10 najboljih kanadskih web hosting usluga – u usporedbi (2020)

najbolje kanadske tvrtke za web hosting


Pitate se koji je najbolji kanadski web hosting? Ako želite stvoriti web mjesto u Kanadi, važno je da odaberete uslugu web hostinga koja će vašoj web mjestu pružiti brzinu, performanse i sigurnost koja joj je potrebna, ali bez probijanja banke. Ipak na tržištu postoji mnoštvo web hosting usluga, pa može biti teško otkriti koji je najbolji izbor za vas.

U ovom ćemo članku podijeliti s vama naše najbolje izbore za najbolje kanadske web hosting usluge. Preći ćemo na američke web hosting usluge koje su odlične za kanadske web stranice kao i za kanadske web hosting pružatelje usluga.

Započnimo.

Kanadski pregled web hostinga: naš proces

Prije nego što s vašim izborima podijelimo najbolji kanadski web hosting, prijeđimo na naš pregledni web hosting postupak IsitWP.

Budući da vam želimo pružiti što precizniji pregled, sami smo testirali mnoge od tih pružatelja usluga web hostinga. To smo učinili ne samo radi detaljnijeg pregleda, već i radi lakšeg izbora najboljeg kanadskog hostinga. Nije vam praktično prijaviti se na desetine usluga web hostinga i isprobati ih, pa smo za vas učinili sljedeće korake:

 1. Potpisani s najboljim kanadskim web hosting pružateljima na tržištu.
 2. Izradio probnu web stranicu za WordPress s WordPress temom, lažnim sadržajem i slikama za zrcalo okruženja uživo na web mjestu.
 3. Proveli smo nekoliko različitih testova brzine da vidimo kako će stranica funkcionirati.
 4. Zabilježili ste testne podatke koje želite podijeliti s vama.

Sada kada znate kako smo dobili neke od ovih statistika i podataka web domaćina, hajde da uđemo u naš izbor broj 1 za najbolji kanadski hosting.

1. Bluehost

BlueHost-Kanada-web-hosting

 • Vrijeme učitavanja: 689 ms
 • Uptime: 99,99%
 • podrška: 9/10
 • Web stranica: Bluehost.com

Započnite s Bluehostom »

Bluehost službeno preporučuje WordPress.org i to je najpopularniji pružatelj web hostinga na tržištu, a napaja više od 2 milijuna web stranica širom svijeta.

Ako ste novi u pokretanju bloga ili web stranice, Bluehost je najbolji izbor za vas zbog njihove pristupačnosti, skalabilnosti i korisnog iskustva ukrcavanja..

Planovi Bluehosta dolaze sa besplatnim nazivom domene za 1. godinu, besplatnim SSL certifikatom, instaliranjem WordPressa jednim klikom, nesmjernom propusnošću i 24 / 7supportom. Možete i isprobati Bluehost bez rizika sa 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

Poslužitelji u Kanadi: Ne, Utah, SAD.

cijena: Redovne cijene počinju od 10,46 USD mjesečno.

Posebna ponuda: IsItWP korisnici plaćaju samo 3,60 USD mjesečno (popust preko 60% + ime besplatne domene, SSL).

Pročitajte našu recenziju Bluehosta »

2. SiteGround

SiteGround-Kanada-web-hosting

 • Vrijeme učitavanja: 649 ms
 • Uptime: 99,98%
 • podrška: 10/10
 • Web stranica: SiteGround.com

Započnite sa SiteGround »

SiteGround je još jedan od najboljih kanadskih web hosting pružatelja usluga koji trenutno ugošćuje oko 2 milijuna domena. To je također jedan od službeno preporučenih pružatelja usluga hostinga od strane WordPress.org.

Uz SiteGround možete lako napraviti web stranicu, čak i bez prethodnog iskustva. Čak vam daju mogućnost izbora graditelja web stranica, bilo WordPressa, ili Weeblya.

Ova web hosting usluga ima ultra brze web stranice, vrhunsku sigurnost, jednostavno upravljanje web mjestima, pouzdanu korisničku podršku i još mnogo toga.

Poslužitelji u Kanadi: Ne, Chicago i Iowa, SAD.

cijena: Redovne cijene počinju od 11,95 USD mjesečno.

Posebna ponuda: Naši korisnici dobivaju posebnu ponudu od 3,95 USD mjesečno.

