10 najboljih pružatelja usluga hostinga putem e-pošte 2020 (uspoređeno i recenzirano)

Najbolja-e-hosting-usluga


Tražite najbolje pružatelje usluga hostinga za svoju malu tvrtku?

Ako ste kupili uslugu web hostinga za pokretanje vašeg poslovanja na mreži, možda ste primijetili da mnoge hosting usluge nude ugrađenu mogućnost hostinga vaše e-pošte.

Iako je to sjajna stvar za sve koji su tek započeli, za mnoge je to i negativno. A najveće od njih su njegove ograničene značajke. Tada se pojavljuju slike hosting usluga. Za razliku od ugrađenih opcija koje nude usluge web hostinga, uslugama hostinga e-pošte možete osigurati da se svaka e-pošta koju pošaljete bude isporučena korisnicima.

Osim toga možete imati potpunu kontrolu nad porukama e-pošte. Zbog njihove nevjerojatne podrške možete se koncentrirati isključivo na svoje poslovanje bez da se brinete o bilo čemu zbog njegove konfiguracije ili postavki.

Kako pronaći najboljeg pružatelja usluga hostinga putem e-pošte

Obično treba uzeti u obzir nekoliko čimbenika prije nego što se odlučite za dobrog pružatelja usluga hostinga e-pošte. Pogledajmo neke od njih:

 • Prilagođena domena: Uvijek provjerite omogućuje li vam upotrebu prilagođene domene e-pošte ili ne.
 • Jamstvo isporuke: Vjerojatnost je da će vaše e-poruke doći do mape pristigle pošte umjesto mape neželjene pošte.
 • Kapacitet za slanje datoteke: Provjerite dopušta li vam dobavljač hostinga e-pošte s vašeg računa. Veće datoteke možete poslati.
 • Neprekidno vrijeme rada: Nema smisla odabrati uslugu hostinga ako ne može jamčiti 99,9% produženog vremena.
 • Sigurnost: Izuzetno je važno čuvanje svoje e-pošte bez neželjene pošte ili bilo kakve druge zlonamjerne prijetnje.

1. Bluehost: Hosting e-pošte s besplatnom domenom e-pošte

E-pošta Bluehost

Bluehost je jedan od najpopularnijih i najboljih pružatelja usluga hostinga putem e-pošte koji nudi usluge hostinga putem e-pošte uz web hosting. Pomoću ovih usluga možete imati besplatnu domenu tijekom cijele godine i stvarati neograničene e-poruke za vaše poslovanje. Zbog njegove čvrste sigurnosti putem IMAP-a, možete biti sigurni da su vaše e-poruke uvijek osigurane od potencijalno ugroženih prijetnji. Također nudi 3 različita rješenja za web poštu kako biste zaštitili svoje mailove.

Bluehost vam omogućuje stvaranje 5 računa e-pošte s bilo kojim planovima za web hosting. Također se ne morate brinuti o njegovom produženom vremenu jer Bluehost ima sjajan učinak održavanja 99,99% produženog vremena.

Ovdje pročitajte našu cjelovitu recenziju o Bluehostu.

2. SiteGround: Najbolji sigurni pružatelj usluga hostinga putem e-pošte

Hosting e-pošte na web mjestu

SiteGround je još jedan fantastičan pružatelj usluga hostinga putem e-pošte koji možete provjeriti. Već se istaknula kao vodeći pružatelj usluga web hostinga za mala i velika poduzeća. I njegove usluge hostinga jednako su dobre u pogledu značajki i mogućnosti sigurnosti.

Odabirom SiteGround-a možete poslati do 400 e-poruka na sat. Svaka poruka e-pošte koju pošaljete može imati do 40 primatelja, a ako poruka ne bude isporučena, automatski će pokušati ponovno slanje u roku od 24 sata. Također možete biti sigurni u sigurnost svojih e-poruka, jer ona omogućuje značajku SpamExpert za svakog korisnika prema zadanim postavkama.

Ovdje pročitajte našu cjelovitu recenziju na SiteGroundu.

3. HostGator: najbolji hosting hosting s neograničenim adresama e-pošte

HostGator, besplatne usluge migracije

HostGator je još jedan nevjerojatan pružatelj usluga hostinga e-pošte koji svojim korisnicima nudi osigurane i moćne usluge hostinga. Omogućuje vam hostiranje e-poruka na vlastitom poslužitelju. Nakon stvaranja e-pošte možete im pristupiti putem web pošte ili putem telefona postavljanjem web klijenta po vašem izboru.

Najbolji dio je taj što s bilo kakvim planovima dobijete neograničene račune e-pošte. HostGator jamči produženje 99,98%.

4. G Suite: Poslovne e-poruke s Gmailom

GSuite e-poruke, hosting e-pošte

GSuite nije samo vaš prosječni hosting hosting usluga. To je cjelovit alat za upravljanje poslovanjem koji vam omogućuje potpuni pristup svim Googleovim organizacijskim i sigurnosnim alatima. Ovo vam može pomoći da pojednostavite posao bez ikakve stručne pomoći.

