10 najboljih proizvođača i logotipa u usporedbi

Najbolji proizvođači logotipa


Tražite li najboljeg proizvođača logotipa za vaš logotip tvrtke?

Ako ste vlasnik web lokacije, pokretanja poduzeća ili male tvrtke s ograničenim proračunom, možda nećete htjeti potrošiti silnu količinu novca na svoj logo.

Srećom, postoji nekoliko proizvođača internetskih logotipa koji vam omogućavaju da stvorite profesionalni logotip za svoju tvrtku.

U ovom ćemo članku podijeliti naš odabrani popis najboljih proizvođača logotipa koji vam omogućuju jednostavan dizajn profesionalnih poslovnih logotipa.

Kako odabrati najbolju aplikaciju za izradu logotipa

Nakon što odlučite da samostalno izrađujete svoj logotip, sljedeći je korak odabir najboljeg proizvođača logotipa koji zadovoljava vaše potrebe. Budući da možete pronaći desetine proizvođača internetskih logotipa, odabir pravog može biti zastrašujući.

Evo što trebate potražiti u softveru za izradu logotipa.

 • Logotip teksta: Sposobnost stvaranja jedinstvenog tekstualnog logotipa. Proizvođač logotipa mora vam pružiti širok izbor dizajna teksta, stilova i fonta.
 • Ugrađeni predlošci: Ako niste dizajner, možda nećete htjeti početi s izgradnjom logotipa ispočetka. Uvjerite se da vaša aplikacija za dizajn logotipa sadrži nekoliko ugrađenih predložaka.
 • Preuzimanje visoke rezolucije: Softver za izradu logotipa trebao bi vam omogućiti da preuzmete logotip visoke rezolucije u bilo kojem formatu (jpg, png itd.) Ovo je korisno za upotrebu logotipa u vašim marketinškim materijalima.

Pogledajmo najbolje proizvođače logotipa koje možete koristiti.

1. Stalni kontakt LogoMaker: Besplatno Logo Maker App

Stalni kontakt LogoMaker

Constant Contact LogoMaker besplatni je program za stvaranje logotipa koji dolazi u paketu s A.I. powered by Builder.

Omogućuje vam prilagodbu svakog aspekta logotipa koji uključuje boju, font, veličinu i ikonu. LogoMaker je fleksibilna usluga i djeluje poput šarma za početnike koji ne žele ulagati u unajmljivanje profesionalnog dizajnera logotipa.

Iako se usluga LogoMaker nudi u sklopu izrade njihovih web stranica, omogućuju vam preuzimanje logotipa u visokoj rezoluciji za upotrebu bilo gdje, poput vaše web stranice, marketinških materijala, majica, tiskanog materijala itd. Stalni kontakt LogoMaker podržava više datoteka vrste, što znači da ćete dobiti željeni format slike za logo.

2. Hatchful

Hatchful

Hatchful je još jedan besplatan proizvođač logotipa koji je izradio Shopify. Omogućuje vam izradu profesionalnih i fantastičnih logotipa tvrtke bez prethodnog iskustva u dizajniranju grafike.

Također sadrži 100 ugrađenih predložaka logotipa koje možete prilagoditi za tekst, font, ikonu, boje i veličinu pomoću svog dizajnerskog studija. Hatchful vam također omogućuje preuzimanje logotipa u različitim veličinama za društvene medije, posjetnice, robu.

3. Canva’s Pro Logo Maker: Najbolji mrežni proizvođač logotipa

Canva Maker logotipa

Canvin Pro Logo Maker vrhunski je softver za izradu logotipa za poslovne i e-trgovine. Dolazi s tisućama profesionalnih predložaka logotipa, neograničenim ikonama, ilustracijama i još mnogo toga.

Pomoću Canva’s Logo Maker možete stvoriti elegantne prilagođene logotipe koje možete uređivati ​​i preuzimati u visokoj rezoluciji. Canva vam također omogućuje dijeljenje logotipa sa svojim timom za pregled i uređivanje s bilo kojeg mjesta na svijetu.