Pročitajte cijelu recenziju SiteGround »

3. HostGator

najbolje-kanadski-hosting-Hostgator

 • Vrijeme učitavanja: 691 ms
 • Uptime: 99,96%
 • podrška: 10/10
 • Web stranica: HostGator.com

Započnite s HostGator »

HostGator je jednostavan i jednostavan za upotrebu i pristupačan web hosting usluga za kanadske web stranice. Vrlo brzo možete izgraditi web mjesto s njihovim graditeljem web mjesta za povlačenje i ispuštanje, koji također sadrži brojne teme i unaprijed izgrađene odjeljke.

Svi njihovi planovi dolaze s instalacijama za jedan klik za aplikacije kao što su WordPress, neizmjerena propusnost, besplatni SSL certifikat i više.

Oni nude 45-dnevno jamstvo povrata novca, kao i uvijek dostupnu tehničku podršku putem telefona, e-pošte i razgovora uživo.

Poslužitelji u Kanadi: Ne, Houston i Utah, SAD.

cijena: Redovna cijena počinje od 6,95 dolara mjesečno.

Posebna ponuda: Naši korisnici plaćaju samo 2,78 USD mjesečno.

Pročitajte našu recenziju HostGator >>

4. WP motor

wpengine-hosting-usluge-Canada

WP Engine je upravljani pružatelj usluge WordPress hostinga i platforma je izbora za preko 2 milijuna korisnika, uključujući velika imena poput Yelp, National Geographic, Asana i drugih.

Kad se prijavite na WP Engine, oni vam omogućuju pristup 36 premium tema koje uključuju ugrađeni SEO i sigurnost. Osim toga, pružaju sjajnu 24/7/365 korisničku podršku kako bi vam pomogli u svemu što vam treba.

Iako se upozorava, WP Engine najskuplji je i najuspješniji pružatelj web hosting usluga na ovom popisu.

Poslužitelji u Kanadi: Da, Montreal, Kanada.

cijena: Redovna cijena počinje od 35 USD mjesečno.

Posebna ponuda: Naši korisnici plaćaju 28 USD mjesečno.

Započnite s WP Engine već danas >>

5. GreenGeeks

najbolje-kanadski-web-hosting-greengeeks

 • Vrijeme učitavanja: 697 ms
 • Uptime: 99,92%
 • podrška: 9/10
 • Web stranica: GreenGeeks.com

Započnite s GreenGeeksom »

GreenGeeks je jedan od najpoznatijih ekoloških pružatelja usluga web hostinga. Dakle, ako vam je web hosting vrlo važan, znajte da GreenGeeks vraća 3 puta veću energiju koju troše u mrežu u obliku zelene energije.

Oni pružaju neke od najbržih, sigurnijih i skalabilnih brzina pomoću podatkovnih centara smještenih u Torontu, Montrealu, Chicagu, Phoenixu i Amsterdamu. Možete računati i na to kako će vam pružiti fantastičnu korisničku podršku 24/7/365.

Hosting planovi uz GreenGeeks nude neograničen web prostor, neograničen prijenos podataka, besplatnu domenu za prvu godinu, WordPress instalacije u 1 kliku i još mnogo toga.

Poslužitelji u Kanadi: Da, Montreal, Kanada.

cijena: Redovne cijene počinju od 9,95 USD mjesečno.

Posebna ponuda: Naši korisnici plaćaju samo 2,95 USD mjesečno.

Pročitajte našu recenziju GreenGeeksa >>

6. iPage

ipage-web-hosting-Canada

 • Vrijeme učitavanja: 2,60 s
 • Uptime: 99,98%
 • podrška: 8/10
 • Web stranica: iPage.com

Započnite s iPageom »

iPage je još jedan ekološki prihvatljiv web hosting pružatelj usluga, a oni su ujedno i jedan od najpovoljnijih. iPage hosting pruža vam besplatnu registraciju domene, izradu web mjesta za povlačenje i ispuštanje, 1000 tisuća besplatnih predložaka, besplatni SSL certifikat, besplatnu adresu e-pošte i još mnogo toga.

Svi njihovi planovi uključuju i dodatne sadržaje poput besplatnih sigurnosnih alata i besplatnih kredita u vrijednosti od 100 USD i za Google Adwords i za Bing oglase.

iPage također nudi 24/7 korisničku podršku i 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Poslužitelji u Kanadi: Ne, SAD.

cijena: Redovne cijene počinju od 10,95 USD mjesečno.

Posebna ponuda: Naši korisnici plaćaju samo 2,50 USD mjesečno.

Pročitajte našu recenziju iPage >>

7. A2 hosting

a2-hosting-Canada

 • Vrijeme učitavanja: 1,28 s
 • Uptime: 99,90%
 • podrška: 9/10
 • Web stranica: A2hosting.com

Započnite s A2 hostingom »

A2 hosting izgrađen je za brzinu, a nudi do 20x brže web hosting. Njihovi planovi za web hosting dolaze s neograničenim prostorom i širinom pojasa, besplatnim SSL certifikatom, WordPressom optimiziranom brzinom, 24/7 korisničkom podrškom i još mnogo toga.

