Gravity Forms Review 2020: is het uw geld waard?

Op zoek naar een contactformulier plug-in voor uw WordPress-site? Gravity Forms wordt vaak gerangschikt onder de beste plug-ins voor WordPress-contactformulieren. In deze Gravity Forms-beoordeling zullen we kijken naar de functies en prestaties om erachter te komen of het echt de beste contactformulier-plug-in voor WordPress wordt genoemd.


Gravity Forms Review

Waarom heb je een WordPress Contact Form Plugin nodig??

Of u nu een kleine blog of een bedrijfswebsite heeft, elke site heeft een contactformulier nodig. Een contactformulier werkt als een brug tussen jou en je publiek.

De meeste moderne websites hebben meer nodig dan alleen een contactformulier. Ze hebben ook andere formulieren nodig, zoals het aanvragen van een offerteformulier, onderzoeken, boekingen, indienen van inhoud, enzovoort.

Gravity Forms is een van de meest populaire plug-ins voor het maken van formulieren voor WordPress. Hiermee kunt u elk soort webformulier maken dat u maar kunt bedenken, van een eenvoudig contactformulier tot een lang ingewikkeld formulier – Gravity Form maakt het proces pijnloos eenvoudig.

Over Gravity Forms

Gravity Forms is zonder twijfel de meest veelzijdige plug-in voor WordPress-contactformulieren op de markt. Van responsieve formulieren tot spamfilter en geavanceerde berekeningen tot betalingsgateways, Gravity Forms wordt geleverd met alles wat u nodig heeft om eenvoudig een online formulier te bouwen.

Als je een budget hebt voor het kopen van een premium plug-in voor WordPress-formulieren, dan is Gravity Forms de BESTE gok. Het is natuurlijk een beetje duur, maar als je het beu bent om op zoek te zijn naar een complete formulier-plug-in, zoek dan niet verder dan Gravity Forms.

Gravity Forms Review: de formulier-plug-in voor uw almaar groeiende behoeften

Gravity Forms is het meest geschikt voor gebruikers die met gemak complexe formulieren op een WordPress-site moeten bouwen. De steeds groter wordende lijst met functies onderscheidt Gravity Forms van de concurrentie. Laten we eens kijken naar enkele geweldige functies van Gravity Forms.

 • 30+ formuliervelden: Het wordt geleverd met een grote verscheidenheid aan formuliervelden waarmee u eenvoudig elk type WordPress-formulier kunt bouwen.
 • Responsief formulier: Uw WordPress-formulier ziet er geweldig uit op alle apparaten, inclusief desktop, mobiel en tablet.
 • Voorwaardelijke logica: Velden weergeven of verbergen op basis van selectie door de gebruiker.
 • E-mail notificaties: E-mailmeldingen houden u op de hoogte wanneer een formulier wordt ingediend.
 • Spamfilter: Bestrijding van spamformulierinzendingen met Google reCaptcha, Really Simple Captcha en Akismet-opties.
 • Bestandsuploads: Sta uw gebruikers toe bestanden te uploaden via uw online formulier.
 • Opslaan en doorgaan: Een gedeeltelijk ingevuld formulier opslaan en er later naar terugkeren om het formulier in te vullen.
 • Berekeningen: Met Gravity Forms kunt u ook geavanceerde berekeningen uitvoeren op basis van ingediende veldwaarden.
 • Front-end formulieren: Wilt u gebruikers toestaan ​​een blogbericht ter beoordeling in te dienen zonder hen WordPress-beheerderstoegang te geven? U kunt dit doen door front-endformulieren op uw site te gebruiken.
 • Formulieren beperken en plannen: Beperk het aantal inzendingen dat een formulier kan ontvangen en plan uw formulieren.
 • Integraties: Met Gravity Forms is integratie een eitje. Verbind uw webformulier met alle online applicaties waarmee u wilt werken.

Een Drag and Drop Form Builder in WordPress

Gravity Forms wordt geleverd met een intuïtieve vormmaker voor slepen en neerzetten. Selecteer eenvoudig een veld dat u wilt toevoegen en sleep het naar uw formulier.

Gravity Forms - Formulierenbouwer met slepen en neerzetten

Als u een formulierveld verwijdert, wordt het uitgebreid, zodat u dingen kunt wijzigen als dat nodig is. Het wordt geleverd met vooraf gedefinieerde, gebruiksklare velden voor de meest gebruikte formulieren, waaronder naam, e-mail, website, feedback, enzovoort.

Afgezien van de standaardvelden, wordt Gravity Forms geleverd met geavanceerde velden. Hier kunt u aangepaste formuliervelden maken door verschillende invoertypen te kiezen en ze naam, labels, waarden, verificatiecontroles, enz. Toe te wijzen.

