TranslatePress Review: is het de beste vertaalplug-in?

Bent u op zoek naar een vertaalplug-in voor uw WordPress-website? Wanneer u een website bouwt, wilt u dat mensen van over de hele wereld deze bezoeken en de inhoud kunnen lezen en begrijpen. Door uw inhoud eenvoudig in meer dan één taal aan te bieden, kunt u de hoeveelheid verkeer die uw site ontvangt vergroten en uw inhoud voor een breder publiek openen. Dus als u wilt dat uw website meertalig is, heeft u een vertaalplug-in nodig.


In deze TranslatePress-review delen we met u de functies, functionaliteiten, prijzen, voor- en nadelen en meer, om u te helpen bepalen of dit de beste vertaalplug-in is voor uw behoeften.

Over TranslatePress

translatepress-review-website

TranslatePress is een WordPress-vertaalplug-in die iedereen gemakkelijk kan gebruiken. Wat TranslatePress anders maakt dan andere vertaalplug-ins, is dat u hiermee berichten en pagina’s rechtstreeks vanaf de frontend van uw website kunt vertalen. Dit betekent dat u in realtime kunt zien wat u vertaalt.

translatepress-frontend

Met de TranslatePress-interface kunt u eenvoudig alle geschreven inhoud die u op de pagina ziet vertalen, inclusief berichten, pagina’s, metagegevens, plug-ins en zelfs uw WordPress-thema.

TranslatePress biedt ook Google Translate API-integratie waarmee u het vertaalproces kunt versnellen, als de handmatige vertaling niet voor u is of te tijdrovend is. Als een van de door AI aangedreven vertalingen van Google onjuist is, kun je naar binnen gaan en ze handmatig repareren.

Behalve dat het gemakkelijk te gebruiken is, bevat TranslatePress een aantal geweldige functies, waaronder:

 • Meerdere talen – Ondersteuning voor 221 talen.
 • SEO-pakket – SEO-ondersteuning voor paginaslug, paginatitel, beschrijving en meer om u een boost te geven in de lokale zoekrangschikking.
 • Automatische detectie van gebruikerstalen – Wanneer een gebruiker uw website voor het eerst bezoekt, worden ze omgeleid naar de taal van hun voorkeur op basis van hun browserinstellingen of IP-adres.
 • Vertaleraccounts – Maak vertalersaccounts en wijs de rol toe aan elke gebruiker op uw site. Deze gebruiker kan uw inhoud vertalen zonder toegang te hebben tot uw volledige beheerdersgedeelte, om uw website veilig te houden.
 • Navigatie op basis van taal – Configureer het navigatiemenu van uw website voor verschillende talen.

TranslatePress Review: aan de slag met TranslatePress

Aan de slag met TranslatePress is supergemakkelijk. Maar voordat u begint met het vertalen van uw site, moet u eerst de instellingen configureren. Nadat u TranslatePress hebt gekocht en geïnstalleerd, plaatst u de muisaanwijzer op de Site vertalen knop bovenaan het WordPress-dashboard en klik vervolgens op Instellingen.

translate-site-instellingen

In het gebied Algemene instellingen kunt u uw standaardtaal instellen en alle talen selecteren waarin u uw website beschikbaar wilt maken. Om een ​​taal toe te voegen, gaat u naar de Alle talen sectie en klik op de pijl naast “Kies …” om het vervolgkeuzemenu te openen. Kies in de lijst de gewenste taal.

kies een taal

Nadat u de gewenste taal heeft geselecteerd, klikt u op Toevoegen knop.

add-language-translatepress-review

Herhaal het proces opnieuw om zoveel talen toe te voegen als je wilt.

In het gebied met algemene instellingen kunt u ook kiezen of u wilt dat talen worden weergegeven in hun eigen naam of in het Engels, Google Translate in- en uitschakelen, een taalwisselaar toevoegen aan een pagina of menu, en meer.

Als u de instellingen heeft zoals u ze wilt, vergeet dan niet op te klikken Wijzigingen opslaan knop.

Nu ben je klaar om te beginnen met het vertalen van je website. Klik op om uw site te vertalen Site vertalen tabblad in het instellingengebied.

translate-site-button

Nadat u op de knop heeft geklikt, wordt u doorgestuurd naar de visuele editor van TranslatePress. De visuele editor is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, zelfs voor complete beginners.

translatepress-review-interface

Om te beginnen met het vertalen van uw inhoud, hoeft u alleen maar de tekstreeks te kiezen die u wilt vertalen in het vervolgkeuzemenu, de vertaling handmatig in te voeren en op de Vertaling opslaan knop bovenaan het scherm.

U kunt eenvoudig elke tekenreeks zweven en op de knop Bewerken die aan de linkerkant verschijnt klikken en uw tekenreeks in de linker vertaalinterface vertalen. Dit maakt alles zichtbaarder dan het zoeken in de vervolgkeuzelijst.

vertaal-inhoud-handmatig

Belangrijke opmerking: Automatische vertaling is alleen beschikbaar nadat u de Google Translate API heeft geactiveerd.

