Page Builder door SiteOrigin Review: de beste gratis paginabuilder?

Wilt u snel en eenvoudig complexe paginalay-outs maken met kolommen, widgets en meer? Geef de Page Builder door SiteOrigin plugin een poging. In onze Page Builder by SiteOrigin-recensie leest u hoe deze gratis plug-in u kan helpen responsieve paginalay-outs te bouwen met behulp van widgets, geen codeervaardigheden nodig.


Page Builder door SiteOrigin Review

Over SiteOrigin Page Builder

SiteOrigin is een WordPress-thema en plug-in-hub waarmee u eenvoudig een sterk aangepaste website kunt maken. Page Builder is een eenvoudig te gebruiken WordPress-plug-in van SiteOrigin waarmee u moeiteloos zelf verbluffende WordPress-pagina’s kunt bouwen zonder een ontwikkelaar in te huren.

Het wordt geleverd met een eenvoudige interface voor slepen en neerzetten die lijkt op de interface van WordPress. Hierdoor past het zich snel aan uw workflow aan met een minimale leercurve.

Waarom Page Builder van SiteOrigin gebruiken?

Als je ooit hebt geprobeerd een complexere pagina te maken dan een op tekst gerichte blogpost, weet je dat de ingebouwde WordPress visuele editor is niet aan de taak.

Wilt u uw inhoud onderverdelen in responsieve kolommen, widgets rechtstreeks op uw pagina’s gebruiken of uw eigen lay-outsjablonen maken? Dan heb je een plug-in nodig Page Builder door SiteOrigin.

SiteOrigin’s Page Builder-plug-in is een tool voor slepen en neerzetten waarmee u complexe paginalay-outs kunt maken met de ingebouwde widgets van WordPress, plus een aantal extra widgets van SiteOrigin. U kunt uw widgets instellen in rijen en kolommen waarvan u de grootte en verhouding bepaalt.

Beschikbare widgets zijn onder meer:

 • toetsen
 • teksteditor
 • lijst met functies met Font Awesome-pictogrammen
 • Google maps
 • beeld
 • post carrousel
 • beeld- en videoschuifregelaar
 • post inhoud
 • aanpasbare berichtlus

SiteOrigin maakt thema’s en plug-ins voor WordPress. Ze hebben ook een aantal gratis thema’s beschikbaar die zijn ontworpen om te werken met hun Page Builder-plug-in.

Bekijk ook: Onze lijst met bouwers van de bovenste pagina.

Aan de slag met Page Builder

Installeer en activeer de plug-in, gratis beschikbaar in de WordPress.org-directory.

Je kunt het standaard gebruiken op berichten of pagina’s (je kunt dit wijzigen onder Instellingen »Page Builder als je wilt).

U kunt aan de slag gaan door een nieuwe post of pagina te maken. In de visuele editor ziet u rechts een nieuw tabblad, naast de gebruikelijke visuele en teksttabbladen.

Page Builder door SiteOrigin Review - tabblad

Klik op de Page Builder tabblad en u wordt gevraagd een widget, rij of vooraf gemaakte lay-out toe te voegen.

Page Builder door SiteOrigin Review - nieuwe pagina

U kunt kiezen uit uw bestaande WordPress-widgets of widgets die zijn opgenomen in de Page Builder-plug-in, zoals het posten van inhoud, afbeeldingen of schuifregelaars. Als u ervoor kiest om een ​​widget toe te voegen, wordt deze automatisch automatisch in een nieuwe rij ingevoegd.

Page Builder door SiteOrigin Review - widgets

Als u een SiteOrigin-widget selecteert, wordt u gevraagd de plug-in SiteOrigin Widgets-bundel te installeren, die ook gratis is.

Klik op om een ​​rij met meer dan één kolom te maken Voeg een rij toe knop. U kunt het aantal kolommen en hun verhouding tot elkaar kiezen.

Page Builder door SiteOrigin Review - rij toevoegen

Je kunt ook een rij bewerken om kolommen toe te voegen. Klik gewoon op het moersleutelpictogram boven de rij om het te bewerken. U kunt ook de muisaanwijzer op een widget plaatsen om deze te bewerken of te verwijderen.

Als je lay-outs wilt gebruiken, moet je de directory inschakelen. Hiermee heb je toegang tot 16 verschillende vooraf gemaakte lay-outs. U kunt ook uw eigen lay-outs importeren en exporteren.

