak dengan lesen biasa.

Dengan mempertimbangkan jumlah ciri yang anda dapat untuk harganya, Slider Revolution adalah, tanpa keraguan, pemalam slaid paling berpatutan dalam industri.

3. Banyak Pilihan Penyesuaian:

Kemungkinan penyesuaian tidak berkesudahan dengan Slider Revolution. Penyunting visualnya yang hebat memberikan anda pilihan tanpa henti untuk membuat slaid mengikut kehendak anda.

Anda boleh menukar gaya gelangsar anda dengan mudah dalam penyunting visual, termasuk fon, animasi, latar belakang, sempadan, dll.

Keburukan:

1. Antara Muka Kembung:

Sama seperti kebanyakan produk lain di pasaran CodeCanyon, antara muka Slider Revolution juga membengkak dengan terlalu banyak pilihan. Oleh kerana kembung, terdapat sedikit keluk pembelajaran untuk membuat sider anda dengan pemalam.

2. Kepantasan:

Kelajuan adalah faktor penting ketika memilih slaid WordPress. Sekiranya pemalam slaid tidak dioptimumkan untuk prestasi, ia boleh melambatkan laman web anda, merosakkan reputasi SEO dan dalam talian anda.

Untuk menganalisis prestasi, kami telah menguji Slider Revolution terhadap banyak plugin WordPress lain yang popular. Dari ujian kami, terbukti bahawa Slider Revolution bukanlah pemalam slaid terpantas.

3. Tiada Versi Percuma

Slider Revolution tidak menawarkan versi percuma untuk mencuba ciri-ciri asas. Sekiranya anda seorang yang selalu ingin menguji versi lite / percuma sebelum melabur pada pemalam penuh, Slider Revolution mungkin tidak sesuai untuk anda.

Harga Revolusi Slider

Anda boleh membeli lesen biasa Slider Revolution dengan harga hanya $ 26. Lesen biasa membolehkan anda memasang pemalam pada satu laman web. Anda juga akan mendapat sokongan percuma selama 6 bulan dan kemas kini akan datang.

Anda boleh memberikan sokongan hingga 12 bulan dengan tambahan $ 7.88.

Sekiranya anda seorang pembangun tema yang ingin memasukkan Slider Revolution sebagai ikatan dengan tema anda, maka anda perlu mendapatkan lesen tambahan dengan harga $ 125.

Keputusan kami: Sekiranya Anda Membeli Slider Revolution?

Slider Revolution adalah pilihan terbaik bagi pengguna yang mahukan plugin slaid premium all-in-one yang berada di bawah anggaran.

Dengan Slider Revolution, anda mendapat semua ciri di luar kotak, tidak perlu memasang tambahan. Namun, ini juga bermaksud bahawa antara muka anda akan kembung dengan terlalu banyak pilihan yang tidak diingini. Terdapat sedikit keluk pembelajaran untuk membuat slider anda dengan Slider Revolution.

Plugin sentiasa dikekalkan dan dikemas kini sejak 2012. Oleh itu, jika anda mencari plugin slaid WordPress yang boleh dipercayai, anda perlu mencuba Slider Revolution.

Kami memberikan Slider Revolution 4 daripada 5 bintang. Berikut adalah pecahan skor ulasan kami:

Secara keseluruhan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhPeringkat Bintang Separuh 4.2 / 5.0

ciri-ciri
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Persembahan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang KosongNilai Bintang Kosong 3.0 / 5.0

Sokongan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Kemudahan penggunaan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang KosongNilai Bintang Kosong 3.0 / 5.0

Harga
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Dapatkan Revolusi Slider Sekarang »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map