Ulasan BackupBuddy 2020: Adakah Plugin Sandaran Premium Terbaik?

Adakah anda mencari plugin sandaran untuk laman WordPress anda? BackupBuddy adalah salah satu plugin sandaran WordPress yang paling popular di pasaran. Dalam tinjauan BackupBuddy ini, kita akan melihat apa yang menjadikannya plugin sandaran WordPress teratas.


Ulasan BackupBuddy Lengkap

Mengapa Anda Perlu Plugin Sandaran untuk WordPress?

Internet tidak selamat seperti yang kita mahukan. Setiap hari ribuan laman web turun kerana serangan DDOS, percubaan penggodaman, dan pencurian data.

Banyak pemilik laman web tidak menyedari pentingnya sandaran, sehingga mereka kehilangan data. Memulihkan data yang hilang sangat mahal, menyakitkan, dan dapat dielakkan dengan sandaran yang betul.

Terdapat beberapa penyelesaian sandaran WordPress di pasaran. Inilah yang kami cari dalam penyelesaian sandaran yang sesuai untuk laman web WordPress.

 • Membuat sandaran secara automatik mengikut jadual biasa
 • Menyimpan sandaran di awan
 • Menawarkan pemulihan dan penghijrahan yang tidak menyakitkan dari sandaran

Mari lihat BackupBuddy dan lihat sejauh mana ia melakukan semua ini dan kemudian beberapa lagi.

Penyediaan Cepat dan Mudah untuk Sandaran Lengkap

Ramai pengguna peringkat pemula tidak biasa dengan terminologi yang digunakan oleh perisian sandaran. Ini menyukarkan mereka untuk membuat keputusan ketika menyediakan penyelesaian cadangan mereka.

BackupBuddy menjadikannya sangat mudah dan mudah bagi pemula untuk menyediakan penyelesaian sandaran mereka sebaik sahaja mereka mengaktifkan pemalam.

Itu menunjukkan kepada mereka bentuk ringkas dengan pilihan yang sangat mudah difahami. Cukup mengisinya dan menyimpannya bukan sahaja akan menyediakan penyelesaian sandaran anda, tetapi juga akan memulakan yang pertama sandaran lengkap.

Ini menyelamatkan pengguna dari sejumlah besar keputusan dan pilihan. Ia mula berfungsi dalam beberapa saat, dan anda tidak perlu bersusah payah dengan perisian untuk membuatnya berfungsi.

Sandaran Berjadual Automatik

Sebilangan besar pengguna tidak mempunyai masa untuk membuat sandaran secara manual setiap kali mereka mengemas kini laman web mereka. BackupBuddy membolehkan anda mengatur jadual automatik dengan cepat dan kemudian melupakannya.

Secara automatik ia akan membuat sandaran mengikut jadual yang ditentukan oleh anda. Bergantung pada seberapa kerap anda menyiarkan kandungan baru di laman web anda, anda dapat menyesuaikan jadual ini untuk memenuhi keperluan anda.

Jadual BackupBuddy

Ciri hebat lain dari BackupBuddy ialah ia membolehkan anda mengatur banyak jadual. Sebagai contoh, anda boleh mengatur jadual untuk cadangan harian anda pangkalan data, dan yang lain untuk membuat sandaran lengkap setiap minggu.

Simpan Sandaran Anda di Cloud dengan BackupBuddy

Salah satu ciri terpenting dari sebarang penyelesaian sandaran laman web ialah kemampuan menyimpan sandaran di beberapa lokasi. BackupBuddy menyediakan sejumlah pilihan untuk menyimpan sandaran anda dengan selamat.

Setiap plugin BackupBuddy memberi anda akses kepada penyimpanan 1 GB di storan awan BackupBuddy Stash. Pemalam ini juga membolehkan anda memadam sandaran lama secara automatik dari storan awan anda. Ini bermaksud 1 GB cukup untuk 95% laman web. Walau bagaimanapun, lebih banyak simpanan tersedia jika anda memerlukannya. Bermula dengan hanya $ 35 setahun dengan harga 5 GB.

Simpan sandaran anda di lokasi awan jauh dengan BackupBuddy

BackupBuddy juga membolehkan anda menyimpan sandaran anda pada perkhidmatan storan awan yang popular seperti Google Drive dan Dropbox.

Ia juga menyokong perkhidmatan penyimpanan awan yang murah seperti Amazon S3 dan Rackspace.

Selain penyimpanan awan, anda juga dapat menyimpan sandaran anda di pelayan anda sendiri, mengirimnya ke pelayan lain menggunakan FTP, atau membuat sandaran e-mel kepada diri sendiri.

