BirchPress Review – WordPress plug-in voor het boeken van afspraken

Wilt u een online boekingssysteem toevoegen aan uw WordPress-site? BirchPress is een van de meest populaire, gebruiksvriendelijke WordPress-plug-ins voor afspraken en boeken die op de markt verkrijgbaar zijn. Maar is het de beste keuze voor jou??


In deze BirchPress-recensie bekijken we de functies, functionaliteiten, prijzen en meer om u te helpen beslissen of dit de juiste optie voor u is.

Over BirchPress Plugin

birchpress-wordpress-plugin

BirchPress is een zeer uitgebreide WordPress plug-in voor het boeken van afspraken. Hiermee kunt u eenvoudig online afspraakformulieren maken op uw WordPress-site, zodat uw bezoekers de beschikbaarheid kunnen controleren, afspraken kunnen boeken of online reserveringen kunnen maken. Het is een perfecte planner-plug-in waarmee uw gebruikers gemakkelijk afspraken op uw site kunnen maken zonder uw directe betrokkenheid.

De plug-in synchroniseert uw boekingskalender met de andere agenda’s die u al gebruikt, zoals Google Agenda, iCal, iPhone, Android of Outlook. U kunt e-mailmeldingen en herinneringen naar uw gebruikers configureren en verzenden wanneer de afspraken worden geboekt, opnieuw worden gepland of worden geannuleerd.

Het heeft ingebouwde PayPal- en creditcardondersteuning voor het accepteren van betalingen. Als u andere betalingsgateways wilt gebruiken, kunt u deze toevoegen via WooCommerce-integratie.

BirchPress is geschikt voor alle soorten bedrijven die online afspraakopties toestaan. U kunt het gebruiken voor gezondheid en welzijn, onderwijs, fitness, recreatie, salon, schoonheid, auto of elk ander type dienst of zakelijke website.

BirchPress Review – Aan de slag met BirchPress

BirchPress wordt geleverd met een eenvoudige en overzichtelijke gebruikersinterface waarmee u eenvoudig boekingsformulieren voor afspraken kunt toevoegen aan uw WordPress-berichten en -pagina’s.

Eerst moet u de BirchPress-plug-in op uw site installeren en activeren. Ga dan naar Afspraken »Instellingen om de plugin-instellingen te configureren.

algemene instellingen - afspraak boeken

In de Algemeen tabblad kunt u uw tijdzone, datum- en tijdnotatie, valuta en boekingsvoorkeuren configureren. U kunt vanaf daar ook uw ondersteuningssleutel voor plug-in invoegen.

De volgende, Form Builder kunt u uw afspraken aanpassen. De plug-in heeft een vooraf ontworpen afspraakformulier voor u klaar staan, dus u kunt de Form Builder-instellingen overslaan als u liever het standaardformulier gebruikt.

De Kennisgevingen tabblad kunt u e-mailmeldingen voor uw serviceproviders en klanten configureren.

U kunt uw PayPal-e-mailadres toevoegen en betalingsopties instellen via de Betalingen tabblad. Als u WooCommerce wilt gebruiken, kunt u dit inschakelen en instellen vanaf de WooCommerce tabblad. Als u aangepaste code wilt toevoegen, kunt u dat doen via de Aangepaste code tabblad.

Nadat u alle instellingen van de plug-in hebt bekeken en geconfigureerd, kunt u doorgaan en toevoegen locaties, dienstverleners, en Diensten.

Locaties, providers en services toevoegen

De BirchPress-plug-in maakt het eenvoudig om een ​​compleet boekingssysteem voor afspraken in WordPress te bouwen met opties om verschillende locaties, providers en services toe te voegen.

Ten eerste kunt u de verschillende locaties toevoegen waar u services aanbiedt. Ga naar om een ​​nieuwe locatie toe te voegen Afspraken »Locaties en klik Voeg locatie toe.

birchpress-plugin-add-new-location

Vervolgens kunt u verschillende serviceproviders toevoegen. Serviceproviders kunnen verschillende bureaus zijn of verschillende individuen in een bureau. Als u bijvoorbeeld een boekingsformulier voor een ziekenhuis maakt, moet u elke arts als dienstverlener toevoegen.

Ga naar om een ​​nieuwe provider toe te voegen Afspraken »Aanbieders en klik Provider toevoegen.

add-new-provider-birchpress-plugin

Voer de naam en de beschrijving van de serviceprovider in. Kies een kalenderkleur.

Blader vervolgens naar beneden Extra informatie en voer het e-mailadres van de serviceprovider in. Deze functie is alleen beschikbaar in de premiumversies van de plug-in.

