10 najboljih poslovnih usluga VoIP telefona za mala poduzeća (2020.)

najbolje poslovne telefonske usluge


Želite li najbolju uslugu poslovnog telefona za svoju stranicu WordPress? Mnoge male tvrtke integriraju mrežni telefonski sustav u svoje web stranice kako bi se odmah povezale sa svojim korisnicima. To je dodatna usluga za live chat, podršku putem e-pošte i druga rješenja na tržištu. Telefonskom uslugom za mala poduzeća možete svoje korisnike odmah angažirati. Ovaj je vodič opisao neke od najboljih poslovnih telefonskih linija počevši besplatno do 30 USD mjesečno.

Popis najboljih usluga poslovnog telefona za mala poduzeća

Usluga poslovnog telefona poznata
1. Nextiva19,95 USD / mj.Najlakša usluga poslovne telefonije
2. RingCentral19,99 USD / mjesečno.Najbolji sveobuhvatni poslovni ponuđač
3. Phone.com 9,99 USD / mjesečno.Najjeftinija VoIP telefonska usluga
4. Kobilica29,99 USD / mjesečno.Najbolja usluga virtualnog telefona
5. 8 × 824,99 USD / mjesečno.Najbolja usluga poslovnog telefona s hostom
6. Vonage 19,99 USD / mjesečno.Najbolja napredna telefonska usluga
7. Skype 8,25 USD / mj.Najpopularnija internetska telefonska usluga
8. GoogleVoice BesplatnoBesplatna usluga poslovnog telefona
9. Voicehot 12 dolara mjesečno.Najbolji telefonski sustav za autoceste
10. CallHippo 8 dolara mjesečno.Najbolja freemium virtualna telefonska usluga

Kako odabrati najbolje usluge poslovnog telefona – često postavljana pitanja

Prije nego što uđemo i započnemo s uspoređivanjem različitih pružatelja usluga poslovnog telefona, vrijedi izdvojiti trenutak i ispitati je li najbolja ponuda poslovnih usluga za vaše potrebe.

Pomoću stotinama korisnika u postavljanju usluge poslovnog telefona, znamo što znači imati telefonski sustav za male tvrtke. Pa krenimo s tim 5 pitanja koje smo tražili od naših korisnika.

Da biste radije prešli ravno u potjeru i preskočili na usporedbu, pogledajte ovdje.

# 1. Što je usluga Business VoIP Phone?

VoIP znači Voice over Internet Protocol (VoIP), također poznat kao internetska telefonija. VoIP omogućuje korisnicima obavljanje telefonskih poziva putem interneta.

Za razliku od tradicionalnih telefonskih usluga, VoIP poslovna telefonska usluga nudi širok spektar dodatnih značajki za koje ne morate dodatno plaćati, poput preusmjeravanja poziva, čekanja poziva, govorne pošte, ID-a pozivatelja i više. Pored toga, dokumente možete slati dok razgovarate sa svojim korisnicima.

# 2. Trebate li VoIP / poslovnu telefonsku uslugu?

VoIP / poslovna telefonska usluga u potpunosti se razlikuje od tradicionalnog telefonskog sustava.

Ako ste mala tvrtka, razmislite o kupovini poslovne telefonske usluge iz sljedećih razloga:

 • Možete podijeliti jedan broj između više korisnika istovremeno.
 • Za primanje i upućivanje poziva možete koristiti stolni telefon, mobilni telefon ili računalo.
 • Da biste poboljšali produktivnost, možete pratiti trajanje poziva, vrijeme zadržavanja, vrijeme čekanja i općenitu upotrebu.
 • Za razliku od tradicionalnog telefonskog sustava, početni i tekući troškovi relativno su niski.

# 3. Koliko košta stacionarno mjesečno?

AT&T telefonski plan koji dolazi s kompletnim setom značajki poput ID-a pozivatelja, čekanja poziva ili glasovne pošte, tada plan košta oko 35 USD. S druge strane, VoIP telefonska usluga ne samo da je jeftinija (počinje od 19,99 USD mjesečno), već nudi i previše mogućnosti.