Nudi mogućnosti privitka e-pošte od 25 MB i omogućuje vam stvaranje neograničenog broja grupnih e-poruka. Osim Gmail-a za tvrtke, on vam omogućava pristup svim Googleovim aplikacijama, uključujući Google Pogon, Dokumente, Glas itd.
Saznajte kako stvoriti profesionalnu e-poštu s G Suiteom ovdje.

5. A2 hosting: Hosting putem e-pošte s procijenjenim jamstvom

@ Hosting, besplatna migracija

A2 hosting nudi sigurne i pouzdane usluge hostinga putem e-pošte koje osiguravaju slanje i primanje e-pošte bez ikakvih problema. Kao pružatelj web hosting usluga nude i neograničene adrese e-pošte s mogućnostima prosljeđivanja i automatskog slanja poruka. Također možete imati neograničen kapacitet pohrane gdje će se svaka vaša poruka pohraniti sve dok je sami ne izbrišete.

A2 hosting automatski stvara sigurnosnu kopiju svih vaših poruka kako bi se osiguralo da je sve sigurno i zaštićeno. Njihov cPanel prilagođen korisniku olakšava konfiguracije i postavke. Najbolja stvar kod A2 hostinga je ta što oni pružaju u bilo kojem trenutku ocijenjeno jamstvo povrata novca za neiskorištenu uslugu.

Evo više o A2 hostingu.

6. Tekući web: Hosting e-pošte s upravljanim hostingom

Tekući web, hosting hostinga

Tekući web još je jedna pouzdana usluga hostinga putem e-pošte koja nudi sjajne značajke. Standardni plan nudi prostor za pohranu od 25 GB i podržava 50MB privitaka. Omogućuje vam i lakši uvoz e-pošte s drugih platformi poput Gmail-a i Outlooka.

Možete imati mogućnost postavljanja filtera e-pošte i pravila, ako je potrebno. Pored toga, nudi POP, SMTP, IMAP pristup i kvalitetnu zaštitu od neželjene pošte. Nudi nekoliko planova s ​​različitim značajkama. Što je plan viši, to više funkcija možete imati.

Ovdje pročitajte našu recenziju na Tekućem webu.

7. iPage: Najjeftiniji pružatelj usluga hostinga putem e-pošte

iPage

iPage je još jedna usluga hostinga putem e-pošte s kojom možete stvoriti neograničene adrese e-pošte za svoju tvrtku. Ovo je sjajna opcija za vlasnike malih poduzeća koji moraju stvoriti adrese e-pošte za svoje zaposlenike.

Također nudi funkciju prosljeđivanja e-pošte i funkciju automatskog odgovaranja koja vam olakšava vezu s klijentima čak i u vašoj odsutnosti. Da biste osigurali da je vaš račun e-pošte siguran od prijetnji, nudi IMAP podršku.

Saznajte više o iPageu ovdje.

8. Hosting InMotion: Još jedna platforma za hosting hostinga

InMotion Hosting je nevjerojatna platforma za hosting e-pošte cum web hosting usluga za one koji traže e-poštu i web hosting poslovne klase. Možete imati gotovo svaku značajku koja će vam možda trebati za upravljanje vašim poslovnim e-porukama. Od filtriranja e-pošte do automatskog odgovora na neželjenu poštu na crnoj listi, korisnicima nudi sjajne značajke.

Na postavkama e-pošte možete raditi izravno s korisničkog cPanela.

Evo više o InMotion hostingu.

9. GoDaddy: Hosting e-pošte prilagođen početnicima

GoDaddy e-poruke

GoDaddy je uvijek bio početna opcija za početnike za postavljanje poruka e-pošte, domena i web hostinga.

GoDaddy nudi do 50 GB prostora za pohranu i jamči 99,99% produženog vremena. Omogućuje vam slanje računa, upravljanje sastancima, praćenje kilometraže aplikacijama Rezervacije, Outlook, Upravljanje kupcima i MileIQ..

Pročitajte više o GoDaddy ovdje.

10. Office 365: Poslovne e-poruke s izgledom

Ured 365

Office 365 jedan je od najboljih pružatelja usluga hostinga putem e-pošte koji vam omogućuje hosting hosting e-pošte poslovne klase za mala i velika poduzeća. Omogućuje vam prilagođavanje i pohranjivanje svake e-pošte koju primite. Njihove usluge možete koristiti za suradnju između različitih odjela i lokacija. Također možete upravljati različitim zadacima i sudjelovati u timskom radu s Microsoftovim planerom. Takve značajke pomažu vam da lako pokrenete, upravljate i pojednostavite poslovanje.

Ovo su neke od usluga hostinga putem e-pošte za koje se možete odlučiti. Nadamo se da će vam ovaj članak pomoći da odaberete najbolje usluge hostinga za e-poštu za svoju poslovnu e-poštu. Možda biste također željeli provjeriti najbolje davatelje usluga marketinga putem e-pošte na tržištu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map