Beoordeling van betaalde abonnementen (2020): The Good, the Bad & the Ugly

Bent u op zoek naar een lidmaatschapssite met WordPress en WooCommerce?


Betaalde abonnementen voor leden zijn trots op het feit dat ze de meest intuïtieve plug-in voor WordPress-lidmaatschap voor WooCommerce op de markt zijn. In deze recensie bekijken we de plug-in voor betaalde abonnementen en de bijbehorende functies om te zien of deze de hype waarmaakt.

Laten we beginnen.

Over betaalde abonnementen

betaalde ledenabonnementen

Betaalde ledenabonnementen zijn een eenvoudig te gebruiken WooCommerce-lidmaatschapsplug-in van Cozmoslabs, dezelfde mensen achter TranslatePress, een van de toonaangevende WordPress-vertaalplug-ins.

Gebruiksgemak is het belangrijkste dat betaalde abonnementen onderscheidt van hun concurrenten.

Deze plug-in voor WordPress-lidmaatschap dwingt u niet tot een vooraf gedefinieerde structuur omdat de plug-in naadloos integreert in uw WordPress-site en inhoud. Dat betekent dat er geen leercurve is om aan te pakken, dus zelfs als je een absolute beginner bent, kun je bijna onmiddellijk een lidmaatschapssite opzetten met betaalde ledenabonnementen.

Betaalde lidmaatschapsabonnementen: verkoop lidmaatschapsabonnementen met WooCommerce

Betaalde ledenabonnementen zijn een van de beste plug-ins om het bekijken, kopen en aanbieden van speciale productprijzen aan uw leden te beperken.

Afgezien van het beperken van inhoud, kunt u hiermee terugkerende betalingen accepteren, gratis proefversies aanbieden, lidmaatschap upgraden of downgraden en nog veel meer.

Om Betaalde Lidmaatschapsabonnementen in te stellen, hoeft u alleen maar uw PayPal-adres op te geven om betaling te accepteren, abonnementsplannen op te stellen en uw inhoud te beschermen via een metabox die in elk afzonderlijk bericht, elke pagina of elk aangepast berichttype wordt weergegeven.

woocommerce winkelpagina inhoudsbeperking

Met betaalde ledenabonnementen kan dat

 • Beperk het bekijken en kopen van producten: Als u een lidmaatschapssite heeft, zal het beperken van producttoegang tot uw leden niet-leden aanmoedigen om lid te worden van uw lidmaatschapssite.
 • Bied een ‘Amazon Prime’-type verkoop aan: Als u een eCommerce-handelaar bent, kunt u speciale prijzen met kortingen, zoals Amazon Prime, aanbieden aan uw betaalde abonnees of leden. Dit moedigt uw bestaande klanten aan om zich te abonneren op uw betaalde lidmaatschap.
 • Stel een gratis proefversie in op uw lidmaatschapssite: Bied een gratis proefperiode aan en geef gebruikers gedurende een beperkte periode toegang tot het ledengedeelte.

Betaalde lidmaatschapsabonnementen gebruiken om een ​​lidmaatschapssite op te zetten

Betaalde ledenabonnementen bieden u een geweldige onboarding-ervaring, dus ongeacht uw vaardigheden kunt u snel en eenvoudig een lidmaatschapssite opzetten.

Na het activeren van de plug-in wordt u doorverwezen naar een instellingenpagina. Het beste deel is dat je de plug-in in 3 eenvoudige stappen kunt instellen.

instellingen voor betaalde abonnementen bekijken

Op de eerste pagina wordt u gevraagd of u automatisch lidmaatschapspagina’s wilt maken, zoals registratie, inloggen, enz. Met een klik op de knop kunt u die lidmaatschapspagina’s instellen.

betaalde ledenabonnementen beoordelen de betaling

Nadat u de noodzakelijke instellingen op de eerste pagina heeft geconfigureerd, wordt u gevraagd uw PayPal-gegevens op te geven. De plug-in biedt ook ondersteuning voor Stripe en PayPal Express met behulp van add-ons.

Vervolgens wordt u gevraagd nieuwe abonnementen toe te voegen.

nieuw abonnement toevoegen

Add-ons voor betaalde abonnementen voor leden

De plug-in voor betaalde abonnementen wordt geleverd met 9 basis-add-ons en 7 pro-add-ons. De basis-add-ons zijn beschikbaar bij alle plannen, maar de pro-add-ons zijn alleen beschikbaar bij het Pro-plan.

