Soliloquy Review 2020: Adakah Plugin Slider WordPress Terbaik?

Mencari pemalam slaid untuk laman WordPress anda? Soliloquy adalah salah satu pemalam slaid WordPress terbaik di pasaran. Dalam tinjauan Soliloquy ini, kita akan melihat ciri, harga, dan prestasinya.


Ulasan Soliloquy - Pemalam slaid WordPress terbaik

Mengenai Soliloquy

Soliloquy pada mulanya dicipta oleh Thomas Griffin, dalang yang sama di belakang OptinMonster, alat pemasaran e-mel terbaik dan Galeri Envira, pemalam galeri WordPress terbaik.

Soliloquy adalah salah satu plugin slaid WordPress yang paling popular di repositori plugin WordPress rasmi dengan lebih daripada 1 juta muat turun. Sejak dilancarkan pada tahun 2012, Soliloquy telah membantu blogger, perniagaan kecil, dan juga syarikat Fortune 500 untuk membuat slaid WordPress yang indah.

Pada tahun 2018, Soliloquy diambil alih oleh Nathan Singh, seorang usahawan yang berpusat di Houston, Texas.

Ulasan Soliloquy: Plugin Slider WordPress yang Mudah dan Kuat

Soliloquy adalah pemalam slaid WordPress 100% responsif dan mudah alih. Ini membolehkan anda membuat slaid WordPress yang cantik dalam beberapa minit, tanpa perlu mengambil pembangun. Mereka juga terkenal sebagai pemalam slaid WordPress terpantas di pasaran.

Dalam tinjauan Soliloquy kami, kami telah menguji janji mereka, jadi anda boleh memutuskan apakah itu pemalam slaid WordPress yang tepat untuk laman web anda.

Yang Salah Dengan Sebilangan Besar Penggeser?

Masalah utama slaid ialah terlalu lambat. Gelangsar yang tidak berkod dengan betul dapat dengan ketara tingkatkan masa muat halaman anda. Seperti yang anda ketahui, kepantasan adalah salah satu faktor terpenting dalam SEO. Penggeser rendah ini bukan sahaja boleh merosakkan SEO laman web anda, tetapi juga merosakkan pengalaman pengguna.

Masalah lain ialah kemudahan penggunaan. Sebilangan besar slaid WordPress agak rumit dan dilengkapi dengan banyak pilihan yang dikemas dalam antara muka pengguna yang tidak dirancang dengan baik. Anda mesti bergelut dengan slaid untuk menyelesaikannya dengan betul.

Dalam ulasan Soliloquy ini, kita akan melihat seberapa cepat dan betapa mudahnya penyediaannya. Kami juga akan membandingkan ciri dan harga.

Tambahkan Slider di WordPress dengan mudah dengan Soliloquy

Soliloquy, sejauh ini, pemalam slaid WordPress yang paling mudah digunakan. Ia bergabung dengan indah antara muka pengguna WordPress anda. Tidak seperti beberapa pemalam slaid lain, Soliloquy terasa seperti sebahagian daripada persekitaran WordPress asli anda.

Membuat slider dengan Soliloquy

Ini kerana Soliloquy menggunakan amalan terbaik yang sama seperti WordPress itu sendiri. Ini menjadikannya sangat standard dan mudah digunakan untuk pengguna WordPress.

Menambah slaid ke slaid anda sangat mudah. Muat naik slaid anda atau pilih dari pustaka media WordPress anda.

Pilihan konfigurasi adalah mudah dan lurus ke hadapan. Setiap pilihan dijelaskan dengan jelas dengan bantuan kontekstual.

penyelesaian diri

Menambah gelangsar anda ke mana-mana pos dan halaman WordPress praktikalnya tidak mudah. Anda hanya boleh mengklik butang di atas penyunting catatan untuk memasukkan gelangsar. Sebagai pilihan, anda juga boleh menggunakan tag pendek atau templat untuk menambahkan slaid anda di mana sahaja.

