Ulasan Anggota Member 2020: Adakah Ini Plugin Keahlian WordPress Terbaik?

Adakah anda ingin membuat laman web keahlian? Laman keahlian membolehkan anda membuat perpustakaan kandungan premium dan membuatnya hanya dapat diakses oleh ahli berdaftar anda.


MemberPress adalah salah satu plugin keahlian WordPress terbaik yang terdapat di pasaran sekarang.

Dalam ulasan Member Member ini, kami akan melihat lebih dekat ciri-cirinya dan meneroka apa yang menjadikannya salah satu plugin keahlian terbaik untuk WordPress.

Member Ahli

Mengapa Anda Memerlukan Plugin Keahlian WordPress?

Mari kita buat dengan mudah: Untuk membuat laman web keahlian WordPress.

Laman keahlian adalah bentuk laman web perniagaan dengan beberapa kandungan terkunci yang hanya dapat diakses oleh ahli yang dilanggan. Ini membolehkan anda menyembunyikan kandungan premium di belakang paywall, jadi tidak semua orang dapat mengakses kandungan – hanya mereka yang mempunyai kunci. Di sini, ‘keahlian’ berfungsi sebagai kunci untuk paywall anda. Anda boleh membebankan orang untuk melanggan rancangan keahlian atau menghendaki mereka mendaftarkan akaun secara percuma.

Beberapa kemungkinan sebab untuk membuat laman web keahlian adalah:

 • Jana pendapatan berulang dengan menjual keahlian.
 • Jadikan diri anda sebagai pihak berkuasa dengan memberikan kandungan hebat di balik paywall.
 • Buat senarai e-mel yang sangat menarik.

Berkaitan: Cara mengembangkan senarai e-mel anda, NYATA CEPAT!

Laman keahlian yang lengkap membolehkan anda membuat pelbagai tahap keahlian. Anda boleh membenarkan akses ke kandungan anda berdasarkan tahap keahlian. Manfaat lain ialah anda boleh menjual produk anda dengan bayaran sekali atau menjualnya melalui langganan berulang.

Membuat Laman Keahlian WordPress dengan Ciri-Ciri Lengkap Dengan Member Member

MemberPress, seperti namanya, adalah alat yang membolehkan anda membuat laman web keahlian penuh di WordPress. Dipasarkan sebagai ‘Plugin keahlian All-In-One untuk WordPress’, ia mempunyai sekumpulan ciri lengkap yang anda mahukan dalam plugin keahlian. Ini membolehkan anda membuat laman keahlian, menguruskan keahlian dan kandungan, dan menerima pembayaran dengan selamat.

Plugin ini senang digunakan dan dikendalikan. Malah pemula dapat mengkonfigurasi pilihan dan tetapannya dengan mudah. Ia dikemas kini secara konsisten dan menjadi lebih mesra pemula kerana penambahbaikan yang dibuat dari masa ke masa.

1. Proses Persediaan Anggota

Setelah pemalam diaktifkan, ia akan membawa anda ke bahagian pilihan pemalam. Di halaman ini, anda boleh mengkonfigurasi pilihan untuk halaman, akaun, bidang, pembayaran, e-mel, pemasaran dll.

pilihan-plugin ahli

Halaman: Anda boleh mengkonfigurasi dan menyesuaikan halaman yang dikhaskan, kumpulan dan membuat slug halaman keahlian, dan memantau pilihan akses yang tidak dibenarkan dari tab Halaman. Halaman yang dikhaskan dibuat secara automatik oleh plugin kerana ia penting untuk laman web keahlian.

Akaun: Tab Akaun merangkumi pilihan untuk mengkonfigurasi maklumat ahli. Ia mempunyai empat bahagian utama: kebenaran, pendaftaran, log masuk dan log keluar, dan mesej selamat datang halaman akaun.

Bidang: Tab ini merangkumi pilihan untuk mengaktifkan atau melumpuhkan bidang dan mengkonfigurasi lebih lanjut bidang pada borang pendaftaran keahlian dan halaman akaun pengguna.

pilihan ahli-medan-ahli

Ia mempunyai dua bidang maklumat pengguna – Medan Nama dan Medan Alamat secara lalai. Anda boleh memerlukan atau tidak memerlukan bidang tertentu dalam pendaftaran borang anda.

Pembayaran: Di tab Pembayaran, pengguna dapat mengkonfigurasi tetapan pembayaran. Plugin MemberPress pada masa ini menyokong berikut gateway pembayaran: PayPal, Authorize.net, dan Stripe.

pilihan ahli-ulasan-pembayaran-pembayaran

Anda boleh menambah dan mengkonfigurasi satu atau beberapa kaedah pembayaran dari bahagian ini. Selain itu, anda boleh memilih sama ada untuk menunjukkan label pembayaran, ikon, dan keterangan.