A2 Hosting je pogodna za programere koja vam omogućuje instalaciju skripti na web mjestu u jednom kliku, a to uključuje WordPress, Joomla, Drupal, Magento i još mnogo toga.

A2 hosting također nudi garanciju povrata novca u bilo kojem trenutku. To znači da ako niste zadovoljni njihovom uslugom u roku od 30 dana, dobit ćete puni povrat. Nakon prvih 30 dana imat ćete pravo na povrat poreza za neiskorištene usluge.

Poslužitelji u Kanadi: Ne, Michigan i Arizona, SAD.

cijena: Redovne cijene počinju od 10,43 USD mjesečno.

Posebna ponuda: Cijene specijalne ponude počinju od samo 3,68 USD mjesečno.

Pročitajte našu recenziju A2 hostinga >>

8. HostPapa

Hostpapa-najbolji-kanadski hosting

HostPapa je kanadski internetski domaćin broj 1 s preko 500 000 web mjesta. Njihov web hosting pruža vam besplatni naziv domene, pouzdanu pohranu, nesmjerenu propusnost, preko 400 aplikacija, uključujući WordPress s instalacijom u jednom kliku, i još mnogo toga.

HostPapa nudi i vlastitog graditelja web stranica s sučeljem povuci i spusti, stotinama profesionalnih predložaka, a možete čak i stvoriti internetsku trgovinu sa njihovim Enterprise planom.

Oni također nude nagrađivanu podršku putem e-pošte 24/7 koju su podržali interni stručnjaci HostPapa-e kao i podršku putem telefona i live chat-a na više jezika. Možete isprobati HostPapa bez rizika sa 30-dnevnim jamstvom povrata novca za usluge zajedničkog web hostinga i distribucijske web hosting usluge.

Poslužitelji u Kanadi: Da, Toronto, Kanada.

cijena: Redovne cijene počinju od 8,99 USD mjesečno.

Posebna ponuda: U vrijeme pisanja ovog članka možete započeti sa samo 3,95 USD mjesečno.

Započnite s HostPapa već danas >>

9. HostUpon.ca

hostupon-najbolji-kanadski web hosting

HostUpon je još jedna velika kanadska web hosting tvrtka. HostUpon je također „zelena“ web hosting tvrtka, njihova cjelokupna infrastruktura izgrađena je s ekološki prihvatljivim hardverom, a oni rade svoj dio da pomognu okolišu na brojne druge načine.

S mnogim njihovim web hosting planovima dobivate neograničen prostor na disku i propusnost, besplatni graditelj web stranica s predlošcima, instalacije WordPressa i Joomle u jednom kliku, neograničene adrese e-pošte i još mnogo toga.

Oni također nude 24/7 internu kanadsku korisničku podršku; ne daju svoje napore podrške. Dakle, možete kontaktirati člana njihovog izravnog tima kako biste dobili stručnu podršku u bilo kojem trenutku kada vam je potrebna. Možete ih isprobati i bez rizika, uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Poslužitelji u Kanadi: Da, Toronto, Kanada.

cijena: Redovne cijene počinju od 7,95 USD mjesečno.

Posebna ponuda: U vrijeme pisanja ovog članka možete započeti za samo 3,95 USD mjesečno.

10. Web hosting Kanada

Web-hosting-Canada

Web hosting hosting sa sjedištem u Montrealu u Quebecu, a ima više od 30 000 malih poduzeća. Ovaj kanadski pružatelj usluga web hostinga jedan je od rijetkih koji nudi poslužitelje na obalama Istoka i Zapada. Dakle, bez obzira gdje se u Kanadi nalaze vaši korisnici, možete računati da će im pružiti velike brzine.

Osim web hosting usluga, Web Hosting Canada nudi i imena domena, izradu web stranica Weebly, usluge e-pošte i internetskog marketinga, sigurnosne i SSL certifikate i još mnogo toga.

Oni također pružaju 24/7 dvojezičnu, stručnu podršku putem telefona, chata i e-pošte.

Poslužitelji u Kanadi: Da, Toronto i Vancouver, Kanada.

cijena: Redovne cijene počinju od 5,99 USD mjesečno.

Posebna ponuda: Možete započeti sa samo 3,89 USD mjesečno.