Untuk arahan terperinci, lihat tutorial ini mengenai cara melakukannya dengan mudah membuat slaid responsif di WordPress dengan Soliloquy

Penggeser Cepat Cepat dengan Soliloquy

Ciri Soliloquy yang paling menakjubkan adalah kepantasan. Slider yang dibuat dengan beban Soliloquy sangat cepat. Perbezaannya dapat dilihat dengan jelas dan akan dihargai oleh pengguna anda.

Kami tidak hanya berhenti di situ, kami sebenarnya membuat slaid dengan gambar yang sama menggunakan pemalam lain dan menjalankan ujian di antara mereka. Berikut adalah keputusan kami:

Plugin Gelangsar
Masa Pemuatan Halaman
Permintaan
Ukuran halaman
Bersendirian1.34 saat26945 KB
Gelangsar Nivo2.12 saat291 MB
Meteor2.32 saat271.2 MB
Slaid Revolusi2.25 saat291 MB
LayerSlider2.12 saat30975 KB

Seperti yang anda lihat dalam skor di atas, Soliloquy adalah slaid WordPress yang paling cepat memuatkan dalam ujian kami.

Soliloquy memuatkan slaid penutup anda terlebih dahulu dan selebihnya slaid dimuat secara tidak segerak. Bukan sekadar ujian pantas, tetapi juga terasa pantas bagi pengunjung anda.

Slider Bersedia Mudah Alih dengan Soliloquy

Soliloquy responsif dan mudah alih di luar kotak. Gelangsar yang anda tambahkan akan kelihatan sama hebat di desktop, tablet, dan juga telefon bimbit.

Pengguna mudah alih dengan cepat melebihi pengguna desktop untuk kebanyakan laman web WordPress. Sekiranya anda menggunakan pemalam slaid yang tidak berfungsi dengan baik dengan mudah alih, maka anda merosakkan pengalaman pengguna untuk sebilangan besar pengunjung anda.

Ciri dan Tambahan dalam Soliloquy Slider

Soliloquy menawarkan kepada pengguna antara muka pengguna yang bersih dan bersih tanpa kekacauan. Tidak seperti plugin WordPress lain yang mempunyai terlalu banyak pilihan, Soliloquy menawarkan ciri tambahan sebagai tambahan.

Addons dalam Soliloquy

Sekiranya anda ingin menggunakan ciri tambahan, maka anda hanya mengaktifkannya dari halaman addons. Dengan cara itu, anda memastikan antara muka slaid anda lebih jelas.

Pendekatan ini juga menjadikan slaid anda memuat lebih cepat. Kerana pemalam hanya akan memuatkan skrip yang diperlukannya dan bukan semua yang lain dimasukkan.

Berikut adalah senarai tambahan yang tersedia untuk Soliloquy:

Tambahan pelbagai lesen

 • Tema slaid: Pilih dari senarai templat pra-binaan untuk membuat gelangsar anda dengan mudah.
 • Jadual: Jadualkan slaid anda untuk selang waktu tertentu.
 • Perlindungan: Mencegah pengguna memuat turun slaid anda dengan mematikan klik kanan.
 • Instagram: Import gambar anda dengan cepat dari akaun Instagram anda.

Tambahan lesen pembangun:

 • WooCommerce: Jual lebih banyak dengan slaid produk interaktif di kedai eCommerce anda.
 • Kandungan pilihan: Menampilkan artikel anda dengan mudah di laman utama.
 • Peti cahaya: Buat gelangsar kotak cahaya dengan mudah.
 • Carousel: Ubah gelangsar anda menjadi karusel responsif.
 • Dinamik: Buat slaid dari pelbagai sumber yang berbeza.
 • Gambar kecil: Tambahkan gambar lakaran kecil sebagai navigasi untuk slaid
 • Pinterest: Tambahkan butang pin ke slider anda
 • Slaid PDF: Ubah fail PDF anda menjadi slaid yang indah
 • Lalai: Mempercepat proses penciptaan dengan tetapan lalai anda.
 • CSS: Sesuaikan slaid anda dengan cara yang anda mahukan dengan CSS dan gaya tersuai.

