BackupBuddy Review 2020: is dit de beste Premium Backup-plug-in?

Bent u op zoek naar een back-upplug-in voor uw WordPress-site? BackupBuddy is een van de meest populaire WordPress-back-upplug-ins op de markt. In deze BackupBuddy-recensie zullen we bekijken wat het de beste WordPress-back-upplug-in maakt.


Voltooi BackupBuddy Review

Waarom heb je een back-upplug-in voor WordPress nodig??

Het internet is niet zo veilig als we zouden willen. Elke dag gaan duizenden websites offline vanwege DDOS-aanvallen, hackpogingen en gegevensdiefstal.

Veel site-eigenaren beseffen het belang van back-ups niet totdat ze hun gegevens verliezen. Verloren gegevens herstellen is erg duur, pijnlijk en volledig vermijdbaar met de juiste back-ups.

Er zijn verschillende WordPress-back-upoplossingen op de markt. Dit is wat we zoeken in een ideale back-upoplossing voor een door WordPress aangedreven site.

 • Maakt automatisch back-ups op regelmatige tijdstippen
 • Slaat de back-ups op in de cloud
 • Biedt pijnloos herstel en migratie vanaf back-ups

Laten we eens kijken naar BackupBuddy en kijken hoe goed het dit allemaal doet en nog wat meer.

Snelle en gemakkelijke installatie voor volledige back-ups

Veel gebruikers op beginnersniveau zijn niet bekend met terminologieën die worden gebruikt door back-upsoftware. Dit maakt het voor hen een beetje moeilijk om beslissingen te nemen bij het opzetten van hun back-upoplossing.

BackupBuddy maakt het heel eenvoudig voor beginners om hun back-upoplossing in te stellen zodra ze de plug-in activeren.

Het toont ze een eenvoudig formulier met zeer gemakkelijk te begrijpen opties. Door het gewoon in te vullen en op te slaan, wordt niet alleen uw back-upoplossing ingesteld, maar wordt ook uw eerste gestart volledige back-up.

Het bespaart gebruikers een overweldigend aantal beslissingen en opties. Het begint binnen enkele seconden te werken en u hoeft niet met de software te worstelen om het te laten werken.

Automatische geplande back-ups

De meeste gebruikers hebben niet de tijd om handmatig een back-up te maken wanneer ze hun website updaten. Met BackupBuddy kunt u snel een automatisch schema instellen en het vervolgens vergeten.

Het maakt automatisch back-ups volgens het door u gedefinieerde schema. Afhankelijk van hoe vaak u nieuwe inhoud op uw website plaatst, kunt u dit schema aanpassen aan uw behoeften.

BackupBuddy-schema's

Een andere geweldige functie van BackupBuddy is dat je meerdere schema’s kunt instellen. U kunt bijvoorbeeld een schema opstellen voor de dagelijkse back-up van uw database, en nog een om elke week volledige back-ups te maken.

Sla uw back-ups op in de cloud met BackupBuddy

Een van de belangrijkste kenmerken van elke website-back-upoplossing is de mogelijkheid om back-ups op meerdere locaties op te slaan. BackupBuddy biedt een aantal opties om uw back-ups veilig op te slaan.

Elke BackupBuddy-plug-in geeft u toegang tot 1 GB opslagruimte in de Stash-cloudopslag van BackupBuddy. Met de plug-in kunt u ook automatisch oude back-ups verwijderen uit uw cloudopslag. Dit betekent dat 1 GB voldoende is voor 95% van de websites. Er is echter meer opslagruimte beschikbaar als je die nodig hebt. Beginnend met slechts $ 35 per jaar voor 5 GB.

Sla uw back-up op externe cloudlocaties op met BackupBuddy

Met BackupBuddy kunt u uw back-ups ook opslaan op populaire cloudopslagservices zoals Google Drive en Dropbox.

Het ondersteunt ook goedkope cloudopslagdiensten zoals Amazon S3 en Rackspace.

Afgezien van cloudopslag, kunt u uw back-ups ook op uw eigen server opslaan, naar een andere server verzenden met FTP of back-ups naar uzelf e-mailen.