U kunt formuliervelden eenvoudig herschikken door ze simpelweg op en neer te slepen in het formulier. Voor complexere formulieren kunt u zelfs een formulier opsplitsen in verschillende secties en pagina’s.

Krachtige bedieningselementen verpakt in formulierinstellingen

Elk formulier in Gravity Forms kan zijn eigen aangepaste instellingen hebben. Hierdoor kunnen gebruikers de titel en beschrijving van het formulier instellen.

Gravity Forms wordt geleverd met krachtige besturingselementen onder formulierinstellingen. Hierdoor kunt u verschillende aspecten van uw formulier beheren. Naast de gebruikelijke instellingen zijn er een aantal opties die je kunt inschakelen voor je formulier.

Instellingen voor zwaartekrachtformulier

U kunt de formulierindeling beheren en een CSS-klasse toevoegen, zodat u deze zelf kunt opmaken. U kunt antispamfuncties zoals inschakelen honingpot, of schakel overgangsanimaties in om uw formulier er interactiever uit te laten zien.

Onder het bevestigingstabblad van formulierinstellingen kunt u bepalen wat er gebeurt wanneer een gebruiker een formulier verzendt. Jij kan omleiden gebruikers om ze een aangepast bericht te laten zien, ze naar een bevestigingspagina te sturen of ze om te leiden naar een andere gewenste link.

U kunt ook inschakelen dat de gegevens van de formuliervelden als queryreeksen naar uw bevestigingspagina worden verzonden. Hierdoor kunt u de queryreeksen in andere functies gebruiken om dynamische informatie op de bevestigingspagina weer te geven.

Elke formulierinstellingen heeft een tabblad met meldingen. Standaard ontvangen gebruikers met een beheerdersniveau meldingen voor elke formulierinzending. U kunt aangepaste meldingen toevoegen en meldingen naar andere e-mailadressen sturen.

Geavanceerde velden en voorwaardelijke logica

Gravity Forms wordt geleverd met de standaard formuliervelden zoals de basisinvoertypen. U kunt labels en waarden voor deze velden definiëren terwijl u ze aan uw site toevoegt.

Geavanceerde velden in Gravity Forms

Met deze velden kunt u echter niet veel met uw formulier doen. Gravity Form wordt geleverd met een andere sectie voor geavanceerde velden. Deze zijn gebruiksklare velden die u gewoon in de formuliereditor kunt neerzetten.

Het e-mailveld heeft bijvoorbeeld een selectievakje waarmee u een bevestigingsmail naar de gebruiker kunt sturen om hun e-mailadres te verifiëren. Gravity Forms valideert automatisch dat de gegevens in het veld overeenkomen met de basissyntaxis voor dat veld.

Met berichtvelden kunt u velden die betrekking hebben op een WordPress-bericht in uw formulier invoeren. Met behulp van berichtvelden kunt u formulieren maken om door gebruikers ingezonden inhoud op uw WordPress-site te accepteren.

Met berichtvelden kunt u door gebruikers ingezonden inhoud toevoegen

Ten slotte zijn er prijsvelden waarmee u velden zoals productnaam, prijzen, hoeveelheid, enz. Kunt toevoegen.

De krachtigste functie van Gravity Forms is de mogelijkheid om voorwaardelijke controles toe te voegen aan uw formulieren. Met voorwaardelijke logica kunt u uw formulier configureren om velden, secties, pagina’s of zelfs de verzendknop te tonen of te verbergen op basis van gebruikersselecties of invoer.

Integreer en breid zwaartekrachtformulieren uit met add-ons

WordPress heeft veel plug-ins die fungeren als frameworks die zijn gebouwd op WordPress. Gravity Forms kan eenvoudig worden geïntegreerd met de meest populaire WordPress-plug-ins en zelfs met veel niet-WordPress-apps.

Er zijn add-ons beschikbaar om Gravity Forms te integreren met de meeste populaire e-mailserviceproviders zoals MailChimp, Aweber, GetResponse en vele anderen.

Gravity Forms basis en geavanceerde add-ons

Je kunt Gravity Forms ook uitbreiden om veel extra functies toe te voegen met add-on-plug-ins. Er zijn add-ons om quizzen, enquêtes en peilingen te maken met behulp van Gravity Forms.

Gravity Forms kan ook worden geïntegreerd met veel populaire CRM’s zoals Agile, Zoho en Capsule CRM-oplossingen.

Gravity Forms werkt out of the box met WooCommerce. Het heeft ook add-ons om uw formulieren te integreren met betalingsgateways zoals PayPal, Stripe, Authorize.net, enz.

