MemberPress Review 2020: is dit de beste plug-in voor WordPress-lidmaatschap?

Wil je een lidmaatschapswebsite maken? Met een lidmaatschapssite kunt u een premium inhoudsbibliotheek maken en deze alleen toegankelijk maken voor uw geregistreerde leden.


MemberPress is een van de beste WordPress-lidmaatschapsplug-ins die momenteel op de markt zijn.

In deze MemberPress-review zullen we de functies ervan nader bekijken en onderzoeken wat het tot een van de beste lidmaatschapsplug-ins voor WordPress maakt.

MemberPress

Waarom u een WordPress-lidmaatschapsplug-in nodig heeft?

Laten we het eenvoudig maken: om een ​​WordPress-lidmaatschapssite te maken.

Een lidmaatschapssite is een vorm van een bedrijfswebsite met bepaalde vergrendelde inhoud waartoe alleen geabonneerde leden toegang hebben. Hiermee kunt u premium inhoud achter de betaalmuur verbergen, zodat niet iedereen toegang heeft tot de inhoud – alleen degenen die sleutels hebben. Hier is ‘lidmaatschap’ de sleutel tot uw betaalmuur. U kunt mensen kosten in rekening brengen voor het abonneren op een lidmaatschapsplan of vereisen dat ze een gratis account registreren.

Een paar mogelijke redenen voor het maken van een lidmaatschapssite zijn:

 • Maak een terugkerend inkomen door lidmaatschap te verkopen.
 • Vestig jezelf als een autoriteit door geweldige inhoud te bieden achter de betaalmuur.
 • Maak een zeer boeiende e-maillijst.

Verwant: Hoe u uw e-maillijst kunt laten groeien, ECHT SNEL!

Met een volwaardige lidmaatschapssite kunt u verschillende lidmaatschapsniveaus creëren. U kunt toegang tot uw inhoud toestaan ​​op basis van het lidmaatschapsniveau. Een ander voordeel is dat u uw producten tegen een eenmalige vergoeding kunt verkopen of via terugkerende abonnementen kunt verkopen.

Volledig functionele WordPress-lidmaatschapssites maken met MemberPress

MemberPress is, zoals de naam al doet vermoeden, een tool waarmee u een volledig uitgeruste lidmaatschapssite in WordPress kunt maken. Op de markt gebracht als een ‘All-in-One lidmaatschapsplug-in voor WordPress’, heeft het de volledige set functies die u zou willen in een lidmaatschapsplug-in. Hiermee kunt u lidmaatschapssites maken, lidmaatschappen en inhoud beheren en veilig betalingen ontvangen.

De plug-in is gemakkelijk te gebruiken en te hanteren. Zelfs beginners kunnen de opties en instellingen eenvoudig configureren. Het is consequent bijgewerkt en is nog beginnersvriendelijker geworden door verfijningen die in de loop van de tijd zijn aangebracht.

1. Het installatieproces voor MemberPress

Nadat de plug-in is geactiveerd, gaat u naar het gedeelte met plug-in-opties. Op deze pagina kunt u opties configureren voor pagina’s, accounts, velden, betalingen, e-mails, marketing enz.

memberpress-plugin-opties

Pagina’s: U kunt gereserveerde pagina’s configureren en aanpassen, slugs voor lidmaatschapspagina’s groeperen en maken en ongeautoriseerde toegangsopties controleren vanaf het tabblad Pagina’s. De gereserveerde pagina’s worden automatisch gemaakt door de plug-in omdat ze essentieel zijn voor een lidmaatschapssite.

Account: Het tabblad Account bevat opties voor het configureren van ledeninformatie. Het heeft vier hoofdgedeelten: rechten, registratie, inloggen en uitloggen en een welkomstbericht op de accountpagina.

Velden: Dit tabblad bevat opties om velden in of uit te schakelen en velden verder te configureren op lidmaatschapsregistratieformulieren en de gebruikersaccountpagina’s.

memberpress-field-opties

Het heeft twee velden met gebruikersinformatie – Naamvelden en Adresvelden standaard. U kunt al dan niet een bepaald veld vereisen in uw formulierregistratie.

Betalingen: Op het tabblad Betalingen kunnen gebruikers de betalingsinstellingen configureren. De MemberPress-plug-in ondersteunt momenteel de volgende betalingsgateways: PayPal, Authorize.net en Stripe.

memberpress-review-payment-opties

U kunt vanuit deze sectie een of meerdere betaalmethoden toevoegen en configureren. Bovendien kunt u kiezen of u betalingslabels, pictogrammen en beschrijvingen wilt weergeven.