Om een ​​pagina vanaf de frontend van uw site te bewerken, kunt u op de klikken Live Editor knop terwijl u de pagina bewerkt of bekijkt. Met de live-editor kunt u ook een voorbeeld van de site bekijken in 3 verschillende schermformaten.

Page Builder door SiteOrigin Review - live editor

Documentatie en ondersteuning

SiteOrigin biedt veel geweldige video’s en tutorials met screenshots om je op weg te helpen. Ze hebben ook artikelen over thema-integratie en meer geavanceerde instellingen en functies.

Page Builder is actief ontwikkeld en ze verwelkomen bijdragers op GitHub. SiteOrigin verbindt zich ertoe de plug-in altijd gratis beschikbaar te stellen.

Ze bieden ook gratis ondersteuning op de officiële SiteOrigin-forums en u kunt e-mailondersteuning krijgen bij SiteOrigin Premium.

Haal meer uit SiteOrigin Premium

SiteOrigin biedt ook een premium lidmaatschap waarmee u toegang krijgt tot extra add-on plug-ins en snellere e-mailondersteuning.

SiteOrigin Premium omvat:

 • Verbeterde Page Builder: Maak aangepaste berichttypen, voeg CSS-animaties toe en meer.
 • Widgets bundel extra’s: Bevat meer widgets voor uw lay-outs, inclusief contactformuliervelden, verbeterde sociale widgets, enz.
 • Thema-verbeteringen: Verwijder SiteOrigin-attributies, ontvang ajax-opmerkingen en meer.

Er zijn verschillende licenties voor één jaar beschikbaar, afhankelijk van op hoeveel sites u deze wilt gebruiken.

Page Builder door SiteOrigin versus WPBakery Page Builder

Page Builder door SiteOrigin en WPBakery Page Builder (voorheen Visual Composer) zijn de 2 populairste plug-ins voor het maken van pagina’s met slepen en neerzetten voor WordPress.

WPBakery Page Builder is een premium plug-in die beschikbaar is op CodeCanyon. Het werkt op dezelfde manier als Page Builder, met “elementen” in plaats van “widgets”. Hiermee kunt u uw pagina ook vanaf de voor- of achterkant van uw site bewerken.

WPBakery Page Builder bevat veel meer elementen dan Page Builder widgets heeft, en het geeft je meer geavanceerde opties voor die elementen. Er zijn ook honderden add-on-plug-ins beschikbaar om de functies uit te breiden en meer elementen en opties toe te voegen.

WPBakery Page Builder lijkt ook iets gebruiksvriendelijker en heeft een moderner, vlak ontwerp. Vergelijk het uiterlijk van hun knoppen, bijvoorbeeld:

Page Builder door SiteOrigin Review - knop

Page Builder door SiteOrigin standaardknop

Page Builder door SiteOrigin Review

WPBakery Page Builder standaardknop

Het aantal opties in WPBakery Page Builder kan in het begin een beetje overweldigend zijn, maar ze zijn handig als u complexere pagina’s wilt bouwen.

Bekijk onze volledige WPBakery Page Builder-recensie voor meer informatie.

Prijzen SiteOrigin Page Builder

prijzen voor siteorigin-paginabuilder

De kernplug-in is absoluut gratis te gebruiken. Het is beschikbaar om te downloaden vanuit de WordPress-repository.
Voor slechts $ 29 kun je een premium bundel add-ons kopen die de functionaliteiten van Page Builder verbeteren.

Om op maximaal 5 sites te gebruiken, kunt u het Business-abonnement krijgen voor $ 49. Voor een onbeperkte sitelicentie kunt u het Developer-abonnement krijgen voor $ 99.

Ons oordeel over het gebruik van SiteOrigin Page Builder

Als je alleen een eenvoudige gratis tool voor het bouwen van pagina’s nodig hebt, is Page Builder van SiteOrigin een geweldige optie. Het is actief ontwikkeld en ondersteund en de gebruikersinterface is intuïtief genoeg om snel aan de slag te gaan. Ze hebben ook gedetailleerde documentatie, zowel in video- als in zelfstudievorm.

Wij geven Page Builder door SiteOrigin 4 van de 5 sterren. Dit is het overzicht van onze beoordelingsscores:

Over het algemeen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Kenmerken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star EmptyBeoordeling Star Empty 3.0 / 5.0

Prestatie
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Ondersteuning
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Makkelijk te gebruiken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Prijzen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Download Page Builder nu door SiteOrigin »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map