3 Sebab untuk Membeli Soliloquy

Setelah melihat pelbagai ciri Soliloquy, anda mungkin tertanya-tanya adakah Soliloquy adalah pilihan terbaik untuk laman web anda. Berikut adalah beberapa faktor yang membezakan Soliloquy daripada persaingannya:

1. Mudah dan Berkuasa

Dengan Soliloquy, membina slaid gambar atau video yang menakjubkan adalah mudah. Untuk membuat gelangsar, yang perlu anda lakukan ialah menyeret dan melepaskan fail gambar atau video di kotak Native Slider. Sebagai alternatif, anda boleh memilih Slider Luaran jika anda ingin memuat naik gambar dari sumber luaran, seperti Instagram.

penyunting solo

Sekiranya anda mahu, anda boleh menyusun semula gambar mengikut keperluan dan memasukkan slaid anda ke mana sahaja di laman web anda. Soliloquy juga dilengkapi dengan banyak templat yang telah dibuat untuk meningkatkan penampilan slaid WordPress anda. Anda juga boleh menyesuaikan slaid dengan CSS.

2. Plugin Tanpa Kembung

Soliloquy dilengkapi dengan banyak ciri untuk membantu anda membuat slaid WordPress yang cantik seperti yang anda mahukan.

Untuk menjadikan antara muka bebas dari kekacauan, Soliloquy menawarkan ciri tambahan sebagai tambahan. Bila-bila masa anda memerlukan ciri tambahan, anda boleh mengaktifkannya dari halaman addons.

3. Prestasi Tinggi

Sekiranya dibiarkan tidak dioptimumkan, slider boleh menjadi produk yang banyak sumber di laman web anda. Inilah sebabnya mengapa kami mengesyorkan memilih plugin ringan yang menggunakan sumber minimum untuk membuat slaid WordPress.

Plugin Soliloquy sangat dioptimumkan untuk prestasi web dan pelayan. Sebenarnya, ini adalah slaid WordPress pemuatan paling pantas dalam ujian kami.

Plugin teras hanya menyediakan fungsi terhad untuk membuat slaid WordPress asas. Bergantung pada keperluan anda, anda mungkin ingin memilih lesen yang lebih tinggi untuk mendapatkan ciri dan tambahan slaid yang lebih maju.

Sokongan dan Harga untuk Soliloquy WordPress Slider Plugin

Harga untuk Soliloquy bermula dari $ 19 untuk satu lesen laman web tanpa sebarang tambahan. Pelan Multi mereka memberi anda akses ke tambahan asas dengan harga $ 49. Tetapi rancangan penjualan terbaik mereka berharga $ 99 untuk sokongan selama satu tahun, laman web tanpa had, semua tambahan, dan sokongan keutamaan.

harga sendirian

Soliloquy juga mempunyai pelan induk yang memberi anda akses seumur hidup ke pemalam dengan harga $ 249.

Sokongan ditawarkan oleh sistem sokongan e-mel berdasarkan tiket dengan pasukan pemulihan yang hebat. Plugin ini juga memberi anda akses ke dokumentasi terperinci dengan arahan langkah demi langkah dan cara membimbing.

Keputusan kami mengenai Soliloquy sebagai Plugin Slider WordPress Terbaik

Memandangkan bloat yang dibungkus dalam plugin slaid lain, kami mendapati Soliloquy menjadi berkat. Sangat pantas, mempunyai kod padat, dan antara muka pengguna yang bersih. Ini pastinya merupakan salah satu plugin WordPress paling senang digunakan yang pernah kita lihat.

Kami fikir ia layak mendapat gelaran plugin slaid WordPress terbaik di pasaran. Kami memberikannya 5/5 bintang! Inilah perincian skor ulasan kami:

Secara keseluruhan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

ciri-ciri
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Persembahan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Sokongan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Kemudahan penggunaan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Harga
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Dapatkan Soliloquy Sekarang »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map