Ulasan Wira CSS: Plugin Penyesuaian Tema WordPress # 1

Adakah anda mahu mengedit CSS tema anda tanpa menulis kod? CSS Hero adalah plugin WordPress premium yang membolehkan anda mengedit CSS mana-mana tema WordPress terus dari bahagian depan menggunakan pratonton langsung. Dalam tinjauan CSS Hero ini, kami akan melihat ciri, prestasi, dan kemudahan penggunaannya.


logo wira css

Apa itu Wira CSS dan Bagaimana Ia Berfungsi?

CSS Hero adalah penyunting CSS visual yang kuat untuk laman web bertenaga WordPress. Ini membolehkan anda menyesuaikan penampilan laman WordPress anda menggunakan mod pratonton langsung dengan antara muka pengguna grafik yang mudah. Tidak memerlukan pengekodan atau pengetahuan mengenai CSS atau HTML.

Sebilangan besar pengguna WordPress bukan pembangun web. Pengguna ini tidak tahu banyak CSS / HTML untuk mengedit atau menyesuaikan penampilan laman web mereka. Sekiranya tidak ada pilihan untuk mengubah sesuatu dalam tema mereka, tidak kira seberapa kecil atau mudahnya, mereka tetap akan menggunakannya.

CSS Hero mendakwa bahawa mana-mana pengguna WordPress dapat menyesuaikan penampilan visual laman web mereka tanpa menulis kod atau menyewa pembangun.

Setelah itu, mari kita lihat CSS Hero.

Ulasan Wira CSS: Kelebihan & Keburukan

Kelebihan

Mari kita lihat beberapa kelebihan menggunakan CSS Hero.

 • Sesuaikan penampilan laman web anda tanpa kegembiraan
 • Ciri titik dan klik memudahkan anda mengedit gaya anda dari bahagian depan
 • Pilihan buat asal dan buat semula yang mudah
 • Mod peranti bersepadu
 • Malah rancangan harga asasnya disertakan dengan semua ciri di luar kotak

Sekarang, mari kita lihat beberapa batasan Wira CSS.
Keburukan

Walaupun anda boleh menggunakan pemalam selama-lamanya dengan bayaran sekali, anda perlu memperbaharui lesen jika anda mahukan kemas kini selepas satu tahun.

Sokongan keutamaan hanya tersedia dengan Lifetime Pro, rancangan termahal.

Penyesuaian Tema WordPress Mudah Dengan Wira CSS

Perkara pertama dan paling ketara mengenai CSS Hero adalah kemudahan penggunaannya. Setelah memasang dan mengaktifkan pemalam, lawati bahagian depan laman web anda.

Anda akan melihat butang CSS Hero di hujung hadapan laman web anda. Mengkliknya akan memperluaskan antara muka CSS Hero dan anda boleh mula menyesuaikan tema anda dengan pratonton langsung yang dapat dilihat setiap masa.

penyesuaian wira css

Penyunting visual dalam CSS Hero sangat mudah digunakan. Cukup klik pada penunjuk dan kemudian klik pada mana-mana elemen di laman web anda. CSS Hero akan memuatkan kelas CSSnya dan anda boleh mula menyesuaikannya.

Semua sifat elemen yang dapat anda sesuaikan ditampilkan sebagai butang. Seperti teks, latar belakang, sempadan, ukuran, margin, padding, dll. Cukup klik pada harta tanah, dan pahlawan CSS akan menunjukkan apa yang boleh anda lakukan dengannya.

Terdapat butang, gelangsar, dan kawalan mudah untuk menambah atau mengurangkan saiz, nilai, dan hampir semua yang boleh anda lakukan dengan CSS.

Kembalilah pada bila-bila masa ke mana-mana titik dengan Wira CSS

Semasa menyesuaikan laman web, anda mungkin mencuba sesuatu dan tidak menyukainya. Anda mungkin mencuba beberapa perkara terlebih dahulu dan kemudian memutuskan untuk kembali ke perubahan pertama yang anda buat.

wira css mengedit sejarah

CSS Hero membolehkan anda kembali kepada perubahan yang anda buat dan buat asal. Anda juga boleh melihat keadaan yang berbeza untuk melihat keadaan yang anda sukai dan kemudian mengaktifkannya.

Ciri ini sangat membantu para pemula yang hanya ingin mencuba pelbagai perkara. Sekiranya sesuatu tidak berjalan seperti yang anda harapkan, anda selalu mempunyai pilihan untuk kembali.

