Kod Kupon LearnDash (2020)

BelajarDash


Mencari kod kupon LearnDash? LearnDash adalah plugin WordPress LMS (Learning Management System) yang paling popular. Ia dilengkapi dengan pembangun kursus drag-and-drop untuk merancang kursus dalam talian dengan mudah untuk pengguna anda. LearnDash dipercayai oleh universiti besar, 500 syarikat, organisasi latihan, dan usahawan di seluruh dunia. Anda boleh menggunakan LearnDash untuk membuat forum untuk pelajar anda, menyampaikan dan mengesan kerja kursus dalam talian, menjual latihan profesional, dan banyak lagi. Sekiranya anda mencari kod promo LearnDash supaya anda dapat memulakan dengan harga terbaik, anda berada di tempat yang tepat! Di IsItWP kami bekerja keras untuk merundingkan potongan eksklusif bagi pihak anda. Teruskan membaca untuk mengetahui cara mendapatkan tawaran LearnDash terbaik.

Dapatkan Tawaran Terbaik di LearnDash WordPress LMS Plugin

Gunakan kod kupon LearnDash kami untuk mendapatkan harga terbaik!

Dapatkan Tawaran »

Dapatkan Tawaran Terbaik di LearnDash WordPress LMS Plugin
Tidak Perlu Kod. Klik butang untuk menuntut perjanjian.

PERGI KE WWW.ISITWP.COM/REFER/LEARNDASH/

Ikuti arahan di bawah untuk mendapatkan tawaran terbaik dengan kod kupon LearnDash eksklusif kami.

Pertama, lawati laman web LearnDash menggunakan pautan rujukan kami. Dari sana, anda boleh mengklik pada Bermula butang.

Laman Web LearnDash

Seterusnya, anda perlu memilih rancangan. LearnDash menawarkan 3 rancangan: Asas, Pakej Plus, dan Pakej Pro.

Klik pada Tambah ke Troli butang di bawah rancangan yang ingin anda beli.

Harga BelajarDash

Selepas itu, anda akan melihat ringkasan pesanan di halaman pembayaran.

Tidak perlu memasukkan kod promo LearnDash. Cukup ikuti pautan kami ke LearnDash dan harga terbaik akan dikenakan secara automatik.

Tatal ke bawah untuk menambahkan maklumat akaun anda seperti nama depan, nama belakang, dan alamat e-mel.

Perintah LearnDash

Sekarang, anda perlu memilih kaedah pembayaran dan menambahkan maklumat pembayaran.

LearnDash Hantar Pesanan

Klik pada Hantar pesanan butang untuk menyelesaikan pembelian.

Kami harap anda mendapati kod kupon LearnDash kami berguna. Anda mungkin juga ingin melihat halaman kupon kami untuk mendapatkan lebih banyak potongan harga.

Soalan Lazim Kod Kupon LearnDash

Belum bersedia untuk memulakan LearnDash? Di sini kami akan menjawab beberapa soalan yang paling biasa yang kami dapat mengenai diskaun LearnDash kami.

Apa itu sistem pengurusan pembelajaran?

Sistem pengurusan pembelajaran (LMS) adalah perisian yang memungkinkan anda membuat kursus dalam talian, kuiz, forum, dan pensijilan. Ia berfungsi dengan lancar dengan tema WordPress anda dan mudah disesuaikan agar sesuai dengan jenama anda. Anda juga boleh menggunakan pembina kursus untuk membuat kursus dalam talian awam dan swasta tanpa had untuk pengguna anda.

Berapakah jumlah untuk LMS setiap bulan?

Dengan kod diskaun LearnDash kami, harganya bermula dari $ 159. Anda juga akan mendapat jaminan wang dikembalikan selama 30 hari dengan setiap pelan.

Apakah faedah sistem pengurusan pembelajaran?

Sekiranya anda membandingkan sistem pengurusan pembelajaran dengan laman web pendidikan yang sederhana, maka LMS adalah pilihan yang lebih baik.

Kecekapan: Ia dilengkapi dengan semua pilihan yang anda perlukan untuk mengatur kursus dalam talian. Anda tidak perlu melakukan kerja manual, dan anda boleh menjual kursus tanpa had di laman web anda dengan cekap.

Kesepaduan: LearnDash berintegrasi dengan plugin WordPress yang popular seperti WooCommerce, Download Digital Mudah, bbPress, BuddyPress, PaidMembershipsPro, dan lain-lain. Ia juga dilengkapi dengan addon yang kuat untuk menghubungkan LMS anda dengan Zapier, Stripe, SmartCart, dan banyak lagi.

Sedia Terjemahan: Dengan LearnDash, anda boleh membuat kursus dalam talian dalam pelbagai bahasa untuk membuat pengguna anda merasa seperti di rumah di mana-mana negara atau wilayah di dunia. Ia dilengkapi dengan lebih daripada 10 bahasa popular termasuk, Inggeris, Arab, Cina, Perancis, Sepanyol, Jerman, Poland, Rusia, dll.

… ditambah banyak lagi. Klik di sini untuk melihat semua ciri LearnDash.

Adakah LMS baik untuk universiti, kolej, dan institusi pendidikan?

Ya, LMS adalah pilihan terbaik untuk universiti, kolej, dan mana-mana institusi pendidikan yang ingin menubuhkan dan menawarkan kursus dalam talian dengan cepat. Ia dilengkapi dengan templat tema demo percuma, tambahan yang hebat, dan jaminan wang yang memberi anda masa untuk merancang kursus dalam talian terbaik untuk pengguna anda.

Apakah plugin sistem pengurusan pembelajaran WordPress yang terbaik?

LearnDash adalah pemalam sistem pengurusan pembelajaran yang popular dan terkenal. Untuk lebih banyak pilihan, lihat senarai lengkap plugin LMS WordPress terbaik kami.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map