MailPoet Review (2020): e-mailmarketing op WordPress

Heeft u een eenvoudige manier nodig om eenvoudige e-mailnieuwsbrieven rechtstreeks vanuit uw WordPress-dashboard te verzenden? De plug-in MailPoet Newsletters kan precies zijn wat u zoekt. Ontdek hoe gemakkelijk het is om in te stellen in onze MailPoet Nieuwsbrieven-recensie.


mailpoet beoordeling

Waarom u een e-mailnieuwsbrief nodig heeft

Denk aan alle websites die u elke dag bezoekt – hoeveel van hen herinnert u zich en keert terug naar?

Waarschijnlijk niet erg veel.

De meeste bezoekers van uw website zijn hetzelfde. Ze kunnen uw inhoud leuk vinden, maar zodra ze uw site verlaten, zullen ze waarschijnlijk niet terugkeren.

Daarom is het zo belangrijk om een ​​e-mailnieuwsbrief te hebben: het kan van die eenmalige bezoekers loyale fans maken.

In tegenstelling tot sociale media, is er iets persoonlijkers en krachtiger om met je publiek te praten in hun e-mailinbox. En met e-mail heeft u meer vrijheid om de gewenste inhoud te maken en te verzenden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over willekeurig tekenlimieten of afnemend organisch bereik.

Met MailPoet-nieuwsbrieven kunt u eenvoudig e-mailnieuwsbrieven rechtstreeks vanuit uw WordPress-dashboard verzenden – hier is hoe.

MailPoet Newsletters Plugin – een overzicht

MailPoet recensie

Mailpoet is een eenvoudige maar krachtige e-mailmarketing WordPress-plug-in die speciaal is ontworpen voor WordPress-gebruikers.

Hiermee kunt u e-mailnieuwsbrieven rechtstreeks vanuit uw WordPress-dashboard maken en verzenden. U kunt zelfs uw e-maillijst beheren zonder uw dashboard te verlaten. Hierdoor onderscheidt het zich van andere e-mailmarketingoplossingen zoals Aweber, MailChimp, enz.

Het beste van deze plug-in is dat het maken en verzenden van uw nieuwsbrieven eenvoudig en duidelijk is. Omdat u WordPress gebruikt en al bekend bent met de interface, dus er is geen leercurve om aan te pakken, zelfs als u een absolute beginner bent in e-mailmarketing.

Om dingen sneller te maken, biedt het u prachtig ontworpen ingebouwde sjablonen die volledig kunnen worden aangepast aan uw merk.

MailPoet Plugin-functies

MailPoet zit boordevol uitstekende functies om uw e-mailmarketinginspanningen tot een succes te maken. Laten we even kijken naar de functies die het biedt.

1. Vooraf gemaakte sjablonen

MailPoet biedt meer dan 50 prachtig ontworpen sjablonen voor jou. Zo kunt u snel aan de slag, zodat u niet helemaal opnieuw hoeft te beginnen. Pas een paar wijzigingen aan, zoals uw merknaam, logo, enzovoort, en u kunt aan de slag. Als je het verder wilt aanpassen, is dat ook mogelijk, omdat elk van deze sjablonen aanpasbaar is.

2. Blogupdates op de automatische piloot

Mailpoet autopilot blog

Houd uw lezers op de hoogte van wat u op uw blog publiceert. Met de blogupdates over stuurautomaatopties kunt u uw blog delen met uw gebruikers zodra u op de publicatieknop drukt. U kunt de updates ook wekelijks of maandelijks plannen.

3. Welkom nieuwe abonnees

MailPoet-functies

Het op de juiste manier begroeten van nieuwe abonnees kan een verschil maken tussen de e-mails die gebruikers opmerken en de e-mails die ze negeren. U kunt een welkomstserie opzetten met eenvoudige automatisering en workflows en MailPoet neemt het vanaf daar over.

4. Maak een lijst van segmentatie

Met MailPoet is het segmenteren van uw e-maillijst eenvoudig. Met segmentering kunt u uw leads onderverdelen in een aparte groep op basis van hun interesses en gedrag, en ze gepersonaliseerde e-mails sturen op basis van de gemeenschappelijke interesse, namelijk bewezen om conversies te stimuleren vergeleken met niet-gesegmenteerde e-mails.

5. Aanmeldingsformulieren

Hiermee kunt u aanmeldingsformulieren toevoegen aan uw zijbalken en voetteksten, zodat u uw gebruikers in klanten kunt veranderen.

6. Analyse

mailpoet-analyse

Met zijn analysefunctie is het eenvoudig om openingen, klikken en afmeldingen bij te houden. Zo weet u hoe uw nieuwsbrieven presteren en kunt u ze ook optimaliseren voor betere betrokkenheid en conversie.

Hoe u uw MailPoet-nieuwsbrief instelt

Laten we nu eens kijken hoe u uw eerste nieuwsbrief maakt met MailPoet.

Stap 1: MailPoet installeren

Installeer en activeer eerst MailPoet in uw WordPress-dashboard. Je kunt de plug-in gratis downloaden en gebruiken totdat je 1000 abonnees hebt.

Na het downloaden kunt u beginnen met het maken van uw nieuwsbrieven.

Stap 2: Uw eerste nieuwsbrief maken met Mailpoet

Ga naar om uw nieuwsbrief te maken MailPoet »E-mails op uw WordPress-dashboard. Je ziet nu vier verschillende opties op je scherm.

 • Nieuwsbrief
 • Welkom e-mail
 • Laatste berichtmeldingen
 • WooCommerce

Klik op de Creëer knop onder Nieuwsbrief.

