Thrive Leads Review 2020: Adakah Plugin Pembuatan Senarai WordPress Terbaik?

Adakah anda ingin membina dan mengembangkan senarai e-mel anda? Menggunakan plugin generasi utama seperti Thrive Leads adalah kaedah terbaik untuk mengembangkan senarai e-mel anda dengan lebih cepat.


Dalam tinjauan Thrive Leads ini, kami akan melihat ciri-cirinya dan menerangkan bagaimana sebenarnya plugin berfungsi untuk mengetahui apakah itu plugin membina senarai WordPress terbaik untuk laman web anda.

thrive-lead-wordpress - pemalam

Nota: Di IsItWP, kami menggunakan OptinMonster untuk penjanaan petunjuk, alternatif untuk Thrive Leads. Anda boleh membaca ulasan OptinMonster lengkap kami untuk maklumat lebih lanjut.

Mengapa Anda Memerlukan Plugin Pembuatan Senarai E-mel untuk WordPress?

Membina senarai e-mel adalah salah satu kaedah terbaik untuk membina hubungan jangka panjang dengan bakal pelanggan anda.

Dengan plugin membina senarai (juga disebut plugin generasi utama), anda boleh mengubah pelawat laman web anda menjadi petunjuk atau pelanggan. Bentuk optin lalai yang boleh anda hasilkan dari alat pemasaran e-mel anda (seperti MailChimp atau beberapa alternatif lain untuk MailChimp seperti SendinBlue atau Aweber) kelihatan generik dan membosankan. Dengan plugin generasi utama, anda dapat membuat borang optin yang menakjubkan dengan cepat dan mudah yang terbukti menghasilkan penukaran.

Mengenai Thrive Leads

Thrive Leads adalah plugin yang hebat yang membolehkan anda membuat borang optin yang indah di laman web WordPress anda. Dengan membuat borang optin yang menakjubkan, anda dapat menarik perhatian pengunjung laman web anda dengan cepat dan menarik mereka untuk melanggan senarai e-mel anda. Anda juga boleh membuat kempen yang sangat disasarkan yang terbukti mendorong lebih banyak penukaran.

Jenis Borang Optin yang Boleh Anda Buat dengan Prospek yang Berjaya

Plugin Thrive Leads membolehkan anda membina pelbagai bentuk optin dan memaparkannya di bahagian berlainan di laman WordPress anda. Ini memberi anda 10 jenis optin yang sangat menarik untuk mengundang pengguna untuk melanggan senarai e-mel anda.

 1. Peti Cahaya Pop timbul: Kotak cahaya pop timbul muncul (muncul) di atas kandungan anda dan meminta pelawat laman web anda mengisi borang dan melanggan.
 2. Pita melekit: Pita lekat tetap di bahagian atas skrin walaupun pengguna menatal halaman ke bawah.
 3. Borang Dalam Talian: Bentuk sebaris dipaparkan di bahagian bawah catatan anda atau di mana sahaja di dalam pos dengan menggunakan kod pendek.
 4. Borang Optin 2 Langkah: Ini membolehkan anda mencetuskan pop timbul apabila pengunjung anda mengklik pada pautan, gambar atau butang.
 5. Borang Slaid-in: Slaid-in optin adalah bentuk yang muncul di sudut kanan bawah halaman anda semasa pengunjung menatal ke bawah.
 6. Widget Optin: Anda boleh memaparkan borang optin di bar sisi atau kawasan siap widget di laman web anda dengan widget optin.
 7. Hamparan Pengisi Skrin: Ini adalah optin overlay yang merangkumi keseluruhan skrin anda untuk menukar pengunjung anda.
 8. Kunci Kandungan: Pikat pengguna untuk melanggan senarai anda dengan mengunci kandungan anda.
 9. Mat Tatal: Ini adalah bentuk skrin penuh yang muncul di bahagian atas dengan menolak kandungan ke bawah.
 10. Borang Pelbagai Pilihan: Bentuk-bentuk ini menawarkan pelbagai pilihan kepada pengguna.

