W3 Totale cache

Bent u op zoek naar een Caching-plug-in om uw WordPress-site te versnellen? W3 Total Cache is een van de meest populaire cacheplug-ins voor door WordPress aangedreven sites. In deze W3 Total Cache-recensie zullen we de prestaties, functies en gebruiksgemak bekijken. Het doel is om erachter te komen of W3 Total Cache echt de beste WordPress caching-plug-in is.


W3 Total Cache Review

Waarom u een cacheplug-in voor WordPress nodig heeft?

Snelheid is een van de belangrijkste factoren die zoekmachines zoals Google gebruiken om de zoekresultaten te bepalen. Langzamere sites scoren laag en snelle websites scoren hoger.

WordPress is geschreven in PHP, een programmeertaal aan de serverzijde. Wanneer een gebruiker een pagina van uw website opvraagt, voert WordPress PHP-scripts uit om de pagina op te halen en weer te geven.

Dit resource-intensieve proces is traag en wordt nog langzamer wanneer u op een gedeelde hosting milieu. Dit kan de prestaties en zoekresultaten van uw site aanzienlijk verminderen.

Een caching-plug-in slaat een versie van uw pagina’s op in de cache. Wanneer een gebruiker uw website bezoekt, krijgt hij de gecachte versie te zien. Dit elimineert de noodzaak voor WordPress om PHP-scripts uit te voeren. Uw site wordt sneller en uw server reageert sneller.

Hoe caching werkt in WordPress

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken hoe W3 Total Cache de snelheid van uw site verbetert.

W3 Total Cache Plugin voor WordPress instellen

W3 Total Cache is een krachtpatser van een plug-in. Het wordt geleverd met veel functies om de snelheid van uw site te verbeteren. Door het aantal opties ziet het er voor nieuwe gebruikers behoorlijk intimiderend uit.

Schakel paginacaching in W3 Total Cache in

De belangrijkste optie die u moet inschakelen, is paginacaching. Als u dit inschakelt, kan W3 Total Cache beginnen met het opslaan en weergeven van pagina’s in de cache aan uw bezoekers.

Zie deze beginnershandleiding op hoe W3 Total Cache te installeren en in te stellen voor gedetailleerde instructies.

Serveer gecomprimeerde pagina’s aan uw gebruikers met W3 Total Cache

Wanneer u de snelheid van uw website test met tools zoals Paginasnelheid, zult u merken dat het u aanbeveelt om gecomprimeerde pagina’s weer te geven.

Gecomprimeerde pagina’s weergeven betekent dat wanneer een gebruiker een pagina van uw site opvraagt, uw site hem een ​​gecomprimeerde (gecomprimeerde) versie van uw pagina stuurt. Het comprimeren van de pagina verkleint de grootte en laadt sneller. Zodra de gzipped-pagina de gebruiker bereikt, extraheert de browser deze automatisch en geeft deze weer.

Met W3 Total Cache kunt u compressie inschakelen met slechts een klik. Ga gewoon naar Prestaties »Browser Cache en vink het vakje aan naast de optie ‘HTTP-compressie (gzip) inschakelen’.

schakel gzip-compressie in met W3 Total Cache

CDN gebruiken met W3 Total Cache

Met CDN- of inhoudsleveringsnetwerken kunt u uw statische inhoud aanbieden met servers van over de hele wereld. Hierdoor kunnen gebruikers uw statische inhoud zoals afbeeldingen, CSS en JavaScript veel snel downloaden.

Zie deze gids op waarom je een CDN nodig hebt voor je WordPress-blog voor meer informatie.

We raden aan MaxCDN te gebruiken, een van de grootste CDN-services. We gebruiken het op al onze websites en het helpt ons de paginasnelheid te verhogen.

MaxCDN instellen met W3 Total Cache

Bekijk deze tutorial over hoe installeer WordPress CDN oplossing MaxCDN voor gedetailleerde instructies.

W3 Total Cache vs WP Super Cache

Vergelijkingen tussen twee populaire plug-ins in dezelfde niche komen vrij vaak voor in de WordPress-community. Net als All in One SEO en Yoast SEO, vergelijken gebruikers lange tijd W3 Total Cache en WP Super Cache.

Beide plug-ins hebben een zeer groot gebruikersbestand, beide zijn gratis beschikbaar en beide zijn een uitstekende keuze om uw WordPress-site te versnellen.

Het zijn beide zeer geavanceerde plug-ins. Ze lijken allebei intimiderend vanwege het grote aantal instellingen en ingewikkelde installatie-instructies. Het enige echte gebied waarop we de twee kunnen vergelijken, zijn prestaties.

De prestaties van W3 Total Cache zijn iets beter dan WP Super Cache. Het integreert prachtig met CDN en heeft objectcaching, minificatie en andere geavanceerde functies.

Prijs- en ondersteuningsopties voor W3 Total Cache

Zoals met alle populaire gratis plug-ins, wordt W3 Total Cache geleverd met beperkte gratis ondersteuning. De plug-in biedt uitstekende documentatie die direct in de plug-in is verpakt. Er zijn ook enkele uitstekende tutorials online beschikbaar.

De plugin-auteur biedt ook premium services voor $ 99 / jaar. U kunt zich hiervoor aanmelden door op te klikken Prestaties »Ondersteuning in uw WordPress-beheergebied. U moet echter nog steeds betalen voor elke ondersteuningsvraag.

Ons oordeel over W3 Total Cache-plug-in

W3 Total Cache is niet de gemakkelijkst te gebruiken plug-in. Het is echter begrijpelijk gezien de geavanceerde functies die het biedt en hoe ingewikkeld deze kunnen zijn. De plug-in biedt gedetailleerde uitleg voor elke functie in de plug-in, wat behoorlijk indrukwekkend is.

In termen van prestaties verdient W3 Total Cache het absoluut om de beste WordPress caching-plug-in te worden genoemd.

We geven W3 Total Cache 4 van de 5 sterren. Hier is de uitsplitsing van onze scores:

Over het algemeen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Kenmerken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Prestatie
Beoordeling Star EmptyBeoordeling Star EmptyBeoordeling Star EmptyBeoordeling Star EmptyBeoordeling Star Empty 0.0 / 5.0

Ondersteuning
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star EmptyBeoordeling Star Empty 3.0 / 5.0

Makkelijk te gebruiken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star EmptyBeoordeling Star Empty 3.0 / 5.0

Prijzen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Krijg nu W3 Total Cache »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map