Inloggen LockDown

Bezorgd dat hackers toegang krijgen tot uw WordPress-dashboard? Een van de manieren waarop u uw WordPress-site kunt beschermen, is door het aantal onjuiste inlogpogingen binnen een korte periode te beperken. In onze Login LockDown-recensie leest u precies hoe deze plug-in zal helpen om uw site veilig te houden.


Inloggen LockDown Review

Waarom u WordPress moet beveiligen tegen hackpogingen

WordPress is een van de meest populaire CMS’en (inhoudbeheersystemen) op internet – het wordt gebruikt door ongeveer 20% van alle bestaande websites.

Het is een gebruikelijke misvatting dat zijn populariteit WordPress onveilig maakt, maar de eersteklas beveiligingsfuncties zijn eigenlijk een van de redenen waarom het zo populair is! Hoewel het open source is, werken veel ontwikkelaars aan het project om bugs op te lossen en eventuele beveiligingslekken en mazen in de wet te verhelpen, waarbij steeds nieuwe patches worden uitgebracht.

Correct gebruikt, WordPress is direct uit de doos veilig, maar dat betekent niet dat het geen boost kan gebruiken met beveiligingsplug-ins.

Het gebruik van een plug-in zoals Login LockDown zal helpen om een ​​extra beveiligingslaag te bieden, waardoor uw site een veel moeilijker doelwit wordt voor hackers.

Kan uw site kwetsbaar zijn voor brute force-aanvallen?

Hackers gebruiken veel verschillende trucs en technieken om in te breken op WordPress-sites. Een van de technieken die ze gebruiken heet “brute kracht‘Aanvallen.

Een brute force-aanval is wanneer een hacker probeert in te loggen op uw WordPress-dashboard door uw wachtwoord keer op keer te raden. Ze doen dit vaak automatisch met behulp van speciale software om zo snel mogelijk verschillende wachtwoorden te raden.

Dit is een van de redenen waarom beveiligingsexperts u waarschuwen om de standaard “admin” -gebruikersnaam niet te gebruiken en om sterke, unieke wachtwoorden te gebruiken. Onze gratis te gebruiken willekeurige wachtwoordgenerator is erg handig voor deze use case. Brute force-aanvallen beginnen meestal met de meest gebruikelijke, onveilige wachtwoorden zoals “12345”, “wachtwoord” of “qwerty”. Helaas zijn er nog steeds veel WordPress-gebruikers op internet die deze onveilige wachtwoorden gebruiken, waardoor hun sites kwetsbaar zijn voor iedereen die hun wachtwoord probeert te raden.

Voor meer details over brute force-aanvallen en hoe ze te stoppen, zie Hoe en waarom u inlogpogingen in uw WordPress moet beperken.

Hoe inloggen LockDown hackers stopt

Login LockDown maakt een einde aan deze brute force-aanvallen door het IP-adres te loggen van elke persoon (of bot) die probeert in te loggen op uw WordPress-dashboard.

Als hetzelfde IP-adres (of adressen binnen hetzelfde bereik) binnen korte tijd herhaaldelijk de verkeerde gebruikersnaam en / of wachtwoord invoert, wordt het automatisch geblokkeerd voor een bepaalde tijd.

Hoe Login LockDown in te stellen

Login LockDown is gratis te downloaden vanuit de WordPress.org plugin directory.

Nadat u de plug-in hebt geïnstalleerd en geactiveerd, kunt u naar Instellingen gaan »Login LockDown om de plug-in-instellingen voor uw site aan te passen.

Login LockDown Review - Instellingen

Standaard vergrendelen de instellingen elk IP-blok na 3 mislukte inlogpogingen binnen 5 minuten, waarbij de vergrendeling 60 minuten duurt. Je kunt al deze nummers aanpassen binnen de instellingen.

Login LockDown Review - Meer instellingen

U kunt er ook voor kiezen om automatisch iedereen te blokkeren die een gebruikersnaam invoert die niet bestaat.

Een andere beschikbare optie is het verbergen van de foutmeldingen. Als u bijvoorbeeld de juiste gebruikersnaam ‘admin’ invoert, maar het verkeerde wachtwoord typt, krijgt u de foutmelding: ‘FOUT: het wachtwoord dat u hebt ingevoerd voor de gebruikersnaam admin is onjuist.’

Dit type specifieke foutmelding is ongetwijfeld nuttig voor u, maar het is even nuttig voor iedereen die probeert zich een weg naar uw dashboard te dringen!

Met Login LockDown kunt u ervoor kiezen om deze foutmeldingen te verbergen en uw aanvallers geen nuttige tips te geven.

Ten slotte kunt u ervoor kiezen om de ontwikkelaar te helpen door een kredietlink op uw inlogformulier weer te geven.

Login LockDown Review - Credit Link-instellingen

Login LockDown versus WordFence Security

Als je onze WordFence Security-review hebt gezien, vraag je je waarschijnlijk af wat het verschil is tussen de twee beveiligingsplug-ins en welke je zou moeten gebruiken op je eigen site.

Welnu, deze twee plug-ins zijn eigenlijk geen eerlijke vergelijking omdat ze verschillende functies hebben. WordFence is bedoeld als een complete beveiligingsplug-in, die u veel opties en functies biedt om uw site te beschermen.

Aan de andere kant is Login LockDown een zeer gespecialiseerde plug-in die alleen bedoeld is om uw site te beschermen tegen brute force-inlogpogingen.

U kunt beide plug-ins tegelijkertijd gebruiken, of u kunt Login LockDown gebruiken met andere beveiligings-plug-ins zolang er geen codeconflict is. Omdat ze op verschillende manieren werken, kan het gebruik van beide helpen om uw site beter te beschermen tegen brute force-aanvallen.

Andere manieren om uw site veilig te houden

Helaas zijn brute force-aanvallen niet het enige beveiligingsprobleem waar u op moet letten wanneer u een website bezit.

En hoewel WordPress is ontworpen om out-of-the-box veilig te zijn, kan bepaald gebruikersgedrag de beveiligingsfuncties ineffectief maken.

Om uw site veilig te houden, moet u:

Zie deze voor meer ideeën over het beveiligen van uw site 13 essentiële tips en hacks om uw WordPress-beheerdersgebied te beschermen.

Lees ook de ultieme WordPress-beveiligingsgids voor meer informatie.

Ons oordeel

Als het gaat om WordPress-beveiliging, is het beter om veilig te zijn dan sorry! U denkt misschien dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken, maar elke site op internet is een doelwit voor hackers.

Wij zijn van mening dat Login LockDown een zeer nuttige tool is om uw site te beschermen tegen brute force-aanvallen.

Hoewel er andere manieren zijn waarop uw site kwetsbaar kan zijn, is Login LockDown erg goed in het beperken van inlogpogingen van de verkeerde mensen.

Het is heel gemakkelijk te gebruiken en heeft precies de opties die je nodig hebt – niets te ingewikkeld of verwarrend.

We geven Login LockDown 4 van de 5 sterren. Hier is het overzicht van onze beoordelingsscores:

Over het algemeen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Kenmerken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star EmptyBeoordeling Star Empty 3.0 / 5.0

Prestatie
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Ondersteuning
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star EmptyBeoordeling Star EmptyBeoordeling Star Empty 2.0 / 5.0

Makkelijk te gebruiken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Prijzen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Nu inloggen LockDown »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map