Membuat Bentuk

Setelah anda memasang dan mengaktifkan plugin Thrive Leads, anda akan dapat melihat papan pemuka Thrive Leads anda seperti dalam tangkapan skrin di bawah.

papan pemuka yang berjaya

Perkara pertama yang perlu anda buat ialah membuat Kumpulan Pemimpin. Sebagai contoh, kami telah membuat kumpulan petunjuk, ‘Kumpulan Pemimpin 1’, seperti yang ditunjukkan dalam tangkapan skrin di bawah.

Kumpulan petunjuk adalah bentuk atau kumpulan bentuk yang boleh anda paparkan secara global di seluruh laman web anda atau pada kategori catatan tertentu. Anda boleh menambahkan pelbagai jenis borang dalam kumpulan utama.

tambah-timbal-kumpulan-dan-optin-bentuk

Sekarang, anda mesti menambah a jenis borang. Anda boleh memilih satu daripada 9 jenis borang yang terdapat di Thrive Leads.

tambah-jenis-optin-bentuk

Sebagai contoh, kami telah memilih kotak cahaya pop timbul. Seterusnya, anda akan diminta untuk menambahkan bentuk.

tambah-a-bentuk-maju-petunjuk

Kami membuat borang pertama kami dan menamakannya ‘Form 1’. Seterusnya, anda boleh menguruskan pemicu, kekerapan paparan, animasi, dan reka bentuk borang.

pilihan bentuk

Untuk menguruskan pemicu, klik pada pilihan pemicu yang ditetapkan dan drop-down yang mengandungi pilihan pencetus akan muncul. Pilih pencetus yang anda mahukan.

trigger-setting-thrive-lead

Begitu juga, anda boleh menetapkan frekuensi paparan dan pilihan animasi.

Reka Bentuk Optin Anda dengan Drag and Drop Builder

Jadi, langkah seterusnya adalah merancang borang anda. Cukup, klik pada ikon pensil biru di sebelah kanan skrin untuk mengedit reka bentuk borang anda.

Sekarang, anda akan menemui pelbagai templat optin. Terdapat juga templat optin pelbagai langkah untuk borang optin 2 langkah. Semua templat direka dengan baik dan sangat menarik.

pilih-optin-templat

Pilih salah satu templat dan ia akan membuka halaman penyunting borang seperti ini:

edit-bentuk-templat-dengan-drag-and-drop-builder

Thrive Leads mempunyai pembina halaman bersepadu, Thrive Architect. Ini membolehkan anda mengedit secara visual semua elemen borang. Selain itu, ia membolehkan anda menyesuaikan teks anda dengan mengkliknya.

Anda boleh menguruskan elemen sepenuhnya menggunakan antara muka seret dan lepas. Jangan ragu untuk memindahkan elemen, menghapus elemen, atau menambahkan elemen baru dari bahagian Thrive Architect di sebelah kiri.

Reka bentuk yang anda mahu dan simpan. Kini siap digunakan di laman web anda.

Tetapkan Pilihan Penyasaran dan Paparkan Borang Optin Anda

Anda baru sahaja membuat borang yang siap diterbitkan di laman web anda. Anda boleh menetapkan pilihan penyasaran untuk kumpulan utama anda dan menerbitkannya.

Pertama, pergi ke Berjaya Memimpin menu di papan pemuka WordPress anda. Anda akan melihat a Kumpulan Utama bahagian dan kumpulan utama anda. Kami membuat ‘Lead Group 1’ untuk contoh kami, ingat?

Seterusnya, pergi ke ikon tetapan di sebelah kanan panel kumpulan utama dan klik padanya.

berkembang maju-sasaran-sasaran-optin

Anda kini boleh menargetkan borang optin untuk semua halaman / catatan, mengikut kategori, catatan individu atau halaman, halaman arkib, dll.

