AffiliateWP Review – Affiliate-programma voor WordPress

Wilt u een partnerprogramma voor uw product maken? Een partnerprogramma is een verwijzingssysteem waarbij u anderen stimuleert om uw product te verwijzen door hen een commissie te bieden voor elke verkoop die zij doorverwijzen.


Hoe creëer je een affiliate systeem in WordPress? Daar is de AffiliateWP-plug-in voor gemaakt. Hiermee kunt u eenvoudig een volwaardig partnersysteem in WordPress maken. Als u meer wilt weten over de functies, functionaliteiten, prijzen, enz., Lees dan onze volledige AffiliateWP-recensie hieronder.

Over de AffiliateWP-plug-in

affiliatewp-best-affiliate-management-systeem-voor-wordpress

AffiliateWP is de # 1 affiliate managementsysteem plug-in voor WordPress. Hiermee kunt u een volledig affiliate-systeem in WordPress bouwen en helpt u affiliates, verwijzingen, betalingen, enz. Vanaf uw site te beheren. Het wordt geleverd met alle affiliate marketingtools die u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien en geld te verdienen.

Het is een plug-in gebouwd voor WordPress die eruitziet en aanvoelt als WordPress zelf. Alle functies zijn zorgvuldig ontworpen om zich aan te passen aan WordPress en om u een vertrouwde ervaring te geven. Bovendien wordt het geleverd met geavanceerde trackingfuncties voor partners en verwijzingen die betrouwbare, nauwkeurige gegevens bieden.

AffiliateWP is ontwikkeld door hetzelfde team dat de Easy Digital Downloads eCoommerce-plug-in heeft gemaakt. Daarom heeft de plug-in naadloze integratie met Easy Digital Downloads. Om nog maar te zwijgen, het heeft ook volledige ondersteuning voor WooCommerce en andere populaire lidmaatschaps-, formulier- en factuurplug-ins.

Hoe werkt affiliate marketing?

Affiliate marketing is een van de meest populaire manieren om online geld te verdienen. Affiliate marketing creëert een win-win situatie voor de 2 betrokken partijen; de ondernemers en de aangesloten bedrijven. Het is de samenwerking waarbij affiliates helpen om meer producten te verkopen en bedrijfseigenaren bieden een commissie aan affiliates voor elke verkoop waarnaar ze verwijzen.

Als u bijvoorbeeld een bedrijfseigenaar bent en producten probeert te verkopen, kunt u een affiliate-systeem op uw site maken en affiliates aanspreken om lid te worden. Wanneer ze een partner van uw website worden, kiezen ze producten uit uw winkel en promoten ze deze op hun blog en op verschillende andere platforms. Als mensen nu via de affiliate-links naar uw winkel komen en een product kopen, krijgt de affiliate die de klant heeft doorverwezen een bepaald percentage commissie.

Als bedrijfseigenaar krijgt uw winkel meer zichtbaarheid, meer verkeer en meer verkopen. Aan de andere kant verdienen gelieerde ondernemingen geld voor elke verkoop die ze naar uw winkel hebben verwezen. Daarom is het lonend voor zowel bedrijven als aangesloten marketeers.

Dus als u een online winkel heeft maar geen partnerprogramma heeft, moet u zeker overwegen om er een te hebben.

AffiliateWP Review – Aan de slag met AffiliateWP

AffiliateWP is een plug-in die exclusief is ontworpen voor WordPress met een interface net als de native WordPress-interface. Het is daarom gemakkelijk te configureren en te gebruiken.

Download eerst het plug-inbestand van de officiële AffiliateWP-website en installeer het op uw site. Als u gedetailleerde instructies nodig heeft, vindt u hier onze stapsgewijze handleiding voor het installeren van een plug-in.

1. Algemene instellingen

Nadat de plug-in is geactiveerd, navigeert u naar Partners »Instellingen om uw plug-in-licentie te activeren. U vindt de licentiesleutel in uw account op de AffiliteWP-website.

affiliatewp-general-setting

Naast licentie-activering, de Algemeen tabblad heeft een aantal partnerinstellingen. U kunt een partnerpagina of partnerovereenkomstpagina selecteren; laat ze echter zoals ze zijn, omdat deze pagina’s automatisch door de plug-in worden gemaakt om aan de specifieke behoeften van partners te voldoen.

Vervolgens kunt u verwijzingsinstellingen configureren. De verwijzingsvariabele is standaard ref en het standaard verwijzingsformaat ziet er als volgt uit: https://uwsite.com/?ref=1.

verwijzingsinstellingen

Als u de verwijzingsvariabele wilt wijzigen, kunt u deze gebruiken aff, verwijzen, partner, enzovoort.