Basis add-ons:

 • Globale inhoudsbeperking: beperk inhoud wereldwijd in plaats van bepaalde pagina’s te beperken.
 • Kortingscodes: Sta gebruikers toe om een ​​kortingscode in te voeren tijdens het aanmelden.
 • E-mailherinneringen: herinner uw gebruikers aan belangrijke accountgebeurtenissen, zoals het verlopen van een abonnement.
 • Navigatiemenu filteren: pas de zichtbaarheid van het navigatiemenu aan op basis van het abonnementsplan van gebruikers.
 • bbPress: Integreer een forum op uw lidmaatschapssite.
 • Lidmaatschap voor een vaste periode: abonnementen op leden op een bepaalde datum beëindigen.
 • Betaal wat u wilt: hiermee kunnen leden betalen wat ze willen als abonnementskosten.
 • reCaptcha: vermijd bot-spamregistratie.
 • Labels bewerken: bewerk het label, de tekenreeks of het bericht dat afkomstig is van de plug-in voor betaalde abonnementen.

Pro-add-ons:

 • Groepslidmaatschappen: verkoop groepslidmaatschappen die worden beheerd door één account voor een gereduceerde prijs.
 • Terugkerende betalingen voor PayPal Standard: Accepteer terugkerende betaling met PayPal.
 • PayPal Express: Accepteer betaling via PayPal Express checkout.
 • Stripe: Accepteer Stripe-betaling op uw lidmaatschapssite.
 • Facturen: Genereer dynamisch facturen voor abonnementsbetalingen.
 • Druipende inhoud: geef toegang tot uw inhoud pas na een bepaalde periode sinds het abonnement.
 • Meerdere abonnementen per gebruiker: hiermee kunnen gebruikers zich abonneren op meerdere abonnementen.

Betaalde ledenabonnementen: voor- en nadelen

Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen van het gebruik van de plug-in Betaalde ledenabonnementen voor het opzetten van een lidmaatschapssite.

Voordelen:

 • Gratis versie: Een gratis versie van de plug-in is beschikbaar om te downloaden van WordPress.org.
 • Makkelijk te gebruiken: Betaalde ledenabonnementen maken het supergemakkelijk om aan de slag te gaan met een nieuwe lidmaatschapssite dankzij de geweldige onboarding-ervaring.
 • Elementor-compatibiliteit: U kunt de functies voor inhoudsbeperking rechtstreeks vanuit de front-end visuele interface van Elementor gebruiken.
 • Past in elk budget: Betaalde ledenabonnementen zijn waarschijnlijk de meest betaalbare premium WooCommerce-lidmaatschapsplug-in voor de functies die het biedt.

Nadelen:

 • Beperkte integratieopties: Hoewel betaalde abonnementen voor leden worden geleverd met alle essentiële functies, ontbreekt het aan ingebouwde integratie met services van derden, zoals Zapier en Authorize.net.
 • Geen tussenliggende tariefplannen: De plug-in biedt slechts 2 plannen, Hobbyist voor licentie voor 1 site en Pro-versie voor onbeperkte sitelicenties. Er zijn geen andere tussenplannen.
 • Restitutiebeleid: Hoewel ze een teruggavebeleid van 15 dagen hebben, wordt u geadviseerd om een ​​ondersteuningsticket te openen waarin uw ongemak wordt uitgelegd, zodat ze u beter kunnen helpen voordat u een teruggave aanvraagt.

Prijzen: betaalde lidmaatschapsabonnementen versus WooCommerce-lidmaatschappen versus MemberPress

Betaalde ledenabonnementen zijn waarschijnlijk de meest betaalbare premium-lidmaatschapsplug-in voor de functies die het biedt.

De prijzen voor een andere populaire plug-in, WooCommerce-lidmaatschappen, beginnen bijvoorbeeld bij $ 149 voor een enkele sitelicentie, maar bieden geen abonnementen. Voor abonnementen moet u een andere plug-in installeren, genaamd WooCommerce Subscriptions, die $ 199 extra kost voor een enkele sitelicentie.

Evenzo beginnen de prijzen voor MemberPress bij $ 149 voor een enkele sitelicentie.

Aan de andere kant brengen betaalde abonnementen je slechts $ 69 in rekening voor een enkele sitelicentie.

Betaalde ledenabonnementen bieden 2 plannen:

 • Hobbyist: $ 69 voor een enkele sitelicentie met 9 basis-add-ons.
 • Pro-versie: $ 149 voor onbeperkte sites met 9 basis-add-ons + 7 pro-add-ons.

Ons oordeel over betaalde abonnementen voor het verkopen van lidmaatschap

Betaalde ledenabonnementen zijn een van de meest intuïtieve lidmaatschapsplug-ins voor WordPress en WooCommerce. Het dwingt je niet tot een vooraf gedefinieerde structuur en integreert in je bestaande WordPress-site en inhoud.

Met slechts een paar klikken kunt u een lidmaatschapssite opzetten dankzij de geweldige onboarding-ervaring die het biedt. U kunt de inhoud globaal of individueel beperken via de metabox die u op uw pagina, post of aangepaste berichttypen kunt zien.

Als je dit artikel leuk vond, wil je misschien ook onze gids over de beste WooCommerce-plug-ins bekijken om je verkoop snel te laten groeien.

Over het algemeen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Kenmerken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Prestatie
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Ondersteuning
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Makkelijk te gebruiken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prijzen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Ontvang nu betaalde abonnementen voor leden »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map