Anda boleh membuat kumpulan petunjuk yang berbeza dan menetapkan sasaran yang berbeza untuk mereka. Anda boleh menyasarkan pengguna laman web anda dengan tepat menggunakan ciri ini dan mengumpulkan lebih banyak petunjuk.

Itu sahaja yang diperlukan untuk membuat dan memaparkan borang optin. Sekarang, anda boleh pergi ke laman web langsung anda dan melihat optin berfungsi.

Ciri-ciri Hebat lain dari Thrive Leads

Mari kita terokai beberapa ciri pemalam yang lebih hebat.

1. Enjin Pengujian A / B yang kuat

Ciri Ujian A / B membolehkan anda membandingkan pelbagai jenis dan variasi antara borang optin dan memberi anda pemenang automatik. Teknologi ini membolehkan anda menemui bentuk optin yang paling mengagumkan sehingga anda tahu terlebih dahulu bahawa ia akan menarik perhatian pengunjung anda.

Dengan pemalam ini, anda dapat membandingkan antara:

 • Jenis optin yang berbeza: cth. Pop timbul berbanding sebaris
 • Pencetus berbeza: mis. Tunjukkan pop timbul selepas 5 saat vs pop timbul niat keluar
 • Reka bentuk dan kandungan yang berbeza: mis. ubah tajuk utama, warna, atau ikon dan bandingkan.
 • Rasuah optin: mis. Insentif optin berbanding kursus webinar percuma

Buat borang, klon atau buat variasi, bandingkan dan gunakan yang terbaik.

Sebagai contoh, kami membandingkan 2 jenis optin yang berbeza. Berikut adalah tangkapan skrin:

a-b-testing-thrive-lead

2. Pilihan Penyasaran Lanjutan

Ciri ini sangat mengagumkan dan berkesan untuk menjadikan pengunjung menjadi pelanggan. Anda dapat menentukan dengan tepat kepada siapa anda mahu menunjukkan borang optin. Ciri ini membolehkan anda menunjukkan tawaran yang paling relevan dan menarik kepada orang yang paling sesuai.

Anda boleh menyasarkan dan menunjukkan borang optin dengan:

 • Kategori atau teg
 • Pos atau halaman
 • Jenis pos tersuai. URL, jenis halaman dll.

Sekiranya anda menunjukkan optin yang betul kepada orang yang tepat, peningkatan penukaran.

3. Pautan Pintar
Ciri Thrive Leads yang sangat pintar adalah SmartLinks, yang membolehkan anda menunjukkan tawaran yang berbeza kepada pengguna yang berbeza.

Mempamerkan a Langgan Kami memilih pengguna yang sudah melanggan laman web anda tidak hanya mengganggu tetapi juga boleh dilihat sebagai tidak sopan.

Oleh itu, Thrive Leads mempunyai pilihan yang disebut SmartLinks yang membolehkan anda melayan pengguna yang berbeza secara berbeza. Anda boleh menentukan tawaran apa yang akan ditunjukkan kepada pelawat baru, pelanggan semasa, atau bakal pelanggan.

Anda boleh mendapatkan SmartLinks di Ciri Lanjutan pilihan di papan pemuka Thrive Leads.

pautan pintar-maju-petunjuk

4. Pilihan Pencetus Lanjutan

Dengan pilihan pencetus lanjutan Thrive Leads, anda dapat menunjukkan borang optin pada masa yang tepat ketika pengunjung anda cenderung untuk melanggan senarai anda.

Ia mempunyai terutamanya 4 jenis pencetus untuk memaparkan borang di laman WordPress:

 • Pencetus keluar – muncul ketika pengguna hendak meninggalkan laman web anda
 • Pencetus masa – mencetuskan optin setelah jangka masa yang ditentukan seperti 5 saat
 • Pencetus tatal – menunjukkan optin setelah pengguna menatal ke bahagian halaman tertentu
 • Pencetus klik – menunjukkan pilihan memilih mengklik pautan atau butang

Pencetus ini membolehkan anda memaparkan borang optin anda dengan sangat strategik.