MailPoet-sjablonen

Dit brengt u naar een nieuw scherm waar u een sjabloon voor uw nieuwsbrief kunt selecteren. Kies degene die het beste bij uw merk past. Als u er geen vindt, hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt uw sjabloon later aanpassen.

Mailpoet-sjabloon

Stap 3: uw e-mailsjabloon aanpassen

Na het selecteren van de sjabloon wordt u naar een nieuw scherm geleid waar u kunt beginnen met het aanpassen ervan met behulp van de drag-and-drop-builder, om aan uw vereisten te voldoen.

Aan de linkerkant ziet u de paginabuilder en aan de rechterkant ziet u al uw stylingelementen zoals inhoud, kolom, stijl en voorbeeld.

Aanpassing van Mailpoet-sjabloon

Bovenaan uw scherm ziet u twee velden waar u uw kunt toevoegen onderwerpregel en voorbeeldtekst. Dus voeg daar uw tekst toe.

Als je een element in de sjabloon wilt wijzigen, beweeg je je muis over het specifieke gedeelte en zie je de instellingen, pictogrammen verwijderen, kopiëren en verplaatsen. Gebruik het instellingenpictogram om wijzigingen aan te brengen. U kunt desgewenst ook een sectie verwijderen of dupliceren.

Aanpassing van Mailpoet

Om een ​​sectie van de ene plaats naar de andere te verplaatsen, gebruikt u het pictogram Slepen om te verplaatsen en zet u het neer waar u het wilt plaatsen. U kunt ook kolommen en stijlen toevoegen, zoals achtergrondkleur, enz. Door de opties aan de rechterkant te gebruiken.

MailPoet_Newsletter

Als je klaar bent, druk je op de De volgende knop in de rechter benedenhoek van uw scherm. Dit slaat uw wijzigingen automatisch op en brengt u naar een nieuwe pagina waar u uw nieuwsbrief kunt verzenden.

Stap 4: Uw nieuwsbrief verzenden

De laatste stap is het versturen van uw nieuwsbrief. Door op de te klikken De volgende bij de vorige stap wordt u naar een scherm gebracht met verschillende veldopties. De eerste is om je onderwerpregel toe te voegen.

In de tweede kunt u een lijst selecteren om uw doelgroep te segmenteren. Voeg ten slotte de e-mailadressen van de afzender en de ontvanger toe.

MailPoet_Emails_

U kunt uw e-mails ook plannen door de te controleren Plan het keuze. Als u deze optie aanvinkt, wordt er een nieuw veld geopend waarin u een datum en tijd kunt toevoegen waarop u uw e-mails wilt verzenden.

MailPoet nieuwsbrieven

Zodra alles is toegevoegd, drukt u op de verzendknop (als u het onmiddellijk wilt verzenden) of op de planningsknop (als u het voor later wilt plannen).

Zo eenvoudig is het om e-mailnieuwsbrieven te versturen met MailPoet.

Verstuur geavanceerde e-mails met MailPoet Premium

Met de gratis versie van de plug-in kunt u alleen e-mails verzenden naar maximaal 1.000 abonnees en biedt beperkte statistieken en andere functies.

Met de premium-versie van MailPoet krijg je:

 • De mogelijkheid om e-mails te verzenden naar meer dan 1.000 abonnees
 • Een geavanceerd statistiekendashboard met gedetailleerde statistieken voor elke abonnee en nieuwsbrief, inclusief eenvoudige integratie met Google Analytics
 • Verbeterde afleverbaarheid, spamscoretests en geautomatiseerde bounce-afhandeling om ervoor te zorgen dat uw abonnees uw nieuwsbrieven ontvangen
 • Prioritaire ondersteuning, inclusief individuele optimalisatie van uw instellingen

MailPoet heeft ook een paar add-on-plug-ins beschikbaar op WordPress.org waarmee het kan worden geïntegreerd met andere services zoals WooCommerce, Contact Form 7 en Gravity Forms.

Ons oordeel over het gebruik van MailPoet

Als u op zoek bent naar een gemakkelijke manier om eenvoudige e-mailnieuwsbrieven rechtstreeks vanuit uw WordPress-dashboard te beheren, dan is MailPoet een goede keuze. Het is een van de meest populaire en meest gewaardeerde plug-ins voor e-mailnieuwsbriefjes in de WordPress.org-directory.

Voor meer geavanceerde e-mailmarketeers die meer opties nodig hebben voor triggers, segmentatie, analyse en rapportage, of betere afleverbaarheid, een stand-alone e-mailnieuwsbriefservice zoals AWeber, ConvertKit of Constant Contact, een geweldig alternatief voor MailChimp.

Een basisfunctie die MailPoet mist, zijn betere ontwerpen voor de aanmeldingsformulieren. De aanmeldingsformulieren zijn standaard ingesteld op de vormgeving van uw thema. Als u beter ontworpen opt-in-formulieren of meer opties voor formulieren met hoge conversie wilt, zoals pop-ups, fly-ins, enz., En functies zoals A / B split-testen, raden we aan een plug-in te gebruiken zoals OptinMonster. OptinMonster kan eenvoudig worden geïntegreerd met MailPoet als u beide wilt gebruiken.

We geven MailPoet Newsletters 4 van de 5 sterren. Hier is het overzicht van onze beoordelingsscores:

Over het algemeen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Kenmerken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star EmptyBeoordeling Star Empty 3.0 / 5.0

Prestatie
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Ondersteuning
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Makkelijk te gebruiken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Prijzen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Download MailPoet nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map