WordFence-beveiliging

Bent u op zoek naar een WordPress-beveiligingsplug-in? WordFence Security is een van de meest populaire WordPress-beveiligingsplug-ins op de markt. In deze WordFence Security-review zullen we de functies en prestaties bekijken om erachter te komen of dit echt de beste WordPress-beveiligingsplug-in op de markt is.


WordFence Security Review

Waarom u een WordPress-beveiligingsplug-in nodig heeft

WordPress is ‘s werelds populairste Content Management Systeem. Het ondersteunt meer dan 25% van alle websites op internet. Dit enorme aantal maakt het een populair doelwit voor kwaadaardige aanvallen, hacken pogingen, code-injectie, enz.

De meeste WordPress-gebruikers zijn geen ontwikkelaars of experts in online beveiliging. Er zijn enkele praktische tips voor beveiliging die u kunt volgen, zoals het regelmatig onderhouden van back-ups, het gebruik van sterke wachtwoorden, enz.

U hebt een WordPress-beveiligingsplug-in nodig voor geavanceerde zaken zoals scannen op malware, het blokkeren van verdachte activiteiten of het bewaken van de beveiliging van uw website.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken hoe WordFence Security uw website beschermt tegen veelvoorkomende bedreigingen.

WordFence Security-plug-in instellen

De plug-in WordFence Security wordt geleverd als zowel gratis als betaalde versie. De betaalde versie heeft extra functies en premium ondersteuning. De gratis versie is ook redelijk bruikbaar en dit is wat we zullen gebruiken voor de beoordeling.

De plug-in WordFence Security werkt standaard en de standaardinstellingen zouden voor de meeste websites moeten werken. De plug-in heeft ook een instellingenpagina waar u de plug-in naar uw eigen wensen kunt instellen.

Bezoek gewoon WordFence »Opties pagina om plugin-instellingen te configureren.

WordFence Security-plug-in voor WordPress instellen

WordFence Security is een zeer krachtige plug-in en wordt geleverd met een uitgebreide set functies en opties. Eerst moet u de basisplug-in-opties instellen. Dit omvat het in- of uitschakelen van de kernfuncties van de plug-in en het verstrekken van een extra e-mailadres voor waarschuwingen.

Op de pagina met geavanceerde opties kunt u het gedrag en de prestaties van de plug-in op uw site wijzigen. Eerst heb je waarschuwingen, je kunt gebeurtenissen in- of uitschakelen waarover je op de hoogte wilt worden gehouden. Als u een drukke website heeft, krijgt u veel e-mails van WordFence-beveiliging als waarschuwingen. Veel van deze waarschuwingen zijn geen schadelijke activiteiten.

Dan zijn er Firewall-regels en scanregels. Hier kunt u de plug-in vertellen welke bestanden en mappen moeten worden gescand en het gedrag van de firewall aanpassen. Wijzig deze opties niet tenzij u weet wat u doet.

Vergeet niet op de knop Wijzigingen opslaan te klikken als je klaar bent.

Scan uw website op bedreigingen met WordFence Security

WordFence Security wordt geleverd met een krachtige scantool. Bezoek gewoon WordFence »Scannen om een ​​scan te starten. WordFence controleert uw WordPress-site op veelvoorkomende bedreigingen zoals achterdeuren, kwaadaardige en verdachte code, MySQL-injectie, enz.

Nadat de scan is voltooid, wordt het aantal gevonden problemen weergegeven. Bij elk nummer ziet u gedetailleerde informatie erover met praktisch advies over hoe u dit kunt oplossen.

Scanresultaten van WordFence Security

WordFence is een van de meest populaire WordPress-plug-ins die door meer dan een miljoen websites worden gebruikt. Ze verzamelen gegevens van WordPress-sites over de hele wereld. Het helpt hen effectief te leren over nieuwe bedreigingen en hoe ze deze kunnen herkennen.

WordPress-forums staan ​​echter vol met gemengde beoordelingen van gebruikers die de plug-in daadwerkelijk gebruiken. Soms vangt het de achterdeuren en schadelijke code op die andere scanners niet kunnen opvangen. Soms worden ze mogelijk niet gedetecteerd. Het is altijd de beste strategie om niet op slechts één tool te vertrouwen als u vermoedt dat de beveiliging van uw site in gevaar is gebracht.

Volg uw live verkeer met WordFence Security

Een groot deel van het verkeer op elke site is afkomstig van geautomatiseerde bots zoals crawlers van zoekmachines, datamining-bots en geautomatiseerde spam-bots. Dit is heel normaal en niets om in paniek te raken.

Als uw site echter onder een DDOS-aanval valt, zou u bombardementen van hits van specifieke ips op uw website opmerken. Met de tool voor live verkeer in WordFence Security kunt u deze IP’s in realtime volgen en blokkeren.

Hoewel de door deze tool verzamelde informatie zeer nuttig kan zijn, helpt het de eigenaar van een website niet veel. De meeste aanvalsrobots gebruiken verschillende IP-bereiken verspreid over verschillende netwerken over de hele wereld. Het is erg moeilijk om IP-adressen effectief te blokkeren.

Zodra je een IP-netwerk blokkeert, schakelt het botnet over naar een ander netwerk. Dit is een nooit eindigend spel waarin je niet kunt winnen door handmatig dingen zelf te controleren en te blokkeren.

Prijzen en ondersteuning voor WordFence-beveiliging

De standaard WordFence Security-plug-in is gratis beschikbaar. De prijzen voor premium-versie beginnen vanaf $ 39 per jaar. Er zijn verschillende prijsopties voor bulklicenties.

Ondersteuning voor de gratis versie van de plug-in wordt geleverd door de officiële WordPress.org-forums. Gratis ondersteuning is beperkt en niet gegarandeerd. Premium ondersteuning wordt geboden door het op e-mail gebaseerde ticketingsysteem.

Er is documentatie beschikbaar over het gebruik van verschillende tools in de WordFence Security-plug-in op de officiële website.

Ons oordeel over de beveiligingsplug-in van WordFence

De plug-in WordFence Security is een goede optie voor een eenvoudige WordPress-beveiligingsconfiguratie. Het is echter niet de beste WordPress-beveiligingsplug-in.

Het belast uw server aanzienlijk. Dit kan gevolgen hebben de prestaties van uw site als u zich in een gedeelde hostingomgeving bevindt. Het verprutst uw WordPress-gegevens en slaat veel informatie op in uw database.

De gebruikersinterface van de plug-in is niet zo geweldig. We denken dat het een beetje kan worden opgeruimd. De optiepagina is overweldigend en er zijn simpelweg te veel opties.

(Als u op zoek bent naar een alternatieve beveiligingsplug-in, bekijk dan onze iThemes-beveiligingsbeoordeling.)

We geven WordFence Security 3 van de 5 sterren. Hier is een overzicht van onze beoordelingsscores:

Over het algemeen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star EmptyBeoordeling Star Empty 3.0 / 5.0

Kenmerken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star EmptyBeoordeling Star Empty 3.0 / 5.0

Prestatie
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

Ondersteuning
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star EmptyBeoordeling Star Empty 3.0 / 5.0

Makkelijk te gebruiken
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star EmptyBeoordeling Star EmptyBeoordeling Star Empty 2.0 / 5.0

Prijzen
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Empty 4.0 / 5.0

Download WordFence-beveiliging nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map