E-mails: De plug-in heeft een volledige set e-mailopties op dit tabblad. Configureer naam en e-mailadressen van waaruit e-mails naar leden en beheerders worden gestuurd.

email-opties-memberpress-review

U kunt ook configureren wanneer de e-mails moeten worden verzonden.

Marketing: Op het tabblad Marketing kunt u uw e-mailaccounts en mailinglijsten beheren en beheren. MemberPress heeft ingebouwde add-ons voor meer dan 10 populaire e-mailmarketingservices. U kunt uw accounts synchroniseren met MemberPress en de e-mailadressen van de leden aan uw lijsten toevoegen.

Info: Dit tabblad biedt u opties om uw bedrijfsadres in te voeren, te beheren en te bewerken.

Algemeen: Het tabblad Algemeen bevat opties voor internationalisering (taalcode, valuta), thema-compatibiliteit, SEO en PayWall, herschrijfregels en achtergrondtaken.

seo-paywall-settings-memberpress-review

Het heeft de optie Zoekmachines autoriseren van waaruit u zoekmachines kunt toestaan ​​om uw beschermde inhoud als geautoriseerde leden te bekijken. Als deze optie is ingeschakeld, kunnen zoekmachines uw site ook indexeren voor beperkte inhoud.

Een andere interessante optie is Paywall. Door paywall in te schakelen, kunt u uw inhoud een bepaald aantal keer aan al uw bezoekers weergeven voordat uw inhoud wordt vergrendeld.

Belastingen: Ten slotte kunt u op dit tabblad belastingberekeningen in- of uitschakelen en instellingen voor belastingberekeningen beheren.

2. Lidmaatschappen maken

Om lidmaatschappen aan te maken, moet je naar het menu Lidmaatschappen gaan en op klikken Nieuw toevoegen.

Nu kunt u beginnen met het maken van een nieuw lidmaatschap, zoals hieronder weergegeven:

create-lidmaatschappen-memberpress-review

Geef een naam aan het lidmaatschap, specificeer uw prijs, factureringstype (eenmalig of terugkerend), toegangsduur en lidmaatschapsbeschrijving. U kunt ook lidmaatschapsopties configureren, zoals registratie, rechten, prijsvak, enz.

U kunt via hetzelfde proces meerdere soorten en niveaus van lidmaatschappen maken.

lidmaatschappen-lidpers

3. Toegangsregels configureren – Inhoud beschermen

Nu we hebben gekeken hoe we lidmaatschappen kunnen maken, gaan we een andere interessante functie van de plug-in bekijken: toegangsregels.

U kunt regels instellen om uw inhoud te beschermen en specificeren wie toegang heeft tot de beveiligde inhoud. Stel eerst de beschermde inhoud in als berichten, pagina’s, berichten die op bepaalde manieren zijn gecategoriseerd of getagd of elk bestand op de website. Vervolgens kunt u de ‘Toegangsvoorwaarden’ definiëren waaraan een gebruiker moet voldoen om toegang te krijgen tot de vergrendelde inhoud.

access-rules-memberpress-review

Eén bericht met de titel ‘Mijn tweede bericht’ is ingesteld als beveiligde inhoud. U kunt zien hoe de toegangsregels zijn ingesteld in de bovenstaande afbeelding.

Nu krijgt iedereen die geen Silver-lidmaatschap heeft gekocht en leden van wie de naam niet begint met ‘Harry’ een ongeautoriseerd bericht als zij / hij probeert de post te openen. Bekijk de onderstaande schermafbeelding:

ongeautoriseerde-bericht-lidpers-recensie

Functie druipen en vervallen: Nog een andere interessante functie in het menu ‘Regels’ is het druppelen en verlopen van inhoud. Druipende inhoud verwijst naar het toestaan ​​van toegang tot beschermde inhoud na een bepaalde tijd. Gebruikers moeten dus uw site opnieuw bezoeken voor toegang tot de bepaalde beperkte inhoud. U kunt met deze functie meer terugkerende bezoekers en terugkerende inkomsten verwachten.

content-dripping-memberpress-review

Evenzo kunt u met de plug-in een vervaldatum instellen voor toegang tot beveiligde inhoud.

Meer interessante functies van MemberPress

MemberPress heeft meer geweldige functies die u helpen een perfecte lidmaatschapssite te maken.