Gravity Forms vs WPForms: Best Contact Form Plugin Showdown

Zowel Gravity Forms als WPForms helpen u gemakkelijk een contactformulier op uw site te bouwen. Maar als je dieper graaft, zul je een paar belangrijke verschillen tussen beide vinden.

Laten we eens kijken hoe deze plug-ins verschillen en welke plug-in de beste keuze is voor uw unieke behoeften.

1. Gebruiksgemak

Zowel Gravity Forms als WPForms worden geleverd met veel geweldige tijdbesparende functies om een ​​contactformulier te bouwen.

Echter, net als elke andere feature-rijke plug-in, is er een beetje leercurve om Gravity Forms te gebruiken. Om nog maar te zwijgen, hoe meer functies out of the box beschikbaar zijn, hoe steiler de leercurve zal zijn. Gravity Forms is niet anders.

Om een ​​formulier te maken, moet u eerst de naam van uw formulier specificeren. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar de formulierbouwer, waar u de formuliervelden elke keer handmatig moet toevoegen.

De interface is niet zo strak als WPForms. Om een ​​voorbeeld van het formulier te bekijken, moet u op de knop Voorbeeld in de builder klikken.

wpforms formuliersjablonen

WPForms, aan de andere kant, maakte het hele proces van het bouwen van formulieren veel gemakkelijker. De plug-in wordt geleverd met verschillende vooraf gebouwde sjablonen, zodat u een formulier kunt bouwen zonder altijd opnieuw te hoeven beginnen.

wpforms beoordeling

Alle formuliervelden zijn overzichtelijk gerangschikt, zodat je snel het juiste veld in de builder kunt selecteren. U kunt ook ONMIDDELLIJK een voorbeeld van het formulier bekijken terwijl u de velden in de builder aanpast.

Winnaar: WPForms

2. Prijs

De kosten van Gravity Forms beginnen bij $ 59. Ze bieden geen gratis versie. U kunt echter naar hun demosite gaan om de plug-in te testen voordat u deze koopt.

Omgekeerd, WPForms biedt een gratis versie die kan worden gedownload van de WordPress plug-in repository. De kosten van de premium-versie van de plug-in beginnen bij $ 49.

Winnaar: WPForms

3. Functies

Als het op functies aankomt, blijft Gravity Forms duidelijk voor op de curve.

Dat betekent niet dat WPForms geen essentiële functies heeft. Maar het mist enkele geavanceerde functies die worden aangeboden door Gravity Forms zoals Berekeningen.

Dat gezegd hebbende, er zijn ook enkele gebieden waar WPForms zich opstapelt, zoals peilingen en enquêtes. De plug-in WPForms geeft u zelfs de beste interactieve onderzoeksrapporten met realtime inzichten. U kunt ook slimme enquêtevelden vinden, zoals likert-schaal, sterbeoordelingen, enz.

Winnaar: Gravity Forms

Bekijk onze volledige WPForms-beoordeling.

Prijs- en ondersteuningsopties voor Gravity Forms

zwaartekracht vormt prijsstelling

Prijzen van de plug-in Gravity Forms beginnen bij $ 59 per jaar voor een enkele sitelicentie met basis add-ons. De Pro-licentie kost $ 159 voor 3 sites en standaard + pro-add-ons. De Elite-licentie is beschikbaar voor $ 259 per jaar met alle add-ons en onbeperkte ondersteuning voor sites.

Elke licentie geeft recht op één jaar ondersteuning op basis van kaartjes. De Elite-licentie geeft u prioriteitsondersteuning. Vragen worden meestal zeer snel beantwoord met een indrukwekkende doorlooptijd voor ticketresolutie.

De documentatie is uitgebreid en helpt u bij elk aspect van het bouwen van een formulier.

Ons oordeel over zwaartekrachtformulieren als de beste contactformulier-plug-in voor WordPress

Gravity Forms is het meest geschikt voor gevorderde gebruikers die een complete plug-in voor WordPress-formulieren nodig hebben. Als je een budget hebt voor het kopen van een premium plug-in, moet je zeker Gravity Forms eens bekijken.

Qua functies heeft de basisplug-in een indrukwekkende reeks opties. U kunt ook add-on-plug-ins voor Gravity Forms vinden, niet alleen op de plug-in-website, maar ook op de WordPress.org-repository.

Als een van de meest populaire en meest gebruikte plug-in, worden de meeste WordPress-thema’s geleverd met ingebouwde ondersteuning voor Gravity Form-stijlen. Het werkt probleemloos met de meeste andere WordPress-plug-ins.

We denken dat dit de beste contactformulier-plug-in voor WordPress is en we geven het 4,6 van de 5 sterren.

Over het algemeen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Half 4.6 / 5.0

Kenmerken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prestatie
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Ondersteuning
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Makkelijk te gebruiken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Prijzen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Download nu Gravity Forms »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map