E-mel: Plugin mempunyai sekumpulan pilihan e-mel yang lengkap di tab ini. Konfigurasikan nama dan alamat e-mel dari mana e-mel akan dihantar kepada ahli dan pentadbir.

e-mel-pilihan-member-ulasan

Anda juga boleh mengkonfigurasi kapan e-mel harus dihantar.

Pemasaran: Tab Pemasaran membolehkan anda mengurus dan mengawal akaun e-mel dan senarai e-mel anda. MemberPress mempunyai tambahan untuk lebih daripada 10 perkhidmatan pemasaran e-mel yang popular. Anda boleh menyegerakkan akaun anda dengan MemberPress dan menambahkan alamat e-mel ahli ke senarai anda.

Maklumat: Tab ini memberi anda pilihan untuk memasukkan, mengurus, dan mengedit alamat perniagaan anda.

Umum: Tab umum mempunyai pilihan untuk pengantarabangsaan (kod bahasa, mata wang), keserasian tema, SEO, dan PayWall, menulis semula peraturan, dan pekerjaan latar belakang.

seo-paywall-setting-memberpress-review

Ini mempunyai pilihan Authorize Search Engine dari mana anda boleh membenarkan enjin carian melihat kandungan terlindung anda sebagai anggota yang diberi kuasa. Dengan pilihan ini diaktifkan, mesin pencari dapat mengindeks laman web anda untuk kandungan terlarang juga.

Pilihan lain yang menarik ialah Paywall. Dengan mengaktifkan paywall, anda dapat memaparkan kandungan anda kepada semua pengunjung anda untuk beberapa kali sebelum kandungan anda terkunci.

Cukai: Akhirnya, tab ini membolehkan anda mengaktifkan atau mematikan pengiraan cukai dan menguruskan tetapan untuk pengiraan cukai.

2. Membuat Keahlian

Untuk membuat keahlian, anda harus pergi ke menu Keahlian dan klik Tambah baru.

Sekarang, anda boleh mula membuat keahlian baru seperti yang ditunjukkan di bawah:

buat-keahlian-member-ulasan

Beri nama untuk keahlian, tentukan harga anda, jenis penagihan (sekali atau berulang), tempoh akses, dan keterangan keahlian. Anda juga boleh mengkonfigurasi pilihan keahlian seperti pendaftaran, kebenaran, kotak harga, dll.

Anda boleh membuat pelbagai jenis dan tahap keahlian melalui proses yang sama.

keahlian-ahli tekan

3. Mengkonfigurasi Peraturan Akses – Melindungi Kandungan

Sekarang setelah kita melihat bagaimana membuat keahlian, mari kita lihat satu lagi ciri menarik dari plugin: Peraturan Akses.

Anda boleh menetapkan peraturan untuk melindungi kandungan anda dan menentukan siapa yang dapat mengakses konten yang dilindungi. Pertama, tetapkan kandungan yang dilindungi sebagai catatan, halaman, catatan yang dikategorikan atau ditandai dengan cara tertentu, atau fail apa pun di laman web. Kemudian, anda boleh menentukan ‘Syarat Akses’ yang mesti dipastikan pengguna dapat mengakses kandungan yang terkunci.

akses-peraturan-member-ulasan

Satu catatan bertajuk ‘Pos Kedua Saya’ ditetapkan sebagai kandungan yang dilindungi. Anda dapat melihat bagaimana peraturan akses ditetapkan dalam gambar di atas.

Kini, sesiapa sahaja yang belum membeli keahlian Perak dan ahli yang namanya tidak bermula dengan ‘Harry’ akan mendapat mesej yang tidak sah sekiranya dia cuba membuka siaran tersebut. Lihat tangkapan skrin di bawah:

semakan tanpa kebenaran-mesej-anggota-anggota

Ciri Penetapan Kandungan dan Tamat Tempoh: Satu lagi ciri menarik yang termasuk dalam menu ‘Peraturan’ adalah kandungan yang menetes dan habis masa berlakunya. Penetapan kandungan merujuk kepada membenarkan akses ke kandungan yang dilindungi setelah waktu tertentu. Oleh itu, pengguna harus mengunjungi laman web anda untuk mendapatkan akses ke kandungan terhad tertentu. Anda boleh menjangkakan lebih banyak pengunjung kembali dan pendapatan berulang dengan ciri ini.

content-dripping-memberpress-review

Begitu juga, pemalam membolehkan anda menetapkan tarikh luput untuk akses ke kandungan yang dilindungi.

Ciri Lebih Menarik dari MemberPress

MemberPress mempunyai lebih banyak ciri luar biasa yang membantu anda menjadikan laman web keahlian yang sempurna.

Mari kita lihat:

Peringatan

Ahli selalu sangat penting untuk laman web keahlian. Anda tidak boleh kehilangan ahli / pelanggan dengan alasan apa pun. Sekiranya keahlian tamat, pembaharuan, atau percubaan gagal untuk mendaftar, anda boleh menghantar e-mel peringatan dan membawa pengguna kembali ke laman web anda.

