Bloom Review 2020: is deze e-mailoptin-plug-in de moeite waard?

Wilt u uw mailinglijst samenstellen en uitbreiden? Als je een site hebt die is gebaseerd op WordPress, kun je plug-ins voor e-mailoptin gebruiken, zoals Bloom, waarmee je je e-maillijst kunt laten groeien.


In deze Bloom-recensie bekijken we de functies en functionaliteiten van de plug-in om erachter te komen of deze echt geweldig is en uw investering waard is.

bloei-review

Notitie: Bij IsItWP gebruiken we OptinMonster voor leadgeneratie, een Bloom-alternatief. U kunt onze volledige OptinMonster-recensie lezen voor meer informatie.

Waarom heb je een e-mailoptin-plug-in voor WordPress nodig??

E-mailmarketing is een van de belangrijkste taken die elke website-eigenaar moet uitvoeren. E-mailmarketing verwijst naar het proces van het via e-mail verzenden van een commerciële boodschap aan een groep mensen (uw doelgroep).

E-mailmarketing is zonder twijfel een effectieve techniek om een ​​persoonlijk merk, bedrijf of een succesvolle online winkel op te bouwen.

Voordat u de e-mailinbox van uw doelgroep / mogelijke klanten kunt bereiken, moet u hun e-mailadressen verzamelen, wat de eerste en meest essentiële stap is in e-mailmarketing.

Welnu, er zijn een aantal e-mailmarketingservices op de markt om u te helpen bij het eenvoudig uitvoeren van e-mailmarketing, maar met sommige functies schieten ze tekort. Hoewel u hiermee algemene e-mailoptin-formulieren op uw site kunt maken en insluiten, missen ze veel coole functies, zoals verbluffende ontwerpopties, gerichte weergave-instellingen en andere belangrijke functionaliteiten waarmee u uw bezoekers in klanten kunt veranderen.

Daarom heb je een e-mailoptin-plug-in nodig voor WordPress. E-mailoptin-plug-ins worden vaak geleverd met diepe integratie met grote e-mailmarketingservices. De plug-ins helpen u bij het maken van mooie en hoge conversie optin-formulieren voor uw WordPress-site.

Bloom – Toonaangevende e-mailoptin-plug-in voor WordPress

Bloom is een toonaangevende WordPress e-mailoptin-plug-in die momenteel op de markt is en is gemaakt door Elegant Themes.

Met de plug-in kunt u prachtige e-mailoptin-formulieren maken en deze op verschillende locaties op uw WordPress-site weergeven. Het helpt u om van uw websitebezoekers e-mailabonnees te maken en verhoogt uw siteconversies.

Bloom is geïntegreerd met de 16 populairste e-mailmarketingservices, waaronder AWeber, MailChimp, Campaign Monitor, enz.

bloom-email-marketing-service geïntegreerd

We leiden u door de belangrijkste kenmerken van de plug-in:

Zes Optin Form Display-typen

Bloom wordt geleverd met 6 optin-vormige weergavetypen. Bij elk weergavetype kunt u optin-formulieren in verschillende stijlen en locaties weergeven.

bloom-optin-form-types

1. Automatische opt-in pop-ups: Maak automatische opt-in pop-ups die worden geactiveerd door een getimede vertraging, het einde van de inhoud, na scrollen, reageren, kopen of na inactiviteit.

2. Automatische Optin Fly-Ins: Bouw indrukwekkende fly-ins met 10 fly-in-animaties en verschillende triggers als pop-ups.

3. Inline Optin-formulieren: Wanneer u optins op specifieke locaties in uw inhoud moet weergeven, kunt u inline optin-formulieren gebruiken. Maak een formulier, genereer de shortcode en gebruik deze waar u maar wilt.

4. Onderstaande optievormen: Met onderstaande optin-formulieren kunt u uw meest betrokken post- / paginabezoekers aanmoedigen zich te abonneren via uw optin-formulier.