# 4. Koliko košta usluga poslovnog telefona?

Ovisi. Usluga poslovnog telefona obično može koštati od 20 USD mjesečno do 30 USD. Treba pogledati nekoliko čimbenika kako biste vidjeli koliko će koštati usluga poslovnog telefona.

 • Broj korisnika: Ovisi o tome koliko korisnika želite omogućiti pristup telefonskom sustavu.
 • Značajke telefona: konferencije, mobilnost, integracija s desecima CRM alata itd.
 • Vrsta telefonskog sustava: VoIP, fiksna mreža, virtualni telefonski sustav

# 5. prozodija & Protiv – Poslovna usluga VoIP telefona u odnosu na fiksne

Pitate se koji je najbolji izbor za vaše poslovne potrebe – fiksni ili poslovni telefon? Pogledajmo ključne razlike među njima.

 • dostupnost: Kao što je već spomenuto, ovisno o poslovnim značajkama, usluga poslovnog telefona čini se jeftinijom od fiksne veze.
 • Skup značajki: Da ne spominjemo, usluga poslovnog telefona pruža previše mogućnosti koje nisu korisne za male tvrtke.
 • Jednostavnost pristupa: Uslugom poslovnog telefona možete primati poziv s bilo kojeg mjesta u bilo kojem trenutku pomoću uređaja po vlastitom izboru, dok za pristup svom fiksnom telefonu morate biti u svom uredu ili unajmiti recepciju recepcije da biste mu prisustvovali
 • Pouzdana internetska veza: Usluga poslovnog telefona zahtijeva pouzdanu internetsku vezu, dok fiksna mreža ne. Tijekom nestanka interneta vaši poslovni telefonski pozivi preusmjeravat će se izravno na govornu poštu.

10 poslovnih pružatelja usluga VoIP telefona (u usporedbi) & Recenziju)

 1. Nextiva – Najbolja / najlakša usluga poslovnog telefona
 2. RingCentral – Najbolji sve davatelj poslovnih telefona
 3. Phone.com – Najjeftinija VoIP telefonska usluga
 4. Skakavac – Najbolja usluga virtualnog telefona
 5. 8 × 8 – Najbolja usluga poslovnog telefona s hostom
 6. vonage – Najbolja napredna telefonska usluga
 7. Skype – Najpopularnija internetska telefonska usluga
 8. #GoogleVoice – Besplatna usluga poslovnog telefona
 9. Voiceshot – Najbolji telefonski sustav za autoceste
 10. CallHippo – Najbolja freemium virtualna telefonska usluga

1. Nextiva: najbolja / najlakša usluga poslovnog telefona

Nextiva

Nextiva je jedna od najpopularnijih poslovnih usluga za preusmjeravanje telefona i poziva za male tvrtke. Jednostavan je za korištenje i nudi zadivljujuće značajke. Nextiva je pristupačna usluga, što znači da web stranice malih poduzeća mogu lako imati koristi od nje. Ima internetsku ploču za upravljanje pozivima, govornom poštom i faksovima.

Nextiva ima VOIP uslugu koja vam omogućuje besplatne kućne pozive, usmjeravanje poziva, prijenos govorne pošte na e-poštu i još mnogo toga. Njihova VOIP usluga je napredna, ali prilagođena početnicima i jednostavna za upotrebu. Osim toga, glavna upotreba Nextive je da će vam pružiti registrirani besplatni broj, što znači da se vaši korisnici mogu besplatno povezati s vama. Također nudi i druge usluge kao što su live chat, analitika poziva, CRM itd.

Cijena: Već od 19,95 USD mjesečno bez naknada za postavljanje. Pogledajte naš kupon Nextiva kako biste ostvarili najbolju cijenu!

2. RingCentral: najbolji sve-u-jedan davatelj poslovnih telefona

RingCentral

RingCentral je usluga poslovnog telefona bez muke koju mogu lako koristiti mala i velika poduzeća. Kao i sve druge usluge najboljeg poslovnog telefona, RingCentral dolazi s opcijom čekanja na pozive, prijenosom poziva, višelinijskim telefonskim sustavom, preusmjeravanjem poziva, konferencijskim pozivima, videokonferencijama i još mnogo toga..