Vervolgens kunt u inschakelen Vrij aangesloten URL’s die de zoekstrings vervangt (d.w.z.? ref =) en uw URL-indeling wijzigt in https://uwsite.com/ref/1.

U kunt een type verwijzingspercentage selecteren uit een percentage of een vast bedrag. Vervolgens kunt u een verwijzingspercentage toevoegen. Bekijk ook Exclusief verzendkosten en Exclusief belasting opties. Vervolgens kunt u ook de vervaldatum van een cookie toevoegen; bijvoorbeeld 30 dagen (wat betekent dat een aankoop binnen 30 dagen na het bezoek van de gebruiker via een verwijzingslink geldig is voor de commissie).

referral-rate-settings-affiliatewp-review

Vergeet na het bekijken van alle opties niet te klikken Wijzigingen opslaan.

2. Integraties

De plug-in heeft ingebouwde integratie voor een aantal plug-ins en systemen voor e-commerce, lidmaatschap, formulier en factuur. U kunt degene die u nodig hebt gemakkelijk inschakelen Partners »Instellingen» Integraties.

integraties-affiliatewp-instellingen

3. E-mailinstellingen

U kunt alle e-mailinstellingen configureren vanuit de E-mail tabblad in de instellingen van AffiliateWP.

email-instellingen-affiliatewp

U kunt een logo uploaden, een e-mailsjabloon kiezen, uit naam en e-mail, enz. Vervolgens kunt u e-mailmeldingen configureren over nieuwe affiliate-registraties, affiliate-aanvraag geaccepteerd, doorverwijzing toegekend, affiliate-aanvraag beoordeeld en aanvraag afgewezen.

4. Diverse instellingen

De Diversen tabblad in AffiliateWP-instellingen kunt u verschillende opties configureren die nuttig zijn voor uw aangesloten systeem.

misc-settings-affiliatewp

U kunt de registratie van partners door de gebruiker zelf in- of uitschakelen, goedkeuring van partners vereist, reCAPTCHA en nog veel meer.

Bekijk alle instellingen en klik vervolgens op Wijzigingen opslaan om uw instellingen op te slaan.

Het creëren van een partnergebied

Affiliate Area is waar uw gebruikers het registratie- en inlogformulier voor partners kunnen zien. Via deze pagina vragen nieuwe affiliate marketeers zich aan voor uw affiliate programma terwijl reeds aangemelde affiliates kunnen inloggen op hun accounts, verwijzende links kunnen genereren, statistieken kunnen bekijken en hun verdiensten kunnen zien.

AffiliateWP plugin maakt automatisch een Partnergebied pagina direct wanneer u de plug-in installeert in WordPress. Als u deze pagina niet vindt, kunt u zelf een nieuwe pagina maken en de shortcode toevoegen [affiliate_area] in het hoofdinhoudsgebied, dan zal het de pagina voor het partnergebied voor u maken.

Bekijk de onderstaande schermafbeelding om te zien hoe uw partnergebied eruit zal zien:

affiliate-gebied

Wanneer een gebruiker inlogt op zijn account, ziet hij een ander partnergebied. Het Affiliate-gebied voor ingelogde gebruikers ziet eruit als de onderstaande schermafbeelding:

aff-area-url-generator-affiliatewp

Partners kunnen partner-URL’s genereren door een pagina-URL in het veld daar in te voeren en op de te klikken Genereer URL knop.

Vervolgens de Statistieken optie toont een overzicht van betaalde en onbetaalde verwijzingen, bezoeken, conversieratio, inkomsten en commissietarieven.

affiliate-area-statistieken

Door op de volgende optie te klikken, Grafieken, filialen kunnen een grafische weergave van de filiaalstatistieken bekijken.

affiliate-area-grafieken

Verwijzingen geeft een glimp van de verwijzingen van de aangeslotene met het verdiende bedrag, de productbeschrijving en de status betaald of onbetaald.

affiliate-gebied-verwijzingen

De Bezoeken optie toont de pagina’s die zijn bezocht door hun gelieerde links.

De Creatieven optie omvat promotiebanners die gelieerde ondernemingen kunnen gebruiken op hun blogs en meerdere andere platforms om uw producten te promoten.

affiliate-area-advertenties

En tot slot de Instellingen Op het tabblad kunnen uw gelieerde ondernemingen hun betalingsmail toevoegen waar u de verdiende commissies naar kunt verzenden.

affiliate-area-instellingen

De Affiliate Area ziet er erg schoon en eenvoudig uit. Affiliate marketeers zullen dol zijn op uw affiliate programma-interface.