5. Optin-formulieren voor widgets: Geef prachtige optin-formulieren weer in elk widget-klaar gebied op uw site.

6. Opties voor vergrendelde inhoud: Optins voor vergrendelde inhoud zijn handig en effectief als u een stuk premium inhoud heeft waar alleen uw abonnees toegang toe hebben. Door vergrendelde inhoudsoptins te plaatsen, kunt u direct uw bloglezers aantrekken om zich op uw blog te abonneren.

Uitgebreide ontwerpopties – 100+ formuliersjablonen

Als het op design aankomt, stelt Bloom je niet teleur. Het heeft meer dan 100 vooraf gemaakte optin-formuliersjablonen om mee te beginnen. Elke sjabloon heeft een uniek ontwerp en een professioneel tintje.

bloom-opt-in-form-sjablonen

Om een ​​ontwerp te maken, kiest u een sjabloon en klikt u aan het einde van de pagina op de knop ‘Volgende: Aanpassen’. De ontwerpopties zijn hier onbeperkt omdat u alles op de sjabloon die u hebt gekozen kunt aanpassen.

bloei-ontwerp-opties

Configureer de inhoud, lay-out, styling en alles wat u wilt wijzigen in de gebruiksvriendelijke interface. U kunt kiezen uit een aantal ontwerpopties die beschikbaar zijn voor vormen, afbeeldingsoriëntaties, optische randen en randen en onbeperkte kleuren. Bovendien kunt u ook aangepaste CSS invoegen om uw eigen ontwerpsmaak te bieden.

Krachtige weergave-instellingen

Naast de indrukwekkende ontwerpopties biedt Bloom ook indrukwekkende en krachtige weergave-instellingen. U kunt bepalen waar en wanneer uw aanmeldingsformulieren op uw website of berichten moeten verschijnen. Met zijn geweldige weergave-instellingen kunt u zeer gerichte optin-formulieren maken en deze op de meest optimale locaties weergeven om uw bezoekers in abonnees te veranderen.

bloei-weergave-instellingen

Automatische fly-in en pop-up triggers: Activeer uw optins op basis van tijdvertraging, na inactiviteit, onderaan het bericht, na opmerkingen, scrollen, kopen en klikken. Controleer eenvoudig de opties om deze instellingen tijdens het laden te configureren.

Doelgerichte weergavelocaties: U kunt weergavelocaties (alles, startpagina, blogpagina, archieven, categorieën, tags, bericht, pagina) en doelspecifieke optins voor specifieke locaties kiezen. Bovendien kunt u optin-targeting verfijnen door bepaalde pagina’s en berichten te definiëren die moeten worden weergegeven en niet om optin-formulieren weer te geven.

bloom-display-specific-post-opties

Bloom Dashboard – een gebruiksvriendelijke aanpak

Met het dashboard van Bloom kun je in één oogopslag zien hoe goed je optin-formulieren worden geconverteerd. U krijgt een aangepast paneel op uw WordPress-dashboard voor gemakkelijke toegang om e-mailaccounts te maken en te beheren, optin-statistieken en conversiepercentages te bekijken, AB-tests te splitsen, enz..

bloei-dashboard

Split AB-testen: Naast de geweldige ontwerp- en weergave-instellingen, heeft Bloom een ​​geweldige functie om u te helpen de conversieratio’s te verhogen. Met de gesplitste AB-testfunctie kunt u verschillende varianten van uw optin-formulier vergelijken om te zien welke beter presteert dan de rest.

Bloom-AB-testen

Optin Statistieken: Een andere zeer interessante functie met Bloom zijn optin-statistieken die op een uitgebreide manier worden aangeboden.

bloom-dashboard-statistieken

De statistieken bieden u een realtime overzicht van de prestaties van de plug-in, waaronder:

 • Het gemiddelde conversiepercentage voor alle tijden, het aantal abonnees en het groeipercentage van de lijst
 • Alle optins-vertoningen, conversietellingen en conversieratio
 • Afgelopen 12 maanden nieuwe aanmeldingsgrafiek
 • E-maillijst aantal abonnees en groeisnelheid
 • Hoogste converterende pagina’s

Bloom-gegevens en -instellingen importeren en exporteren: Importeer en exporteer Bloom-gegevens en -instellingen eenvoudig van de ene naar de andere site.