Omogućuje vam dijeljenje zaslona, ​​upućivanje besplatnih poziva s njihovom besplatnom opcijom i izvrsno funkcionira s uslugama trećih proizvođača poput Microsofta, Gustoa, Dropboxa itd. RingCentral ima jednostavan portal za pokretanje poslovnih telefonskih usluga i upravljanje pozivima od korisnika.

Cijena: Počevši od 19,99 USD mjesečno. RingCentral također nudi i druge prilagođene planove za ispunjavanje vaših potreba. Pogledajte našu stranicu s kuponima RingCentral za najnovije ponude i popuste.

3. Phone.com: najjeftinija VoIP usluga

Phone.com

Phone.com je najbolja usluga poslovne telefonije za male tvrtke. Dolazi s uslugom usmjeravanja poziva, prosljeđivanjem poziva, faksom, ID-om pozivatelja, višelinijskim (konferencijskim) pozivom i još mnogo toga. Phone.com ima internetske ploče koje se temelje na aplikacijama i na webu za upravljanje pozivima na mreži.

Imaju jeftinu poslovnu telefonsku liniju za mnoge europske zemlje i Kanadu koja omogućuje njihovim korisnicima da prošire svoje poslovanje u te zemlje. Phone.com nudi integraciju s mnogim CRM softverom na tržištu, uključujući Zoho i Salesforce.

Cijena: Dolazi s plaćanjem po minuti i neograničenim planovima određivanja cijena. Počevši od 9,99 USD mjesečno ako se plaća godišnje.

4. GrassHopper: Najbolja usluga virtualnog telefona

Skakavac

GrassHopper je najbolji virtualni telefonski sustav za vlasnike malih poduzeća. Dolazi sa svim standardnim značajkama VOIP usluge poput prosljeđivanja poziva, govorne pošte, ID-a pozivatelja itd. Omogućuje vam pozive koristeći uobičajeni telefonski broj. Njihova se proširenja mogu koristiti za upućivanje konferencijskih poziva, što je izvrsno za ulazne sastanke tima.

Web i portal temeljen na aplikacijama jednostavan je za korištenje. Dolazi s besplatnim brojevima za SAD, Veliku Britaniju i Kanadu. GrassHopper ima višestruka proširenja za telefonske brojeve, besplatne brojeve i isprazne brojeve za upućivanje poziva putem interneta.

Cijena: Počevši od 29,99 USD mjesečno (1 broj i do 3 proširenja)

5. 8 × 8: Najbolja usluga poslovnog telefona s hostom

8 × 8 je popularna poslovna telefonska usluga na tržištu. Izvrsno je za početnike koji na svoje web stranice počinju dodavati internetski telefonski sustav. 8 × 8 ima manje mogućnosti od prosječnog mrežnog rješenja za telefon, ali je korisno za vlasnike malih poduzeća.

Njihove usluge uključuju govornu poštu, automatsko odgovaranje na poziv, slanje teksta, dijeljenje broja i još mnogo toga. Oni svojim korisnicima nude nekoliko planova za jednostavnost i pouzdanost.

Cijena: Već od 24,99 USD mjesečno za svakog korisnika (Također, 250 odlaznih minuta prema SAD-u i Kanadi)

6. Vonage: Najbolja napredna telefonska usluga

vonage

Vonage je još jedna usluga malih telefona koja se može koristiti za internetske pozive. Dolazi sa svim standardnim VOIP uslugama, plus Amazon Chime, videopozivi i još mnogo toga. Njihove premium usluge imaju više mogućnosti i dodatnu naprednu tehnologiju za svoje korisnike.

Njihova internetska upravljačka ploča pomaže u regulaciji poziva, stvaranju korisnika i upravljanju mrežnom komunikacijom na pametan način.

Cijena: Počevši od 19,99 USD mjesečno.

7. Skype: Najpopularnija internetska usluga telefona

Skype

Skype je najpopularniji telefonski sustav za upućivanje govornih poziva i provođenje video konferencija u svijetu. Nudi neograničene besplatne pozive ostalim korisnicima Skajpa putem internetske veze. Međutim, kada želite upućivati ​​pozive na međunarodne ili lokalne brojeve, trebat će vam njihovi premium bodovi.

Pokreće ga Microsoft, što znači da usluga ima čvrste temelje. Na Skypeu također možete dobiti lokalni broj koji korisnici mogu nazvati kako bi se povezali s vama.