4. Brandovi krojača: najbolji proizvođač logotipa za male tvrtke

Proizvođač logoa marke po mjeri

Tailor Brands profesionalna je usluga izrade logotipa za marke i tvrtke. Omogućuje vam izradu prilagođenog logotipa visoke razlučivosti za vaše web mjesto ili društvene medije.

Osim toga, oni nude i uslugu dizajniranja oglasa koja vam omogućuje izradu uvjerljivih oglasa za promociju vašeg rada.

5. Looka dizajn logotipa

Looka dizajn logotipa

Looka je još jedan A.I. mrežni softver za dizajn logotipa za izgradnju vašeg identiteta marke. Dolazi s uređivačem frontenda logotipa na kojem možete odabrati predložak logotipa i promijeniti boje, fontove i tekst.

Omogućuje vam preuzimanje kompletnog kompleta logotipa za društvene medije, posjetnice itd. Looka također nudi razne dodatke za poboljšanje vašeg iskustva s brendiranjem..

6. Designhill: pouzdana usluga izrade logotipa

Designhill

Designhill je popularna usluga za izradu logotipa za dizajn vašeg prilagođenog logotipa u nekoliko klikova. 1M + klijenti imaju povjerenja i ima 98,78% stope zadovoljstva kupaca, što ih čini pouzdanom opcijom za dizajn logotipa.

Započnite unosom naziva vaše tvrtke i odabirom stilova, boja i ikona logotipa. Zatim će vam omogućiti pregledavanje 100 predložaka za odabir, unošenje promjena i pregled konačnog logotipa.

7. Ucraft Maker Logo: Aplikacija za dizajn logotipa s besplatnim ikonicama

Ucraft

Ucraft je moćan internetski logotip koji stvara vaš logotip tvrtke. Besplatna je upotreba i dolazi s 2M + besplatnim ikonama za pravljenje jedinstvenog logotipa u nekoliko klikova.

Izuzetno je fleksibilan i omogućava vam lako prilagođavanje oblika, teksta, ikona i boja. Možete preuzeti njegov visokokvalitetni logotip u SVG i PNG formatima.

8. LogotypeMaker

LogoTypeMaker

Logotypemaker je internetski proizvođač i generator logotipa za vlasnike malih poduzeća i poduzetnike. Uz Logotypemaker, ne morate angažirati profesionalnog dizajnera i omogućuje vam da odmah stvorite svoj jedinstveni logotip.

Dolazi s različitim predlošcima logotipa i A.I. temeljen uređivač logotipa. Pomoću programa Logotypemaker možete prilagoditi efekte sjene, fontove, isječke i također prenijeti svoje prilagođene slike.

9. Logogenie: Softver za dizajn logotipa uz najbolju brigu o kupcima

Logogenie

Logogenie je premium softver dizajn softvera koji dolazi s nekoliko alata za dizajn logotipa i 1000+ profesionalnih predložaka logotipa. Pruža trenutnu korisničku podršku uz live chat i e-poštu.

Omogućuje vam izradu potpuno jedinstvenog logotipa u 3 jednostavna koraka. Unesite naziv svoje marke, odaberite ikonu i prilagodite svoj logotip bojama i styling efektima.

10. GraphicSprings Logo Creator: Premium Logo Creator

GraphicSprings Logo Creator

GraphicSprings još jedan je premium kreator logotipa za male tvrtke, startap i mrežne trgovine. Omogućuje vam dizajniranje profesionalnog logotipa čak i za početnike koji nemaju iskustvo dizajna grafike.

Logotip možete generirati besplatno, ali za preuzimanje visoke rezolucije trebate platiti 19,99 USD. Plaćeni logo je savršen za vaše posjetnice, društvene mreže i web mjesto.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolje proizvođače logotipa koji će vam pomoći u dizajniranju vašeg logotipa. Možda ćete također htjeti pogledati naš vodič za najbolji softver za web dizajn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map