Prijzen en ondersteuningsopties voor Bloom-plug-in

Bloom is een premium plug-in van Elegant Themes, waarvoor je lid moet worden van hun Themes Club om de plug-in te downloaden. Je kunt het product niet afzonderlijk kopen. Je moet een van de lidmaatschapsplannen van Elegant Themes kopen om toegang te krijgen tot de Bloom-plug-in en andere producten. Bovendien krijg je al hun thema’s en plug-ins voor één lidmaatschap.

Ze hebben twee lidmaatschapsplannen. Dit zijn: 1) Jaarlijkse toegang voor $ 89 per jaar en 2) Levenslange toegang voor een eenmalige betaling van $ 249.

Dat betekent dat u minimaal $ 89 moet uitgeven om Bloom te kopen, wat vrij duur is voor low-budgetbedrijven. De bundel met krachtige thema’s en plug-ins die in het plan zijn opgenomen, maakt het abonnement echter de moeite waard.

Elegant Themes biedt toegewijde ondersteuning voor al zijn producten via verschillende kanalen, waaronder supporttickets, forums en livechat. U kunt gedetailleerde documentatie, videozelfstudies en artikelen voor de Bloom-plug-in krijgen.

Hoewel het enkele ontwerpopties biedt om uw optin-formulieren aan te passen, is het belangrijkste nadeel dat het niet wordt geleverd met een visuele aanpassing. U moet op de voorbeeldknop klikken om de wijzigingen die u in uw formulier aanbrengt te bekijken.

Bloom vs. OptinMonster- Dat is de beste oplossing voor het genereren van leads

OptinMonster is de meest verbazingwekkende oplossing voor het genereren van leads.

Onze Bloom-beoordeling zou onvolledig zijn als we Bloom niet vergelijken met OptinMonster, de populairste oplossing voor het genereren van leads.

Vergeleken met een SaaS-oplossing zoals OptinMonster, Bloom heeft de neiging meer serverbronnen te verbruiken, wat ook kan leiden tot het vertragen van uw site. Bovendien mist het veel handige functies die OptinMonster biedt, zoals canvas-popup en exit intent-triggers. De targetingopties zijn ook beperkt in Bloom.

Mis ons artikel over de beste WordPress pop-up plug-ins niet.

De OptinMonster-prijzen begint bij $ 29 / maand. Aan de andere kant moet u minimaal $ 89 per jaar uitgeven als u Bloom voor uw site wilt kopen.

Als u op zoek bent naar een optin-builder die bij uw budget past, OptinMonster is de beste keuze. Als je echter liever kiest voor een WordPress-specifieke optin-plug-in, dan is Bloom het proberen waard.

U kunt de volledige OptinMonster-recensie lezen.

Ons oordeel over Bloom voor het genereren van leads

Bloom biedt een echt eenvoudig te gebruiken en gebruiksvriendelijke interface voor het maken van e-mailoptin-formulieren voor WordPress-sites. Dankzij het eenvoudige en overzichtelijke dashboard kan iedereen aantrekkelijke optin-formulieren maken en meer leads genereren.

Hoewel het niet zo rijk is aan functies als OptinMonster, biedt het alle basisfunctionaliteiten en enkele targetingopties om uw e-maillijst te laten groeien. Het wordt geleverd met een uitgebreide lijst met sjablonen, waardoor Bloom een ​​unieke plug-in voor het genereren van leads voor WordPress is.

Als u op zoek bent naar een plug-in voor het genereren van leads die speciaal is gebouwd voor WordPress, dan is Elegant Themes ‘Bloom een ​​betrouwbare keuze voor u. We geven het 3,8 sterren. Hier is het overzicht van onze beoordelingsscores:

Over het algemeen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 3.8 / 5.0

Kenmerken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star EmptyBeoordeling Star Empty 3.0 / 5.0

Prestatie
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star EmptyBeoordeling Star Empty 3.0 / 5.0

Ondersteuning
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Makkelijk te gebruiken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Prijzen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Nu Bloom krijgen »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map