Scrol daarna naar beneden naar de Werkrooster sectie. Selecteer vervolgens een locatie en klik op Schema toevoegen om de beschikbare tijden in te stellen. Als de services van de provider op meerdere locaties beschikbaar zijn, kunt u dat een voor een instellen.

werkschema-berkenpers

Zodra je alles hebt ingesteld, ga je gang en publiceer je de provider.

Vervolgens moet u Services toevoegen. Ga naar Afspraken »Diensten en klik op de Service toevoegen knop.

add-services-berkenpers

Voer uw servicenaam en beschrijving in. Kies vervolgens servicelocaties en serviceproviders in het rechter zijpaneel.

Blader vervolgens omlaag naar de Service-instellingen sectie en configureer uw serviceopties.

service-instellingen

Ga dan door en publiceer uw diensten.

Nu u locaties, providers en services heeft toegevoegd, bent u klaar om een ​​afspraakformulier op uw site toe te voegen.

Afspraak boekingsformulier toevoegen aan uw site

Boekingsformulier toevoegen met BirchPress is eenvoudig dankzij shortcodes. Het enige wat u hoeft te doen is de pagina openen waaraan u het boekingsformulier wilt toevoegen en de onderstaande shortcode plakken:

[bpscheduler_booking_form]

maken-boeken-pagina-berkenpers

Publiceer vervolgens de pagina. Je kunt de pagina nu in de front-end bekijken. Het afspraakformulier ziet eruit als de onderstaande schermafbeelding:

afspraak-vorm-berkenpers

Afspraken bekijken op uw agenda

Zodra mensen afspraken op uw site beginnen te boeken, kunt u ze op uw dashboard bekijken. Ga naar Afspraken »Kalender.

kalender berkenpers

Met BirchPress kunt u ook uw agenda op de front-end van uw website weergeven zodat uw gebruikers deze openbaar kunnen bekijken. Om een ​​openbare agenda toe te voegen, kunt u de volgende shortcode invoegen op een pagina waar u uw agenda wilt weergeven:

[bpscheduler_public_calendar]

add-public-calendar-birchpress

Deze functie is alleen beschikbaar in de Bedrijf en Bedrijf+ plannen.

BirchPress-plug-in: prijzen en ondersteuning

BirchPress is een gratis en premium WordPress-plug-in. Je kunt de gratis editie vinden in de officiële WordPress-plug-in-repository. Het heeft echter een beperkt aantal functies. Om van al zijn functies te genieten, moet je een premium abonnement kopen.

Er zijn 3 tariefplannen: Persoonlijk, Bedrijf, en Bedrijf+.

prijsstelling-berkenpers-review

Met de Persoonlijk plan, kunt u geautomatiseerde e-mailmeldingen gebruiken, herinneringsmails verzenden en vakanties blokkeren; het loopt echter betalingsopties mis. Het persoonlijke abonnement kost $ 99.

Als u betalingen wilt accepteren voor de online reserveringen die uw gebruikers maken, moet u de Bedrijf of Bedrijf+ plan. Met het Business-abonnement krijgt u alleen PayPal-integratie; maar met het Business + -plan kunt u ook Authorize.net en WooCommerce gebruiken.

Alle 3 abonnementen bieden 1 sitelicentie en 1 jaar ondersteuning en updates.

Voor ondersteuning kunt u de officiële BirchPress-website bezoeken en naar de website gaan Ondersteuning »Documentatie menu. Het heeft een complete set artikelen om u te helpen bij het configureren en gebruiken van de plug-in.

Ons oordeel over het gebruik van BirchPress voor het WordPress-boekingssysteem

BirchPress is een gebruiksvriendelijke en veelzijdige WordPress plug-in voor het boeken van afspraken. Het biedt een eenvoudige interface voor het toevoegen van uw services, servicelocaties en providers. Hiermee kunnen uw gebruikers probleemloos afspraken maken voor verschillende services op verschillende locaties bij verschillende providers.

Het toevoegen van een afspraakformulier op uw site is eenvoudig gemaakt met shortcodes. Met de premium-abonnementen van BirchPress kunt u betalingen accepteren, uw e-mailmeldingen configureren, uw afspraakformulieren aanpassen, een openbare agenda instellen en meer. De plug-in heeft alle functies die u ooit nodig zult hebben in een WordPress-boekingssysteem.

Wij zijn van mening dat BirchPress de beste WordPress afspraak- en boekingsplug-in is. Het is perfect voor elke WordPress-gebruiker die een online boekingssysteem op zijn sites wil toevoegen.

We geven het 4,5 van de 5 sterren. Dit is het overzicht van onze beoordelingsscore:

Over het algemeen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Kenmerken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prestatie
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Ondersteuning
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Makkelijk te gebruiken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prijzen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Download BirchPress nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map