Smart Slider 3 Review (2020): is het beter dan monoloog?

Op zoek naar een slider-plug-in voor uw WordPress-site? Wilt u weten of Smart Slider 3 de juiste slider-plug-in voor u is? In onze Smart Slider 3-review zullen we de functies bekijken en u helpen beslissen of dit de beste slider-plug-in is voor uw behoeften en budget.


Over Smart Slider 3

slimme schuifregelaar 3 review

Smart Slider 3 is een van de krachtigste en gemakkelijkst te gebruiken slider-plug-ins voor uw WordPress-site. Het wordt uitgebracht door Nextend, een team uit Hongarije dat software van topkwaliteit verkoopt voor WordPress en Joomla.

Smart Slider 3 is een freemium-plug-in met 400.000+ actieve installaties voor hun gratis versie. De gratis versie biedt meer functies dan elke andere plug-in in de WordPress-repository. Met de pro-versie krijg je levenslange updates en honderden voorbeeldschuifregelaars.

Smart Slider 3 Review: heel veel sjablonen met gebruiksvriendelijke interface

Het beste van Smart Slider 3 is dat je, zelfs als je een absolute beginner bent, met gemak een verbluffende slider kunt bouwen.

In tegenstelling tot de meeste plug-ins voor schuifregelaars, is de interface NIET opgeblazen met te veel functies. Dit maakt het voor iedereen gemakkelijk om een ​​slider te maken, ongeacht hun vaardigheden.

Hier is hoe Smart Slider 3 werkt

Na het installeren en activeren van de plug-in, kunt u naar het Smart Slider-dashboard gaan om een ​​nieuwe slider te maken. U kunt 2 opties vinden: Nieuwe schuifregelaar en sjabloonbibliotheek.

 • Nieuwe schuifregelaar: Gebruik deze optie als u vanaf de grond een slider wilt maken.
 • Sjabloonbibliotheek: Gebruik deze optie als u een kant-en-klare schuifregelaar uit de bibliotheek wilt importeren en deze vervolgens wilt aanpassen. Het bespaart niet alleen tijd, maar u kunt er ook een schuifregelaar mee bouwen met het perfecte kleurenpalet en ontwerp.

Naast deze 2 opties, kunt u ook een voorbeeldschuifregelaar vinden die u helpt te begrijpen hoe Smart Slider werkt, zelfs voordat u er een voor uw site maakt.

slimme schuifregelaar 3-interface

Als u op de knop Nieuwe schuifregelaar klikt, wordt u gevraagd een voorinstelling voor de schuifregelaar te kiezen. U kunt de naam van de schuifregelaar en de breedte en hoogte van uw schuifregelaar specificeren. Selecteer een schuifvoorinstelling en klik op Maken.

slimme schuifregelaar 3 slepen en neerzetten

Vervolgens wordt u gevraagd afbeeldingen of video’s voor uw slider te uploaden. U kunt de bestanden eenvoudig slepen en neerzetten en ze naar wens positioneren. Terwijl u naar beneden scrolt, krijgt u alle beschikbare aanpassingsopties en instructies te zien waarin wordt uitgelegd hoe u een schuifregelaar publiceert.

slimme schuifregelaar 3-interface

Om een ​​voorbeeld van de schuifregelaar te bekijken, kunt u bovenaan op de knop Voorbeeld klikken.

Functies in Smart Slider 3

Nu je weet hoe gemakkelijk het is om helemaal opnieuw een schuifregelaar te bouwen met Smart Slider 3, gaan we dieper in op andere functies.

1. 180+ schuifvoorbeelden:

Het bouwen van een aangepaste schuifregelaar kan een vervelende taak zijn, vooral als u geen ontwerper bent en vaak matige afbeeldingen en dia’s maakt. Met een slider-voorbeeld kunt u er zeker van zijn dat uw slider er altijd professioneel uitziet met de juiste kleurencombinatie en elementen.

Het enige wat u hoeft te doen is de juiste slider-sample uit de bibliotheek te kiezen en deze naar uw wensen aan te passen.

lagenlijst - slimme schuifregelaar 3

U kunt eenvoudig nieuwe lagen toevoegen vanuit de linker taakbalk in de schuifregelaarbouwer. Het beste van alles is dat de toegevoegde dia’s netjes zijn georganiseerd zoals in Photoshop.

2. Animatie:

animatie toevoegen - slimme schuifregelaar 3

U kunt eenvoudig aan elke laag animatie toevoegen. De plug-in heeft ook een interactieve visuele tijdlijn voor elke laag waar de details gemakkelijk kunnen worden aangepast.

De plug-in ondersteunt verschillende effecten, zoals Ken-burns-effect, teksteffect, achtergrondanimatie, onthullingsanimatie, enz.