Om een ​​voorbeeld van uw vertaling te bekijken, klikt u gewoon op de taalwisselaar die u heeft toegevoegd in het instellingengedeelte.

taalvoorbeeld

Dat is het! Kijk, het maken van een website die meertalig is, is ongelooflijk eenvoudig met TranslatePress.

TranslatePress Plugin: Pricing

TranslatePress biedt een gratis versie van hun plug-in en 3 verschillende tariefplannen: persoonlijk, zakelijk en ontwikkelaar. Elk betaald abonnement wordt geleverd met de geavanceerde vertaalinterface, ondersteuning voor dynamische velden, integratie met Google Translate, flexibele taalwisselaar en 1 jaar ondersteuning en updates.

translatepress-review-pricing

Met de gratis versie van de TranslatePress-plug-in kunt u uw site slechts in 1 taal vertalen, wat hem geschikt maakt voor tweetalige websites. Dus als u de mogelijkheid wilt hebben om uw site in vele talen te vertalen, moet u een van hun betaalde abonnementen kiezen.

Het persoonlijke abonnement kost € 79 / jaar, wat neerkomt op ongeveer $ 88 US. Met het persoonlijke plan krijgt u het gebruik van de plug-in voor 1 site, evenals de addon voor meerdere talen en de SEO-pack-add-on.

Als u de mogelijkheid wilt hebben om de plug-in op 3 websites te gebruiken, evenals andere geavanceerde functies zoals vertalersaccounts, navigatie op basis van taal, automatische detectie van gebruikerstalen en meer, dan moet u het Business-abonnement kiezen dat € 139 kost / jaar, of ongeveer $ 155 US.

Met het Developer-plan krijgt u dezelfde functies en add-ons als het Business-plan, maar krijgt u de mogelijkheid om de plug-in op een onbeperkt aantal websites te gebruiken. Het Developer-abonnement kost € 199 / jaar of $ 222 US.

TranslatePress Plugin: voors en tegens

Nu u meer weet over TranslatePress, gaan we eens kijken naar de voordelen van het gebruik van TranslatePress om uw website-inhoud te vertalen.

Voordelen

 • Gratis versie: U kunt gratis aan de slag met TranslatePress.
 • Makkelijk te gebruiken: TranslatePress is gemakkelijk om mee te beginnen en stelt u in staat om alles vanaf de frontend te vertalen, inclusief WooCommerce-producten, inhoud van paginabuilder, formulieren, enz..
 • SEO-ondersteuning: TranslatePress biedt SEO-ondersteuning voor meertalige sites.

Laten we vervolgens eens kijken naar enkele van de beperkingen van TranslatePress.

Nadelen

 • Beperkte gratis versie: De gratis versie van TranslatePress is vrij beperkt. U kunt uw site slechts in 1 taal vertalen.
 • Geen SEO-ondersteuning: De gratis versie biedt ook geen SEO-ondersteuningsfuncties. Dus als u de lokale zoekrangschikking wilt verbeteren, werkt de gratis versie niet voor u.
 • Duur: Als je net begint, is een betaald abonnement met TranslatePress misschien een beetje duur voor je.

Ons oordeel over het gebruik van TranslatePress om uw WordPress-website te vertalen

TranslatePress is een zeer gewaardeerde vertaalplug-in waarmee iedereen gemakkelijk zijn WordPress-site in meerdere talen kan vertalen. Het feit dat u pagina’s en berichten op uw site in realtime vanaf de frontend kunt vertalen, is wat deze vertaalplug-in echt onderscheidt van de rest.

Hoewel de gratis versie prima is om aan de slag te gaan, moet je, om een ​​succesvolle meertalige website te maken die is geoptimaliseerd voor SEO, investeren in een van hun betaalde abonnementen. De betaalde abonnementen lijken voor sommigen misschien duur, maar TranslatePress is niet alleen een eenvoudige vertaalplug-in. TranslatePress zit boordevol functies zoals SEO-ondersteuning, automatische detectie van gebruikerstalen, navigatie op basis van taal, vertaalaccounts en nog veel meer om uw meertalige website extra kracht en betere prestaties te geven.

We geven het een 4,5 van de 5 sterren. Dit is het overzicht van onze beoordelingsscore:

We hopen dat je deze TranslatePress-recensie leuk vond en dat je nu weet of TranslatePress de beste vertaalplug-in is voor jouw behoeften. Als je nog een aantal andere vertaalplug-ins wilt bekijken, bekijk dan ons artikel over de beste WordPress-vertaalplug-ins vergeleken.

Over het algemeen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Half 4.5 / 5.0

Kenmerken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prestatie
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Ondersteuning
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Makkelijk te gebruiken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prijzen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Download TranslateDruk nu op »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map