TrustPulse Review: conversies genereren met de Social Proof-app

Is het u ooit opgevallen dat 98% van uw bezoekers uw website verlaat zonder actie te ondernemen??


De meeste mensen verlaten uw website omdat ze niet zeker weten of uw producten / services betrouwbaar genoeg zijn.

We weten hoe ontmoedigend het is om te weten dat mensen uw werk niet vertrouwen. Maar maak je geen zorgen. U kunt uw gebruikers nu overtuigen om te geloven dat u hen kunt bieden wat ze willen en dat ze u kunnen vertrouwen zonder erbij na te denken.

U kunt dat doen door hen het realtime sociale bewijs van uw bedrijf te laten zien met de TrustPulse-software.

TrustPulse is FOMO en software voor sociale meldingen die u helpt de kracht van sociaal bewijs te benutten om vertrouwen op te bouwen en uw conversies en verkopen te stimuleren.

In deze TrustPulse-review geven we u gedetailleerde inzichten in de functies ervan en kijken we ook hoe u deze op uw website kunt gebruiken om uw meldingen weer te geven. Daarbij behandelen we:

 • Waarom TrustPulse gebruiken
 • Overzicht TrustPulse
 • Kenmerken
 • Hoe TrustPulse te gebruiken
 • Makkelijk te gebruiken
 • Prijzen
 • Wat we denken over TrustPulse

Dus laten we beginnen.

Waarom de TrustPulse-plug-in voor sociale meldingen gebruiken

Niemand geeft erom wat u over uw bedrijf zegt. Met een social proof app kunt u mensen laten weten wat uw klanten van uw product vinden en gebruikers aanmoedigen om het bij u te kopen.

Het weergeven van sociaal bewijs over uw bedrijf is als het toevoegen van een getuigenis voor uw bezoekers. Het is een geweldige manier om uw werk geloofwaardiger te maken. Bovendien helpt het uw klanten om een ​​onbevooroordeelde mening over uw bedrijf te hebben, wat op zijn beurt kan helpen vertrouwen op te bouwen.

Met TrustPulse kunt u uw bezoekers de legitimiteit van uw bedrijf laten weten door hen de realtime actie te laten zien die uw gebruikers op uw website hebben ondernomen. Dit kan elke actie zijn. U kunt hen op de hoogte stellen van een recente verkoop, gratis proefperiode of aanmelding voor een nieuwsbrief via e-mail door een gebruiker.

Door te weten dat anderen uw producten / diensten gebruiken, worden uw bezoekers aangemoedigd om zonder aarzeling actie te ondernemen. Dat komt omdat deze meldingen de authenticiteit van uw bedrijf verifiëren.

Dus TrustPulse helpt u de echte kracht van sociaal bewijs te gebruiken om het vertrouwen te vergroten, de conversie te verbeteren en uw verkoop te stimuleren.

TrustPulse – een overzicht

TrustPulse

Zoals hierboven vermeld, TrustPulse is een software voor marketingautomatisering waarmee u de kracht van social proof kunt benutten om de conversie van uw website te verhogen. Door het te gebruiken, kunt u de realtime aankoop, aanmeldingen, klantactiviteit en meer volgen en markeren om mensen te overtuigen om de gewenste actie op uw site te ondernemen.

Om uw conversiepercentage te verhogen, kunt u de slimme targetingoptie gebruiken om gebruikersacties op het juiste moment aan de juiste mensen te tonen. Het beste is dat dit allemaal kan worden gedaan zonder een enkele regel te coderen.

Zelfs qua ontwerp heeft TrustPulse fantastisch werk geleverd. Het wordt geleverd met prachtige voorgebouwde, kant-en-klare ontwerpen die visueel verbluffend zijn. Bovendien is deze software eenvoudig te gebruiken en 100% effectief om gebruikers naar klanten te lokken. U kunt dus direct resultaat zien nadat u het op uw site bent gaan gebruiken.

TrustPulse-functies

TrustPulse wordt geleverd met geweldige functies om u te helpen uw conversies en verkopen te stimuleren. Laten we er een paar bekijken.

1. Meldingen bij brand

Met deze functie kunt u de realtime actie weergeven die mensen op uw website ondernemen. Zodat uw bezoekers de realtime melding kunnen zien als een aankoop wordt gedaan, of een gebruiker zich aanmeldt, enz. Door deze meldingen op uw bestemmingspagina en afrekenpagina’s weer te geven, kunt u ook de angst aanwakkeren om uw bezoekers. Het is een geweldige manier om uw bezoekers aan te moedigen meteen actie te ondernemen.

2. Slimme targeting

Met de slimme targetingfunctie kunt u deze meldingen en sociale bewijzen eenvoudig weergeven aan bezoekers op het moment dat ze ze moeten zien. TrustPulse kunt u de targetingregels en -timing beheren, zodat u deze eenvoudig kunt gebruiken om het aantal conversies te verhogen.

3. Real-time bijhouden van gebeurtenissen

Met TrustPulse, is het mogelijk om alle live-acties op uw site te volgen. U kunt het gebruiken om deze acties als meldingen aan uw bezoekers weer te geven. Dit omvat aankopen, demo-registraties, formulierinzendingen, aanmeldingen voor nieuwsbrieven, enz.