Herstel en migreer eenvoudig websites met BackupBuddy

Veel back-upoplossingen maken het eenvoudig om back-ups te maken. Maar het herstellen van sites met hen is niet zo eenvoudig. BackupBuddy daarentegen maakt het uiterst eenvoudig om uw website te herstellen vanaf een back-up.

U herstelt al uw bestanden met één klik vanuit de back-up. Met BackupBuddy kunt u ook geselecteerde bestanden van een oude back-up vervangen. Dit is vooral handig bij het werken met thema’s of het bewerken van bestanden op een live site.

BackupBuddy wordt ook geleverd met een eenvoudige rollback-optie voor uw database. U kunt een back-up selecteren en terugdraaien naar de database die bij die specifieke back-up is opgeslagen zonder bestanden te vervangen.

Als u een website migreert van server naar een andere of naar een nieuwe domeinnaam. Dan biedt BackupBuddy daarvoor een uiterst eenvoudig te gebruiken migratiewizard. Upload eenvoudig uw back-up en importbuddy.php-bestand naar de nieuwe server. Voer vervolgens het importbuddy-script uit om uw website eenvoudig te migreren.

Voer snelle malwarescans uit met BackupBuddy

Malware zijn een veelvoorkomend probleem bij websites. Meestal wordt malware zonder medeweten van de site-eigenaar in een website geplaatst. Dit is meestal een script dat schadelijke software of trojaanse paarden naar de computer van de bezoeker downloadt.

Malware kan de rangschikking van zoekmachines op uw site vernietigen. BackupBuddy wordt geleverd met een snelle ingebouwde malwarescanner. U kunt dat gebruiken om uw website te controleren op veelvoorkomende malwarebedreigingen. Het controleert uw website met Google Safe Browsing, Norton Safe Web, PhishTank, SiteAdvisor en verschillende andere online tools.

Als er malware op uw site wordt gedetecteerd, kunt u uw site eenvoudig herstellen naar een eerdere back-up voor een snelle oplossing. U moet echter nog steeds de algehele beveiliging van uw website verbeteren om ervoor te zorgen dat dit niet opnieuw gebeurt.

Prijs- en ondersteuningsopties voor BackupBuddy

Prijzen voor BackupBuddy beginnen vanaf slechts $ 80 per jaar voor een licentie voor 2 sites. U kunt een Gold-licentie kopen voor $ 297, waarmee u BackupBuddy mag gebruiken op onbeperkte sites met levenslange ondersteuning en upgrades.

Op tickets gebaseerde ondersteuning wordt aan alle abonnees geboden via de officiële ondersteuningsforums van de plug-in. Vragen worden meestal binnen een paar uur beantwoord.

Gebruikers die er de voorkeur aan geven dingen zelf te doen, zullen de online documentatie behoorlijk uitgebreid en bevredigend vinden. Je krijgt ook toegang tot de officiële Codex, tutorials, video-tutorials, instructies en ondersteuningsforums.

Ons oordeel over BackupBuddy als de beste WordPress-plug-in voor back-ups

BackupBuddy biedt een uitgebreide reeks functies die u nodig heeft van uw WordPress-back-upplug-in. Het heeft een zeer gepolijste gebruikersinterface, met hulp op het scherm wanneer dat nodig is. De gebruikerservaring is strak en zelfs beginners zouden het vrij gemakkelijk te gebruiken vinden.

De plug-incode is betrouwbaar en heeft een van de beste koppen in de WordPress-gemeenschap achter de rug. Het is zeer vertrouwd en zeer betrouwbaar. Het wordt regelmatig onderhouden en ontvangt regelmatig updates om het veilig te houden.

Het is de meest kosteneffectieve manier om back-ups te maken voor een WordPress-site met goede professionele ondersteuning.

We zijn ervan overtuigd dat BackupBuddy aan de top staat van de beste WordPress-back-upplug-ins op de markt. We geven het de perfecte 5 van de 5 sterren.

Hier is een overzicht van onze beoordelingsscore:

Over het algemeen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Kenmerken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prestatie
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Ondersteuning
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Makkelijk te gebruiken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prijzen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Nu BackupBuddy kopen »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map