Uw partnerprogramma beheren

AffiliateWP biedt u eenvoudige maar krachtige opties om uw partnerprogramma te beheren. U kunt gelieerde ondernemingen toevoegen, bewerken en beoordelen; individuele en totale affiliate rapporten bekijken; verwijzingen, bezoeken en creatieve aspecten beheren; en bekijk volledige rapporten over alles.

Het configureren en beheren van de beheeropties is eenvoudig met AffiliateWP. Om te beginnen kunt u het overzicht van uw aangesloten systeem bekijken door naar te gaan Partners »Overzicht.

admin-overzicht-affiliatewp

U kunt de totalen voor betaalde inkomsten, onbetaalde verwijzingen, meest waardevolle affiliates, de laatste registraties van partners, recente verwijzingen, enz. Bekijken in het overzicht.

Vervolgens kunt u naar Partners »Partner om uw lijst met alle filialen te bekijken, nieuwe filialen toe te voegen, te bewerken, enz.

affiliates-affiliatewp-plugin

Het volledige filiaalbeheer werkt net als standaardberichten in WordPress.

AffiliateWP Addons

De AffiliateWP-plug-in wordt geleverd met krachtige gratis en premium add-ons die u kunt gebruiken om uw partnerprogramma effectiever te maken. Daarnaast ondersteunt het ook een aantal add-ons van derden.

Er zijn 15 officiële gratis add-ons en 14 pro-add-ons. De pro-add-ons omvatten PayPal-uitbetalingen, terugkerende verwijzingen, levenslange commissies, bestemmingspagina’s van partners, enz. Met de gratis add-ons kunt u functies toevoegen zoals het weergeven van een scorebord, het tonen van toegekende aangesloten coupons, het betalen van filialen met winkelkrediet, enz..

U kunt de add-ons openen vanuit uw WordPress-dashboard door naar te gaan Partners »Add-ons.

affiliatewp-addons

AffiliateWP-plug-in: prijzen en ondersteuning

AffiliateWP is een premium plug-in die 4 tariefplannen biedt.

affiliatewp-prijzen

1. Persoonlijk: Het kost $ 99 per jaar. Je kunt het maar op 1 website gebruiken. Bevat 15 officiële gratis add-ons en alle kernfuncties van AffiliateWP.

2. Plus: Het kost $ 149 per jaar. Het biedt 3 sitelicenties. Het bevat ook alle gratis add-ons en kernfuncties van de plug-in.

3. Professioneel: Het kost $ 249 per jaar. U kunt AffiliateWP op onbeperkte sites gebruiken met dit plan. Het bevat alle 15 pro-add-ons, samen met alle gratis officiële add-ons.

4. Ultiem: Het kost $ 499 en het is een eenmalig betalingsplan. Met dit plan kunt u AffiliateWP op onbeperkte sites gebruiken. Het bevat ook alle pro- en gratis add-ons en ook toekomstige add-ons.

Met de drie jaarlijkse abonnementen krijg je e-mailondersteuning en updates voor de duur van je huidige abonnement, terwijl je levenslange ondersteuning en updates krijgt met de Ultieme plan.

Als je vragen hebt, kun je hun livechat gebruiken voor directe antwoorden. U kunt ook een ticket indienen voor ondersteuningsvragen, maar u hoeft mogelijk geen contact op te nemen met ondersteuning omdat ze gedetailleerde documentatie hebben met echt uitgebreide artikelen om u te begeleiden.

Ons oordeel over het gebruik van AffiliateWP voor het maken van een affiliate-systeem in WordPress

AffiliateWP is ongetwijfeld de nummer 1 beste affiliate managementsysteem plug-in voor WordPress. Het heeft een complete set functies en functionaliteiten waarmee u een krachtig affiliate-systeem in WordPress kunt creëren. De integratie met eCommerce, lidmaatschap, formulieren en factuurplug-ins maakt het de alles-in-één oplossing voor partnerprogramma’s.

De plug-in is speciaal voor WordPress gemaakt, wat het een heel bijzonder product maakt. De interface lijkt erg op de WordPress-interface, dus iedereen die WordPress gebruikt, herkent het vertrouwde gevoel ervan en configureert alles heel gemakkelijk. Het is een eenvoudige plug-in voor WordPress-partners die u kunt gebruiken zonder code aan te raken.

Wij zijn van mening dat AffiliateWP de beste plug-in voor partnerbeheer is voor het maken en uitvoeren van een partnerprogramma op WordPress-sites. Het is een geweldige tool die u kunt gebruiken om uw verkoop te stimuleren, SEO te verbeteren en uw bedrijf te laten groeien.

We geven het 4,5 van de 5 sterren. Dit is het overzicht van onze beoordelingsscore:

Over het algemeen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Kenmerken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prestatie
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Ondersteuning
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Makkelijk te gebruiken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prijzen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Krijg nu AffiliateWP »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map