5. Laporan dan Analisis terperinci

Plugin Thrive Leads juga memberi anda gambaran tentang bagaimana prestasi borang anda, halaman mana yang paling banyak memberi petunjuk, kadar penukaran dan banyak lagi.

Dengan idea yang tepat tentang bagaimana prestasi borang optin anda, anda dapat membuat beberapa perubahan dan meningkatkan kinerjanya lebih banyak lagi.

Laporan yang dapat Anda akses adalah kadar penukaran, laporan perbandingan, pertumbuhan daftar, laporan rujukan petunjuk, pelacakan petunjuk, dan laporan pemasaran konten.

6. Integrasi Perkhidmatan Pemasaran E-mel

Plugin ini menyediakan penyatuan yang lancar dengan semua penyedia perkhidmatan pemasaran e-mel utama. Penyatuan API langsung dengan perkhidmatan pemasaran e-mel yang popular menjadikannya sangat mudah untuk menghantar e-mel ke senarai e-mel anda.

e-mel-perkhidmatan-pemasaran-dengan-berkembang-petunjuk

Pilihan Harga dan Sokongan untuk Thrive Leads Plugin

Thrive Leads adalah plugin premium yang dilengkapi dengan 3 rancangan harga yang berbeza.

 1. 1 lesen laman web: $ 67
 2. 5 lesen: $ 97
 3. 15 lesen: $ 147

Sebagai alternatif, anda boleh menjadi ahli Thrive dengan harga $ 19 / bulan yang memberi anda akses segera ke semua tema dan plugin yang dikembangkan oleh Thrive Themes.

harga maju-petunjuk

Dokumentasi mereka luas dan membantu anda membimbing anda dalam setiap aspek membina borang optin penukaran tinggi dengan Tema Berjaya. Sokongan diberikan melalui sistem sokongan berdasarkan tiket mereka.

Thrive Leads vs. OptinMonster: Plugin Bangunan Senarai E-mel Terbaik

OptinMonster adalah penyelesaian membina senarai e-mel terbaik di pasaran.

Ulasan Thrive Leads kami tidak akan lengkap jika kami tidak membandingkan Thrive Leads dengan OptinMonster.

Berbanding dengan penyelesaian yang dihoskan seperti OptinMonster, Thrive Leads cenderung menggunakan lebih banyak sumber pelayan, sehingga memperlambat prestasi laman web anda.

Tidak seperti Thrive Leads, OptinMonster adalah penyelesaian yang dihoskan. OptinMonster menggunakan sumber pelayan yang lebih sedikit daripada Thrive Leads dan tidak melambatkan laman web anda. Plus, Thrive Leads tidak mempunyai banyak ciri berguna dan pilihan penyasarannya terhad.

Harga OptinMonster bermula pada $ 9 / bulan dan Thrive Leads berharga 67 tahun.

Keputusan kami mengenai Thrive Leads for Building List Email

Thrive Leads tidak diragukan lagi merupakan plugin WordPress yang kuat untuk membina senarai. Keistimewaan dan kefungsiannya baik dan berkesan.

Antara muka pemalam mesra pengguna dan ringkas. Tidak memerlukan kemahiran pengekodan untuk mengkonfigurasi tetapan dan pilihan pemalam.

Ini adalah pilihan yang bagus jika anda mahukan cara cepat dan mudah untuk membina borang optin di laman WordPress anda.

Secara keseluruhan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang Kosong 4.0 / 5.0

ciri-ciri
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang Kosong 4.0 / 5.0

Persembahan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Sokongan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Kemudahan penggunaan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang Kosong 4.0 / 5.0

Harga
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Dapatkan Prospek Berjaya Sekarang »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map