Laten we kijken:

Herinneringen

Leden zijn altijd erg belangrijk voor een lidmaatschapssite. U kunt om welke reden dan ook geen enkel lid / abonnee verliezen. In het geval van het verlopen, verlengen of mislukte aanmeldingspogingen van het lidmaatschap, kunt u herinneringsmails verzenden en de gebruikers terug naar uw site brengen.

Met MemberPress kunt u eenvoudig herinneringsmails automatiseren met uw aangepaste of standaardberichten. Dit is een zeer nuttige functie omdat het u helpt om meer leden te krijgen en te behouden.

add-reminders-memberpress-review

Coupons

Een andere belangrijke functie die u mogelijk nodig heeft op een lidmaatschapssite, is het gebruik van kortingsbonnen. Met MemberPress kunt u eenvoudig coupons maken vanuit het menu Coupons, zoals hieronder weergegeven in de schermafbeelding.

coupons-lidpers

MemberPress Addons
MemberPress heeft een diepe integratie met ongeveer 40 services en software van derden. Deze omvatten verschillende soorten e-mailmarketingservices, betalingsgateways, communities en forumsoftware enz. Met ingebouwde integratie met deze geweldige softwareopties van derden is de plug-in nuttiger dan ooit en dient hij zijn doel.

De plug-in heeft de meeste van deze geïntegreerde applicaties verpakt als add-ons. Je kunt meer dan 20 add-ons vinden op het tabblad Add-ons in het menu Activeren. Deze add-ons zijn klaar om te worden geïnstalleerd met slechts een enkele klik. U hoeft alleen de add-ons te installeren waarin u geïnteresseerd bent. Op die manier kunt u uw dashboard netjes en opgeruimd houden.

memberpress-add-ons

Daarnaast zijn er nog andere handige opties zoals het aanmaken en beheren van groepen, leden, abonnementen, transacties en een fijn rapportagesysteem.

Prijzen en ondersteuning voor de MemberPress-plug-in

MemberPress is een premium plug-in zonder gratis versie. De plug-in biedt drie prijsniveaus voor verschillende soorten gebruikers. Alle drie de abonnementen bieden een jaarlijkse licentie.

Het eenvoudigste abonnement, ‘Basic’ genaamd, kost $ 129 per jaar en u kunt deze licentie voor slechts één site gebruiken. Een ander abonnement, ‘Plus’, is beschikbaar voor $ 249 per jaar en kan worden gebruikt voor maximaal tien sites. Het meest geavanceerde abonnement is ‘Pro’, beschikbaar voor $ 369 per jaar. U kunt de plug-inlicentie ‘Pro’ voor maximaal 30 sites gebruiken.

memberpress-pricing-opties

De prijzen van MemberPress lijken duur voor startups, maar het is een redelijk eerlijke prijs voor alle geweldige functies die de plug-in biedt.

Ondersteuning is een ander zeer belangrijk aspect dat u moet controleren voordat u een digitaal product koopt. Over MemberPress-ondersteuning gesproken, het is toegewijd en betrouwbaar. Het team van professionele geluksingenieurs biedt technische ondersteuning via een supportticketsysteem. De website van de plug-in heeft een uitgebreide en uitgebreide kennisbank waar u inzichten en ideeën kunt krijgen over het gebruik van de plug-in.

Ons oordeel over MemberPress als de beste plug-in voor WordPress-lidmaatschap

MemberPress is een van de beste plug-ins die u helpen bij het bouwen van een volwaardige WordPress-lidmaatschapssite.

De integratie met populaire services en software van derden is ook lovenswaardig. De kernplug-in wordt geleverd met alle essentiële functies die u zich maar kunt wensen. Voor extra functies kunt u hun respectievelijke add-ons toevoegen.

Het gebruik van de plug-in is een makkelijke klus. De uitgebreide reeks functies en opties kan sommige gebruikers echter in verwarring brengen. Het kost zeker wat tijd om de interface van de plug-in voor niet-techneuten te begrijpen.

Eindelijk, na een grondige evaluatie van de MemberPress-plug-in, kunnen we met vertrouwen zeggen dat het een geweldige plug-in voor WordPress is. Als een plug-in die kan dienen als de ruggengraat van lidmaatschapssites, verdient MemberPress zeker de ‘beste’ titel in zijn niche. We geven het 4,8 / 5 sterren. Hier is het overzicht van onze beoordelingsscore:

Over het algemeen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 4.8 / 5.0

Kenmerken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prestatie
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Ondersteuning
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Makkelijk te gebruiken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Prijzen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Lid worden Nu drukken »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map