Dengan MemberPress anda dapat mengautomasikan e-mel peringatan dengan mudah dengan pesanan tersuai atau lalai anda. Ini adalah ciri yang sangat berguna kerana ia membantu anda memperoleh dan mengekalkan lebih ramai ahli.

tambah-peringatan-member-ulasan

Kupon

Ciri penting lain yang mungkin anda perlukan di laman keahlian adalah menggunakan kupon. MemberPress membolehkan anda membuat kupon dengan mudah dari menu Kupon, seperti yang ditunjukkan di bawah dalam tangkapan skrin.

kupon-anggota tekan

AddPress Ahli
MemberPress mempunyai integrasi mendalam dengan kira-kira 40 perkhidmatan dan perisian pihak ketiga. Ini termasuk pelbagai jenis perkhidmatan pemasaran e-mel, gerbang pembayaran, komuniti, dan perisian forum dan lain-lain. Dengan integrasi terpadu kepada pilihan perisian pihak ketiga yang menakjubkan ini, pemalam ini lebih berguna daripada sebelumnya dan memenuhi tujuannya dengan baik.

Plugin ini mempunyai kebanyakan aplikasi bersepadu yang dikemas dalam bentuk tambahan. Anda boleh menemui lebih dari 20 addon pada tab Add-On pada menu Activate. Tambahan ini siap dipasang hanya dengan satu klik. Anda hanya perlu memasang addon yang anda minati. Dengan cara itu, anda boleh memastikan papan pemuka anda kemas dan rapi..

add-on ahli

Selain itu, ada pilihan lain yang berguna seperti membuat dan mengurus kumpulan, anggota, langganan, transaksi, dan sistem laporan yang baik.

Harga dan Sokongan untuk Plugin Member Member

MemberPress adalah plugin premium tanpa versi percuma. Plugin ini menawarkan tiga peringkat rancangan harga untuk pelbagai jenis pengguna. Ketiga-tiga rancangan ini menyediakan lesen tahunan.

Pelan paling asas, bernama ‘Basic’, berharga $ 129 setiap tahun dan anda boleh menggunakan lesen ini hanya untuk satu laman web. Pelan lain, ‘Plus’, tersedia dengan harga $ 249 setiap tahun dan dapat digunakan hingga 10 laman web. Pelan paling maju adalah ‘Pro’, tersedia dengan harga $ 369 setiap tahun. Anda boleh menggunakan lesen pemalam ‘Pro’ untuk maksimum 30 laman web.

pilihan ahli-harga-pilihan

Harga MemberPress nampaknya mahal untuk permulaan, tetapi harga yang cukup berpatutan untuk semua ciri menakjubkan yang ditawarkan oleh pemalam.

Sokongan adalah aspek lain yang sangat penting yang perlu anda periksa sebelum membeli produk digital. Bercakap mengenai sokongan MemberPress, ia berdedikasi dan boleh dipercayai. Pasukan jurutera kebahagiaan profesional memberikan sokongan teknikal melalui sistem tiket sokongan. Laman web pemalam mempunyai pangkalan pengetahuan yang luas dan komprehensif di mana anda boleh mendapatkan pandangan dan idea mengenai penggunaan pemalam.

Keputusan kami mengenai MemberPress sebagai Plugin Keahlian WordPress Terbaik

MemberPress adalah salah satu plugin terbaik yang membantu anda membina laman web keahlian WordPress yang lengkap.

Penyatuannya dengan perkhidmatan dan perisian pihak ketiga yang popular juga patut dipuji. Plugin teras dilengkapi dengan semua ciri penting yang mungkin anda inginkan. Untuk ciri tambahan, anda boleh menambahkan addon masing-masing.

Menggunakan pemalam adalah kerja yang mudah. Walau bagaimanapun, rangkaian ciri dan pilihannya yang meluas mungkin membingungkan beberapa pengguna. Ia semestinya memerlukan sedikit masa untuk memahami antara muka pemalam untuk bukan teknisi.

Akhirnya, setelah tinjauan menyeluruh plugin MemberPress, kami dengan yakin dapat menyatakan bahawa itu adalah plugin yang bagus untuk WordPress. Plugin yang mampu berfungsi sebagai tulang belakang laman web keahlian, MemberPress pasti layak mendapat gelaran ‘terbaik’ di ceruknya. Kami memberikannya 4,8 / 5 bintang. Berikut adalah pecahan skor ulasan kami:

Secara keseluruhan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 4.8 / 5.0

ciri-ciri
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Persembahan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Sokongan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Kemudahan penggunaan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang Kosong 4.0 / 5.0

Harga
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Dapatkan Ahli Tekan Sekarang »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map