Cijena: Osnovna verzija je za preuzimanje besplatna. Poduzetnički plan počevši od 8,25 USD mjesečno.

8. Google Voice: Besplatna usluga poslovnog telefona

Google Voice

Google Voice fleksibilna je poslovna telefonska usluga. Međutim, ima manje mogućnosti u usporedbi s potpuno virtualnim telefonskim sustavom. To je prikladno za korisnike pametnih telefona i vlasnike tvrtki koji koriste uređaje koji podržavaju Googleove proizvode.

Ima besplatni broj sa sjedištem u SAD-u, uslugu glasovne pošte, snimanje poziva i još mnogo toga. Google Voice pomaže u stvaranju bolje komunikacije između vlasnika tvrtki i potrošača.

Cijena: Besplatan broj za upućivanje poziva, teksta i govorne pošte.

9. Voicehot: Najbolji telefonski sustav za automatsko prisustvo

Voiceshot

Voiceshot je izvrsna usluga poslovnog telefona za male web stranice. Dolazi sa automatskim sustavom odgovaranja na pozive u bilo kojem trenutku, što znači da ste aktivni i nakon radnog vremena. Voiceshot vam omogućuje slanje izlaznih poruka svojim korisnicima. Možete stvoriti i prilagođene, interaktivne tekstove na izlazu.

Pomaže pri zakazivanju poziva i šalje upozorenja / podsjetnike vama i vašim korisnicima o pozivu. Ostale značajke uključuju upozorenja o hitnim pozivima, integracije i još mnogo toga.

Cijena: Počevši od 12 USD mjesečno.

10. CallHippo: najbolja freemium usluga virtualne telefonije

CallHippo

CallHippo je jedan od najpopularnijih virtualnih telefonskih sustava na svijetu. Ima standardne VOIP značajke poput telefonskog broja, ID-a pozivatelja, prosljeđivanja poziva itd. Ne treba vam stolni telefon za pozive pomoću CallHippo-a jer se sve upravlja s njihovog internetskog portala.

Ima jednostavan web-bazirani portal za stvaranje korisnika, upravljanje pozivima i još mnogo toga. Možete također stvoriti odjele i preusmjeriti pozive određenim stručnjacima. Spada među neke od jeftinih usluga telefonske linije za male tvrtke.

Cijena: Osnovno postavljanje je besplatno za najviše 2 korisnika. Početni obrazac Premium planova 8 USD mjesečno.

Koja je najbolja VoIP usluga za malo gospodarstvo?

Evo kratkog sažetka najboljih pružatelja usluga poslovnog telefona za male tvrtke.

Usluga poslovnog telefonacijenaPoznat po
1. Nextiva19,95 USD / mj.Najlakša usluga poslovne telefonije
2. RingCentral19,99 USD / mjesečno.Najbolji sveobuhvatni poslovni ponuđač
3. Phone.com 9,99 USD / mjesečno.Najjeftinija VoIP telefonska usluga
4. Kobilica29,99 USD / mjesečno.Najbolja usluga virtualnog telefona
5. 8 × 824,99 USD / mjesečno.Najbolja usluga poslovnog telefona s hostom
6. Vonage 19,99 USD / mjesečno.Najbolja napredna telefonska usluga
7. Skype 8,25 USD / mj.Najpopularnija internetska telefonska usluga
8. GoogleVoice BesplatnoBesplatna usluga poslovnog telefona
9. Voicehot 12 dolara mjesečno.Najbolji telefonski sustav za autoceste
10. CallHippo 8 dolara mjesečno.Najbolja freemium virtualna telefonska usluga

Iako postoji puno mogućnosti, vjerujemo da se Nextiva izdvaja od ostalih zbog svojih pristupačnih planova i značajki izvan okvira..

RingCentral je dobra alternativa Nextivi. Ako tražite jeftinije rješenje, onda bi Phone.com mogao biti najbolji izbor.

Nadamo se da vam je ovaj vodič pomogao da otkrijete najbolje usluge poslovnog telefona. Ako vam se ovaj članak svidio, za korisničku podršku potražite i naš vodič o 9 najboljih dodataka za pomoć u programu WordPress.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map