Ulasan Bentuk yang Boleh Dibentuk: Bina Bentuk WordPress Lanjutan

Adakah anda mempertimbangkan untuk membeli Borang yang Boleh Dibentuk tetapi tertanya-tanya apakah itu pilihan terbaik? Kami faham. Formidable Forms adalah plugin pembangun borang lanjutan untuk WordPress, tetapi mustahil untuk mengetahui apakah ia sesuai untuk keperluan anda tanpa analisis mendalam. Dalam ulasan Formidable Forms kami, kami akan melihat ciri-cirinya, harga dan banyak lagi.
semakan borang yang hebat


Mengenai Formidable Forms (Dahulu Pro Formidable)

Formidable Forms adalah pembentuk borang WordPress yang membolehkan anda membuat borang lanjutan dengan mudah tanpa perlu mengambil pembangun. Dari borang hubungan sederhana hingga bentuk berbilang halaman yang rumit, anda boleh membina apa sahaja bentuk borang web yang dapat anda bayangkan dengan Bentuk yang Boleh Dibentuk.

Versi ringkas plugin tersedia untuk dimuat turun secara percuma dari repositori WordPress.org. Walau bagaimanapun, versi lite hanya membolehkan anda membina borang hubungan asas. Untuk borang lanjutan, anda perlu meningkatkan ke versi pro.

Semakan Bentuk yang Boleh Dibentuk: Membuat Bentuk Asas

Seperti kebanyakan pemalam bentuk pembangun moden untuk WordPress, Formidable dilengkapi dengan pembangun seret dan lepas. Mari kita lihat bagaimana membina borang hubungan asas dengan Formidable Forms untuk melihat bagaimana ia berfungsi.

Antara muka Formidable Forms agak serupa dengan Gravity Forms.

pembentuk bentuk yang hebat

Semua bidang disusun dengan rapi di panel sebelah kanan. Untuk mendidik anda tentang cara menggunakan pemalam semasa anda pergi, mereka telah memberikan arahan yang jelas dengan anak panah di pembuatnya.

Untuk menambahkan medan borang ke pembangun anda, cukup klik pada mana-mana bidang di panel sebelah kanan. Untuk mengubah susun atur, anda boleh mengklik pada tab Layout. Anda kemudian akan diminta untuk memilih dari pelbagai susun atur bentuk yang berbeza.

Setelah membuat borang, anda akan diarahkan ke halaman Tetapan Umum. Di sini, anda boleh memilih pesanan terima kasih tersuai, pilihan gaya penggayaan tersuai, pilihan butang, dan banyak lagi.

pembentuk borang tetapan am

Membina Bentuk Lanjutan dengan Bentuk yang Boleh Dikemas

Sama ada anda ingin membina borang asas atau membuat aplikasi dalam talian yang rumit, Formidable Forms membantu anda melakukannya tanpa menyentuh satu baris kod. Antara muka sangat mesra pengguna untuk pemula dan pengguna maju. Mari kita lihat beberapa ciri canggih dalam Formidable Pro.

1. Pilih Tata Letak yang berbeza

bar sisi susun atur css

Formidable Forms dihantar dengan pelbagai pilihan susun atur yang kelihatan hebat dan sesuai dengan tema WordPress anda. Anda boleh mendapatkan tab Layout di sebelah tab Fields di panel sebelah kanan.

2. Bidang Lanjutan

Di luar kotak, Formidable Pro dilengkapi dengan banyak bidang bentuk lanjutan, seperti Muat Naik Fail, Teks Kaya, Kata Laluan, Kad Kredit, dll..

3. Ciri Lanjutan

tarikh di bahagian depan

Formidable Pro dihantar dengan pelbagai ciri canggih yang unik, seperti:

 • Paparkan data di bahagian depan: Formidable Forms adalah satu-satunya plugin pembangun borang yang membolehkan anda memaparkan data borang di frontend.
 • Bentuk berbilang halaman: Kurangkan pengabaian borang dengan membina borang berbilang halaman dengan bar kemajuan.
 • Graf dan carta: Berkomunikasi tren data yang kompleks dengan grafik dan carta.
 • Pengiraan: Lakukan pengiraan angka lanjutan – terutamanya berguna untuk kedai eCommerce.
 • Dan banyak lagi …

Bentuk yang Boleh Dibentuk: Harga dan Sokongan

Formidable Forms menawarkan versi percuma, yang boleh dimuat turun dari repositori WordPress.org. Versi percuma membolehkan anda membina borang hubungan asas di laman web anda.

semakan pro-harga yang hebat

Sekiranya anda ingin membina borang yang kompleks atau aplikasi dalam talian dengan Formidable Forms, anda perlu membeli versi pro. Versi pro tersedia dalam 4 rancangan berbeza:

Peribadi: Dengan harga $ 49, anda akan mendapat lesen premium 1 tahun dengan sokongan standard 1 tahun.

Pencipta: Dengan harga $ 99, anda boleh menggunakan pemalam sehingga 3 laman web. Anda juga akan mendapat addons, termasuk integrasi MailChimp, integrasi MailPoet, addstr Bootstrap, dan penjejakan pengguna dan lokasi.

Perniagaan: Dengan harga $ 199, anda akan mendapat sokongan keutamaan dan tambahan yang hebat seperti PayPal Standard, Zapier, pendaftaran pengguna, AWeber, dan banyak lagi.

Perusahaan: Dengan harga $ 399, anda akan mendapat lesen laman web tanpa had, sokongan elit, dan tambahan lanjutan, termasuk Stripe, WooCommerce, dan banyak lagi.

Keputusan kami untuk Menggunakan Borang yang Boleh Dibentuk di Laman Web anda

Formidable Formsable sangat sesuai untuk pengguna yang ingin membina borang lanjutan dengan mudah.

Plugin ini dilengkapi dengan semua ciri penting yang anda harapkan dari pembuat borang WordPress yang maju.

Kami sangat mengesyorkan Formidable Forms kepada mana-mana pengguna yang ingin membuat borang yang dihantar pengguna, memaparkan data borang di frontend, melakukan pengiraan yang kuat, dan banyak lagi.

Kami memberikannya 4 daripada 5 bintang. Inilah perincian skor ulasan kami:

Secara keseluruhan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang Kosong 4.0 / 5.0

ciri-ciri
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang Kosong 4.0 / 5.0

Persembahan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang Kosong 4.0 / 5.0

Sokongan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang KosongNilai Bintang Kosong 3.0 / 5.0

Kemudahan penggunaan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Harga
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang Kosong 4.0 / 5.0

Dapatkan Borang yang Boleh Dibentuk Sekarang »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map