Pulihkan dan Pindahkan Laman Web dengan Mudah dengan BackupBuddy

Banyak penyelesaian sandaran memudahkan pembuatan sandaran. Tetapi memulihkan laman web dengannya tidak semudah itu. BackupBuddy, sebaliknya, menjadikannya sangat mudah untuk memulihkan laman web anda dari sandaran.

Anda memulihkan semua fail anda dengan satu klik dari sandaran. BackupBuddy juga membolehkan anda mengganti fail terpilih dari sandaran lama. Ini sangat berguna semasa bekerja dengan tema atau mengedit fail di laman web langsung.

BackupBuddy juga dilengkapi dengan pilihan rollback yang mudah untuk pangkalan data anda. Anda boleh memilih sandaran dan kembalikan ke pangkalan data yang disimpan dengan sandaran tersebut tanpa mengganti fail.

Sekiranya anda memindahkan laman web dari pelayan ke pelayan lain atau ke nama domain baru. Kemudian BackupBuddy menyediakan penyihir migrasi yang sangat mudah digunakan untuk itu. Cukup muat naik fail sandaran dan importbuddy.php anda ke pelayan baru. Kemudian jalankan script importbuddy untuk memindahkan laman web anda dengan mudah.

Lakukan Imbasan Malware Pantas dengan BackupBuddy

Perisian hasad adalah masalah biasa dengan laman web. Biasanya perisian hasad dimasukkan ke dalam laman web tanpa pengetahuan pemilik laman web. Ini biasanya skrip yang memuat turun perisian jahat atau trojan ke komputer pelawat.

Perisian hasad boleh merosakkan kedudukan mesin carian laman web anda. BackupBuddy dilengkapi dengan pengimbas malware cepat terbina dalam. Anda dapat menggunakannya untuk memeriksa laman web anda terhadap ancaman malware yang biasa. Ia memeriksa laman web anda menggunakan penyemakan imbas selamat Google, web selamat Norton, PhishTank, SiteAdvisor, dan beberapa alat dalam talian yang lain.

Sekiranya perisian hasad dikesan di laman web anda, maka anda boleh mengembalikan laman web anda ke sandaran sebelumnya untuk mendapatkan penyelesaian yang cepat. Walau bagaimanapun, anda masih perlu meningkatkan keselamatan keseluruhan laman web anda untuk memastikan perkara ini tidak berulang.

Pilihan Harga dan Sokongan untuk BackupBuddy

Harga untuk BackupBuddy bermula dengan harga serendah $ 80 setahun untuk 2 lesen laman web. Anda boleh membeli lesen Emas dengan harga $ 297 yang melayakkan anda menggunakan BackupBuddy di laman web tanpa had dengan sokongan dan peningkatan seumur hidup.

Sokongan berdasarkan tiket diberikan kepada semua pelanggan dari forum sokongan rasmi plugin. Soalan biasanya dijawab dalam masa kurang dari beberapa jam.

Pengguna yang lebih suka melakukan sesuatu dengan sendiri akan mendapati dokumentasi dalam talian cukup luas dan memuaskan. Anda juga mendapat akses ke Codex rasmi, tutorial, tutorial video, arahan dan forum sokongan.

Keputusan kami mengenai BackupBuddy sebagai Plugin Sandaran WordPress Terbaik

BackupBuddy menawarkan sekumpulan ciri lengkap yang anda perlukan dari plugin sandaran WordPress anda. Ia mempunyai antara muka pengguna yang sangat baik, dengan bantuan di layar tersedia bila diperlukan. Pengalaman pengguna ramping dan bahkan pemula akan merasa senang digunakan.

Kod pemalam boleh dipercayai dan mempunyai salah satu pemikiran terbaik dalam komuniti WordPress di belakangnya. Ia sangat dipercayai dan sangat dipercayai. Ia dikendalikan secara berkala dan kerap menerima kemas kini untuk memastikannya tetap terjamin dan selamat.

Ini adalah kaedah paling efektif untuk menyediakan sandaran untuk laman WordPress dengan sokongan profesional yang baik.

Kami yakin, bahawa BackupBuddy berada di puncak pemalam sandaran WordPress terbaik di pasaran. Kami memberikannya 5 daripada 5 bintang yang sempurna.

Berikut adalah pecahan skor ulasan kami:

Secara keseluruhan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

ciri-ciri
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Persembahan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Sokongan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Kemudahan penggunaan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Harga
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Dapatkan BackupBuddy Sekarang »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map