Elementor Review 2020 – Is het de beste plug-in voor WordPress Page Builder?

Wilt u uw WordPress-site ontwerpen zonder een ontwikkelaar in te huren? Het bouwen van een WordPress-site is eenvoudig met een plug-in voor paginabuilder zoals Elementor.


In deze Elementor-recensie bekijken we de functies, prestaties en het gebruiksgemak om te bepalen of dit de beste plug-in voor het bouwen van WordPress-pagina’s is.

elementor-wordpress-page-builder-plugin

Wat is een plug-in voor WordPress Page Builder?

Een plug-in voor WordPress-paginabuilder biedt een eenvoudige interface voor slepen en neerzetten om prachtige websites te bouwen. U kunt pagina’s maken door eenvoudig inhoudsblokken te rangschikken met een tool voor slepen en neerzetten. De meeste paginabouwers bieden ook front-end bewerking, zodat u live bewerkingen kunt uitvoeren zonder heen en weer te hoeven schakelen tussen uw editor en de voorbeeldpagina.

Bovendien stelt een paginabuilder iedereen in staat om gemakkelijk een website te bouwen, ongeacht zijn of haar vaardigheden. Er is geen technische kennis vereist omdat u geen enkele regel code hoeft aan te raken.

Prachtig ontwerpen van WordPress-sites met Elementor

Elementor is een eenvoudig te gebruiken plug-in voor WordPress-paginabuilder met een visuele interface voor slepen en neerzetten. Het wordt geleverd met een breed scala aan elementen waarmee u de inhoud op uw pagina eenvoudig kunt organiseren met de hulpmiddelen voor slepen en neerzetten. De plug-in vereist helemaal geen codering om de instellingen te configureren en pagina’s te maken.

Met meer dan 900.000 actieve installaties is het een van de populairste WordPress-paginabuilders die beschikbaar zijn op internet.

1. Berichten en pagina’s maken met Elementor

Terwijl u een nieuwe pagina toevoegt of een bestaande pagina bewerkt in uw pagina-editor, kunt u de Bewerk met Elementor knop boven de WordPress-editor. U kunt er eenvoudig op klikken om de Elementor-editor te starten.

bewerk-pagina-met-elementor-plug-in

Dit leidt u naar de Elementor-editorinterface zoals weergegeven in de schermafbeelding.

Aan de linkerkant zijn er elementen of widgets die u kunt slepen en neerzetten. Je kunt de Instellingen balk onder de elementen. Klik op om nieuwe inhoud toe te voegen Nieuwe sectie toevoegen of Sjabloon toevoegen in het inhoudsgebied.

elementor-interface

Een sectie is een ontwerplay-outblok met een of meer kolommen erin. Als u ‘Nieuwe sectie toevoegen’ kiest, wordt u gevraagd een inhoudsstructuur voor uw nieuwe pagina te selecteren. Er zijn 12 sectietypen om uit te kiezen, zoals weergegeven in de schermafbeelding.

add-section-elementor

Nadat u de structuur van uw pagina heeft gekozen, kunt u een sectielay-out kiezen en elementen naar de sectiekolommen slepen.

Zoals te zien is in de onderstaande schermafbeelding, kunt u alles vanuit de editor aan de linkerkant wijzigen en de wijzigingen live bekijken in het inhoudsgebied.

edit-elementen

Als u vooraf gemaakte sjablonen voor uw pagina wilt gebruiken, kunt u op de klikken Sjabloon toevoegen knop. Je hebt toegang tot meer dan 300 vooraf ontworpen sjablonen, benoemde pagina’s en blokken in de Elementor-bibliotheek.

elementor-bibliotheek

U kunt eenvoudig een sjabloon uit de bibliotheek invoegen, aanpassen en op publiceren klikken.

Uitgebreide set elementen & Sjablonen

De Elementor-plug-in heeft een uitgebreide set op maat gemaakte elementen of widgets. U kunt een widget vinden voor elk type inhoud dat u nodig heeft, zoals koppen, knoppen, formulieren, carrousels of Google maps om er maar een paar te noemen.

elements-in-elementor-plugin

Naast de Elementor-widgets kunt u standaard WordPress-widgets of andere op thema’s gebaseerde widgets of plug-in-widgets gebruiken in de editor. Elementor kan worden geïntegreerd met elk thema en plug-in dat u hebt geïnstalleerd en voegt uw geactiveerde thema en andere compatibele plug-in-widgets toe aan de Elementor-pagina-editor.

theme-plugin-widgets-elementor

Installeer uw favoriete thema’s en plug-ins en bouw uw pagina’s eenvoudig vanuit de Elelemtor-editor met behulp van de widgets die door uw thema en andere plug-ins worden geleverd.

Bovendien kunt u uw ontwerp als sjabloon opslaan en hergebruiken op andere pagina’s binnen uw site.

Klik op Opties opslaan en sla op als sjabloon.

opslaan als sjabloon

Nu wordt uw nieuwe sjabloon opgeslagen in de Elementor-bibliotheek.

mijn-nieuwe-sjabloon

U kunt uw op maat gemaakte sjabloon eenvoudig op elke gewenste pagina invoegen. Bovendien kunt u de sjabloon exporteren naar andere websites die u bezit, waardoor het superhandig is. U hoeft niet elke keer een nieuwe pagina te maken.