4. Analyse

Met de software kunt u ook uw statistieken bekijken. Met deze functie kunt u eenvoudig uw conversiedoelen bijhouden en weten welke pagina de hoogste conversies behaalt.

5. Compatibiliteit

TrustPulse kan naadloos worden geïntegreerd met verschillende platforms zoals WordPress, Magento, SquareSpace, Drupal, enz. Dus ongeacht uw CMS, u kunt deze software gemakkelijk gebruiken als u uw conversies echt wilt stimuleren.

Dit zijn slechts enkele functies die de software biedt. Je kunt nog veel meer hebben.

Hoe TrustPulse te gebruiken

Zoals hierboven al vermeld, TrustPulse werkt als een getuigenis voor jou. Hiermee kunt u de acties van uw klant in realtime weergeven die werken als echte aanbevelingen van mensen die uw product / services vertrouwen.

Zodra u een account bij TrustPulse heeft aangemaakt, kunt u direct vanaf het dashboard beginnen met het maken van uw campagnes. Maar daarvoor moet je het verbinden met je website. Je kunt de Voeg uw eerste site toe knop daarvoor.

truspulse beoordeling

Voeg in de volgende stap een campagnenaam en uw URL toe.

Als u klaar bent, kunt u beginnen met het maken van uw campagne. De eerste stap daarbij is te werken aan de uitstraling en vormgeving van de website. U kunt uw campagne ontwerpen met behulp van de verschillende opties die de software biedt. U kunt een taal kiezen, werken aan het bericht dat u wilt weergeven, links toevoegen (naar uw productpagina) en nog veel meer doen.

Je hebt ook de mogelijkheid om de positie te selecteren waar je je melding wilt weergeven, een meldingsgrootte toe te voegen, animaties toe te voegen en meer.

Ontwerp van TrustPulse-campagnes

Als u meer opties wilt, scrollt u gewoon naar beneden en selecteert u de Geavanceerde instellingen keuze. Met deze opties kunt u uw campagne visueel aantrekkelijk maken.

Ontwerp en stijl van TrustPulse-campagnes

De volgende stap is het vastleggen van de activiteiten van uw gebruiker. Hier heb je twee opties:

 • AutoMagic
 • Zapier

Als u kiest voor de AutoMagic optie, kunt u eenvoudig de URL toevoegen van de pagina’s die u door de software wilt laten volgen voor activiteiten. U kunt ook de URL toevoegen van een pagina waar u uw bezoekers na conversie naartoe wilt sturen.

Als u klaar bent, slaat u uw instellingen op zodat de tool uw activiteiten ter plaatse kan volgen. Om de tweede optie te gebruiken, moet je een Zapier-account hebben.

Als je er geen hebt, is de eerste optie een goed idee. In de volgende stap kunt u uw eigen regels over deze meldingen toevoegen. Hier kunt u dus selecteren waar u deze meldingen wilt weergeven, de weergaveduur selecteren, enz. In principe kunt u met deze opties volledige controle hebben over de regels van uw meldingen.

meldingsregels, vertrouwensregels

Je hebt meer opties onder de Geavanceerde instellingen tabblad. U kunt deze gebruiken als u meldingen van anonieme gebruikers wilt verbergen / weergeven, het maximale aantal meldingen wilt selecteren dat tegelijkertijd moet worden weergegeven enzovoort.

TrustPulse-regels

De laatste stap is het publiceren van uw campagne op uw website. TrustPulse zal nu een code voor u genereren die u moet kopiëren en plakken in de body-tag van uw websitesjabloonbestand. Als u klaar bent, begint de tool onmiddellijk met het volgen van uw website-activiteiten en zodra deze een actie detecteert, wordt deze aan uw bezoekers getoond.

Makkelijk te gebruiken

TrustPulse is super makkelijk te gebruiken. Om in te stellen, hoeft u geen enkele regel te coderen. Alles kan worden gedaan met slechts een muisklik. Dus zelfs als u geen eerdere ervaring heeft met het gebruik ervan, kunt u er gemakkelijk mee omgaan.

Prijzen

TrustPulse biedt 4 verschillende tariefplannen. Voor elk hiervan kunt u beginnen met de gratis proefperiode.

TrustPulse-prijzen

Afhankelijk van het aantal sessies dat uw website genereert, kunt u het beste plan voor uw bedrijf kiezen. Elk van deze plannen bevat een geld-terug-garantie van 14 dagen als u niet tevreden bent met wat het biedt.

Het beste is dat het ook een gratis plan heeft voor beginners. Als uw site 500 sessies of minder heeft, hoeft u niets te betalen.

Ons oordeel over het gebruik van TrustPulse

Nadat we alle functies hebben bekeken en getest hebben hoe gebruiksvriendelijk de app is, voelen we dat TrustPulse kan een geweldige aanvulling zijn op uw site. Het is super eenvoudig te hanteren en zelfs een beginner kan het gemakkelijk gebruiken. De functies zijn ook geweldig.

U kunt uw eigen regels instellen voor het weergeven van de meldingen, waardoor u volledige controle heeft over uw site.

Als je meer plug-ins wilt bekijken waarmee je social proof aan je site kunt toevoegen, bekijk dan ons artikel over de beste social proof plug-ins voor WordPress.

Over het algemeen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Kenmerken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prestatie
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Ondersteuning
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Makkelijk te gebruiken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prijzen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Download TrustPulse nu »
Zie TrustPulse-coupon »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map