Ujian dan Penyesuaian Mudah Alih Dengan Wira CSS

CSS Hero membolehkan anda melihat laman web anda dengan mudah pada pelbagai peranti dan saiz skrin. Anda juga boleh mengedit dan menyesuaikan bagaimana laman web anda kelihatan di telefon bimbit menggunakan antara muka pengguna yang sama.

keserasian peranti wira css

Menguji dan melihat pratonton laman web pada peranti yang berbeza sukar bagi pemula. Tidak ketinggalan membuat perubahan pada tema WordPress responsif mudah alih mereka.

CSS Hero memungkinkan untuk melihat dan mengedit penampilan mudah alih laman web anda. Anda mendapat semua ciri dan kemudahan yang sama semasa mengedit penampilan mudah alih laman web anda.

Keserasian Wira CSS dengan Tema dan Pemalam WordPress

Terdapat beribu-ribu plugin dan tema WordPress yang tersedia untuk WordPress. Sebilangan tema dan pemalam ini mungkin tidak mengikut standard amalan terbaik untuk pembangunan WordPress.

Prestasi dan Pelbagai Ciri Hero CSS

CSS Hero berfungsi pada semua penyemak imbas web moden. Ia memanfaatkan JavaScript dan teknologi pembangunan web moden yang lain. Anehnya, pengalaman pengguna sangat lancar dan kami tidak merasakan tingkah laku lembap walaupun digunakan pada mesin Linux lama.

Selain daripada ciri penting yang telah kami sebutkan di atas, CSS Hero hadir dengan banyak lagi.

 • Alat Pemilih Warna membolehkan anda memilih warna dari mana sahaja
 • Eksport perubahan Wira CSS anda dalam fail CSS yang diperkecil
 • Gunakan sifat CSS yang kompleks seperti Gradien, bayangan kotak, dan lain-lain dengan mudah
 • Sokongan terbina dalam untuk 600+ Font Google
 • Tetapkan semula ke lalai tema anda dengan mudah

Adakah Wira CSS Penyelesaian yang Tepat untuk Anda?

CSS Hero pastinya bukan satu-satu-penyelesaian-untuk-semua penyelesaian untuk semua keperluan penyesuaian anda. Sebelum anda menyelami dan membeli pemalam, ada baiknya meluangkan masa untuk melihat apakah ini dapat mempermudah hidup anda.

Beli Wira CSS jika…

 • Anda ingin menyesuaikan penampilan (gaya) tema yang ada dengan mudah tanpa menulis kod
 • Anda tidak mahu merosakkan siaran anda dengan kod pendek
 • Anda adalah pembangun yang ingin menyesuaikan CSS dengan cepat dan mudah
 • Anda perlu menyesuaikan CSS bersama dengan plugin pembina halaman anda
 • Anda tidak mahu membuat kod fail CSS anda yang ada.

Jangan beli Wira CSS jika

Anda mencari plugin yang membolehkan anda membina halaman mandiri yang dibina khas dengan banyak ciri baru. Atau jika anda mahukan pemalam yang membolehkan anda mengganti editor WordPress lalai dengan yang baru.

Dalam kes ini, anda mungkin ingin mempertimbangkan pemalam pembangun halaman.

Pilihan Harga dan Sokongan untuk Wira CSS

harga wira css

CSS Hero adalah plugin berbayar dengan tiga tahap harga rancangan. Pelan permulaan mereka berharga $ 29 setahun dan sah untuk satu laman web. Pelan premium berharga $ 59 setiap tahun dan anda boleh menggunakannya di 5 laman web. Pelan terbaik mereka adalah pro yang berharga $ 199 setiap tahun dan anda boleh menggunakannya di 999 laman web. Ia juga dilengkapi dengan plugin addon yang dipanggil Hero Inspector.

Semua rancangan merangkumi sokongan dan kemas kini premium satu tahun.

Sokongan diberikan menggunakan sistem berdasarkan tiket. CSS Hero juga dilengkapi dengan dokumentasi yang luas, yang sangat berguna bagi pengguna yang suka menyelesaikan masalah sendiri.

Keputusan kami mengenai CSS Hero Plugin

Kami benar-benar kagum dengan betapa mudahnya menggunakan CSS Hero. Ia mempunyai antara muka bebas kekacauan yang bagus dan sangat intuitif. Pengalaman di luar kotak sangat baik, ia berfungsi seperti yang dijanjikan. Pilihan harga sangat berpatutan dan dokumentasinya cukup luas dan ditulis dengan baik.

Kami memberikan CSS Hero 5 daripada 5 bintang. Berikut adalah pecahan skor ulasan kami.

Secara keseluruhan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

ciri-ciri
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Persembahan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Sokongan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Kemudahan penggunaan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Harga
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Dapatkan Wira CSS Sekarang »
Lihat Kupon Wira CSS »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map