3. Makkelijk te gebruiken interface:

slimme schuifregelaar 3 slepen en neerzetten

Smart Slider 3 maakt het gemakkelijk om een ​​in het oog springende slider te bouwen dankzij de gebruiksvriendelijke interface. Met de drag-and-drop-builder kunt u de schuifregelaar aanpassen zoals u de inhoud in een paginabuilder aanpast.

Het maken van een slider met deze plug-in is een goed idee. Navigeer eenvoudig naar de Slimme schuifregelaar optie in het admin menu en klik vervolgens op de Dia toevoegen knop.

Terwijl u mediabestanden uploadt naar de schuifregelaar, wordt u getoond hoe u die schuifregelaar op uw berichten, pagina’s en themabestanden kunt publiceren. Scrol gewoon naar beneden op de pagina en je kunt ook aanpassingsopties vinden.

slimme schuifregelaar 3-instellingen

Het beste is dat als u het uiterlijk van uw schuifregelaar uitgebreid wilt aanpassen, u dit kunt inschakelen Deskundige modus. Hierdoor worden geavanceerde aanpassingsopties weergegeven.

4. Bouw schuifregelaars voor elk doel

Met Smart Slider 3 kunt u voor elk doel een slider maken. Een paar use-cases zijn:

 • Maak een diavoorstelling om uw portfolio onder de aandacht te brengen
 • Toon dynamisch uw blogberichten, YouTube-video, Instagram-berichten, enz.
 • Geef een schuifregelaar voor een volledige pagina weer die het gebied boven de vouw op uw bestemmingspagina beslaat.

Ondersteuning en prijzen voor Smart Slider 3

smart slider 3-prijzen

Smart Slider 3 heeft een uitgebreide documentatie die u door elk aspect van het bouwen en publiceren van sliders op uw WordPress-site leidt. Ze hebben ook een YouTube-kanaal waar ze stap voor stap alle Smart Slider 3-tutorials behandelen.

Smart Slider 3 biedt alleen ondersteuning op basis van kaartjes. U kunt contact met hen opnemen via hun contactformulier op de ondersteuningspagina.

Het beste van alles is dat u bij elke professionele licentie ALLE functies van Smart Slider 3 krijgt. Er zijn 3 verschillende tariefplannen:

 • Eén domein ($ 35): uiteraard voor één site
 • Zakelijk ($ 150): voor 10 sites
 • Onbeperkt ($ 250): voor onbeperkte sites

Smart Slider 3 vs. Soliloquy

Zowel Smart Slider 3 als Soliloquy zijn 2 van de beste slider-plug-ins voor WordPress. Laten we een onderlinge vergelijking maken tussen elke schuifregelaar, zodat u kunt beslissen welke de beste keuze is voor uw behoeften.

Vergelijking van gebruikersinterface:

De Soliloquy-interface geeft je het gevoel dat het deel uitmaakt van je eigen WordPress-omgeving. Aan de andere kant ziet de interface van de Smart Slider 3 er een beetje anders uit. Het is zo ontworpen dat het maken van dia’s snel en gemakkelijk gaat, zelfs voor beginners.

Als je een minimalistisch dashboard wilt voor je slider-plug-in, dan wil je misschien Soliloquy eens bekijken.

Met Smart Slider 3, hoewel het dashboard niet zo strak is als Soliloquy, is er weinig tot geen leercurve om aan te pakken voor het bouwen van een schuifregelaar.

Kenmerken & Prijsvergelijking

Soliloquy wordt geleverd met veel ingebouwde functies en add-ons. Omgekeerd is Smart Slider 3 gericht op het bieden van honderden slider-voorbeelden, zodat gebruikers snel een slider kunnen bouwen zonder deze helemaal opnieuw te hoeven bouwen.

Momenteel biedt Smart Slider 3 5 soorten schuifregelaars, 23+ laagtypen en 100+ voorbeeldschuifregelaars.

De prijs voor Soliloquy begint bij $ 19. Maar het startersplan biedt u alleen basisfuncties. Om volledige functies te krijgen, moet je je abonneren op het ontwikkelaarsplan voor $ 99.

De prijzen voor Smart Slider 3 beginnen bij $ 35. Met $ 35 krijg je levenslang alle functies van deze plug-in en automatische updates.

Ons oordeel over Smart Slider 3

Smart Slider 3 is de beste keuze voor gebruikers die een eenvoudig te gebruiken slider-plug-in willen die wordt geleverd met tonnen kant-en-klare slider-sjablonen. Voor $ 35 kun je een pro-versie kopen die alle beschikbare functies biedt.

Bovendien reageren alle schuifregelaars 100%, wat betekent dat ze er goed uitzien op telefoon, tablet en computer.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen om te beslissen of Smart Slider 3 de beste keuze is voor uw website.

Als je dit artikel leuk vond, wil je misschien ook onze recensie over de Soliloquy-plug-in bekijken.

Over het algemeen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Kenmerken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Prestatie
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Ondersteuning
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Makkelijk te gebruiken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Prijzen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Download nu Smart Slider 3 »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map