3. Eindeloze aanpassingsopties

Elementor biedt u eindeloze aanpassingsmogelijkheden voor uw website.

Ga naar de Stijl en Geavanceerd menu in de Elementor-editor om alle aanpassingsopties te zien.

onbeperkt aanpassen

U kunt de secties breedte en hoogte beheren; formaat van kolommen wijzigen; stel uw inhoudspositie in op de bovenkant, het midden of de onderkant van een kolom; opvulling en marges instellen voor secties, kolommen en widgets; kolomkloof instellen; enzovoort.

4. Responsieve ontwerpcontroles

Met Elementor kunt u het ontwerp van uw webpagina’s aanpassen op basis van het type apparaten dat uw bezoekers gebruiken. Dit zorgt ervoor dat uw website 100% responsief is, wat betekent dat uw site er geweldig uitziet op alle apparaten, inclusief desktops, mobiele telefoons en tablets.

elementor-responsief ontwerp

De plug-in heeft standaard een bureaubladweergave. U kunt de weergave wijzigen in mobiel om te ontdekken hoe uw bezoekers uw site op hun mobiele apparaten zullen bekijken.

De plug-in heeft ook een extra functie om responsiviteit te garanderen. Je kunt de Snel reagerend optie onder de Geavanceerd menu wanneer u een element bewerkt. Hiermee kun je een widget voor een specifiek apparaat verbergen. Dit is handig wanneer u niet op elk apparaat hetzelfde stuk inhoud wilt weergeven.

verberg-widget-elementor

5. Volledige revisiegeschiedenis – Maak de wijzigingen ongedaan / herhaal ze

Een ander geweldig kenmerk van Elementor is de volledige revisiegeschiedenis. Met deze functie kunt u op elk moment terugkeren naar een vorige versie. De plug-in slaat al uw invoer op, zodat u eenvoudig naar een oudere versie kunt gaan wanneer dat nodig is.

elementor-herzieningen

Meer Elementor-functies

Laten we eens kijken naar wat meer functies van de Elementor-plug-in:

 • Inline bewerken: Met deze functie kunt u tekstinhoud rechtstreeks op het live-scherm bewerken. Deze functie maakt het gemakkelijk om blogposts te schrijven en uw bestaande inhoud te bewerken.
 • Kop- en voetteksteditor: Het bewerken van de kop- en voettekstgebieden van uw site is eenvoudig met Elementor. U kunt ze visueel bewerken zonder codering.
 • Vertaling en RTL Ready: De plug-in is vertaald in meer dan 23 talen en kan gemakkelijk worden vertaald in andere talen. Het ondersteunt RTL-taal volledig.
 • Wereldwijde kleuren en typografie: U kunt globale kleuren en typografie instellen om een ​​samenhangend ontwerp te creëren op uw hele website.
 • Uitgebreide typografie-opties: Gebruik 800+ Google-lettertypen of voeg uw eigen aangepaste typekit-formulieren toe en gebruik ze op uw hele website.
 • Integraties van derden: De plug-in ondersteunt integraties van derden, waaronder MailChimp, Drip, ActiveCampaign, enz.
 • Onderhoudsstand: U kunt de onderhoudsmodus instellen met behulp van de prachtige binnenkort verkrijgbare Elementor-sjablonen en sjablonen voor de onderhoudsmodus.
 • eCommerce-widgets: Gebruik vooraf gebouwde WooCommerce-widgets samen met prijstabellen en prijslijst-widgets om eenvoudig eCommerce-pagina’s te bouwen.

Prijs- en ondersteuningsopties voor Elementor

Elementor is gratis als u het downloadt van de officiële WordPress-plug-inrepository. De gratis versie van de plug-in biedt een behoorlijk aantal widgets en andere functies waarmee u eenvoudige websites kunt bouwen.

Voor professionals heeft de plug-in een premium-versie met extra premium-widgets, sjablonen en andere opties. Het heeft drie tariefplannen: persoonlijk, zakelijk en onbeperkt. U kunt het persoonlijke abonnement kopen voor 1 sitelicentie, Business voor 3 sites en Unlimited voor onbeperkte sites.

elementor-prijzen

Elementor bevat uitgebreide documentatie met veel tutorials om u te helpen eenvoudig een website te bouwen met de plug-in. U vindt ook handleidingen op hun blog en YouTube-kanaal.

De plug-in-auteurs bieden speciale ondersteuning via op tickets gebaseerde e-mails.

Ons oordeel over Elementor als de beste plug-in voor WordPress Page Builder

Na onze grondige beoordeling van de plug-in, kunnen we zeggen dat Elementor alle functies heeft die u nodig heeft om WordPress-aanpassingen eenvoudig te maken. De interface van de plug-in is niet opgeblazen met extra, nutteloze opties zoals sommige plug-ins, dus u zult het gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen vinden. Het beste van alles is dat zelfs beginners en niet-technisch onderlegde mensen de plug-in gemakkelijk kunnen gebruiken om prachtige websites te bouwen.

Mis deze beste webdesignsoftware niet.

We geven Elementor paginabuilder 4.8 van de 5 sterren. Hier is het overzicht van onze beoordelingsscores:

Over het algemeen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 4.8 / 5.0

Kenmerken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prestatie
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Ondersteuning
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Makkelijk te gebruiken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prijzen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Koop Elementor nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map