Formidable Forms Review: Bouw geavanceerde WordPress-formulieren

Overweeg je Formidable Forms te kopen, maar vraag je je af of dit de beste keuze is? We begrijpen het. Formidable Forms is een geavanceerde plug-in voor het maken van formulieren voor WordPress, maar het is onmogelijk om te zeggen of het geschikt is voor uw behoeften zonder een grondige analyse. In onze beoordeling van Formidable Forms bekijken we de functies, prijzen en meer.
formidabele beoordeling van formulieren


Over formidabele formulieren (voorheen Formidable Pro)

Formidable Forms is een WordPress-formulierbouwer waarmee u eenvoudig geavanceerde formulieren kunt bouwen zonder dat u een ontwikkelaar hoeft in te huren. Van eenvoudig contactformulier tot complexe formulieren met meerdere pagina’s, u kunt elk type webformulier bouwen dat u maar kunt bedenken met Formidable Forms.

De Lite-versie van de plug-in kan gratis worden gedownload van de WordPress.org-repository. Met de lite-versie kunt u echter alleen een eenvoudig contactformulier maken. Voor geavanceerde formulieren moet u upgraden naar de pro-versie.

Formidable Forms Review: een basisformulier maken

Zoals de meeste moderne plug-ins voor form builder voor WordPress, wordt Formidable geleverd met een drag-and-drop-builder. Laten we eens kijken hoe u met Formidable Forms een eenvoudig contactformulier kunt maken om te zien hoe het werkt.

De interface van Formidable Forms lijkt enigszins op Gravity Forms.

formidabele formulierenbouwer

Alle velden zijn netjes georganiseerd in het rechterpaneel. Om u te leren hoe u de plug-in gebruikt terwijl u onderweg bent, hebben ze duidelijke instructies met pijlen in de bouwer geplaatst.

Om een ​​formulierveld aan uw bouwer toe te voegen, klikt u gewoon op een veld in het rechterpaneel. Om de lay-out te wijzigen, kunt u op het tabblad Lay-out klikken. Vervolgens wordt u gevraagd om te kiezen uit verschillende formulierindelingen.

Nadat u een formulier heeft gemaakt, wordt u doorgestuurd naar de pagina Algemene instellingen. Hier kunt u een aangepast bedankbericht, aangepaste stylingstijlen, knopopties en meer kiezen.

algemene instellingen formulierbouwer

Geavanceerde formulieren bouwen met formidabele formulieren

Of u nu een basisformulier wilt bouwen of een complexe online applicatie wilt maken, Formidable Forms helpt u dit te doen zonder een enkele regel code aan te raken. De interface is enorm gebruiksvriendelijk voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. Laten we eens kijken naar enkele geavanceerde functies in Formidable Pro.

1. Kies een andere lay-out

css layout zijbalk

Formidable Forms wordt geleverd met meerdere lay-outopties die er geweldig uitzien en perfect passen bij uw WordPress-thema. U vindt het tabblad Lay-out naast het tabblad Velden in het rechterpaneel.

2. Geavanceerde velden

Out of the box, Formidable Pro wordt geleverd met een heleboel geavanceerde formuliervelden, zoals Bestand uploaden, Rich Text, Wachtwoord, Creditcard, enz.

3. Geavanceerde functies

datum op frontend

Formidable Pro wordt geleverd met een breed scala aan unieke geavanceerde functies, zoals:

 • Toon gegevens op frontend: Formidable Forms is de enige plug-in voor het maken van formulieren waarmee u formuliergegevens op de frontend kunt weergeven.
 • Formulier met meerdere pagina’s: Verminder het verlaten van formulieren door een formulier met meerdere pagina’s te bouwen met een voortgangsbalk.
 • Grafiek en grafiek: Communiceer complexe gegevenstrends met grafieken en diagrammen.
 • Berekening: Voer geavanceerde numerieke berekeningen uit – vooral handig voor e-commerce winkels.
 • En meer…

Formidabele formulieren: prijzen en ondersteuning

Formidable Forms biedt een gratis versie, die kan worden gedownload van de WordPress.org-repository. Met de gratis versie kunt u een eenvoudig contactformulier op uw site bouwen.

formidabele pro review- prijzen

Als je complexe formulieren of online applicaties wilt bouwen met Formidable Forms, moet je de pro-versie kopen. De pro-versie is beschikbaar in 4 verschillende plannen:

Persoonlijk: Voor $ 49 krijg je de premium 1-jarige licentie met 1 jaar standaardondersteuning.

Schepper: Voor $ 99 kunt u de plug-in op maximaal 3 sites gebruiken. Je krijgt ook add-ons, waaronder MailChimp-integratie, MailPoet-integratie, Bootstrap-add-ons en add-ons voor gebruikers volgen en locaties.

Bedrijf: Voor $ 199 krijgt u prioriteitsondersteuning en krachtige add-ons zoals PayPal Standard, Zapier, gebruikersregistratie, AWeber en meer.

Onderneming: Voor $ 399 krijg je de onbeperkte sitelicentie, elite-ondersteuning en geavanceerde add-ons, waaronder Stripe, WooCommerce en meer.

Ons oordeel over het gebruik van formidabele formulieren op uw site

Formidable Forms is het meest geschikt voor gebruikers die gemakkelijk geavanceerde formulieren willen bouwen.

Deze plug-in wordt geleverd met alle essentiële functies die u van een geavanceerde WordPress-formulierbouwer mag verwachten.

We raden Formidable Forms ten zeerste aan aan gebruikers die door gebruikers ingezonden formulieren willen maken, formuliergegevens op de frontend willen weergeven, krachtige berekeningen willen uitvoeren en meer.

We geven het 4 van de 5 sterren. Dit is het overzicht van onze beoordelingsscores:

Over het algemeen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Kenmerken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Prestatie
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Ondersteuning
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star EmptyBeoordeling Star Empty 3.0 / 5.0

Makkelijk te gebruiken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prijzen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Krijg nu formidabele formulieren »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map