Kako odabrati najbolji kanadski hosting

Postoji nekoliko čimbenika koje biste trebali uzeti u obzir pri odabiru kanadskog hostinga, uključujući:

 1. Lokacija poslužitelja
 2. Uptime
 3. Značajke
 4. Korisnička podrška

Pogledajmo pobliže svaki od ovih čimbenika kako biste lako mogli odabrati najbolji kanadski hosting za svoje potrebe.

1. Lokacija poslužitelja
Brzina vaše web stranice je važna. Usporavanje učitavanja web stranica može negativno utjecati na vaš SEO, korisničko iskustvo, pa čak i konverzije. Dakle, ako želite korisnicima pružiti brzo web mjesto, morate pogledati lokaciju poslužitelja. Zbog toga smo u ovaj članak uključili lokacije poslužitelja svakog davatelja web hostinga.
Lokacija poslužitelja zapravo utječe na vrijeme učitavanja vaše web stranice. Što su web lokacija ili korisnik bliži podatkovnom centru, brže će moći pristupiti vašoj web lokaciji.

Ako pravite kanadsku web stranicu i očekujete da se većina vaših korisnika nalazi u Kanadi, možda biste trebali odabrati davatelja web hostinga koji ima servere koji se nalaze u Kanadi. No, sve dok je poslužitelj u blizini (na primjer, u Sjedinjenim Državama) i to je pristojni poslužitelj, i dalje biste trebali moći postići brzi udar.

2. Uptime
Važno je da je vaša web stranica korisnicima dostupna u svakom trenutku. Ako vaša web stranica često propadne, možete izgubiti na puno prometa, potencijalnih kupaca i prodaje. Važno je potražiti kanadski web hosting koji nudi veliko jamstvo za produženje rada.

Uptime je jednostavno mjerilo vremena koji poslužitelj radi i dostupan. Prilično je nemoguće zajamčiti 100% produženog radnog vremena, ali ništa ispod 99,9% prilično je nepouzdano.

3. Značajke
Stvaranje web stranice ne bi trebalo biti teško. Pogotovo kao početnik, morat ćete odabrati web hosting uslugu koja nudi sve što je potrebno za početak.

Značajke na koje treba paziti uključuju:

 • Naziv domene
 • SSL potvrda
 • 1-klikom WordPress Instalacija
 • Graditelj web stranica
 • Računi e-pošte
 • Skladišni prostor
 • Sigurnosne kopije

4. Podrška kupcima
Ako s vašim web mjestom nešto nije u redu, važno je znati da možete dobiti prijateljsku, stručnu i brzu podršku. Potražite najbolji blog hosting / web hosting koji nudi podršku 24/7 kako ne biste morali čekati sate ili dane na odgovor.

Naša presuda: Koji je najbolji kanadski web hosting?

Preporučujemo Bluehost kao naš izbor broj 1 za najbolji kanadski hosting. Iako u Kanadi nemaju nijednu lokaciju poslužitelja, možete se pouzdati u ovu najpopularniju web hosting tvrtku koja će vam pružiti brzu i pouzdanu uslugu.

Bluehost vam pruža sve što vam je potrebno za brži rad i pokretanje web stranice, uključujući besplatno ime domene, SSL certifikat, instalaciju WordPressa jednim klikom i sve ostale značajke koje biste ikada mogli zatražiti. Osim toga, pristupačne su, tako da možete pokrenuti svoju web stranicu bez izgaranja rupe u džepu.

Kanadski web hostingCostMoney BackLoad TimeUptimeSupportCanadian Server
BluehostCA $ 3,60 / mjesečno30 dana689 ms99,99%10/10Ne
SiteGround3,95 $ / mjesečno30 dana649 ms99,98%10/10Ne
Hostgator2,78 $ / mjesečno45 dana691 ms99,96%10/10Ne
WP motor28 $ / mjesečno60 danaN / AN / A9/10Da
GreenGeeks2,95 $ / mjesečno30 dana697 ms99,92%9/10Da
iPageCA $ 2,50 / mjesečno30 dana2600 ms99,98%8/10Ne
A2 hostingCA $ 3,68 / mjesečno30 dana1280 ms99,90%9/10Ne
HostpapaCA 3,95 $ / mjesečno30 danaN / AN / A10/10Da
HostUponCA 3,95 $ / mjesečno30 danaN / AN / A10/10Da
Web hosting KanadaCA $ 3,89 / mjesečnoN / AN / AN / A9/10Da

Nadamo se da ste uživali u ovom članku o najboljem kanadskom hostingu. Ako vam se ovaj članak svidio, pogledajte naš drugi post na temu Što je web hosting? (Dijeljeno u odnosu na VPS vs Namjenski).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map